Back To The Future

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Egy héten belül.

[merlinw.org]

Mikor jön ki a 4.-dik rész??
Ja, már rájöttem!
Csak egy kérdés: a 3. rész rész feliratában miért van "Marty" helyett mindenütt "Martin"?<#vigyor0>
MerlinW
És mit mondunk ilyenkor TSL-nek? Hogy köszönjük.

[merlinw.org]

grebber
Már elkészült a 3hoz is!

Next PC upgrade: 2022

bogyoka
Már sikerült, bocsika😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
Nem boldogulok a zúgkocsmában. Azt írja, hogy Edna dalának a szövege kell, de azt nem tudom, hogy szerezzem meg,ki már nem mehetek, mert Kid nem enged ki. Parkert meg nem tudom rávenni, hogy tartoztassa le Kidet, már a kottákat is cserélgettem.

Segítséget kérnék.
Elõre is köszike.

MerlinW
Rövid😊

[merlinw.org]

Burdi
magyarosítást szeretnéék 😄
lassan kijön a következõ rész :/

többihez képest milyen lett a rész?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

TheGrinder
Nem.

Ti se tudjátok elérni a magyaritasok.hu-t?
ezt senki nem tudja, hogy az idõgép miért nem tûnt el kapásból miután Marty belecsapodott a reklámtáblába?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

MerlinW
Rajzfilm.

[merlinw.org]

bogyoka
Azt nem ismerem, olyan mint a rendes játék?

bogyoka
Igen ez igaz, de így még jobb😊 Aranyos feje van😄

takysoft
Én most nekikezdtem a Back to the Future Animated Series-nek.
asszem nagyon durván fan vagyok😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Annyiból passzentosabb a filmekhez képest, hogy itt Marty tényleg annyi idõsnek néz ki, amennyinek mondva van (18).<#vigyor0>
bogyoka
Nekem nagyon tetszik, a filmet is nagyon szeretem, biztos azért. De szerintem nagyon jól megvan csinálva😊

TSL16b
Ebben a részben sincs sokkal több szöveg, mint az elõzõekben (~180k). Ha semmi nem jön közbe, hétvégén kiadható lesz a 3. epizód magyarítása.

Szolgálati közlemény: takysoft fórumtársat kérjük a Játékmagyarítások fórumába (vagy akár privátban is), DNF magyarítás ügyében, végül is mutatkozik némi esély az idei megjelenésre...

szia bogyó neked hogy tetszik a sorozat?

sztem történetileg és hangulatilag zseniális😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bogyoka
Jé tányleg? De jó, köszi szépen.<#taps>

MerlinW
Van. Havonta jönnek.

[merlinw.org]

bogyoka
Már van harmadik rész is? Úgy olvastam, vagy félreértettem?😊)

MerlinW
Kevés. Vagy mondjuk inkább úgy, hogy nem olyan sok😊

[merlinw.org]

Nem igazán tudom kivenni a hozzászólásodból:Túl sok vagy túl kevés a szöveg?
takysoft
uramatyám😄 amennyi szöveg van benne, jó ha 2-3 nap lesz a fordítás😄
amúgy is.. most lektorálással együtt szerintem mire mondjanak százalékot?
ez nem egy neverwinter nights😊

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Hol lehet nyomon követni, hogy hány százalékon áll a forditás? A magyaritasok.hu-n csak annyit látok, hogy készül.
grebber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért az kemény volt, amikor a város bemutató pofázta, hogy az USA-ban Hill Valley a legbiztonságosabb hely 1986-ban😄😄

Marty is megkapta a Dork jelzõt, még matek versenyekre járt meg 5-ös volt mindenbõl😄

amúgy soha senki nem lenne képes ilyesmire, hogy ennyire szabályszerûségre törekedjen, ennyire tökéletes (utópisztikus) életmódot vezessen be. Összegezve az egész arról szólt, hogy Emmett papuccsá vált Edna mellett, a nagyságos asszony pedig kihasználva a férje találmányait megtudta valósítani ezt a rendszert. Kid Tannen fián Biffen állt bosszút azzal, hogy befogta csicskának és egy nyomorult órával hipnotizálni tudja, meg beállítani jó fiúnak😄😄 hihetetlen nagy fantázia kell ehhez, h ilyet kitaláljanak ez a legjobb alternatív jövõ/jelen, amit láttam

