Back To The Future
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Meg azért annyira nem nehéz.
10 pontban leírtam ott mikor melyiket kell alkalmazni😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nekem megfeleltek a feliratok, de felõlem mehet rá az a sötét háttér ha úgy könnyebben látható.
Kérdés:
Van itt más is, aki úgy érezte, hogy néha alig olvashatók a feliratok? Pl. a harmadik részben, a bíróság rácsos kapuján? Lenne értelme egy félig átlátszó sötét hátteret tenni a feliratok alá?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Én most szedtem le az ingyenes elsõ epizódot, de hiába klikkelek a PLAy gombra nem történik semmi. Fent van a Silverlight, mert látom az kell hozzá. Mi lehet a baj? :S
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
doc szemszögébõl a fél év alatt történhettek bõven események, arra gondoltam, hogy azidõ alatt egyáltalán nem érintkezett Martyval, de, ha igen az is teljesen lényegtelen Marty szemszögébõl, mert õ csak annyit érzékelt, hogy a doc megjelenik az óratorony elõtt a Deloriannal...
Marty szemszöge nem változott, de a doki öregedett fél évet ennyi a lényeg...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
mi lett volna, ha a doki meghalt volna a fél év alatt?😊 gondolom az alternatív 1986 megmaradt volna és ezenfelül nem érkezett volna meg sose a doki...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy ott énis néztem, h most lefagyott, vagy én vagyok béna, h nemtom hova kell kattintani? 😊
idõgép darabokra tört. Dokiék kijöttek az óratoronyból, a doki azt mondta Martynak a kukában, hogy elmegy összszerelni a gépet itt várjon. (mire összeszereli az fél év, nem mutattak semmi bejátszást, hogy most akkor 6 hónappal késõbb semmi, csak annyi volt h Marty állt abban a szemetesben, mint egy fa, azt hittem lefagyott a gépem, nem telt el semmiféle fél év (mivel legalább annyi kellene a dokinak a javításhoz) ,hanem rögtön megjelent az idõgéppel nekem ez volt furcsa és tudod nagyon logikátlan...
azzal mind tisztában voltam, hogy szarul csinálta meg, 1931. augusztusa helyett októberre érkeztek meg...
lényeg: annak a bizonyos fél évnek el kellett volna telnie, mivel az idõgép tropa volt...
egyébként korábbi hsz-embe leírtam, hogy eleve a doki átváltozásával (Citizen Brown), az idõgépnek rögtön el kellett volna tûnnie(mivel az új énje nem épített semmi ilyesmit, abban az alternatív síkban) miután Marty belecsapodott a reklámoszlopba...
szal meg volt magyarázva, és nem volt logikátlan
Kíváncsian várom a befejezõ epizódot, tetszik, hogy karakter orientáltabb lett a történet.
befejezés érdekes volt kissé kesze kúsza. Emmett és Edna szakítottak, Emmett majdnem öngyilkos lett az óratoronynál, aztán az idõsebb Emmett is bekavart az elgondolkozott azon mi lesz vele szerelem nélkül így hát az úton sírdogáló Ednát felszedte és megvigasztalta így lett vége ahogyan a Deloriannal mennek a sötét úton. Ez is furcsa, hogy a Carl Sagan (idõsebb Emmett) miképp magyarázta meg h egy Delorian micsoda jövõbeli technológia😄😄 na mind1...érdekes lesz az 5. rész
tökmind1, mert ilyesmi feladat volt már az 1. részben is...
De legközelebb spoilerbe rakd mert igy is elég rövidek a részek és végigszeretném játszani én is a játékot. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
[merlinw.org]