Back To The Future

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Einstein megment mindenkit!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ki mit gondol, ki mit tippel, hogy fog végzõdni a történet?
MerlinW
Igen, elvileg a lezárás "dupla epizód" lesz, vagyis legalább 2x hosszabb mint az eddigiek.

[merlinw.org]

balee4
Úgy tudom, hogy júniusra halasztódott a megjelenés.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ma kijön az utolsó epizód? Vagy június elsõ napjaiban? Egyik helyen a mai nap, máshol meg június szerepel a kiadás dátumaként.
balee4
Mert a srácnak is csak másodszorra sikerült, egyébként nem tudom mi benne a nehéz: megnézed a fotókat, Marty megjegyzi, hogy mi van a képen és hogy ez pozitív vagy negatív hatással van-e a mintapolgárságra, ennek épp ez ellenkezõjét kell csinálni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

TheGrinder
Az a poén, hogy pont ezt a videót néztem, és még le is írtam külön papírra, hogy mikor mit csinál és úgy sem lett jó. Nem baj úgysem kötött le a játék, csak a film miatt játszottam vele, de semmi köze a 2nek 1máshoz.

balee4
Na befejeztem én is, sajnos ez nagyon rövid volt, az eddigi legrövidebb és sajnos leggyengébb rész is. Na de azért várom a befejezést.

balee4
Ezért letörölni..., ha nem megy youtube:

Meg azért annyira nem nehéz.

õõ ott lett volna a youtube, ha nem megy az Emettes feladat😊

10 pontban leírtam ott mikor melyiket kell alkalmazni😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

TheGrinder
Ennyire még egy játék sem baszott fel... Borzalmas... Amikor Emettet kell rossz fényben feltüntetni azzal a géppel Edna elõtt, hát ott 2órát szoptam és nem tudtam megcsinálni... 1000x megnéztem, hogy villog Emett fején az a szarfedõ, és már kezdtem unni. Érthetetlen, hogy mit is kell csinálni, szal végül uninstall. Nem értem, hogy az elõzõ 3 részt h tudtam végigvinni, talán azért, mert iszonyatrövidek a részek. Irányitás borzalmas, történet és a feladatok dögunalmasak.

Már le is nyomtam. Ami azt illeti, kíváncsi leszek, hogy miképp fognak a dolgok a végére megoldódni. Hisz elméletileg valahogy vissza kellene jönnie annak a dokinak, aki a 2 rész végén eltûnt, nem?
balee4
No el is kezdtem, zseniálisan jó ez a rész is. 😊

balee4
Váó, királyság. 😊

Kész a magyarítás!
rendben van köszi szépen, sztem jó lesz, eddigiek is nagyon jók voltak. 😛
Nekem megfeleltek a feliratok, de felõlem mehet rá az a sötét háttér ha úgy könnyebben látható.
TSL16b
Még nincs, de már nem sok híja. A hétvégén már minden bizonnyal magyarul tolhatod. <#email>

Kérdés:
Van itt más is, aki úgy érezte, hogy néha alig olvashatók a feliratok? Pl. a harmadik részben, a bíróság rácsos kapuján? Lenne értelme egy félig átlátszó sötét hátteret tenni a feliratok alá?

még mindig nincsen kész a magyarosítás a 4.epizódhoz? :S
Optimus Prime
Áh, csak adminisztrátorként kell futtatni.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

nekem úgy rémlik,hogy ott valami regisztráció és ellenõrzés lészen,aki megvette elõre az epizódokat,annak ingyenes..vagy valami ilyesmi..
Krekkeld ki, ha nem akarja az igazságot.
Optimus Prime
Üdv!
Én most szedtem le az ingyenes elsõ epizódot, de hiába klikkelek a PLAy gombra nem történik semmi. Fent van a Silverlight, mert látom az kell hozzá. Mi lehet a baj? :S

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Kábé egy hét.
mikor lesz kész a magyarositás a 4.epizódhoz?
KG21
még mindig te nem érted... mindegy

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

jó félreértettél, te nem értetted a mondandómat. Fél évnek el kellett telnie, amit Marty nem érzékelt a doki igen...

doc szemszögébõl a fél év alatt történhettek bõven események, arra gondoltam, hogy azidõ alatt egyáltalán nem érintkezett Martyval, de, ha igen az is teljesen lényegtelen Marty szemszögébõl, mert õ csak annyit érzékelt, hogy a doc megjelenik az óratorony elõtt a Deloriannal...

