803
aka. Final Fantasy XI HD
-
#322 Hát én 1.0-vál nem játszottam, csak most betaban először és az alapján tetszett és számomra megér egy próbát. Az új gárda is Yoshidával az élen szimpatikusnak tűnik, figyelik rendesen a visszajelzéseket és a játékosok érdekeit.
Lesz majd open beta egy próbát megér mindenképpen szerintem. -
#321 Köszi, de úgy látom ezek semmiből sem tanulnak. Az interview meg csak azt árulta el számomra, hogy megint faileltek. Kár érte, pedig érdekelt...de így még vissza se telepítem. :S -
#320 Igen lesz havidíj. Itt egy interjú amiben beszél erről Naoki Yoshida, hogy miért is szükséges.
Itt pedig, hogy hogyan fog kinézni a rendszer.
-
#319 Azt tudja valaki,hogy ezek most komolyan maradnak a havidíjas megoldásnál? -
#318 Sajnos nem valami nagy a magyar community, ami meg van az is legacy... gondolkoztam rajta de inkább új szerveren kezdek (valószínűleg Odin), mert sok lenne a lemaradás a többi játékoshoz képest. Mondjuk igazán lehetne fizikailag is EU szerver nem csak névben.
Indulást illetve: P4 (open beta) még kérdéses mikor jön, de early access elvileg augusztus 20, hivatalos visszajelzések alapján. Ami még nagyon jó és ötletes szerintem, hogy elsejével jön az új benchmark, amiben lesz karakter készítő így a szerverek indulása előtt ellehet készíteni a karaktert, így nem kell azzal szórakozni launchkor. -
Linaru #317 Van magyar fanpage, ffxiv.hu-n es egy kisebb csapat magyar jatekos a Sargatanas szerveren, ha valakinek van kedve csatlakozni hozzank :) -
#316 A phase 3ra végig jó igen. Az, hogy az meddig tart fogalmam sincs. Utána phase 4 már open beta lesz és onnantól már a karakterek is megmaradnak. -
Vincentcloud #315 Amit kaptam most hétvégére betakulcs, jó lesz a többi hétvégére is elviekben? -
Vincentcloud #314 De kár hogy még több mint 2 hónap
-
#313 kód szerzés lehetőség! link
csak egy like meg utána rákell kattintani a kék keretben lévő szövegre és megvan -
#312 Elindult az új Lodestone! Rálehet keresni már karakterekre is meg egyéb dolgok.
Itt a karakterem. :D -
darkling #311 Akkor azért :)
Kerestem a béta időintervallumát, de az Istennek sem találtam :) -
janihunk #310 Na ezt nem tudtam. Köszi. -
#309 mert vasárnap 11-ig van -
darkling #308 Én már vasárnap sem tudtam belépni valamilyen oknál fogva. -
#307 mert csak hétvégén mennek a szerverek, következő megint péntek 11-től lesz -
janihunk #306
Miért nem enged be már 2 napja? -
#305 Egyben van a kettő jelenleg és szerintem úgy is marad. Shiva a legalsó szerver elvileg.
Most csináltam meg a lvl 15ös első dungeont mint healer. Először tartottam attól, hogy hogyan fog menni a healelés, mert partyn kívüli embereket sokszor nehéz kitargetolni kontrollerrel, de partyban nem volt gond. Egy wipe volt mikor behúztuk az egész termet, de boss meg minden más lement elsőre. Szóval ez a dungeon kihívás szempontjából jó volt szerintem. Jah igen és van már a limit break rendszer is. Dungeon alatt max 1es főbossnál 2esig fellehetett vinni, elvileg dmgre használtuk fel de healeleés közben nem láttam belőle sok mindent :D. Egyetlen nagyobb problémám az volt, hogy nem esett nekem cucc. :D -
Vincentcloud #304 A ps3-as és pc-s társaság külön lesz vajon? mert elvileg én is eu-ban vagyok, de nem találtam Shiva szerót. -
#303 bejelöltelek, de ps3on macerás egy kicsit az az ilyen dolgok meg az irogatás mit ne mondjak :D -
Kisponyi #302 Énis a Shiva(EU)-n vagyok. Hitomi Yulawi névvel :DDD
-
#301 Azt nem tudom, személy szerint én a Shiva-n vagyok. -
simon7108 #300 PS3-on melyik szerveren gyűlnek a Magyar játékosok? -
Vincentcloud #299 Köszi mindkettő tippet, a bétát már regiztem másik e-mailre, de az ff 11 még mindig az elsőn van -
#298 a felsőbe nekem beengedte írni, onnan kijelöltem és áthúztam -
Kisponyi #297 váltsd át a windows nyelvét angolra mikor beírod mailcímet és SHIFT+2-vel írhatsz be @-t. Ha megvagy kapcs vissza magyarra. Jobb alsó sarokban két klikk a váltás. -
Vincentcloud #296 Összes problémám hogy hiába kaptam kódot, nem fogadja el a jelszavam, megváltoztatni pedig nem tudom, mert nem ír @ jelet az emailhez. -
szala84 #295 Sziasztok. Nem kapott valaki véletlenül 2 kódot? Mert mondjuk 2 fiókkal regelt? :) Ha lenne valakinek egy felhasználatlan kódja nagyon megköszönném :) -
janihunk #294 Meg van. -
janihunk #293 Bocs csak japán a fórum és hát... -
foxxi #292 Azokat miért bétáztatják akik az előző elcseszett szutykukat megvették 10k-ért?! -
Kisponyi #291 mert arra ott van a mailben a második link :D forumon belül van a link a klienshez. Pici időt stánj arra, hogy el is olvasod a leveleket amiket kapsz :D -
janihunk #290 Az oké el is fogadta a kódot de clien-et sehol se találom meg nem is töltött le semmit. -
Kisponyi #289 a levélben van a link amire katt, majd belépsz accoddal és ott kell regisztrálni kódot. -
janihunk #288 Kaptam kódot hol tudom aktiválni? Bárhova írom semmi. -
Kisponyi #287 Közben már nekem is tölti, a kérdés amit feltettél jó, csak a választ nem ismerem :) De amint lejön úgyis kiderül betudunk-e jutni vagy sem. :) -
#286 nekem most szedi a klienset 11 kór indul elvileg igaz? -
Kisponyi #285 épp szenvedek az oldalra bejutással :) amúgy persze, jó lenne nem egyedül tesztelni. -
#284 én is ma kaptam mehetnénk majd együtt ha gondolod -
Kisponyi #283 Na én ma kaptam meg a béta kódom az új verzióhoz. Kíváncsi vagyok :)