803
aka. Final Fantasy XI HD
  • Vincentcloud
    Mert csak a c-re lehet telepíteni? Ne idegesítsenek már ilyen szar amatőr hibával.
  • Dobronski
    Ezt a szutyok szar egy valamit. Ki az, akinek van 12 giga szabad helye a c-n? Minden értelmes embernek a rendszernek szükséges 20 giga szabad helye van, plusz 5-6 giga egyéb programoknak...
  • Vincentcloud
    Ez jó, itt szívok vele egész nap hogy beengedjen, erre véletlen beenged és nem osztanak több kulcsot? Nagyszerű.
  • titani
    16 óra óta kb 10 percenként rányomtam 4-5-öt
    most 19 óra. mégse jött be.
  • EndreMan
    sokszor kell rányomni hogy bejöjjön, de 1 órája már az az üzenet fogadta az embereket hogy egyelőre nem adnak ki több beta kulcsot...

megjegyzem nem egy mmo indulásánl voltam már jelen, beta tesztekben stb, de ekkora összezuhanást még nem láttam. Az egy dolog ha sorba kéne állni a servernél amikor csatlakozni akarsz (kell is). de hogy már a launcher serverük se menjen, a szaros honlapjukot nem lehet ráklikkelni egy apply gombra, a launchert is alig lehet letölteni nem hogy magát a klinest, csak ezzela béna saját gyártású P2P alapú torrent másolattal, az egyszerűen szánalmas. Elvileg ezzel kéne megynerni maguknak vásárlókat..ha tetszik a beta megveszem...de így? Egy MMO hosszú távra szól ha úgy döntesz tolod, belefektetsz időt,stb. De ha egy cég már itt elvérzik, akkor hogy bizzunk meg benne hogy szinvonalas szolgáltatást tud nyújtani majd akár évekig? Nonszensz...
  • titani
    nem lehet apply-zni az alsó piros gomra ,server error jön be.
    addig meg nem küldenek kulcsot e-mailre :(
  • Cretus
    Végre megjött a kulcs, erre nem működik náluk semmi... nem tudok regisztrálni :S
  • EnxTheOne
    Köszönöm.

Ha valaki játszik még vele, nyugodtan irhat róla pár mondatot . :D
  • Inferno
    "az inventory nagyon össze zavart"
    Mi zavart össze benne?Szerintem semmi zavaró nincs benne.

"nem lehet tudni melyik NPC-vel kell beszélni a küldetések céljából"
    Nem értelek,tök egyszerű...

A te pc konfigodon ne is várd el hogy fullon fusson a játék.
  • Dobronski
    Accountod elküldenéd ha úgy sem kell? :D

#73 demonoidról töltöm én is, de nem tudom hogy kell installálni, mert egy 5 gigás patch file. :S
  • norbi2fraktal
    mivel 15 percnél tovább nem nyomtam, és töröltem a gépemről csak annyit tudok mondani aki, finalozott annó, vagy még most is, vagy mmo-zik, az nagyon csalódik benne (legalábbis én) az inventory nagyon össze zavart, nem lehet tudni melyik NPC-vel kell beszélni a küldetések céljából, aztán a harcrendszer sem a legjobb, a grafika szép, de csak maximum beállításokkal, ami elég szépen megrángatta az fps-t, számszerint 5-10!! közepes graffal még játszható sebességgel megy, de ugy meg nem valami szép,nem tudom milyen engine de egy mmo-nak ne az legyen a célja hogy minél nagyobb vas kelljen a rendess futtatáshoz/graf minőséghez, az elvárásaimnak semmien szempontból nem felel meg, nem ismerek rá a Square-re, inkább maradok az AION mellet, nagyon sajnálom hogy ez a játék kimarad az életemből, de ez van, bocs hogy rövidre fogtam de sokat nem láttam belőle, és nem is fogok....
  • EnxTheOne
    Irj ide egy rövid tesztet :D
  • Dobronski
    Én is ugyanígy jártam. -.-
  • titani
    Basszus a Freemailnek pont most vannak átmeneti problémái
    / belépési és küldési hiba, dolgoznak a probléma megoldásán/
    ergo , nem tudom megnézni hogy küldtek-e key-t PFF
  • janihunk
    De segítő kész vagy:D
  • Dobronski
    Itt le van írva minden.
  • janihunk
    Légyszi valaki pm ben küldjön egy lineket hogy honnan töltsem le és hogyan regizzek hova cd key ért. Köszi előre is.
  • norbi2fraktal
    hát sajnos azt kell mondjam hogy nem ilyennek gondoltam a játékot, egyszerűen nagyon shit számomra......thx Square
  • EndreMan
    Na jó, ha még nincs eldöntve akkor legyen a figaro :)
  • EndreMan
    Nekem is!
    Melyik serveren gyülekezzünk?
  • norbi2fraktal
    hopp még jó hogy kinéztem megvan a key !!!
  • norbi2fraktal
    :D áá nem birok várni, megyek kicsit Aion-ozni aztán lesem a mailt
  • EndreMan
    Oké akkor nyomkodom,köszi.
    A lepény hal meg előszőr, és a remény hal meg utolára
  • norbi2fraktal
    próbáld többször, nekem is hozott párszor server errort, de aztán elő jött a bejelentkezés, majd ismét error, majd ujra, bejelentkezett, és elfogadtam a feltételeket.... majd írta amit írtam:-) de még nem jött meg a mail
  • EndreMan
    Te rányomtál itt alul a piros "gombra"?

