Back To The Future
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szerintem ez az episode 1 elég rövidke lett, a Sam & Max részekhez viszonyítva! VISZONT, annál inkább élveztem. Természetesen részleteket nem árulok el de aki szereti a telltale kalandjátékokat és magát a filmet/filmeket is (mint én) annak nagyon fog tetszeni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Ez mar elerheto MO-n?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Next PC upgrade: 2022
én mac meg pc-t olvastam. 😊
mi az, hogy PiSi3-ra jön, Kekszbox-ra meg nem? 😄
jól láttam, ez még demotrailer és nem gameplay volt, ugye?
Just do it :)
info: Gamestar
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
jó lenne, ha mondanának máááá valami közelebbit azon kívül, hogy "diszvintör"
Just do it :)

[merlinw.org]
+fav 😄
Ez meg talán ilyen lesz

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nem fontos ezeknél a standard graf. mert ahogy irtad könnyen egy kiábrándító cuccos lehet belõle, legyen rajzfilmes szép vicces és színes hû a filmekhet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nam high-poli amihez atomerõmû kell, de stílusos és igényes, szerethetõ szép grafikájuk van
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
///// Asus G751 \\\\\\\\\\