5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#236 Úgy értettem amikor a steamen eladásra kerül a játék, minden hős benne legyen.
Amúgy meg kicsit csalódás hogy nem Duke Nukem hangja mond be minden mást az UT-s killstreakeken kívül hanem ilyen gagyi robot női hang. -
petecz #235 Tévedsz. Mindenki ezt gondolta starcraftról is. Mégis a blizzard megoldotta. Kérdés Valve megtudja e.
#234 A map nem ingerszegény, inkább te. Az interfacen kéne még hangolni. De úgyis a játékmenet a lényeg. -
#234 Szerintem azért elég gáz,hogy még a minimap is a kezdetleges w3 fázisban van. Azért champion ikonokat már belehetne tenni rá, akit meg zavar opcionálisan visszateheti ezekre a pöttyökre. A map ingerszegény, a creepek túlságosan nagyok. On hit effect lehetne jobban látható... Ez még vagy nagyon béta, vagy egy az egyben HoN, csak átláthatóbb. Persze ez az én véleményem. -
petecz #233 Aztán azt minek? Teljesen felesleges. -
petecz #232 Azért a verseny dotába nem 104 pick hős van. Nem tudom mennyi pontosan. Amúgy meg béta, HoN-ba volt kb 20-30 hős az elején. -
Santata #231 Bármit csinálnak úgyis a dota marad a legjobb, egy játék se tudna megfelelni ekkora várakozásnak. -
RaSzTaH #230 mondjuk van amit átvehettek volna honból pl. a hangok (egyedi announcerek) -
#229 Játék eddig jó, csak kezdjenek valamit az audio részlegen mert pár hang nagyon hülye miközben néhány meg nagyon jó. Pluszpont az UT-ből áthozott killstreak hangok, mondjuk nem tudom ez mennyire legális.
Meg dolgozzanak kicsit gyorsabban, ha 46 stabil hős van akkor mégis mikorra lesz kész 104? ._.
Ha úgy lesz pofájuk kiadni hogy nincs mind benne a játékban akkor még mindig a régi dota marad a legjobb. -
RaSzTaH #228 true :P
"Nagyon szép a grafikája... szép színes... nem olyan szar, mint a HoNban."
erre reagáltam te okos -
petecz #227 Mondod ezt te? -
#226 Látom még mindig trollkodsz. Van ami sosem változik... -
petecz #225 Eddig Zhou nem sokat mutatott pugnával. Pedig neki kéne most villantani ha még akarnak valamit ettől a játéktól. -
RaSzTaH #224 azt jó hülye vagy -
petecz #223 Game pause aztán javítják gondolom. Türelem. :) -
#222 ez nyekk.. -
#221 Puff, teljesen beállt a játék -
petecz #220 Tiny hozza mid gamet aztán a spectre a többit ha kell. -
#219 laggggggggggggggggggg -
#218 tiny>all:D
am nálam teljesen korrekt a sztrím -
#217 Kicsit a map lehetne "élettel" telibb vagy ilyesmi. Engem nem nyűgözött le túlságosan. -
#216 itt megy faszán
itt -
#215 Sztem is szep,es sokkal atlathatobb mint a hon. -
#214 Nagyon szép a grafikája... szép színes... nem olyan szar, mint a HoNban. -
Ariakus #213 Wow, hány hős lehet ha már 8-at egyből ki is bannolnak? -
#212 Clockwerk mennyivel jobban nez ki a dotaban :D. -
#211 Hmm... részletekben bannolnak. -
#210 Na megy valami... banolnak épp -
petecz #209 Nevermind. :D -
petecz #208 Hmm vajon miért csúsztatnak ennyit rajta? Lehet technikai gondok vannak a streammel. -
#207 KAPCSOLÁS! -
Nekrofil #206 elvielg 10től indult volna, de még semmi.
alternativ stream: http://nl.twitch.tv/dimchen -
#205 Mikortól kezdődik a stream? -
#204 Unalom van... :/ Rájöttek hogy nem megy a matchmaking? :D -
#203 Meg szerencse,hogy nem a blizzard csinalja mert akkor 2015 elott semmit nem latnanak a jatekbol . -
petecz #202 Szintén. -
#201 Elvileg már mennek a meccsek, csak valve csúsztatja a "live" streamet.
-
#200 nekem be van kapcsolva és eddig nem szakadt meg -
Nekrofil #199 igen, a HD-t ne kapcsold be meg a kommentárt se. nekem egyedül így kezdte el -
Ariakus #198 Nem indítja el a stream-et "subscription failed " üzenettel. Másnak megy már a stream? -
petecz #197 Ősztől szerintem. De nem lehet tudni.
A sztrím meg indulhatna már!! :D