Marty szemszöge nem változott, de a doki öregedett fél évet ennyi a lényeg...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

KG21
nehezen megy neked ennek a filmnek a logikája 😄 Hogy érintkezett volna fél évig Martyval, hiszen már nem volt ott, 2 perccel késõbb elment a fél évvel késõbbi dokival 1931 októberébe

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

így végiggondolva érdekes, hogy a doki a fél év alatt nem érintkezett Martyval, vagy, ha igen akkor az felesleges volt a játék szempontjából hisz úgyis az volt a célja, hogy visszakerüljön a kiinduló pontra egy kis külsõ változással...

mi lett volna, ha a doki meghalt volna a fél év alatt?😊 gondolom az alternatív 1986 megmaradt volna és ezenfelül nem érkezett volna meg sose a doki...

értelek, értelek így már világos ez már reálisabb. csak a játék érdekesen szemléltette😊 annyit igazán odatehettek volna, hogy 6 six months after, és mondjuk egy jelenetet, ahogy a doki visszamegy a Deloriannal ugyanoda a kukás jelenethez...

Davidka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De eltelt a fél év, csak a doki megjegyezte, h mikor hagyta ott a Martyt (másodpercre pontosan.... 😛 ) és mikor kész lett a szereléssel, akkor beült a megjavított deloreanba és visszament az idõben a kukához. és akkor a marty úgy érzékelte, h nem telt el semmi idõ, mert csak a dokinak telt el az a fél év. talán még mondta is, hogy hol javította a kocsit, de nem vagyok benne biztos..

amúgy ott énis néztem, h most lefagyott, vagy én vagyok béna, h nemtom hova kell kattintani? 😊

úú bazz SPOILER-t kihagytam na mind1

na várjál, ez oké, amit elmondtál, ami a problémám ezzel kapcsolatban...

idõgép darabokra tört. Dokiék kijöttek az óratoronyból, a doki azt mondta Martynak a kukában, hogy elmegy összszerelni a gépet itt várjon. (mire összeszereli az fél év, nem mutattak semmi bejátszást, hogy most akkor 6 hónappal késõbb semmi, csak annyi volt h Marty állt abban a szemetesben, mint egy fa, azt hittem lefagyott a gépem, nem telt el semmiféle fél év (mivel legalább annyi kellene a dokinak a javításhoz) ,hanem rögtön megjelent az idõgéppel nekem ez volt furcsa és tudod nagyon logikátlan...

azzal mind tisztában voltam, hogy szarul csinálta meg, 1931. augusztusa helyett októberre érkeztek meg...

lényeg: annak a bizonyos fél évnek el kellett volna telnie, mivel az idõgép tropa volt...

egyébként korábbi hsz-embe leírtam, hogy eleve a doki átváltozásával (Citizen Brown), az idõgépnek rögtön el kellett volna tûnnie(mivel az új énje nem épített semmi ilyesmit, abban az alternatív síkban) miután Marty belecsapodott a reklámoszlopba...

Davidka
Az elején ez meg van magyarázva. az egész sztori erre épül. mondta a doki, h megszereli és visszajön az idõben. megszerelte és mondta a martynak, hogy fél évébe telt, ha jól emlékszem. és visszajött, csak pár perccel késett. mert szarul csinálta meg, és emiatt nem egy nappal azután értek oda, h összejöttek az ednával, hanem késtek pár hónapot és csak októberre jutottak oda, mert vmi galiba van a géppel
szal meg volt magyarázva, és nem volt logikátlan

Encore
Szerintem is nagyon jó rész volt, leszámítva azt az egy logikátlanságot az eleje felé, amit te is említettél, bár idõnként filmeknél játékoknál beáldozzák a logikát a történet folyamatos elõrehaladásáért.

