803
aka. Final Fantasy XI HD
-
amikkamakka #402 Hogy döntöttetek,mindenki marad a bétában eltöltött szerveren/karakterénél? -
#401 Már lehet tölteni! -
#400 Újra indult a hivatalos fórum. A beta forum pedig bezárult a mai nappal. -
#399 Hát utolsó bétánál egy nappal előtte nyílt csak meg és akkor is csak este fele. -
#398 EU klienst mikor lehet már tölteni?
Karbantartást ír állandóan. -
#397 Lehet. Az 1.0 sima verziót upgradelheted 2.0 digitális CE-re a megjelenés után. Ha a régi verziód már eleve CE-s volt, akkor most simán megkapsz minden mostani CE-s in game tárgyat. -
#396 Még nem aktív csak, nem kell aggódni.
@amikkamakka Szerintem igen, annyira nem vagyok tisztában ezekkel, de ahogy láttam 1.0-ás dolgokhoz csak simán hozzáadódnak a CE dolgok. -
amikkamakka #395 Engem pl az is érdekelne hogy az 1.0-t lehet upgradelni 2.0 CE-re? -
Uga #394 Ilyet hogy bankkártya adatok a havidíjhoz és hasonlóak hol lehet megadni?
Azt látom az account managementnél hogy aktív a játék, de a payment servicesnél csak annyi van hogy olvashatok a fizetési módokról, meg bekapcsolhatom a Crysta lehetőséget (de gondolom lehet sima közvetlen kártyás fizetést is csinálni nem kell ezzel bohockodni), vagy esetleg még nem aktív ez a dolog és feleslegesen izgulok?:) -
#393 -
#392 Elvileg nem törlődnek. Azt mondták, hogy csak abban az esetben lenne wipe ha a teszt során valamilyen kritikus bug jelent volna meg. De még hivatalos info arról, hogy lenne wipe vagy sem még nem jött, de szerintem nem is lesz. -
mnorbi2 #391 nem nagyon értem , de a béta karik itt maradnak ? nem törlik őket ? -
#390 Amennyiben érdekel titeket egy ILYEN BANNER, akkor használjátok nyugodtan.
Maga a fájl: http://fritz.axo.hu/core/ffxivbanner.swf (mérete: 800*380) -
Linaru #389 Ott vagyunk a Sargatanason, de ott van még párezer másik ember is. Ha nem keresel meg minket, akkor nem fogjuk tudni, hogy valahol ott bújkálsz :P ffxiv.hu-n elérhetőek vagyunk, ott találsz többféle módot is arra, hogy elérj minket akár a fórumunkon, akár a játékon belül. -
#388 Linkshell lényegében egy chat csatorna amit csak meghívott emberek láthatnak. Free Company a "guild" rendszer, de az csak lvl25-től alapítható, így eddig a klánok LS-t használtak.
P4-t bezárólag egy fotó a delivery moggal :D
-
mnorbi2 #387 mi az a Linkshell ? 24 után is lesz guild , mármint a releasbe ? -
#386 Van magyar linkshell és tegnaptól már magyar klán (FC) is a NA-Sargatanas-on, a neve: Fekete Sereg. Az ffxiv.hu oldalon pedig eléred a közösséget. -
Uga #385 Midiana Swiftsong -
amikkamakka #384 Én a Sargatanas - on játszom úgy olvastam ott van egy kisebb magyar társaság írta is itt valaki hogy "magyar" szerver: NA-Sargatanas (legacy)
de még egy magyarral sem találkoztam, jó lenne valahogy komolyabban összefogni a magyar közösséget
-
#383 6 órával kitolták betat a maintenance miatt, vagyis délután 5ig fog tartani. -
#382 Emergancy maintenance 9.30-ig. Jókor jött pont beta vége előtt, és még reggel felakartam húzni a minert, hogy meglegyen a 6. 20as class. :D
@Uga neved második micsoda? esélyes hogy valahol összefutottunk már, én Hakuryuu Kiyora néven vagyok -
nxs #381 Én is Odinon lettem volna,de így a support teljes hiánya nélkül 2 forintot nem fogok fizetni. Egyszer már eljátszotta ezt a SE bele is buktak csúnyán.
Forum nem megy,billing support szintén off... -
Uga #380 Odin(EU) serveren vagyok, ha esetleg más magyar is lenne pm eljen. Midiana néven jelenleg 20archer/15 conjurer. -
nxs #379 Reggel 6 óta "Error 3102" (You are still logged into the game)...van erre valami megoldás,vagy ezzel nekem be is zárták a kaput? -
#378 Csak bizonyos képességeket lehet más classokkal is használni, minden képesség tooltipjében ott van, hogy mely classok használhatják cross ablilityként is. -
mnorbi2 #377 ez hogy van . ha 10 es leszek akkor fel tudok venni meg 1 classt és tudom keverni a skilleket ? vagy csak váltogatni lehet ? -
peti190 #376 Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy a Final Fantasy XIV hogy van-e free verzio
mármint hogy tudjak vele játszani de nem a 14 napos. (pl. mint a word of warcraft)
Vagy csak úgy tudnék hogy ha megveszem csak?
Előre is köszönöm válaszotok.
-
Linaru #375 Bocs hogy beledumálok, de béta reg nekünk itt:
https://secure.square-enix.com/account/app/svc/ffxivbetatop?rgn=eu&lng=en
Az alattam lévő az US oldal, arra figyeljetek, hogy EU-s accountot regeljetek, mert fontos. -
#374 Béta regisztráció: https://secure.square-enix.com/account/app/svc/ffxivbetatop?rgn=na
Béta kliens: http://gdl.square-enix.com/ffxiv/inst/ffxivsetup.exe
"magyar" szerver: NA-Sargatanas (legacy)
magyar közösség: ffxiv.hu
A béta hétfő 11 óráig tart. Jó játékot. -
Since #373 Aki korábban kapott beta meghívót az is betud lépni? -
titani #372 nézd már ...most meg beadta az NA/EU-t is na kreálok karit :P -
mnorbi2 #371 akkor holnaptol tudok reggelni open betara ? hiaba vettem meg . azt majdcsak 20. utan tudom reggelni ha jol értem.
A másik kérdés itt most mi a hagyományos class ? a job vagy a class ?
mert irják hogy paladin lesz alegjobb tank , de marauder és a wariior is az lsz az lelején, most nem értem én nem is latok job ok között maraudert.. -
titani #370 de nem játszottam phase 3-al . most kezdeném új karival , sztem azért nem lehet most csak holnap
-
#369 Párszor újra kell inditani, én euson vagyok. -
titani #368 most csak japán szerverekre enged csatlakozi , akkor holaptól lehet NA/EU szerverre... -
#367 Jah, nem számít igazábol csak akkor ha saját FCvel akarsz raidelni nem randomokkal mindig. -
Linaru #366 A raid-ek miatt egyáltalán nem számít, hogy melyik szerver. A duty finder cross-server, tehát függetlenül attól, hogy melyik szerver, melyik régió vagy legacy/új szerver mindenki együtt fog játszani. -
titani #365 lobby már zöld
-
celgene32 #364 1 nap mulva open beta de ma meg van NDA.
Az igen komoly...
Legalabb lehetett volan nezni twtich-en. -
titani #363 thx