5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#196 Thank you. We will contact you with info about your status as we get closer to the BETA
ezt az infotömeget zúdították rám a reg. után, passzolom -
RaSzTaH #195 már csúszásba vannak a srácok egy ideje :) -
#194 Gyaaaa!
Es a beta mikortol indul,lehet tudni? -
#193 ha jól látom levették -
#192 A betareg hol van? -
#191 tegnap még fasza volt, most mindenki rácuppant
apropó, a sztrím vajon bírni fogja a tömeget?!..vagy behal instant kapcsolásnál-.- -
RaSzTaH #190 streamet behozza, de a betareg le van halva:) -
#189 Jah oke megvan,10-kor. -
#188 Élő közvetítés 10:00-től.
Valszeg lesz valami felvezető előtte, szóval érdemes követni már most. -
#187 Mikor indul pontosan? -
#186 akkor elvileg már csak egy órácska -
#185 Lehet jelentkezni a bétára a dota2.com-on :)
és kinnt vannak a meccsek idöpontjai -
#184 A játék tetszik ahogy kinéz. Ahogy a krumpliorrú Gabe Newell méretű boltos aki úgy látszik a cigányt váltja a régi dotából felkonferálja az egészet az nem.
De tulajdonképpen lényegtelen, mivel a játékban nem sokat fogunk látni/hallani belőle. -
#183 Te is ilyen miszter krájzisz kettő vagy?
Szerintem egyáltalán csúnya, sőt. Nekem tetszik ha egy játéknak egyedi grafikája van. -
petecz #182 Jézusom fpocok te neked ez az életcélod hogy minden egyes sg fórumba trollkodsz? Szánalmas.
A trailer meg jó, ennél több nem kell hisz úgyis holnap lesz a nagy napja a játéknak, ez csak az előétel volt. -
#181 Mindenkinek, aki azt gondolja, hogy ez a trailer rossz, vagy szar:
-
#180 A trailer ahogy kinéz bizonyos részeknél, meg a nagyorrú hülye hangú narrátor miatt szégyenteljes.
Az egyetlen ami megmenti, hogy dota hősök vannak benne és ez elég is hogy még nézegessem egy darabig. -
donatus13 #179 Pedig most lolnak igaza van, de nekem teljesen korrekt volt az egész én várom nagyon. -
#178 Fpöcök már itt is osztja az észt? Lol-ba mindenki leoltotta,ssot átjött ide trollkodni, ehh ez se jött össze neki -
#177 -
#176 -
#175 ez nem cgi
in-game, ahogy a tf2 trailerek is, kicsit cicomázva. -
#174 Felesleges sértegetni, attól még baromi ronda a CGI trailer... 2011 van. -
#173 +1 :D -
Grafbuzi -
#171 A játék grafikáját nem tudom milyen, szóval arról nem beszélek. De hogy a trailer szar, az biztos... mint valami gyúrma.
LOL trailere odabasz neki. Persze ettől a játék még lehet szép, de ez szar kezdés. -
#170 nemtudom miért sirsz, remekül meg tartotta a w3 grafika hangulatát és hozzátett egy kis tf2-t a komolyabb fajtábol :)
Szvsz nagyon el lett találva. -
#169 KELL! MOST!
Aullah - Ok, semmi baj. Mert ugye a lol grafikája sokkal szebb, mi? -
#168 Izé... ez a grafika... izé... nekem kínos már. -
#167 :D
-
#166 nocsak :)
-
/trollmode off -
Santata #164 Ősszel lesz béta, évvégén jön ki valószínűleg. -
Hugh Hefner #163 meepo!! remélem benne lesz, talán ő hiányzik a legjobban, akkora poén hős volt
nagyon bejövősek a képek, a hon egy kicsit túl csicsa néha.
viszont nagyon nagyon remélem, hogy a community nem olyan lesz mint a honban. ott a magyar communityben is voltak azért erősen botlások, legalábbis az elején, mikor még látogattam. de a nem magyarok semmivel sem jobbak, néha az embernek a kedve is elmegy a játéktól : ( meg remélem kezdőbarátabb lesz, mert a hon pl minden csak nem az
de a képek nagyon állatok, alig várom már, hogy legyen vmi video is : ) megjelenséről lehet tduni vmit? vagy betarol, vagy vmi? -
Santata #162 Akit felismertem: Kunkka, Slardar, Pudge,Tidehunter, Clockwerk, Yurnero, Trax, Morph, Dwarven Sniper, Lighting Revenant, Venomancer, Faceless void, Nerub Weaver, Zeus, Windrunner, Lina, Crystal Maiden, Tinker, (sztem az egyik techies de az nem tuti), Troll Priest.
A Dire Inteseket a legnehezebb felismerni. -
#161 A július végi kiszivárogtatott changelog alapján több sentinel STR hős van kész mint ahány ezen a képen van, ezért tűnik biztosnak, hogy ez szerencsére régi lista.
Storm meg elég hülyé néz ki az ikonja alapján. Nem lesz panda :( -
#160 tippek, h melyik ki lehet:
-
#159 -
#158 Az tény, hogy jobban megakadna az ember szemén. Szóval igen. -
#157 amugy azon gondolkozom, h nem lenne jobb átirni a topic cimét DOTA 2-re? véleményeket kérek