425
-
#145 Áh, köszi így már világos :-) Na az Ő nevüket is megjegyzem mostmár :-) -
#144 Nekem nagyon tetszik a játék,igaz egy jóféle Rockstaros sandbox játékban is eltudtam volna képzelni,ahol nekem kell vezetni a Delorean-t,de így is jó lett.
-
#143 Robert Zemeckis és Bob Gale írta a vissza a jövőbét és Zemeckis rendezte is. -
#142 Robert Zemeckis a rendező -
#141 Bárhogy erőltetem az agyam itt nekem nem ugrik be most, hogy mi a különleges :-) -
Csillagf3nyke #140 TESZT! -
#139 Elvileg már csinálják hozzá a magyarítást!! -
kjhun #138 Update a #128-hoz:
További ttarch programok ITT
És csomó játékhoz extractor,decrypter és egyéb dolgok is vannak fent. -
#137 valószínű...
Hacsak nem valami időugrásos dolog van a háttérben. :) -
#136 Nah vegigvittem az elso reszt , nagyon jo volt:) a vegen azt irta hogy a kovetkezo 2010 februarba jon, gondolom elirtak :D -
#135 Köszi, kjhun! Ékezetes betűk már készültek is. -
#134 énis jót nevettem amikor észrevettem. :) -
#133 Hehe... Kis easteregg ha úgy tetszik! Észre se vettem :) -
Kferro #132 Láttátok mi van kiírva az ügyvédi irodánál? :)
-
#131 nekem pont ilyen volt. :) -
#130 Szinkronnal lenne igazan jo meg ez a jatek, ugy olyan lenne mint egy film amit mi jatszunk:) Igy is olyan foleg annak aki jol ert angolul -
kjhun #129 Fordítóknak figyelem: TTG Tools
Érdemes körülnézni ibrik honlapjaán is programok után: ibrik játékmagyarítás oldala
Lehet próbálkozni a programokkal, ha valaki magyarítást akar hozzá csinálni. -
Zóanagyvarázsló #128 A Telltale epizodikus játékai megvásárolható a saját online üzletükből, onnan bármikor letölthető, a postaköltség árán pedig elküldik bárhova. Az tőlük elég húzós, de szokott lenni ingyenes postaköltséggel akció (meg egyéb kedvezmények is), ha jól bevásárol tőlük az ember, most is van, csak ugye dobozos változat még nincs a játékból :)
De az a trend, hogy idővel "tőlük függetlenül" is a boltokba kerülnek a játékaik, csak ki kell tudni várni.
MerlinW:
A Telltale szerint pedig sikeres volt a ToMI is, és van esély folytatásra, csak az új LA menedzsmentre várnak. -
#127 Reméljük sikeres lesz, simán lehetne ezt még egy újabb történettel folytatni. Én egyelőre várok, ha lesz dobozos változat, inkább úgy venném meg, ha nem akkor majd steamen az egész packot. -
#126 Nem kell súgót használni:) -
#125 Ez csak ez első évad. A TellTale féle Sam and Max is 3. évadnál jár, ebből is lehet több, ha veszik. TellTale féle Monkey Island-et nem vették - pedig jó volt-, így abból csak 1 évad lett. -
#124 Néha a feliratozott szöveg előrébb jár, mint a súgó. Emiatt nem sikerülhet megfelelően. -
#123 figyelni kell a nagybetűs szavakat amit a Doki mond.
No ide viszont kell angol nyelvtudás, mert azok a tippek, hogy mit kell csinálni. Pl:
-Túl nagy rajtam a NYOMÁS apa! -> Akkor el kell tekerni a szelepet.
-Akkor a düh ÉG benned, hogy csak na! -> Ilyenkor a pumpát kell megnyomni ami a tüzet táplája. -
#122 Most ott tartok hogy a laborba ki kell keverjem az uzemanyagot vagy mit , megcsinaltam kb 2-3 cseppet mar de most hiaba csinalom ugy ahogy a Hintsbe irja nem sikerul:( -
#121 Én titkon abban reménykedem, hogy a legvégén kiadják dobozos játékként limitáltan vagy valami.
No, az instant buy lesz... -
#120 Én kicsit sajnálom, hogy öt részes :-( Csinálhatták volna 12-re, és akkor minden hónapra egy :-) Komolyan beleszerettem ebbe a játékba :-) és minden úgy van ahogy írted :-) -
#119 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sabber socnak kell a leves, és a csajnak meg fel kell ajánlani h Dokiéknál legyen a party :-) és akkor neked viszi majd az alcoholt :-)
Amúgy kövezzetek meg, de ez a játék nekem nagyon tetszik, a story és a hangulat remekbe sikeredett, és a rég ismert zenééék... Áh nagyon jó... nem szeretem a kalandjátékokat, de ez nagyon nagyon tetszik... És nem túl bonyulult, pont jó az én szintemnek :-) -
#118 No.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1: bemész a leveseshez, elkezded a hátsó ajtót feszegetni, ekkor rájössz, hogy az asztalok miatt nem tudsz bemenni. Elhagyod a helyiséget.
2: Visszamész, ekkor már a fiatal doki is megy veled, odamész az ajtóhoz, dumálsz dokival, ő elkezdi vizsgálgatni az ajtót. Kimész. Doki odaheggeszt egy ajtókitámasztó túlt. :)
3: visszamész: elkezdesz Cue Ball-lal beszélgetni a leveséről (előtte katt a tálra, hogy megkóstolnád). Ekkor ajánlani kell neki hogy tegyen bele ezt azt, ekkor félrehúzza a szekrényt, amin a hordók vannak.
4: amig kotyvaszt, kopogtasd meg a csövet a bejárati ajtó mellett. Ekkor lemegy a lift és felborul a tároló. kimész.
5: ednával beszélgetsz, hogy tudod, hogy kinek kéne levest vinni. Nem emlékszem a nevére, de a listából az első. Ennyi.
-
#117 Ezt magyarázom már mindenhova elküldtem mégis ott marad az az egy szutyok :( -
#116 Kimész, beszélsz Ednával és elküldöd Brownékhoz! De ezt már leírtuk. Máskor kicsit görgessetek le :) -
#115 En is itt akadtam le , ha tudja valaki pls segitsen:D -
#114 Na megállt a tudomány.Nem tudom mit kéne csinálni a levesesnél.
Be kéne menni hátul az ajtón csak még nem férek be.
Gondolom az asztalról el kéne vinni a maradék bödön levest de azt nem tudom hogy kéne.A csaj már elvitt pár de ezt nem igen akarja :( -
#113 Ahhh..khm.. -
#112 LiNK -
#111 fileplanet vagy megaupload-ra tegye már fel vki
vagy
ha már fent van
link, plz -
Richard90 #110 Pfúú mekkora lenne már ha leszinkronizálnák!! Nagyon ütős lenne!!
Kiakasztottam... :) Nagyon tetszett, várom a folytatást. -
priluki #109 Nekem is nagyon tetszik,a film is top 10-be van nálam csak sajna gondok vannak az angolommal:) -
#108 Ezen énis felröhögtem! -
#107 Én is kivégeztem. Szuper jó lett:)
"- I really need a date!"
"- Sorry young man, but I'm way old for you..."
:))) -
#106 Talán túl könnyű, de nem baj itt a lényeg a hangulat.