425
  • Gideon Wieth
    Áh, köszi így már világos :-) Na az Ő nevüket is megjegyzem mostmár :-)
  • Waczkor
    Nekem nagyon tetszik a játék,igaz egy jóféle Rockstaros sandbox játékban is eltudtam volna képzelni,ahol nekem kell vezetni a Delorean-t,de így is jó lett.

• Carlos
    Robert Zemeckis és Bob Gale írta a vissza a jövőbét és Zemeckis rendezte is.
  • Rage47
    Robert Zemeckis a rendező
  • Gideon Wieth
    Bárhogy erőltetem az agyam itt nekem nem ugrik be most, hogy mi a különleges :-)
  • Csillagf3nyke
    TESZT!
  • grebber
    Elvileg már csinálják hozzá a magyarítást!!
  • kjhun
    Update a #128-hoz:

További ttarch programok ITT

És csomó játékhoz extractor,decrypter és egyéb dolgok is vannak fent.
  • Carlos
    valószínű...
    Hacsak nem valami időugrásos dolog van a háttérben. :)
  • SirAlo
    Nah vegigvittem az elso reszt , nagyon jo volt:) a vegen azt irta hogy a kovetkezo 2010 februarba jon, gondolom elirtak :D
  • TSL16b
    Köszi, kjhun! Ékezetes betűk már készültek is.
  • Carlos
    énis jót nevettem amikor észrevettem. :)
  • Viktor99
    Hehe... Kis easteregg ha úgy tetszik! Észre se vettem :)
  • Kferro
    Láttátok mi van kiírva az ügyvédi irodánál? :)

• Carlos
    nekem pont ilyen volt. :)
  • SirAlo
    Szinkronnal lenne igazan jo meg ez a jatek, ugy olyan lenne mint egy film amit mi jatszunk:) Igy is olyan foleg annak aki jol ert angolul
  • kjhun
    Fordítóknak figyelem: TTG Tools

Érdemes körülnézni ibrik honlapjaán is programok után: ibrik játékmagyarítás oldala

Lehet próbálkozni a programokkal, ha valaki magyarítást akar hozzá csinálni.
  • Zóanagyvarázsló
    A Telltale epizodikus játékai megvásárolható a saját online üzletükből, onnan bármikor letölthető, a postaköltség árán pedig elküldik bárhova. Az tőlük elég húzós, de szokott lenni ingyenes postaköltséggel akció (meg egyéb kedvezmények is), ha jól bevásárol tőlük az ember, most is van, csak ugye dobozos változat még nincs a játékból :)

De az a trend, hogy idővel "tőlük függetlenül" is a boltokba kerülnek a játékaik, csak ki kell tudni várni.

MerlinW:

A Telltale szerint pedig sikeres volt a ToMI is, és van esély folytatásra, csak az új LA menedzsmentre várnak.
  • balee4
    Reméljük sikeres lesz, simán lehetne ezt még egy újabb történettel folytatni. Én egyelőre várok, ha lesz dobozos változat, inkább úgy venném meg, ha nem akkor majd steamen az egész packot.
  • MerlinW
    Nem kell súgót használni:)
  • MerlinW
    Ez csak ez első évad. A TellTale féle Sam and Max is 3. évadnál jár, ebből is lehet több, ha veszik. TellTale féle Monkey Island-et nem vették - pedig jó volt-, így abból csak 1 évad lett.
  • sznus
    Néha a feliratozott szöveg előrébb jár, mint a súgó. Emiatt nem sikerülhet megfelelően.
  • Carlos
    figyelni kell a nagybetűs szavakat amit a Doki mond.
    No ide viszont kell angol nyelvtudás, mert azok a tippek, hogy mit kell csinálni. Pl:

