Back To The Future

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
Ez egy szivatós rész... Én kb 15 percet szórakoztam vele 😄
türelem..a végén az apja is mondja ezeket,de csak a fiára hallgass😊
Zeller01
Szét csapja az agyam az ideg akkora ALT+F4 nyomtam a játékra, de mindjárt repül az egerem is!!! MI EZ A FOS?!
Azt mondja figyeljek rá, mit mond!!! Figyelek az @nyádat!
Égõ ház, rányomok a tûzre, nem jó! lerázhassam, rányomok az áramfejlesztõre, nem jó! mikroorganizmusok?? mi a s*gged van???? milyen mikroorganizmusok?! <#violent><#bdead><#boxer><#gun>

. : Z E L L E R : .

Muttley
köcce 😊

Just do it :)

Malakai
Nincs pontosabb dátum.
Ep.2 - Február
Ep.3 - Március
Ep.4 - Április
Ep.5 - TBA
Ez az eredeti terv.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Muttley
tudja-e valaki, h febr. hányadikán jön a II. rész?

Nagy kösz a fordításért...végig is szaladtam rajta 3 óra alatt..esküszöm,amilyen kritikákkal éreztem iránta az elején,sok tényezõ miatt..a közepétõl nagyon klasszul beindult a tempója és az izgalmi faktora is..várom a februárt,az elõzetesbõl ítélve a végén..nem lesz rossz😊
Sephi
Eskuszom lajkolni akartam a hozzaszolasodat 😄 (kurva F😎

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grebber
Tölthetõ a magyarítás!

Na el is kezdem elölrõl értsem is mit kattintgattam.

Next PC upgrade: 2022

Muttley
ha nem tetszik, ne játssz vele
elmondtad a véleményed, köszönjük 😉
picit kaki az irányítás és nagyon rövid a játék
ELLENBEN
mesteri szinten hozza a filmek hangulatát, nagyon eltalálták a szereplõk hangját és az egésznek van egy tökjó feelingje
ennyi
én várom a köv. epizódot 😊

Carlos
Jólvan. Ezek kábé a minor kategóriába sorolható issue-k...

Þór vígi þessi rúnar

Sephi
Jaj most olvasom vissza. Tehat lenyeg, hogy jol neznenk ki ha a warezolt jobban mukodni.

Es bocsanat, nem hiszem senkirol sem hogy warezol, de aki igen az akkor ebben az esetben lehet hogy szerencsesebb...

Sam & Max elso par reszenel is voltak ilyenek de aztan jobban figyeltek a fiuk...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hat TELE van bugokkal.

Peldaul :

Van amikor nincs hang de mozog a szajuk.
Van amikor hamarabb tortenik az mozdulat mint az interakcio.
Szoveg hibak, nem helyesirasi hanem tartalmi.
Volt amikor nem mozgott a karakter, olyan volt mint egy szobor.
Mar a loading screenel peldaul nem vilagitanak a szamok a kocsiban.
A bortonkocsin nincs egy tukor se... na persze.
Van amikor a kamera belenyul szereplokbe es akkor belulrol latom a modelt.

Es meg tudnam sorolni. Mondjuk furcsalom, hogy egyikotok sem vett eszre semmit. Foleg hogy gondolom warezoltok, amirol meg en irok az vasarolt...

takysoft
hintekkel még walkthrough se kellett😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Carlos
szerintem ez csak a kedvcsináló volt. A kséõbbi részek már nehezebbek lesznek szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Malakai
Persze érthetõ, hogy átlagnál könnyebbre készítették, a filmfanok és a kalandjátékfanok csoportjának metszete valószinüleg egy igen pinduri célközönség lenne. Csak én pont ebbe a csoportba tartozok. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Carlos
nem vagyok a mûfaj kedvelõje, de "csak" 1 helyen akadtam el és ott is csak figyelmetlenségbõl. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Malakai
Ez a béna húzd a karaktert irányba dolog is úgy tûnik mániája lett a Telltalenek, ToMI-ban se tetszett, itt sem, de azért meg lehet szokni (bill+egér kombóval).

Bugokat én se tudom mi lehet, nem rémlik semilyen bug a játékból.

Nekem legnagyobb hibája, hogy túl könnyû lett, így még egy átlag Telltale epizódnál is rövidebbnek tûnt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

takysoft
irányítással egyetrétek, az epizóikus dolog a telltale vacka... szerintem se biztos h a legjobb ötlet.
ellenben bugot én nem találtam

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Carlos
bug?
gamelogic vagy grafikai?

Þór vígi þessi rúnar

Sephi
Ket reszre osztanam a velemenyemet.

