803
aka. Final Fantasy XI HD
-
#42 Elnézve a trailert ez eléggé ütősnek tűnik. Én már nagyon kíváncsi vagyok rá.
-
#41 Nyílt Béta Szeptemberben!!! -
EnxTheOne #40 Az első rész szeritntem nem ps1-re jelent meg :S
Ha minden igaz, akkor ps1-re a VII-töl vannak. Szerintem a VII,VIII akár melyik torrenten fent van. (már régi játékok, szoval olcson meglehet venni), és ehez a 2 részhez van magyarositás. (összes párbeszéd magyar, ami egy rpg-nél elöny) -
38tibi38 #39 És hol tudnám letölteni az öszeset? Tom hogy google a barátom de nemtaláltam semmit. Főleg az 1. részről nem. -
38tibi38 #38 okés köszi -
EnxTheOne #37 öh, ez a 14. rész, szóval een kivül eddig 13 volt. PC-re tudtomal csak a 7-8 jelent meg, meg a 12. részig játszhatsz emulátoral. A történet nem kapsolodik egymáshoz. (csak a X, és az X-2) -
38tibi38 #36 Még egy utsó kérdés,hány rész van ebből,és melyik jött ki pc re? -
38tibi38 #35 Oh köszi,és bocsi:( -
tusken #34 az jo hogy regeltél csak azt nem vetted észre hogy 2010 szeptember 30. -
38tibi38 #33 Hali. Regisztráltam valami sqare enix re de nemtom hol kell letölteni a game et:8 pls help. -
#32 Hát a topicnak nincs házigazdája....
Nem nincs hozzá crack,nem is lesz! Ez egy online játszható mmo,havidíj fizetéssel.
Azért lassú mert körökre osztott,tipikus rpg. -
SzQk #31 Most miért? xD -
tusken #30 /facepalm
-
SzQk #29 Hali srácok! ÉEzt lehet single-ben is játszani? Mert ha nem muszáj, nem venném meg eredetibe... -
Dobronski #28 És ezért lassú. Mint a neverwinter nights 2. -
tusken #27 Ez körökre osztott? sztem csak lassú.
-
Dobronski #26 Van rá mód, h kipróbálja az ember ezt a fantasztikus játékot?
A klienst megtaláltam, de gondolom kéne hozzá valami crack féle, és lehetne tolni offline-ban. -
#25 Hát ezeket a videókat elnézve 2 dolog tűnt fel nekem. Az egyik az hogy a grafika tényleg nagyon szép a látótávolság hatalmas és szinte szaggatásmentes a játék. Látni, hogy a crystal tools engine tényleg fasza motor. A másik pedig a zene. Akinek itt volt szerencséje találkozni korábbi FF-el az érékeli Nobuo Uematsu munkáját:) -
#24 Aki nem szereti a körökre osztott harc rendszert az felejtse el,én imádom és elég sok ilyen játékot ki nyomtam vagy épp még játszom is(WhiteKnightChronicle),FF14 grafikailag teljesen rendben van.
Itt van pár video a bétáról:
Szerintem szép...:D
Ennek a srácnak van több videoja is. :)
személy szerint én PS3-ra veszem meg,ágyból nagy képernyőn kényelmesen nyomva...:):P -
Hugh Hefner #23 hát, a final fantasyk a hangulatukon és egy-két apróságon kívül különösen nem hasonlítanak egymásra... mire gondolsz, ami annyira más volt az FF11-ben mint a többi ázsiai mmorpg-ben?
Jacek: tök más volt a kettő, de így utólag visszagondolva, az olyan dolgok; hogy neten kitúrtam, hogy van valahol egy quest valamelyik bolygón a sivatag közepén, ahol hetente 1x spawnol valamilyen homoki szörny, amit ha megölsz kapsz badget; utólag viccesnek hangzanak. Azért wowban, meg úgy általában azóta az mmorpg-kben nincs ilyen, hogy egy questről vmi netes fórumon szerzel tudomást. ja és mikor odamentem 2 srác ült ott, saját bevallásuk szerint 3 napja ültek ott. jó volt a rendszere, és egyedi, meg hangulatos, de olyan mélyen vérzett egy-két helyről, hogy hajjaj. a solo groupokról nem is beszélve -
#22 Visszatérhetnek, hiszen már a vége fele jár a PreCU SWGEmu fejlesztése. Szerver megy, játszani lehet régóta:)
FF14-et pedig egy PC-s sem fogja tudni értékelni, aki nem játszott a konzolos részekkel. Az FF világot meg kell ismerni (legalább utánaolvasni), különben csak egy újabb ázsiai MMO-nak fog tűnni. -
#21 a kettot talan nem kene egy napon emliteni....... SWG-nek a rendszere 500x jobb volt mint a faek jellegu wow... craft!!!! amig el nem basztak:) -
#20 Mikó lesz ebből játszható (és semmiképpen SEM STEAMES!!!) nyílt PC-s demó?!?!? -
Hugh Hefner #19 meg Pannóniának a magyar falunak : ) -
Hugh Hefner #18 így a wow után utólag visszagondolva a játék finoman szólva sem volt egységesen összerakva, de azért volt egy hangulata a főtéren sorbanállásnak : ) -
#17 ohh, azok a boldog szép napok Mos Eisley főterén:) -
EnxTheOne #16 Most olvastam a hivatalos oldalon hogy bármikor lehet kasztot váltani. Pl. Harcos vagy, de a csapatba sok van, akkor elrakod a kardot, és elöveszel egy varázsbotot, és mágus leszel. Ha egy horgászbot lesz nálod akkor horgász vagy stb.
