425
-
IXEMGabeo #345 úú bazz SPOILER-t kihagytam na mind1 -
IXEMGabeo #344 na várjál, ez oké, amit elmondtál, ami a problémám ezzel kapcsolatban...
időgép darabokra tört. Dokiék kijöttek az óratoronyból, a doki azt mondta Martynak a kukában, hogy elmegy összszerelni a gépet itt várjon. (mire összeszereli az fél év, nem mutattak semmi bejátszást, hogy most akkor 6 hónappal később semmi, csak annyi volt h Marty állt abban a szemetesben, mint egy fa, azt hittem lefagyott a gépem, nem telt el semmiféle fél év (mivel legalább annyi kellene a dokinak a javításhoz) ,hanem rögtön megjelent az időgéppel nekem ez volt furcsa és tudod nagyon logikátlan...
azzal mind tisztában voltam, hogy szarul csinálta meg, 1931. augusztusa helyett októberre érkeztek meg...
lényeg: annak a bizonyos fél évnek el kellett volna telnie, mivel az időgép tropa volt...
egyébként korábbi hsz-embe leírtam, hogy eleve a doki átváltozásával (Citizen Brown), az időgépnek rögtön el kellett volna tűnnie(mivel az új énje nem épített semmi ilyesmit, abban az alternatív síkban) miután Marty belecsapodott a reklámoszlopba... -
#343 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elején ez meg van magyarázva. az egész sztori erre épül. mondta a doki, h megszereli és visszajön az időben. megszerelte és mondta a martynak, hogy fél évébe telt, ha jól emlékszem. és visszajött, csak pár perccel késett. mert szarul csinálta meg, és emiatt nem egy nappal azután értek oda, h összejöttek az ednával, hanem késtek pár hónapot és csak októberre jutottak oda, mert vmi galiba van a géppel
szal meg volt magyarázva, és nem volt logikátlan -
#342 Szerintem is nagyon jó rész volt, leszámítva azt az egy logikátlanságot az eleje felé, amit te is említettél, bár időnként filmeknél játékoknál beáldozzák a logikát a történet folyamatos előrehaladásáért.
Kíváncsian várom a befejező epizódot, tetszik, hogy karakter orientáltabb lett a történet. -
IXEMGabeo #341 végeztem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!élvezetes rész volt, helyenként több tárgy volt, mint eleddig az összes részben, több helyszín (pl a Hill Valley középsuli, ahol az Expo meg fog nyílni). Nagyon fura az eleje, miután a doki kiszabadult utána rögtön rohant az időgéphez, ami tudjuk h totál káros lett nem sokkal később megjelenik az óratorony előtt (teljesen más színben, de még a Citizen Brown emlékeivel) és beülnek Martyval, Edna előtt és elhúznak visszamennek 1931-be...ez elég fura volt ez a jelenet, nem értem hogy szerelte össze ilyen gyorsan az időgépet pff... 1931 augusztusába mennének, de az időáramkörök meghibásodása miatt októberbe térnek vissza 2 hónappal Kid letartóztatása és Emmették 1. randija után...feladat az volt, hogy valahogyan Ednát és Emettet összeugrasztani, a legjobb a féltékenységi jelenet volt Trixie által na meg amikor Emmett házában kellett a különféle érzelmeket összekeverni:D vicces volt...ahogyan az is, hogy Cueball a Tannen maffia egyik tagja (zongorás a 2. részben) kiszabadult, de nem sok szerepe volt, ahogy Arti Mcfly-nak se...
