5604
  • Tib
    Far Cry 3 Official screensaver
  • IgH
    végre valami: AMD announces that Far Cry 3 will be optimized for AMD Radeon HD graphics cards as the game is the latest member of the company's Gaming Evolved program
  • CigányaCalver
    Tetszik.
  • HarryProf
    Monkey Business Pack Trailer
  • gduck
    Csak az utolsó mondatot elég megértened :D Azaz az európaiknak valószínűleg fityisz lesz, nem garantált béta :(
  • scomcomputers
    Egy egyszerű Far Cry 3 Themepack tőlem Win7-re!
  • handrx
    Gondolom ebben a részben is csak multis mapokat lehet készíteni a map editorral, single illetve a co-op mapok készítésére nem lesz lehetőség mi?
  • scomcomputers
    Én regeltem már régen..mégsem kaptam ezzel kapcsolatban semmi eamilt..csak a sok szenny jön mindig..
  • grebber
    No tudni angol én csak linkelni hír!
    IGN Prime userként megszánhatnának majd egy bt kulcsal és akkor végre lenne valami béta amit végre én magam próbálok ki az eddigi szarok mellett.
  • Fpocok
    Ezt nem nagyon értem... aki regelt uplayen, az bétázhat? VAgy most hogy van?
  • grebber
    Far Cry 3 multiplayer beta – “privilege access” being granted to Uplay members
  • Svenhassel
    Szerintem lángszóró akart lenni.
  • Noodlee
    Igen, az egy kicsit gáz volt :)
  • dante3
    Aknásított vízben futás = Rambo jelenet :)
  • gabo91
    1:07 nél vegyifegyver van az asztalon...?!
  • Tommy Fury
    Nem gyenge:)
  • Shep
    Picit azért félek ettől a nagy szabadságtól.
  • Muttley
  • Prince23
    Ezek állatok! Mindkét értelemben
  • grebber
    Ha elkurtam volna a beágyazárt:

Island Survival Guide: Psychopaths, Drugs & Other Dangers

Ezeknek a pár perces szösszeneteknek már több hangulatuk van mint egy egész FC2 végigjátszás videónak! Egyre jobban örülök hogy nem kidobott pénz amiért megvettem!
  • tutituti
  • bigmano
    Tudtok olyan lehetőséget ahol az xbox-hoz van ilyen letölthető formátumban a delux ed.
    Mivel engen a kiskönyv meg poló és egyéb hülyeségek hidegen hagynak, viszont a hunter és predator dlc-k
    érdekelnének és így a 17.000-es vételártól is biztos olcsóbb lenne.
    Szóval valaki....?
  • Fpocok
    Ha normális coop lenne, most azonnal venném. Multiról meg még nem lehet tudni, meddig fog tartani...
  • scomcomputers
  • MerlinW
    Itt ~6900Ft a kulcs
    Valamint 7900Ft a Deluxe Edition.
  • gduck
    XBOX-os +3000 :( , sajnos :(
  • grebber
    15 perces gameplay (PAX)

Én a konzoloszervize.hu-ról rendeltem az Insane Edition 14900-ért!
  • gabo91
    Ki honnét rendeli meg, vagy hol fogjátok megvenni?
    Ezt néztem, deluxe editoin nagyából 8k Huf.
  • Tib

A Blur Studio, amely készítette a február közepén kiadott CGI előzetes videót, most kiadott számos részletes karakterképet az előzetesben jelen levő főbb karakterekről :)
  • gduck
    Ütős :D
  • Myselor
    na igen én is jártam így vele egy párszor :D
  • tutituti
    Olyan lesz mint amikor skyrimben azt mondtam, hogy jó, csak egy küldetést csinálok meg,és puff volt nincs hétvége.
  • Myselor
    az tuti,ezzel nem lehet 1-2 órát játszani:)
  • Herold
    Hát baszki, ebben a környezetben úgy el lehet veszni, hogy elkezdesz játszani, és észre se veszed, hogy már reggel van. :)
  • HarryProf
    Elkészült a magyar feliratos verzió is:

A videó pedig elképesztő!
  • tutituti
  • HarryProf
    Jelenleg ez van hivatalosan, ergo jelenleg ehhez számolok. Optimista vagyok, és ha még késik is, ez van, annál többet tudnak foglalkozni a játékkal. De szerintem nem fog. Egyébként 92 nap nem olyan sok, legalábbis számomra pillanatok alatt képes elrepülni, pláne, ha van mit várni.
  • gduck
    Ne vegyél még rá mérget, már 1x elhalasztották, majd csak ha "arany lesz" :)
  • scomcomputers
    Az még nagyon messze van!
  • HarryProf
    Kösz a képéket! Jó látni, hogy visszatér a buggy. Már csak 92 nap a megjelenésig