5604
  • Maxtreme
    az baszna be. :) Kizárt.
  • ratgab
    Lehet, hogy 64 bit alatt nem is fog elindulni???!
  • wedge31
    Ha jól tudom a 32bit OS nem is tud annyit használni tehát alapból felesleges.
  • ratgab
    Aztán minek ennek 4gb ram?????
  • HarryProf
    HIVATALOS GÉPIGÉNY
  • gduck
    Köszi a segítséget

UI: remélem ebből is kapsz PREVIEW verziót
  • Tib
    Igen a korábbi FC2.hu oldalon Te voltál az 5. regisztrált tagunk :) Az oldal sajna indonéz hacker támadások áldozat lett, SQL mentésem akkoriban nem volt Így a kisebb kihagyás utáni új címre felhúzott és megújult oldalra újra kell regisztrálni.

Bár a freemail néha baromi lassú, azért a megerősítő mail újra elküldve. Ha estig nincs semmi, akkor aktiválom manuálisan
  • Shep
    Aki repkedni akar annak ott a BF vagy a Just Cause
  • gabo91
    Az biztos hogy lehet ejtőernyővel ugrálgatni repülőből.
    Utolsó videóban el is mondják hogy a főboss bázisára úgy kell beugrani, ill egy korábbi szigetet bemutató (E3-as) videóban is repülőből ugrál ki.
    De amúgy igen, szerintem sem szerencsés ha össze vissza repkedhetünk, hisz az gyorsabb mint szárazföldön utazni. Mindenki azt használná, így meg a felfedezésről dzsungelről lemaradnánk... vadakat is kilehetne kerülni.
  • HarryProf
    Azt tudni, hogy lesznek helikopterek, amiből lehet majd lőni is, de én személy szerint nem hiszem, hogy lehet őket irányítani, és én örülök is neki. Kissé megölné szerintem Far Cry élményt.
  • hemmis
    remélem ebben a részben már lehet irányítani valami repülő járművet is nem csak a sárkányt tudja ezt valaki?
  • HarryProf
    A freemail-nél problémák szoktak emiatt lenni, ha olyanod van érdemes ellenőrizni a spam mappát is.
  • gduck
    FarCry 2 alatt voltam, azóta már törölve lettek a felhasználók (ha jól emlékszem). Úgyhogy beregisztráltam, viszont az ellenőrző e-mail nem jött meg :(
  • HarryProf
    grebber: Ha bejutsz, várunk élménybeszámolót!

gduck: Újra?
  • gduck
    Na jó úgy látom, újra be kell regisztrálnom Tib oldalára :D

UI: amúgy XBOX360 bétára jelentkeztem, de nem hiszem hogy bejutok :D
  • grebber
    Titkon bizakodom,hogy IGN Prime-on a sok foscsira béta után végre ez lesz ez egyetlen (számomra) normális amit adnak majd!
  • HarryProf
    Zárt Béta Infó

A kiszivárgott információ szerint szeptember 26-án kezdődik majd, és az eddigiekkel ellentétben PC-n is lesz béta. Azonban konkrét információink a jelentkezés módjáról nincsenek, szóval habár az információ forrása (hivatalos oldal) 99%-ban megbízható, valószínűleg azért nem lett nyilvánosságra hozva még, mert nem volt végleges (az időpont, valamilyen részletkérdés).

És beszúrok egy videót, csak hogy legyen az is
  • Shep
    Csak konzolokra volt szó bétáról, nem?
  • gduck
    Bétát nem szeptemberre ígérték?
  • gduck
    Meg a gépigényen :) Ha nem lesz elég, akkor xboxra veszem meg :)
  • HarryProf
    Hát én ott leszek mindenképp, és remélem ti is. Elvégre rajtunk múlik, nem?
  • gduck
    Csak nem magyarok :( A 2. résznél is jól "ráfáztam" XD
  • HarryProf
    Magyar felirattal:
  • Muttley
  • tutituti
  • HarryProf
    Szerintem nem kell aggódni a multi miatt, bőven lesznek játékosok, kérdés az hogy ti köztük lesztek-e.
  • lalakov
    Engem nem izgat a multi, max. a coop, én várok. :)
  • gabo91
    Én kivárnám... de ugye fél év- 1 év múlva... kitudja élni fog e még a multija a játéknak...
  • scomcomputers
    Teljesen igazad van, de én biztos nem tudnám kivárni az akciót...
  • lalakov
    Első körben igen. De később, akciózva olcsóbb lesz mint a dobozos.
  • scomcomputers
    Igen ám csak a steamen sokkal drágább lesz, pl a most megjelent Borderlands2 is a steamen 14000Ft, a dobozos meg 10000Ft....pedig sokkal jobb lenne a steam,de így, na majd meglátjuk!
  • lalakov
    Szuper, ez jó hír.
  • Prince23
    LOL és ráadásul Steamworks???

végre megjött az eszük, remélem AC3 is kap steamwoksot
  • HarryProf
    Hivatalosan megerősítették, hogy a játék megvásárolható lesz Steam-en.
  • gduck
    Az XBOX ár már húzósabb :( Gondolkozom hogy nem-e a PC verziót kéne megvenni, de az alábbi okok miatt nem azt fogom sajna:
    - valszeg nem elég hozzá a gépem
    - a 2. rész multijában is alig volt magyar (mindeki kalóz szerveren akart csak játszani XD )
  • GTV
    Már csak 2 hónap és pár nap [
  • lalakov
    Köszi.
  • ratgab
    Ha tippelnék azt mondanám, hogy de! Az AC 3 már jóideje fel van tüntetve steamen, így nem vagyok biztos benne, hogy Far Cry 3 is lesz (már fel kéne ennek is lennie steamen, de még nincs, mondjuk ez még semmit nem jelent!).

Szerintem AAA játék a mai világban nem nagyon teheti meg, hogy ne legyen steamen!

Kivéve EA-t és társait, de ők meg ugye már ezt is megtehetik.
  • lalakov
    Steamen nem fog megjelenni?
  • gabo91
    lost expedition 7.111 Huf (Előrendelés)
    Eddigi legjobb ár.
    Amíg nincs gépigény addig nem merem előrendelni... eléggé necces lesz nálam...