Back To The Future

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Ezen már túl vagyok. Ott vagyok elakadva, hogy Einstein-nek odaadtam kalapot és elment megkeresni Arthur-t. Ott vagyok a házánál, ha becsöngetek csak az ablakhon jön oda és bármint mondok neki mindig visszamegy. Ennél a résznél van a segítséghez írva, hogy Edna-val kell valami "levest" elvitetnem, de Edna sehol, az étterembe se tudok mint csinálni, a konyhába bejutni nem lehet, mert az ajtó el van torlaszolva. Van két gengszter akihez ha közel megyek akkor elkezdenek üldözni, felmenekülök elölõk a parkban lévõ pavilon tetejére és Einstein segítségével elterelem a figyelmüket és így eltudok bújni elõlük.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Viktor99
Hát nem tudom pontosan melyik résznél jársz, de a kajáldában kell ügyeskedni hogy a "levesek" át legyenek helyezve. Aztán beszélni Edna-val hogy vigyel levest Brownékhoz. (nem ez fog ott szerepelni, már nem emlékszem micsoda)
Carlos
Nekem is lejött a virágboltból. Megnézem jól.

Þór vígi þessi rúnar

bon
Elakadtam, Arthur-nak kellene leszálítani egy "levest", hívnom kellene Edna-t, de nem tudom milyen módon.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
kurvajo már csak magyar felirat kell.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

féltem tõle,hogy egyben végigülõs lesz😊
Viktor99
Na végig is lett játszva az ep 1. Én lehuztam torrentrõl, mert nem bírtam tovább. 😛 (vessetek meg ha úgy tetszik)

Szerintem ez az episode 1 elég rövidke lett, a Sam & Max részekhez viszonyítva! VISZONT, annál inkább élveztem. Természetesen részleteket nem árulok el de aki szereti a telltale kalandjátékokat és magát a filmet/filmeket is (mint én) annak nagyon fog tetszeni...
MerlinW
Mert ez egy TellTale kalandjáték😊 Ilyennek kell lennie, így szeretjük😊

[merlinw.org]

DarkSector
és akinek van origi cd-key?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szerintem inkább a rajzfilm sorozat gyermeteg szinvonalát adja vissza,mint a filmét,Bob Gale ide vagy oda..
Burdi
torrent oldalakon már fellelhetõ 😊

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Carlos
50-es komment még mindig!

Þór vígi þessi rúnar

Muttley
Ez a gameplay?
Jó lenne látni mozgás közben is
és nemcsak demot

Just do it :)

Sephi
Sziasztok.

Ez mar elerheto MO-n?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grebber

Next PC upgrade: 2022

Carlos
tetszik!

Þór vígi þessi rúnar

grebber

DarkSector
oks látom má. 😊

Muttley
1:16-nál

DarkSector
hol van a pisi 3 támogatás?
én mac meg pc-t olvastam. 😊

Muttley
a dec 22 logikáját nem értem, de õk tudják 😊
mi az, hogy PiSi3-ra jön, Kekszbox-ra meg nem? 😄
jól láttam, ez még demotrailer és nem gameplay volt, ugye?

grebber
"Az elsõ rész megjelenése december 22-én esedékes PC-re és Mac-re"
info: Gamestar

Carlos
nálam ok a HD link chrome alatt!

Þór vígi þessi rúnar

ProGabe
trailer

hd link csak nálam nem jó?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Muttley
Vagy inkább realista.. 😉

Jano
Örök optimista. -.-

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Muttley
"ez a tél" nálad, csak a decembert jelenti?

Prince23
akkor december, egyértelmû!

Muttley
december-január-február
jó lenne, ha mondanának máááá valami közelebbit azon kívül, hogy "diszvintör"

Carlos
Áááááá!!! KELL!!! MOST!!!

Þór vígi þessi rúnar

grebber

Muttley
Nagy csend van a játék háza táján.
😊

Atomreaktor
kár 😞

Carlos
grafikailag egy sam and max szerûséget várjatok. mint a lenti screenshot.

Þór vígi þessi rúnar

Ugyan már..nézzétek meg a fejlesztõi videók egyikében a vázlatokat,az egyikben rajzfilmesen volt rajzolva Doki 1985-ös laborja a nagy hangfal meg a polcok..aztán volt egy 3D modell Doki is..
Atomreaktor
semmi esély nincsen rá, hogy rajzolt grafika legyen?

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Muttley
elõnyös oldala, hogy így tényleg könnyed játék lesz
+
nem kell hozzá félPaks

MerlinW
TellTale féle Sam&Max a 3. évadra már kikupálódott rendesen, kb erre lehet számítani grafikailag. A játékmenetrõl pedig már volt szó, én mindegyik TellTale játékkal játszottam (~50db), mind magas színvonalú volt tartalmilag. A humoruk pedig szuper😊

[merlinw.org]

LOL
+fav 😄

DarkSector
huh akkor ezt jól benéztem, azt hittem 2.5D-s játék lesz ez. :S

Totti5
Shank az más. Az oldalnézetes 2Ds, minimális 3Ds hatásokkal.

Ez meg talán ilyen lesz

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
ez jobb, nemrég szereztem énis ingyen kulcsot a játékhoz, és most nyomom épp a Shank-et, ami megintcsak rajzfilmes, de kurvára jó.
nem fontos ezeknél a standard graf. mert ahogy irtad könnyen egy kiábrándító cuccos lehet belõle, legyen rajzfilmes szép vicces és színes hû a filmekhet.

Totti5
Mivel nincs emögött nagy kiadó, nincs is rá annyi pénz. A fejlesztõk sem akkora nagy koponyák hogy belevágjanak egy standart grafikás játékba, aminek a vége bukta lehet, mivel ez nem teljes árú lesz. Jobb lenne egy szokásos grafikás, igénytelen, spórolós valami, vagy jobb lesz e ez a mesés desinges játék? jobb... ennyire egyszerû a dolog.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gfreak
<#eljen> egyetértek

Racism is a weapon of mass destruction!

takysoft
a sam&max és a monkey island gyönyörûek😄
nam high-poli amihez atomerõmû kell, de stílusos és igényes, szerethetõ szép grafikájuk van

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Muttley
+1 <#eljen>

gyermeteg.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\