+Zene
+Szinkron
+Alap sztori
+Szivegek

-Iranyitas
-Tomerdetlen BUG (de tenyleg, foleg a vege fele! hogy a francba nem lettek ezek kitesztelve, nem hiszem el)
-Kulon reszekre van botva

grebber
Igen nagyon látszik szegényen hogy szét van csúszva!

Carlos
akkor bocsánat.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
A videóra értette szerintem!

Carlos
J Fox részt sem vett a fejlesztésben, egy imitátor a szinkronszinész.

Þór vígi þessi rúnar

Sztem nem hülyül. hanem beteg. Ha jól tudom Parkinsonkorja van

A Mic J. Fox csak hüjül vagy csak nekem furcsa?
grebber
Magyarítás már készül hozzá!

sziasztok!

nincs a játékhoz valami magyaritás vagy magyar szinkron?

mert nem nagyon tudok angolul és jó volna tduni a történetet is😊
Encore
Nekem is nagyon tetszik a játék, vissza tudta adni a filmek hangulatát. Ez mondjuk köszönhetõ annak, hogy a régi brigádból többen is segédkeztek, azt hiszem Bob Gale a trilógia írója konzultánsként segítette a játék elkészülését, úgyhogy mind a karakterek mind a történet nagyon feelinges. Ebbõl a játékból egyébként épp ilyen karikaturista kalandjátékot volt érdemes csinálni, nagyon beletaláltak. Kissé rövid ugyan, de ha lesz még jópár rész, akkor nem panaszkodom. Remélem a végén egyben kiadják dobozban.
Gideon Wieth
Áh, köszi így már világos :-) Na az Õ nevüket is megjegyzem mostmár :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Waczkor
Nekem nagyon tetszik a játék,igaz egy jóféle Rockstaros sandbox játékban is eltudtam volna képzelni,ahol nekem kell vezetni a Delorean-t,de így is jó lett.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Carlos
Robert Zemeckis és Bob Gale írta a vissza a jövõbét és Zemeckis rendezte is.

Þór vígi þessi rúnar

Rage47
Robert Zemeckis a rendezõ
Gideon Wieth
Bárhogy erõltetem az agyam itt nekem nem ugrik be most, hogy mi a különleges :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/

grebber
Elvileg már csinálják hozzá a magyarítást!!

Update a #128-hoz:

További ttarch programok ITT

És csomó játékhoz extractor,decrypter és egyéb dolgok is vannak fent.
Carlos
valószínû...
Hacsak nem valami idõugrásos dolog van a háttérben. 😊

Þór vígi þessi rúnar

SirAlo
Nah vegigvittem az elso reszt , nagyon jo volt😊 a vegen azt irta hogy a kovetkezo 2010 februarba jon, gondolom elirtak 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

TSL16b
Köszi, kjhun! Ékezetes betûk már készültek is. <#finom>

Carlos
énis jót nevettem amikor észrevettem. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Viktor99
Hehe... Kis easteregg ha úgy tetszik! Észre se vettem 😊
Láttátok mi van kiírva az ügyvédi irodánál? 😊

Carlos
nekem pont ilyen volt. 😊

Þór vígi þessi rúnar

SirAlo
Szinkronnal lenne igazan jo meg ez a jatek, ugy olyan lenne mint egy film amit mi jatszunk😊 Igy is olyan foleg annak aki jol ert angolul

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Fordítóknak figyelem: TTG Tools

Érdemes körülnézni ibrik honlapjaán is programok után: ibrik játékmagyarítás oldala

Lehet próbálkozni a programokkal, ha valaki magyarítást akar hozzá csinálni.
A Telltale epizodikus játékai megvásárolható a saját online üzletükbõl, onnan bármikor letölthetõ, a postaköltség árán pedig elküldik bárhova. Az tõlük elég húzós, de szokott lenni ingyenes postaköltséggel akció (meg egyéb kedvezmények is), ha jól bevásárol tõlük az ember, most is van, csak ugye dobozos változat még nincs a játékból 😊

De az a trend, hogy idõvel "tõlük függetlenül" is a boltokba kerülnek a játékaik, csak ki kell tudni várni.

MerlinW:

A Telltale szerint pedig sikeres volt a ToMI is, és van esély folytatásra, csak az új LA menedzsmentre várnak.
balee4
Reméljük sikeres lesz, simán lehetne ezt még egy újabb történettel folytatni. Én egyelõre várok, ha lesz dobozos változat, inkább úgy venném meg, ha nem akkor majd steamen az egész packot.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Nem kell súgót használni😊

[merlinw.org]