befejezés érdekes volt kissé kesze kúsza. Emmett és Edna szakítottak, Emmett majdnem öngyilkos lett az óratoronynál, aztán az idősebb Emmett is bekavart az elgondolkozott azon mi lesz vele szerelem nélkül így hát az úton sírdogáló Ednát felszedte és megvigasztalta így lett vége ahogyan a Deloriannal mennek a sötét úton. Ez is furcsa, hogy a Carl Sagan (idősebb Emmett) miképp magyarázta meg h egy Delorian micsoda jövőbeli technológia:D:D na mind1...érdekes lesz az 5. rész -
Quantumleap #340 Jaaa! -
IXEMGabeo #339 konkrétumot nem írtam, a sztorival kapcsolatba se, csak annyit, hogy hol tartok;)
tökmind1, mert ilyesmi feladat volt már az 1. részben is... -
#338 Miután ő csinálja, csak tudja mit hogy mondhatunk..:) -
Quantumleap #337 Mit mondhatunk úgy is? A magyaritasok.hu-n már bent van a listában. -
#336 köszönjük az élménybeszámolót :D
De legközelebb spoilerbe rakd mert igy is elég rövidek a részek és végigszeretném játszani én is a játékot. :) -
IXEMGabeo #335 nagyon jó a 4. rész:) most a 17 éves Emmettnél vagyok, aki feltalált ilyen mentális szerkezetet. pozitív és negatív érzelmeket kell kelteni, kicsit el is akadtam... -
#334 Hmm, miért élt bennem az a rész előtt, hogy 6 epizód lesz, meglepődtem a végén lévő előzetesnél a "Final Episode"-on.. :) -
kjhun #333 Gondolom május 10.-15.-e között már kint lesz a magyarítás. Az 5.-dik epizód remélem még május legvégén kijön. :) -
#332 Mondhatjuk úgy is... -
Quantumleap #331 Már elkezdték. -
szapor #330 Mikor készül el hozzá a magyarositás? :) remélem minnél hamarabb -
kjhun #329 Kinn a 4.-dik epizód!!! A Telltale szerveréről már letölthető. De már a tört TE verzió is kinn vann. -
Quantumleap #328 Nekem ez a 3.rész nem volt az igazi, így, időutazás nélkül. Persze nyilván másképp fest majd, ha egyben kijön mind az öt. -
#327 Ebben a hónapban... 5 nap van hátra... TT nem szokott dátumokkal dobálózni, viszont mindig, minden hónapban kiadta a játékait. Most is ki fogja, lehet hogy csak 30.-án, de lesz. Nem kell stresszelni. -
kjhun #326 Az jó, és pontosan mikor?? Ápr. 30.-án?? Valahol ezt olvastam. -
#325 Egy héten belül. -
kjhun #324 Mikor jön ki a 4.-dik rész?? -
Quantumleap #323 Ja, már rájöttem! -
Quantumleap #322 Csak egy kérdés: a 3. rész rész feliratában miért van "Marty" helyett mindenütt "Martin"? -
#321 És mit mondunk ilyenkor TSL-nek? Hogy köszönjük. -
#320 Már elkészült a 3hoz is! -
#319 Már sikerült, bocsika:D -
#318 Nem boldogulok a zúgkocsmában. Azt írja, hogy Edna dalának a szövege kell, de azt nem tudom, hogy szerezzem meg,ki már nem mehetek, mert Kid nem enged ki. Parkert meg nem tudom rávenni, hogy tartoztassa le Kidet, már a kottákat is cserélgettem.
Segítséget kérnék.
Előre is köszike. -
#317 Rövid:) -
#316 magyarosítást szeretnéék :D
lassan kijön a következő rész :/
többihez képest milyen lett a rész? -
#315 Nem. -
Quantumleap #314 Ti se tudjátok elérni a magyaritasok.hu-t? -
IXEMGabeo #313 ezt senki nem tudja, hogy az időgép miért nem tűnt el kapásból miután Marty belecsapodott a reklámtáblába? -
#312 Rajzfilm. -
#311 Azt nem ismerem, olyan mint a rendes játék? -
#310 Igen ez igaz, de így még jobb:) Aranyos feje van:D -
#309 Én most nekikezdtem a Back to the Future Animated Series-nek.
asszem nagyon durván fan vagyok:D -
Quantumleap #308 Annyiból passzentosabb a filmekhez képest, hogy itt Marty tényleg annyi idősnek néz ki, amennyinek mondva van (18). -
#307 Nekem nagyon tetszik, a filmet is nagyon szeretem, biztos azért. De szerintem nagyon jól megvan csinálva:) -
#306 Ebben a részben sincs sokkal több szöveg, mint az előzőekben (~180k). Ha semmi nem jön közbe, hétvégén kiadható lesz a 3. epizód magyarítása.
Szolgálati közlemény: takysoft fórumtársat kérjük a Játékmagyarítások fórumába (vagy akár privátban is), DNF magyarítás ügyében, végül is mutatkozik némi esély az idei megjelenésre...