Back To The Future
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Segítséget kérnék.
Elõre is köszike.
lassan kijön a következõ rész :/
többihez képest milyen lett a rész?
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
asszem nagyon durván fan vagyok😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szolgálati közlemény: takysoft fórumtársat kérjük a Játékmagyarítások fórumába (vagy akár privátban is), DNF magyarítás ügyében, végül is mutatkozik némi esély az idei megjelenésre...
sztem történetileg és hangulatilag zseniális😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
amúgy is.. most lektorálással együtt szerintem mire mondjanak százalékot?
ez nem egy neverwinter nights😊
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Marty is megkapta a Dork jelzõt, még matek versenyekre járt meg 5-ös volt mindenbõl😄
amúgy soha senki nem lenne képes ilyesmire, hogy ennyire szabályszerûségre törekedjen, ennyire tökéletes (utópisztikus) életmódot vezessen be. Összegezve az egész arról szólt, hogy Emmett papuccsá vált Edna mellett, a nagyságos asszony pedig kihasználva a férje találmányait megtudta valósítani ezt a rendszert. Kid Tannen fián Biffen állt bosszút azzal, hogy befogta csicskának és egy nyomorult órával hipnotizálni tudja, meg beállítani jó fiúnak😄😄 hihetetlen nagy fantázia kell ehhez, h ilyet kitaláljanak ez a legjobb alternatív jövõ/jelen, amit láttam
amúgy egy kérdés: Quantum Leap már kérdezte. Hogyhogy nem tûnt el az idõgép miután Marty belevágódott a reklámtáblába? Elméletileg a doki másik énjének a Citizen kopasz tudósnak fel se merült volna megépíteni ilyesmit, tehát az idõgép soha nem is fog létezni még az alternatív jövõben se ugyebár. Szerintem itt vétettek hibát mondjuk totálisan mind1, mert az idõgép leesett és abszolút használhatatlanná vált, miután Marty kiszállt.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Konlúzió:
Kíváncsi leszek a kövi részre ott ugyebár Martynak vissza kell valahogyan térni 1931-be, hogy megakadályozza Emmett és Edna randiját.
Vagy a segítség volt kissé félreérthetõ, vagy megint az angolt értettem félre <#crazya>#crazya>
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
- Erõsítõt kirúgni.
- Felmászni a szemétrakásra, hogy õ a lécen álljon.
- Ugrálni rajta, így a léc beleng õ meg beletaknyol a kukába.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Kéne egy kis segítség a 3. részhez!
Ezt a gyökér gitáros kópét hogy kell leverni ?!
Ha jól értem, el kell érni hogy az erõsítõje kinyiffanjon, de azt hogy ?!
Nektek hogy sikerült?
Help mee!
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Nem tévesztetted el a házszámot?
Vagyis a warez verziót kiadó releaser csapat nevének rövidítése.
Amúgy, nem hogy az oldal volt inkább vírusos, ahonnan leszedted???
(\__/) ( X.x) ( } . { )
bekaptam egy trójait emiatt...honnan szerezted be?
ezek a 80-as évekbeli játékok, azért ezeknek is megvolt a maga hangulata és jól el tudta ütni az ember vele az idõt. És még a zene is igen speciális volt