-Túl nagy rajtam a NYOMÁS apa! -> Akkor el kell tekerni a szelepet.
    -Akkor a düh ÉG benned, hogy csak na! -> Ilyenkor a pumpát kell megnyomni ami a tüzet táplája.
  • SirAlo
    Most ott tartok hogy a laborba ki kell keverjem az uzemanyagot vagy mit , megcsinaltam kb 2-3 cseppet mar de most hiaba csinalom ugy ahogy a Hintsbe irja nem sikerul:(
  • Carlos
    Én titkon abban reménykedem, hogy a legvégén kiadják dobozos játékként limitáltan vagy valami.
    No, az instant buy lesz...
  • Gideon Wieth
    Én kicsit sajnálom, hogy öt részes :-( Csinálhatták volna 12-re, és akkor minden hónapra egy :-) Komolyan beleszerettem ebbe a játékba :-) és minden úgy van ahogy írted :-)
  • Gideon Wieth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sabber socnak kell a leves, és a csajnak meg fel kell ajánlani h Dokiéknál legyen a party :-) és akkor neked viszi majd az alcoholt :-)

Amúgy kövezzetek meg, de ez a játék nekem nagyon tetszik, a story és a hangulat remekbe sikeredett, és a rég ismert zenééék... Áh nagyon jó... nem szeretem a kalandjátékokat, de ez nagyon nagyon tetszik... És nem túl bonyulult, pont jó az én szintemnek :-)
  • Carlos
    No.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1: bemész a leveseshez, elkezded a hátsó ajtót feszegetni, ekkor rájössz, hogy az asztalok miatt nem tudsz bemenni. Elhagyod a helyiséget.
    2: Visszamész, ekkor már a fiatal doki is megy veled, odamész az ajtóhoz, dumálsz dokival, ő elkezdi vizsgálgatni az ajtót. Kimész. Doki odaheggeszt egy ajtókitámasztó túlt. :)
    3: visszamész: elkezdesz Cue Ball-lal beszélgetni a leveséről (előtte katt a tálra, hogy megkóstolnád). Ekkor ajánlani kell neki hogy tegyen bele ezt azt, ekkor félrehúzza a szekrényt, amin a hordók vannak.
    4: amig kotyvaszt, kopogtasd meg a csövet a bejárati ajtó mellett. Ekkor lemegy a lift és felborul a tároló. kimész.
    5: ednával beszélgetsz, hogy tudod, hogy kinek kéne levest vinni. Nem emlékszem a nevére, de a listából az első. Ennyi.
  • grebber
    Ezt magyarázom már mindenhova elküldtem mégis ott marad az az egy szutyok :(
  • Viktor99
    Kimész, beszélsz Ednával és elküldöd Brownékhoz! De ezt már leírtuk. Máskor kicsit görgessetek le :)
  • SirAlo
    En is itt akadtam le , ha tudja valaki pls segitsen:D
  • grebber
    Na megállt a tudomány.Nem tudom mit kéne csinálni a levesesnél.
    Be kéne menni hátul az ajtón csak még nem férek be.
    Gondolom az asztalról el kéne vinni a maradék bödön levest de azt nem tudom hogy kéne.A csaj már elvitt pár de ezt nem igen akarja :(
  • Muttley
    Ahhh..khm..
  • Malakai
    LiNK
  • Muttley
    fileplanet vagy megaupload-ra tegye már fel vki
    vagy
    ha már fent van
    link, plz
  • Richard90
    Pfúú mekkora lenne már ha leszinkronizálnák!! Nagyon ütős lenne!!
    Kiakasztottam... :) Nagyon tetszett, várom a folytatást.
  • priluki
    Nekem is nagyon tetszik,a film is top 10-be van nálam csak sajna gondok vannak az angolommal:)
  • Carlos
    Ezen énis felröhögtem!
  • MerlinW
    Én is kivégeztem. Szuper jó lett:)

"- I really need a date!"
    "- Sorry young man, but I'm way old for you..."

:)))
  • balee4
    Talán túl könnyű, de nem baj itt a lényeg a hangulat.