http://entry.ffxiv.com/eu/index.html

Hogy apply for open beta test?
    És erre jött ez a kiírás?
    Csak mert ha én rányomok akkor server error van rögtön.
  • norbi2fraktal
    gyere már te key :D:D:D
  • norbi2fraktal
    gyorsaaan mindenki :D

Your application to the FINAL FANTASY XIV Open Beta Test has been accepted.
    Please read through the e-mail we have sent to your Square Enix account's registered e-mail address.
  • titani
    oki thx akkor megnyugodtam :)
  • norbi2fraktal
    semmi gond nincs nyugi :-), ne írj oda semmit
  • titani
    Üdv
    Regisztráltam az eu-s oldalukon ,megjött e-mailben a levelük
    be is tudok lépni az account manager oldalra.
    tehát az ID és a PASSWORD jó
    de kér valami :One-Time PASSWORD-ot .az nincs.
    miért kéri ha egyszer open beta ?
    vagy az open betához is küld e-mailre kulcsot ? / ha akar /
    vagy nem jó beta klienst töltöttem le ?
  • norbi2fraktal
    pedig volt idejük felkészülni, és még el is napolták, várom már hogy működjön
  • EndreMan
    Jellemző hogy 1 perc alatt bedőlt az oldaluk az induláskor...
    Én ezt amúgy nem értem. 1 cég sem képes megfelelően felkészülni egy indulásra? Sőt ez még csak beta indulás, gondolom kevesebben vannak mint majd az igazin..és tessék.
    Félre értés ne essék, nem vagyok felháborodva, hiszen ingyen próbálhatom ki...csak nem értem, mire számítanak? Hogyhogy 1 MMO
    sem tud elindulni simán? Pedig ezek a legnagyobb játékipari cégek...
  • Murder3
    Kliens linket dobjatok már mert én amit letöltöttem az nem volt jó, nem frissítette a játékot.
  • Cretus
    Ilyenekre figyelj hogy nem lehet benn ékezetes betű,minimum 8betü legyen. Kettő regisztrációt csináltam, a másodiknál pl nem fogadta el ugyanazt a jelszót amit az elsőnél Írtam. Nálam betű+szám van azt elfogadta.
  • penge25
    valaki segítsen már próbáltam accot regelni eljutottam odig ahová a jelszót és a nevet kell beírni és a biztonsági kérdésre a választ nos mikor az accnevet írom azt elfogadja, de jelszónak akármit írok nem fogadja el (Square Enix Password na ezt nem fogadja el az istenér se bámit irok)+ 8-32 között csak betűkből álló nevet leht ide nem? De prűbáltam csak számot vegyesen számot és betűt is semmi :( Mi lehet a gond?
  • Spaceghost
    Megoldottam
  • norbi2fraktal
    FINAL FANTASY XIV Open Beta Test Will Start on Sep. 1!

We would like to take this opportunity to provide an update regarding FINAL FANTASY XIV Open Beta Test, which was announced to be postponed on Aug. 31, 2010.

Along with the completion on investigation and correction of the critical issue, we have decided to begin FINAL FANTASY XIV Open Beta Test on Sep. 1, 2010 at 19:00 (PDT).

Starting on Sep. 1, 2010 at 19:00 (PDT), acquisition of registration code required for FINAL FANTASY XIV Open Beta Test will be available.

We are looking forward to your participation in FINAL FANTASY XIV Open Beta Test!
  • Spaceghost
    Valakinek valami ötlet, hogy fileplaneten kívül a clienst honnan tudom leszedni? Mert nekem a fileplanet downloader nem akar feltelepülni :S és így a clienst se engedi letölteni :(
  • Dobronski
    Nekem 100-200kb/s
  • Soad999
    hali!
    nekem a demonoidről se igazán jön:D ilyen 50-80kb-al :/