5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#802 -
KaBuTo666 #801 Kinyírom a g*cit. -
#800 Jóféle...
-
#799 Hoyt the Tyrant Trailer -
#798 Baromság. Nyilván vannak nehézségi fokozatok, amelyben a z npc-k által belátott terület is változó a fokozattól függően. A játékos valószínűleg a legkönnyebb fokozaton játszott, ezért az említett ellenséges npc-k egyszerűen nem láttak el odáig. -
ratgab #797 Azt direkt csinálták egyébként, hogy a játékneveket beleillesztették a mondanivalóba (Crysis, Borderlands, call of duty), azért vihorásztak annyit.
Hát igen az MI érdekes, ez tény. -
#796 Azért az már alap 2012ben, h lövés zajra reagáljon az MI.
Szerintem a Far Cry 2-es feedback-ek alapján lekorlátozták a botokat a kerítésen belülre. Amíg nem kezdesz el lőni, vagy nem mész be a területükre, addig nem kezdenek el lőni. -
#795 Hát igen a fényképe rész elég érdekes volt, viszont az nekem tetszett, hogy amikor a tigrist lelőtte akkor azt meghallották és egyből jöttek elő a kalózok. -
#794 Az elején amikor játéknévnek is érthető kifejezések kerültek a párbeszédbe, elég vicces volt call of duty/battlefield/borderland <- na itt már ment a nevetés.
A videót nézve nekem nagyon az az érzésem h borzalmasan gyenge, értsd: vak és segghülye lesz az MI... Fényes nappal ott áll egy kövön és távcsövezik, vele szembe az ellenség, nem is messze, de nem érzékeli a játékost? aham...
Végig a videóban teljesen nyílt terepen megy és az ellenfelek nem látják. Ez így elég béna. -
#793 Nagyon jó köszi!
-
#792 Én úgy tudom, csak multihoz. -
#791 Map editorral lehet készíteni singléhez pályákat? Vagy csak multihoz? -
#790 Viszont a tizenx perces videó nagyon jó, de a felhők csak nekem tűntek zsírkréta szinvonalúnak? -
#789 Személyes véleményem az, hogy a játékélmény része lehet egy eltúlzott grafikai visszalépés, amit megerősíteni látszik a játék népes tábora.
Van egy felkapott játék, ami színesebb lesz egy MOD-tól, a FC3-nak meg egy plusz promó :) -
#788 A Minecraftban nem a grafika a lényeg. -
ratgab #787 14 perc gameplay és előzetes -
ratgab #786 Monkey Business Trailer -
#785 Meg az is köztudott, hogy egy játék értékét nem a grafika határozza meg :D
UI: persze a gyönyörű játékokat én is szeretem :D -
#784 Meg azt is látja a vak hogy ilyen pixelhuszár szaroknak is bomba sikerük van sajnos. -
GTV #783 Na ez már tényleg elég gáz. Szóval ez már erőltetett a vak is láthatja. -
#782 Nézz szembe az őrülettel a Minecraft-ban is! A Far Cry 3 univerzumát hamarosan a népszerű építős játékban is kipróbálhatod, habár az eredeti MineCraft-tól jelentős módosulásokkal...
Did I ever told you the definition of... pixel?! -
Nyerj Vaas Wahine figurát!
Csak annyit kell tenned, hogy Október 19-ig Like-olod a FarCryHC.hu Facebook oldalát, és automatikusan részt veszel a sorsolásban. -
GTV #780 DLC-ként még akár jöhet keleti és nyugati, sosem lehet tudni :P -
GTV #779 Különbség? -
#778 Van sima ,The Lost Expeditions Edition, meg Insane Edition! -
#777 Én valószínűleg a The Lost Expeditions Editiont fogom megvenni. Milyen kiadások vannak még ezen kívül? -
#776 Igen, jól hitted! Európában eredetileg szeptember 6-án jelent volna meg a játék, viszont késik, így november 29. az aktuális megjelenési dátum.
Nálunk már a visszaszámlálás tart, és csak 46 nap van hátra... :) -
#775 Egy Single player kampány lesz a játékban, csak annak két fő területe lesz, ugye az Északi és Déli sziget, de egy kampányhoz tartoznak. Itthon pedig november 29-én jelenik meg a játék (UK Nov 30, USA Dec 4). -
#774 A manóban azt hittem már jövő hónapban megjelenik, csak most vettem észre h december. Amúgy lehet kicsit alul vagyok informálva, de 2 single kampány lesz majd a játékban? Mert a menüjében van egy Single player South és North opció is. -
#773 A poháralátét egész jó :D Elvileg a póló mellé azt is adják. -
#772 ezek az ajándékok vannak, szóval szerintem igen ezt a pólót adják ők is. -
#771 Én a törölközőre vadászok!
Az nagyon barón néz ki -
#770 Vajon a konzolokszervize is ilyen pólót ad?
-
#769 Köszönöm!
Egyébként a pólóra a kötél úgy van festve. Nagyon élethűre sikerült, mert volt akit megtévesztett, mindenkinek nagyon tetszik, voltak akik meg is kérdeztek hol lehet ilyent venni...
Egyébként ha valaki szeretne ilyen pólót akkor érdemes körülnézni, mert van olyan bolt ahol ezt adnak az előrendelt insane edition mellé. -
#768 de frankó!
gratulálok! -
#767 Még egyszer gratulálunk az 1. helyezésedhez!
-
-
#765 Lényegében csak jó írnak, nincs kötöttség, oda mész ahova akarsz azt a küldetést csinálod amelyik jól esik, van egy csomó lehetőség de igazából semmi új amit ne mutattak volna már a videokban csak megerősítették ,hogy tényleg úgy van, ahogy eddig szó volt róla. Ja és, hogy az egész sziget tényleg bejárható. -
#764 Ezek mindig ugyanazt mondják, hogy hát ők szeretnének mindent magyarul de hát izé a kiadó, meg akárki. -
#763 WP Előzetes: Az első 4 óra Sok sok képpel.
Aki keni az angol és olvas valami lényegeset hogy mit írnak jónak/rossznak leírhatná magyarul.