Pedig már elterveztem hogy csinálok ultra hightech fegyvereket amiket vagy 1 millió gill-ért árulnék. :D -
EnxTheOne #15 Hát nekem elég szimpatikus a fegyer/páncél kovács, és az alkimista. -
Hugh Hefner #14 vagy ez, vagy mint anno a Star Wars Galaxiesban lehettél te nem harcos karakter. Ott úgy működött, hogy pl lehetett egy karaktered, ami mondjuk énekes volt meg doktos. az énekes a kocsmában ült, és ha hallgatták, akkor tudott buffot osztani, és nyilván így szerezte az xp-t. a doki meg istentelen hatalmas nagy buffokat tudott osztani, amitől 5x-6x erősebb lettél, sokba is került, a főtéren álltak sorba a jól fejlett dokiknál, és pénzért osztotta a több óráig tartó buffokat. van hangulata egy olyan rendszernek, ahol nem mindenki harcos -
#13 Szerintem mindegyik osztállyal lehet harcolni ezeket, hogy bányász, botanikus, halász stb alképességként lehet kitanulni és felfejleszteni. Ezáltal extra dolgokban lehet jártas a szereplő (kereskedelem terén ,extra cuccok meg ilyenek) Gondolom én:P -
EnxTheOne #12 Na itt a halász.
Ugy tudom hogy az MMO-kba vannak harcos és támogtó osztályok. És néha vannak szakmák. Szóval van kb 5 harcos osztály meg két mágus. Ök harcolnak, e a többi az mit csinál? -
EnxTheOne #11 Még néztem a kasztokat. Listát találtam a neten, de hozzá leirásokat nem. Egy halász az mit csinál? Horgászik, és megfözi a halakat? :D -
EnxTheOne #10 Néztem neten az ajánlott gépigényét, ehh, ezzel se fogok pcn játszani :D
-
Probatbicol #9 Nem ronda a grafika, csak épp nem is kiemelkedő. Hogy pozitívat is írjak, az az effekt tetszett, hogy ha egy teremből a bejárat felé fordultál, akkor kint alig lehetett valamit látni a ragyogástól, mint a valóságban, ha sotét helyről kimész a napfényre. Ha jól emlékszem a felbontást nem lehetett állítani benne, de ez lehet, hogy a béta miatt volt. Így ablakban kellett játszani.
Egyébként a grafika ízlés kérdése, ha beírok ide valamit, hogy szerintem melyik mmo szép, legalább 10-en fognak lehurrogni, hogy az ronda :) -
#8 De mi az ami ronda benne? Szerintem a karakterek meg a szörnyek eléggé részletesen ki vannak dolgozva és a táj se tűnik nekem laposnak. Bár én csak videók alapján tudok ítélni de kíváncsi lennék miért mondja mindenki a grafikára hogy nem jó. Meg melyik MMO néz akkor jól ki? Nehogy a WoW mert az lehet hogy színes de szerintem annak a grafikája felett járt már el az idő:/ -
#7 Én mondjuk csak PS3-ra tudom majd beszerezni mert a gépem gyenge hozzá. Remélem ami hibák esetleg itt jelentkezni fognak a 2011-es konzol verziónál javítva lesznek... -
#6 én leszedtem , de iszonyat ronda sajnos -
#5 aki kételkedik szedje le a benchmark-ot, szerintem szép game lesz -
#4 nekem 2 szó jut eszembe róla: ötlettelen, és fölösleges.
de ha vkinek tetszik hát rajta:) -
Probatbicol #3 Én kipróbáltam a játékot a zárt bétában, de egyáltalán nem tetszett. A grafika közepesnél kicsit szebb, de nem kiugró. A karakter irányítása borzalmas, gondolom a PS3 miatt ilyen. Az sem túl szimpatikus, hogy folyosókon közlekedünk, már egy 20 cm magas párkány átléphetetlen és láthatatlan falakkal vannak a területek lezárva.
Az átvezető videókban persze hogy van szinkron, de a questeknél már nincs, már a kezdő helyen sem. A párbeszédpanelek meg a kezelőfelület puritán, kissé igénytelen benyomást keltenek. És minden körülményesnek tűnik.
És a legnagyobb gáz, hogy a harc is kényelmetlen, nem úgy reagál a gombokra ahogy várná az ember, egy castert kezdtem, igazából nem derült ki számomra mi lenne vele a hatékony harc, igaz nem is sokat próbálkoztam.
Hozzá kell tenni, hogy számomra a FF világ ismeretlen , lehet, hogy ott ezek megszokott dolgok, de a többi mmo-hoz képest a 'kényelmetlen' jelző jut először eszembe.
Ja és ha tényleg indulni akarnak 1 hónapon belül, akkor jó lesz ha belehúznak, mert a zárt béta úgy nézett ki, hogy ment pár órát, azután 2 napig hibákat hárítottak, amik nem apró bugok voltak, hanem login error, crash stb.