425
  • Malakai
    Tapasztalt kalandjátékosoknak sajnos meg van az bő egy órából is.
    Könnyebb lett a ToMI és Sam & Max epizódoknál is (sajnos).
  • xido
    Doki eredeti..Christopher Lloyd a hangja:)
  • balee4
    Ja lemaradt, hogy 10/10-es.
  • balee4
    Na végigvittem, jöjjön egy kis értékelés:

Zseniális játék, nem hittem volna, hogy méltó folytatása lesz a kultikussá vált trilógiának, de ez minden tekintetben tökéletes folytatás.
    A hangulat 100%-osan a filmbéli, a történet a 3. rész után játszódik és méltó folytatás, teljesen olyan mint ha a film 4. része lenne interaktív formában. A fejtőrök teljesen a film stílusosához illenek, az egész világ mintha a filmvászonról folyt volna le, minden tekintetben hű ahhoz. A grafika bár kissé meseszerű, de gyönyörű és teljesen visszahozza a régi hangulatot, nem is kellett volna jobb. Marti és Doc mozdulatai, gesztikulációi teljesen visszaköszönnek a filmből, a szinkron is zseniális, a hanglejtés teljesen olyan mint a színészeknek. Időutazás, Hill Valley, a filmek jól ismert figurái mind-mind feltűnnek. A filmből visszaköszönnek a filmeket jellemző rejtett pontok, Marti találkozik ismét az egyik rokonával (direkt nem írom kivel, nem akarok spoilerezni), Biff felmenője trágyaszállítónak ütközik stb.

Zseniális játék, csak sajnos mivel epizodikus nagyon rövid, olyan 2 max 3 óra alatt végigvihet, emiatt nincs is befejezve. Februárban jön a folytatás, amúgy összesen 5 részes lesz. Rajongóknak kötelező!
  • xido
    volt..nem is sokat élt:)
  • balee4
    Újrakezdtem, kb 10 perc el is jutottam újra az 1931-es Hill Valley-be.
  • Viktor99
    Én is csak azért tudtam végigtolni mert koczka vagyok és egyhuzamban játszottam ki :P
  • SirAlo
    De amugy jo lett a jatek, meg lehet jobb igy mintha valosagos grafikat adtak volna neki:D johetne Vissza a jovobe rajzfilm is, igy ugyanazokat a szereploket tudnak vissza adni csak jo otlet kene a tortenethez
  • balee4
    Bazz azt hittem automatán ment, kezdhetem az egészet elölről, kurva jó.
  • balee4
    Simán, nem kell hozzá nagy angol tudás.
  • balee4
    Zseniális lett a játék.
  • AntiHero 2010
  • SirAlo
    Lementeni hogy lehet a jatekot?
  • Carlos
    Én az angolomat filmekből és játékokból szedtem össze. A suli szart se ért. Viszont a munkámban mostanában eléggé sűrűn kell használnom, úgyhogy még gyakorlom is.