amúgy egy kérdés: Quantum Leap már kérdezte. Hogyhogy nem tûnt el az idõgép miután Marty belevágódott a reklámtáblába? Elméletileg a doki másik énjének a Citizen kopasz tudósnak fel se merült volna megépíteni ilyesmit, tehát az idõgép soha nem is fog létezni még az alternatív jövõben se ugyebár. Szerintem itt vétettek hibát mondjuk totálisan mind1, mert az idõgép leesett és abszolút használhatatlanná vált, miután Marty kiszállt.

Malakai
Jah, az tetszett nekem is, hogy végre Jennifer is kapott némi szerepet, meg úgy tûnik a köv részben is fog. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hatalmas rész volt, Edna Strickland elnyomta Emettet és kialakíttatott egy utópisztikus Hill Valleyt, ahol minden maga a tökély😄 az eddigi legszínvonalasabb rész volt, mondjuk volt 1-2 dolog, ami hihetetlen volt és nevetséges, pl az az óra Biff kezén, aminek a hatására hipnotizálva lett fura volt. Tetszett a gitáros rész, a kutyás és a szobros rész. Igazán könnyû volt rájönni ott a dolgokra. A végén a dokinál levõ képet nem tudom ki és hogyan csinálta meg h pont rajta legyen az idõs doki ill a (Sonny Crockett) féle Marty, aki visszament ugye 1931-be. Mindenesetre az megint oltári nagy mák. Jó, hogy belevették Jennifert is, meg Marty szüleit is, Biff pedig szokás szerint kidõlt a végén😄.

Konlúzió:
Kíváncsi leszek a kövi részre ott ugyebár Martynak vissza kell valahogyan térni 1931-be, hogy megakadályozza Emmett és Edna randiját.

Köszi! így mindjárt könnyebb volt <#worship>
Vagy a segítség volt kissé félreérthetõ, vagy megint az angolt értettem félre <#crazya>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Malakai
Nem, ennél bénább, azt kell elérni, hogy eltaknyoljon.
- Erõsítõt kirúgni.
- Felmászni a szemétrakásra, hogy õ a lécen álljon.
- Ugrálni rajta, így a léc beleng õ meg beletaknyol a kukába.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Halihó mindenki!

Kéne egy kis segítség a 3. részhez!
Ezt a gyökér gitáros kópét hogy kell leverni ?!
Ha jól értem, el kell érni hogy az erõsítõje kinyiffanjon, de azt hogy ?!
Nektek hogy sikerült?
Help mee!

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

félreértetted, nem ellened irányult😄...TE változat nem megfelelõ. Jelenleg másik változatot nem láttam fent...

TSL16b
Már dolgozunk a magyarításon.

Vagy ha arra gondolsz, én még nem töltöttem le sehonnan. Csak kérdeztem, hogy jön-e a magyarítás. Azt hittem, engem okolsz valamiért.<#wow2>
takysoft
Na jó, azt aláírom, hogy EZ az epizód tényleg marha rövid volt...

Te mi a fenérõl beszélsz?<#conf><#conf>
Nem tévesztetted el a házszámot?
TE = Twisted EndZ

Vagyis a warez verziót kiadó releaser csapat nevének rövidítése.

Amúgy, nem hogy az oldal volt inkább vírusos, ahonnan leszedted???
Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

mi ez a TE változat?

bekaptam egy trójait emiatt...honnan szerezted be?

grebber
Ha az elsõ kettõhöz jött akkor ehhez is fog!

Next PC upgrade: 2022

Magyarítás jön hozzá?
helyes😊 kijátszom újra a kettõt, aztán állok is neki😊

Muttley
Hunnnnnnnnn van kint? 😊

Just do it :)

Ma! Kint van! 😄DDD

van hír mikor jön a 3. rész? márciusra ígérték elvileg nem?

nosztalgia dögivel😊

ezek a 80-as évekbeli játékok, azért ezeknek is megvolt a maga hangulata és jól el tudta ütni az ember vele az idõt. És még a zene is igen speciális volt