425
-
#225 Na am végigvittem a másodikrészt is :-) Tök jó lett, bár a feladványok tényleg kicsit könnyűek még mindig, meg nekem ennek a vége nem lett akkora cliffhanger mint az első részé... De izgatottan várom ennek ellenére a folytatást :-) -
#224 Ha van némi írói készséged, akkor hajrá! -
#223 Nagyon is jó! -
#222 Sziasztok! :-)
ARra gondoltam, hogy a játékkal párhuzamosan elkezdenék írni majd egy Back to the future könyvet, amit aztán ingyen felrakok valahova... Kicsit kiegészítve itt ott, de alapvetően a játék storyjára támaszkodva, hogy ha van valaki aki magát a témát szereti de játszani nem tud/akar az is megismerje az új történetet... Szerintetek jó ötlet?
:-) -
#221 Én még csak most kezdtem, eddig nekem kábé ugyanolyan (de tetszik).
Most ott tartok, hogy "éld tovább az életed" vagy valami ilyesmi. :) Szóval az elején. Tegnap fél órám volt csak játszani. :) -
#220 Hat a masodik resz fenyevekkel jobb lett mint az elso!
Hajra, csak igy tovabb! -
#219 Hát, ez a második rész is baromi jó lett:) -
#218 EP2 -
#217 Akkor ez este le is csúszik szépen. :D -
zsozso29 #216 Megérkezett!
-
#215 15.-e , azaz kedd, a wiki szerint... -
#214 jah semmi konkrét? ejj.. -
#213 A hónapban. -
#212 mikor lesz EPIZÓD 2? :) -
#211 Ma kipróbáltam.Jópofa játék! -
#210 Elképzelhető. -
#209 Gondolom a JP enginejéhez lesz köze...
1 2 3 -
#208 Azt írták, hogy új motorral készül és távolról sem lesz vicces. Tehát nem egy szokásos TellTale játékra kell számítani. -
norbert1214 #207 bocsi de nem szeretnémmegvenni... olyan linkre gondoltam ahol fogmés letöltöm.. de azért kössz -
#206 Itt próbálkozz! -
norbert1214 #205 Helló tudna segítenivalaki kellene a BtTF hez 1 Crack szedtemle vagy 3 at de nem műkszik... Léccci segítsen valaki!! :D -
#204 Vicces zombik, miért, baj? :)
Na azért csináltak ők már komolyabb stílust is pl CSI játékok (baromi hullámzó minőséggel), vagy a majd megjelenő Jurassic Park is. -
#203 telltale+walking dead? hehe:D érdekes lesz -
#202 Wháoh Walking Dead-ből játék, egyik legnagyobb sorozat, istenkirályság. :D -
#201 Valszeg a doki visszamegy a múltba és változtat a dolgokon. -
xido #200 engem sokkal jobban zavar,ha kezd eltűnni,hogy akadályozzák meg és mikor,hiszen még ott vannak időben:) -
#199 Kérlek definiáld a BttF vilára az "azután"-t :) Mellesleg, ha tudnánk a miértet, mi lenne a poén? -
Quantumleap #198 Na jó, de ha az csak azután fog megtörténni, akkor miért kezd Marty máris eltűnni? -
xido #197 ott volt az előzetesben a végén..rámozdulnak Arthur McFly-ra,amikor menne a bíróságra tanúnak és ezt kell megakadályozni... -
#196 Ja azért voltak zárójelesek, mert azok csak pletykák.
A TWD-esről viszont meg is feledkeztem.
Szóval lényeg, hogy S2 könnyen lehet, hogy lesz, viszont nem mostanában.
De hé, mégcsak az első részén vagyunk túl az elsőnek is. :) -
#195 Perpill a BttF első szériáján és a [URL=http://www.comicbookmovie.com/fansites/bleedthefreak/news/?a=28519]"The Walking Dead"[/URL]-en (a zombis sorozat alapján) dolgoznak
S&M S4 nincs bejelentve, ahogy tudtommal a CSI játék sincs még. -
#194 Szerintem jól fog fogyni a játék, akkor pedig lesz.
Persze várhatóan a Jurassic Park és a ToMI S2 után, vagy mégkésőbb (S&M S4, meg ha minden igaz új CSI játékot is terveznek). -
Quantumleap #193 Már ha lesz következő "évad".
De végülis miért lenne elképzelhetetlen? Említés történt a hatvanas évekről, meg a hippikről, lehet, hogy mi is látni fogjuk. -
#192 Más korba valszeg csak a következő évadban mennek. -
Quantumleap #191 Azóta már rájöttem, de kösz.
Érdekes befejezés. Vajon mi lehet az okozat? És mi lesz a folytatásban? Remélem, mozdulnak majd más korba is. -
#190 antenna -
Quantumleap #189 A rabszállítós résznél mit kell csinálni, hogy megkaparintsam a kulcsot? Pótkerék és kerékkulcs már lezúgott. -
#188 akkor marad a warez és majd a dobozos. Deal. :) -
#187 Vissza a jövőbe - dobozos változatban is! -
#186 Ugye nem azért akarsz bemenni, hogy azt a csövet veregesd, ami kinyúlik hozzád is? :)