A "kedvencem" amikor egy meetingen együtt vagyok egy skót (vagy ír), 2 angol, 2 amerikai és egy indiai faszival és angolul beszélgetünk. No az felemelő. És challenging. :)
  • grebber
    De nem az én melómhoz (magamra értem mindig amit írok).
    Ha kéne hozzá akkor tanulnám egyértelmű.De játékokért nem fogok megtanulni az biztos.Függő vagyok mióta gépem van nem tudok másra koncentrálni ez van!(Csoda hogy a gép mellett sikerült leérettségiznem és technikusiznom) Amióta gépem megvan a tanulás annyiból állt mindenből csak puskát írtam semmi több.Nekem már nincs agyam de szó szerint.Ezt észreveszem magamon épülök le.Szerintem rosszabb mint az arzheimer kór.
    Az agyam szita a sok gépezéstől olyan dolgokat felejtek el hogy az félelmetes.Már azon vagyok felmegyek pestre vizsgáljanak ki mert baj van tuti :D
  • Carlos
    mondjuk azért ma már kell az angol a melóhoz is pl.
  • grebber
    Hova kéne? max játékokhoz oda meg nem fogok tanulni.
    Némi angol ragadt rám a játékokból de ez játékoknál kimerül pár %-ban amit megértek.
  • Carlos
    25-30 és egy alapfokú angol sincs?
    Ééééééérdekes...
  • grebber
    Angol nélkül is játszható csak semmit nem értek :D
    De én is remélem lehet majd magyarítani azt akkor végignyomom majd megint!
  • Carlos
    Alap angollal végigjátszható.
    Ha valami nem megy, akkor szótár.
  • AntiHero 2010
    Na ha ilyen rövidke remélem minél előbb lesz magyarítás.
  • Carlos
    Ó bakkker...
    Várhatjuk a februárt.
    Kicsit rövidke volt, de nagyon tetszett!
  • bon
    Innét: link
  • bon
    Köszi, így már sikerült, végig is vittem a játékot, jöhet a folytatás.
  • Viktor99
    Amikor az emelvény tetején vagy, vedd fel a Kid kiabálását, tereld el a kutyával a figyelmét, majd játszd le Arthurnak a felvételt, így azt fogja hinni hogy neki kiabálja hogy gyere le azonnal :P
  • soo277
    És azt honnan lehet szerezni?
  • bon
    Crackfix kell és egyből lehet menteni.
  • Carlos
    Na fa***a. Kiléptem a játékból és most kezdhetem elölről?
    Asszem majd máskor.
  • bon
    Kocogtasd meg a piros csővet
  • Carlos
    No én ott vagyok elakadva, hogy meg kell szerezni a levest.
    Az ajtó már ki van ékelve, meg tudom kérni a manust (Cue Ball), hogy tolja arrébb a polcot, de nem tudom hogyan tovább.
  • bon
    Ezen már túl vagyok. Ott vagyok elakadva, hogy Einstein-nek odaadtam kalapot és elment megkeresni Arthur-t. Ott vagyok a házánál, ha becsöngetek csak az ablakhon jön oda és bármint mondok neki mindig visszamegy. Ennél a résznél van a segítséghez írva, hogy Edna-val kell valami "levest" elvitetnem, de Edna sehol, az étterembe se tudok mint csinálni, a konyhába bejutni nem lehet, mert az ajtó el van torlaszolva. Van két gengszter akihez ha közel megyek akkor elkezdenek üldözni, felmenekülök elölők a parkban lévő pavilon tetejére és Einstein segítségével elterelem a figyelmüket és így eltudok bújni előlük.
  • Viktor99
    Hát nem tudom pontosan melyik résznél jársz, de a kajáldában kell ügyeskedni hogy a "levesek" át legyenek helyezve. Aztán beszélni Edna-val hogy vigyel levest Brownékhoz. (nem ez fog ott szerepelni, már nem emlékszem micsoda)
  • Carlos
    Nekem is lejött a virágboltból. Megnézem jól.
  • bon
    Elakadtam, Arthur-nak kellene leszálítani egy "levest", hívnom kellene Edna-t, de nem tudom milyen módon.
  • DarkSector
    kurvajo már csak magyar felirat kell.
  • xido
    féltem tőle,hogy egyben végigülős lesz:)
  • Viktor99
    Na végig is lett játszva az ep 1. Én lehuztam torrentről, mert nem bírtam tovább. :P (vessetek meg ha úgy tetszik)

Szerintem ez az episode 1 elég rövidke lett, a Sam & Max részekhez viszonyítva! VISZONT, annál inkább élveztem. Természetesen részleteket nem árulok el de aki szereti a telltale kalandjátékokat és magát a filmet/filmeket is (mint én) annak nagyon fog tetszeni...
  • MerlinW
    Mert ez egy TellTale kalandjáték:) Ilyennek kell lennie, így szeretjük:)
  • DarkSector
    és akinek van origi cd-key?
  • xido
    szerintem inkább a rajzfilm sorozat gyermeteg szinvonalát adja vissza,mint a filmét,Bob Gale ide vagy oda..