Back To The Future
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mondja figyeljek rá, mit mond!!! Figyelek az @nyádat!
Égõ ház, rányomok a tûzre, nem jó! lerázhassam, rányomok az áramfejlesztõre, nem jó! mikroorganizmusok?? mi a s*gged van???? milyen mikroorganizmusok?! <#violent>#violent><#bdead>#bdead><#boxer>#boxer><#gun>#gun>
. : Z E L L E R : .
Ep.2 - Február
Ep.3 - Március
Ep.4 - Április
Ep.5 - TBA
Ez az eredeti terv.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Next PC upgrade: 2022
elmondtad a véleményed, köszönjük 😉
picit kaki az irányítás és nagyon rövid a játék
ELLENBEN
mesteri szinten hozza a filmek hangulatát, nagyon eltalálták a szereplõk hangját és az egésznek van egy tökjó feelingje
ennyi
én várom a köv. epizódot 😊
Just do it :)
Es bocsanat, nem hiszem senkirol sem hogy warezol, de aki igen az akkor ebben az esetben lehet hogy szerencsesebb...
Sam & Max elso par reszenel is voltak ilyenek de aztan jobban figyeltek a fiuk...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Peldaul :
Van amikor nincs hang de mozog a szajuk.
Van amikor hamarabb tortenik az mozdulat mint az interakcio.
Szoveg hibak, nem helyesirasi hanem tartalmi.
Volt amikor nem mozgott a karakter, olyan volt mint egy szobor.
Mar a loading screenel peldaul nem vilagitanak a szamok a kocsiban.
A bortonkocsin nincs egy tukor se... na persze.
Van amikor a kamera belenyul szereplokbe es akkor belulrol latom a modelt.
Es meg tudnam sorolni. Mondjuk furcsalom, hogy egyikotok sem vett eszre semmit. Foleg hogy gondolom warezoltok, amirol meg en irok az vasarolt...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Þór vígi þessi rúnar
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Þór vígi þessi rúnar
Bugokat én se tudom mi lehet, nem rémlik semilyen bug a játékból.
Nekem legnagyobb hibája, hogy túl könnyû lett, így még egy átlag Telltale epizódnál is rövidebbnek tûnt.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ellenben bugot én nem találtam
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
+Zene
+Szinkron
+Alap sztori
+Szivegek
-Iranyitas
-Tomerdetlen BUG (de tenyleg, foleg a vege fele! hogy a francba nem lettek ezek kitesztelve, nem hiszem el)
-Kulon reszekre van botva
nincs a játékhoz valami magyaritás vagy magyar szinkron?
mert nem nagyon tudok angolul és jó volna tduni a történetet is😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Þór vígi þessi rúnar
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/
További ttarch programok ITT
És csomó játékhoz extractor,decrypter és egyéb dolgok is vannak fent.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Érdemes körülnézni ibrik honlapjaán is programok után: ibrik játékmagyarítás oldala
Lehet próbálkozni a programokkal, ha valaki magyarítást akar hozzá csinálni.
De az a trend, hogy idõvel "tõlük függetlenül" is a boltokba kerülnek a játékaik, csak ki kell tudni várni.
MerlinW:
A Telltale szerint pedig sikeres volt a ToMI is, és van esély folytatásra, csak az új LA menedzsmentre várnak.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord