425
-
Matte #25 így van. ennek megfelelően kb eddig érdekelt a játék, pedig a trilógia az egyik kedvencem -
#24 de most ez ilyen gyermeteg grafikájú lesz vagy rendesen meg lesznek csinálva az emberek? -
#23 Nyuszi vagy MCFly! -
Kár, hogy nincs meg magyarul sehol Tennen pszichopata hangú klasszikusa:
NNNNNYUSZI VAGY, McFLYYYYYYYYY?!!!!!
-
#21 Ha TellTale, akkor point&click kalandjáték lesz:) Lásd Sam&Max Episodes vagy az új Monkey Island sorozat. Grafikától nem szabad várni gyakorlatilag semmit, viszont a tartalom és a poénok garantáltak:) Nemrég végeztem a 3 évadnyi Sam&Max-el és mondhatni epic:)
Általában 2-3 órás epizódokat szokott adni a cég. -
#20 Gameplay vagy screenshot van már? -
#19 Bannernak esetleg??
-
ldavid #18 kíváncsi vagyok milyen lesz, pár képet kiadhattak volna a trailer előtt -
#17 -
#16 az első rész ingyenes! -
#15 trilógia best, játékot meglessük -
#14 bízom a Telltale Gamesben, nekem az új Sam & Max cuccok is bejöttek -
#13 napra pontosan 25 éve volt hogy hajnali egykor lelőtték dr. Emett Brown-t ;) -
#12 Nem alaptalan, én is tartok tőle hogy eltolják... -
#11 Érdekes,csípem a trilógiát:) -
#10 Decemberben jön pc-re és Mac-re, kicsivel később PS3-ra és iPad-ra. -
#9 PC-re is jön és itt csak ez számít.Ittelő lehet rendelni!
-
#8 konzol -
#7 Ismert már, h milyen platform(ok)ra jön? -
#6 +fav
Kicsit énis tartok tőle...de azért kiváncsi vagyok. -
#5 Mivel epizódos lesz nem kell annál több játékidőre számolni szerintem!Bár ne legyen igazam! -
#4 A filmadaptációk általában egy kalap kakát nem érnek.
Remélem, hogy ez most nem lesz így. Hülyegyerek korom nagy kedvence volt a trilógia. :)
A "this winter" jelentheti december-január-február combot :)
kíváncsi vagyok milyen játék lesz
gameplayt még nem láttam, de az animációk olyan "afro-samurai"-osak
csak el ne kapkodják 4-5 órás single játékmenettel ;) -
#3 én a Jurassic Park játékot várom, elvileg ugyan ez a csapat készíti és télre várható -
#2 Hát ez katasztrófálisan sikerült.Elsőnek az Anno 1701 topikba sikerült beraknom rendesen (nem értem hogy kerültem oda).
Itt meg lemaradt a link :(
A három videó!
-
#1 Ki ne ismerné a legendás trilógiát, amely Vissza a jövőbe néven vált ismerté? Ezt alapul véve a Telltale Games több epizódból álló játékot készít a rajongók és lényegében mindenki számára.
A történet hat hónappal a harmadik rész után játszódik, mikor is Marty McFly-nak vissza kell utaznia az időben, hogy megmentse a Dokit, aki hogy-hogy nem megint egy másik korban ragadt. Míg Doc Brown hangja Cristopher Lloyd lesz, addig Marty hangját kénytelenek voltak lecserélni a készítők, de nem baj, hiszen ahogy az az alábbi videóban is látható, az új fiú remekül teljesít. A Back to the Future epizódikusan érkezik majd valamikor az idei év végén.
info: Gamestar
Három videó erejéig bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögé
Debütáló Trailer December 2-án érkezik!