Kíváncsian várom a befejezõ epizódot, tetszik, hogy karakter orientáltabb lett a történet.
végeztem

élvezetes rész volt, helyenként több tárgy volt, mint eleddig az összes részben, több helyszín (pl a Hill Valley középsuli, ahol az Expo meg fog nyílni). Nagyon fura az eleje, miután a doki kiszabadult utána rögtön rohant az idõgéphez, ami tudjuk h totál káros lett nem sokkal késõbb megjelenik az óratorony elõtt (teljesen más színben, de még a Citizen Brown emlékeivel) és beülnek Martyval, Edna elõtt és elhúznak visszamennek 1931-be...ez elég fura volt ez a jelenet, nem értem hogy szerelte össze ilyen gyorsan az idõgépet pff... 1931 augusztusába mennének, de az idõáramkörök meghibásodása miatt októberbe térnek vissza 2 hónappal Kid letartóztatása és Emmették 1. randija után...feladat az volt, hogy valahogyan Ednát és Emettet összeugrasztani, a legjobb a féltékenységi jelenet volt Trixie által na meg amikor Emmett házában kellett a különféle érzelmeket összekeverni😄 vicces volt...ahogyan az is, hogy Cueball a Tannen maffia egyik tagja (zongorás a 2. részben) kiszabadult, de nem sok szerepe volt, ahogy Arti Mcfly-nak se...

befejezés érdekes volt kissé kesze kúsza. Emmett és Edna szakítottak, Emmett majdnem öngyilkos lett az óratoronynál, aztán az idõsebb Emmett is bekavart az elgondolkozott azon mi lesz vele szerelem nélkül így hát az úton sírdogáló Ednát felszedte és megvigasztalta így lett vége ahogyan a Deloriannal mennek a sötét úton. Ez is furcsa, hogy a Carl Sagan (idõsebb Emmett) miképp magyarázta meg h egy Delorian micsoda jövõbeli technológia😄😄 na mind1...érdekes lesz az 5. rész

Jaaa!<#falbav><#rolleyes>
konkrétumot nem írtam, a sztorival kapcsolatba se, csak annyit, hogy hol tartok😉

tökmind1, mert ilyesmi feladat volt már az 1. részben is...

MerlinW
Miután õ csinálja, csak tudja mit hogy mondhatunk..😊

[merlinw.org]

Mit mondhatunk úgy is? A magyaritasok.hu-n már bent van a listában.
Törölt felhasználó
köszönjük az élménybeszámolót 😄
De legközelebb spoilerbe rakd mert igy is elég rövidek a részek és végigszeretném játszani én is a játékot. 😊
nagyon jó a 4. rész😊 most a 17 éves Emmettnél vagyok, aki feltalált ilyen mentális szerkezetet. pozitív és negatív érzelmeket kell kelteni, kicsit el is akadtam...

Malakai
Hmm, miért élt bennem az a rész elõtt, hogy 6 epizód lesz, meglepõdtem a végén lévõ elõzetesnél a "Final Episode"-on.. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gondolom május 10.-15.-e között már kint lesz a magyarítás. Az 5.-dik epizód remélem még május legvégén kijön. 😊
TSL16b
Mondhatjuk úgy is... <#whatever><#vigyor2>

Már elkezdték.
Mikor készül el hozzá a magyarositás? 😊 remélem minnél hamarabb
Kinn a 4.-dik epizód!!! A Telltale szerverérõl már letölthetõ. De már a tört TE verzió is kinn vann.
Nekem ez a 3.rész nem volt az igazi, így, idõutazás nélkül. Persze nyilván másképp fest majd, ha egyben kijön mind az öt.
MerlinW
Ebben a hónapban... 5 nap van hátra... TT nem szokott dátumokkal dobálózni, viszont mindig, minden hónapban kiadta a játékait. Most is ki fogja, lehet hogy csak 30.-án, de lesz. Nem kell stresszelni.

[merlinw.org]

Az jó, és pontosan mikor?? Ápr. 30.-án?? Valahol ezt olvastam.