425
  • Gideon Wieth
    Na am végigvittem a másodikrészt is :-) Tök jó lett, bár a feladványok tényleg kicsit könnyűek még mindig, meg nekem ennek a vége nem lett akkora cliffhanger mint az első részé... De izgatottan várom ennek ellenére a folytatást :-)
  • Carlos
    Ha van némi írói készséged, akkor hajrá!
  • grebber
    Nagyon is jó!
  • Gideon Wieth
    Sziasztok! :-)

ARra gondoltam, hogy a játékkal párhuzamosan elkezdenék írni majd egy Back to the future könyvet, amit aztán ingyen felrakok valahova... Kicsit kiegészítve itt ott, de alapvetően a játék storyjára támaszkodva, hogy ha van valaki aki magát a témát szereti de játszani nem tud/akar az is megismerje az új történetet... Szerintetek jó ötlet?

:-)
  • Carlos
    Én még csak most kezdtem, eddig nekem kábé ugyanolyan (de tetszik).
    Most ott tartok, hogy "éld tovább az életed" vagy valami ilyesmi. :) Szóval az elején. Tegnap fél órám volt csak játszani. :)
  • Sephi
    Hat a masodik resz fenyevekkel jobb lett mint az elso!

Hajra, csak igy tovabb!
  • MerlinW
    Hát, ez a második rész is baromi jó lett:)
  • MerlinW
    EP2
  • Carlos
    Akkor ez este le is csúszik szépen. :D
  • zsozso29
    Megérkezett!
  • Qwerty4
    15.-e , azaz kedd, a wiki szerint...
  • Burdi
    jah semmi konkrét? ejj..
  • MerlinW
    A hónapban.
  • Burdi
    mikor lesz EPIZÓD 2? :)
  • Qwerty4
    Ma kipróbáltam.Jópofa játék!
  • MerlinW
    Elképzelhető.
  • Malakai
    Gondolom a JP enginejéhez lesz köze...
    1 2 3
  • MerlinW
    Azt írták, hogy új motorral készül és távolról sem lesz vicces. Tehát nem egy szokásos TellTale játékra kell számítani.
  • norbert1214
    bocsi de nem szeretnémmegvenni... olyan linkre gondoltam ahol fogmés letöltöm.. de azért kössz
  • Malakai
    Itt próbálkozz!
  • norbert1214
    Helló tudna segítenivalaki kellene a BtTF hez 1 Crack szedtemle vagy 3 at de nem műkszik... Léccci segítsen valaki!! :D
  • Malakai
    Vicces zombik, miért, baj? :)

Na azért csináltak ők már komolyabb stílust is pl CSI játékok (baromi hullámzó minőséggel), vagy a majd megjelenő Jurassic Park is.
  • takysoft
    telltale+walking dead? hehe:D érdekes lesz
  • balee4
    Wháoh Walking Dead-ből játék, egyik legnagyobb sorozat, istenkirályság. :D
  • MerlinW
    Valszeg a doki visszamegy a múltba és változtat a dolgokon.
  • xido
    engem sokkal jobban zavar,ha kezd eltűnni,hogy akadályozzák meg és mikor,hiszen még ott vannak időben:)
  • MerlinW
    Kérlek definiáld a BttF vilára az "azután"-t :) Mellesleg, ha tudnánk a miértet, mi lenne a poén?
  • Quantumleap
    Na jó, de ha az csak azután fog megtörténni, akkor miért kezd Marty máris eltűnni?
  • xido
    ott volt az előzetesben a végén..rámozdulnak Arthur McFly-ra,amikor menne a bíróságra tanúnak és ezt kell megakadályozni...
  • Malakai
    Ja azért voltak zárójelesek, mert azok csak pletykák.
    A TWD-esről viszont meg is feledkeztem.

Szóval lényeg, hogy S2 könnyen lehet, hogy lesz, viszont nem mostanában.
    De hé, mégcsak az első részén vagyunk túl az elsőnek is. :)
  • MerlinW
    Perpill a BttF első szériáján és a [URL=http://www.comicbookmovie.com/fansites/bleedthefreak/news/?a=28519]"The Walking Dead"[/URL]-en (a zombis sorozat alapján) dolgoznak

S&M S4 nincs bejelentve, ahogy tudtommal a CSI játék sincs még.
  • Malakai
    Szerintem jól fog fogyni a játék, akkor pedig lesz.

Persze várhatóan a Jurassic Park és a ToMI S2 után, vagy mégkésőbb (S&M S4, meg ha minden igaz új CSI játékot is terveznek).
  • Quantumleap
    Már ha lesz következő "évad".
    De végülis miért lenne elképzelhetetlen? Említés történt a hatvanas évekről, meg a hippikről, lehet, hogy mi is látni fogjuk.
  • MerlinW
    Más korba valszeg csak a következő évadban mennek.
  • Quantumleap
    Azóta már rájöttem, de kösz.

Érdekes befejezés. Vajon mi lehet az okozat? És mi lesz a folytatásban? Remélem, mozdulnak majd más korba is.
  • Carlos
    antenna
  • Quantumleap
    A rabszállítós résznél mit kell csinálni, hogy megkaparintsam a kulcsot? Pótkerék és kerékkulcs már lezúgott.
  • Carlos
    akkor marad a warez és majd a dobozos. Deal. :)
  • grebber
    Vissza a jövőbe - dobozos változatban is!
  • Malakai
    Ugye nem azért akarsz bemenni, hogy azt a csövet veregesd, ami kinyúlik hozzád is? :)