803
aka. Final Fantasy XI HD
  • amikkamakka
    Hogy döntöttetek,mindenki marad a bétában eltöltött szerveren/karakterénél?
  • Győri Devi
    Már lehet tölteni!
  • Győri Devi
    Újra indult a hivatalos fórum. A beta forum pedig bezárult a mai nappal.
  • Győri Devi
    Hát utolsó bétánál egy nappal előtte nyílt csak meg és akkor is csak este fele.
  • Egoraptor
    EU klienst mikor lehet már tölteni?
    Karbantartást ír állandóan.
  • tenca
    Lehet. Az 1.0 sima verziót upgradelheted 2.0 digitális CE-re a megjelenés után. Ha a régi verziód már eleve CE-s volt, akkor most simán megkapsz minden mostani CE-s in game tárgyat.
  • Győri Devi
    Még nem aktív csak, nem kell aggódni.

@amikkamakka Szerintem igen, annyira nem vagyok tisztában ezekkel, de ahogy láttam 1.0-ás dolgokhoz csak simán hozzáadódnak a CE dolgok.
  • amikkamakka
    Engem pl az is érdekelne hogy az 1.0-t lehet upgradelni 2.0 CE-re?
  • Uga
    Ilyet hogy bankkártya adatok a havidíjhoz és hasonlóak hol lehet megadni?
    Azt látom az account managementnél hogy aktív a játék, de a payment servicesnél csak annyi van hogy olvashatok a fizetési módokról, meg bekapcsolhatom a Crysta lehetőséget (de gondolom lehet sima közvetlen kártyás fizetést is csinálni nem kell ezzel bohockodni), vagy esetleg még nem aktív ez a dolog és feleslegesen izgulok?:)
  • Győri Devi
  • Győri Devi
    Elvileg nem törlődnek. Azt mondták, hogy csak abban az esetben lenne wipe ha a teszt során valamilyen kritikus bug jelent volna meg. De még hivatalos info arról, hogy lenne wipe vagy sem még nem jött, de szerintem nem is lesz.
  • mnorbi2
    nem nagyon értem , de a béta karik itt maradnak ? nem törlik őket ?
  • 0Fritz0
    Amennyiben érdekel titeket egy ILYEN BANNER, akkor használjátok nyugodtan.

Maga a fájl: http://fritz.axo.hu/core/ffxivbanner.swf (mérete: 800*380)
  • Linaru
    Ott vagyunk a Sargatanason, de ott van még párezer másik ember is. Ha nem keresel meg minket, akkor nem fogjuk tudni, hogy valahol ott bújkálsz :P ffxiv.hu-n elérhetőek vagyunk, ott találsz többféle módot is arra, hogy elérj minket akár a fórumunkon, akár a játékon belül.
  • Győri Devi
    Linkshell lényegében egy chat csatorna amit csak meghívott emberek láthatnak. Free Company a "guild" rendszer, de az csak lvl25-től alapítható, így eddig a klánok LS-t használtak.

P4-t bezárólag egy fotó a delivery moggal :D
  • mnorbi2
    mi az a Linkshell ? 24 után is lesz guild , mármint a releasbe ?
  • tenca
    Van magyar linkshell és tegnaptól már magyar klán (FC) is a NA-Sargatanas-on, a neve: Fekete Sereg. Az ffxiv.hu oldalon pedig eléred a közösséget.
  • Uga
    Midiana Swiftsong
  • amikkamakka
    Én a Sargatanas - on játszom úgy olvastam ott van egy kisebb magyar társaság írta is itt valaki hogy "magyar" szerver: NA-Sargatanas (legacy)
    de még egy magyarral sem találkoztam, jó lenne valahogy komolyabban összefogni a magyar közösséget
  • Győri Devi
    6 órával kitolták betat a maintenance miatt, vagyis délután 5ig fog tartani.
  • Győri Devi
    Emergancy maintenance 9.30-ig. Jókor jött pont beta vége előtt, és még reggel felakartam húzni a minert, hogy meglegyen a 6. 20as class. :D

@Uga neved második micsoda? esélyes hogy valahol összefutottunk már, én Hakuryuu Kiyora néven vagyok
  • nxs
    Én is Odinon lettem volna,de így a support teljes hiánya nélkül 2 forintot nem fogok fizetni. Egyszer már eljátszotta ezt a SE bele is buktak csúnyán.
    Forum nem megy,billing support szintén off...
  • Uga
    Odin(EU) serveren vagyok, ha esetleg más magyar is lenne pm eljen. Midiana néven jelenleg 20archer/15 conjurer.
  • nxs
    Reggel 6 óta "Error 3102" (You are still logged into the game)...van erre valami megoldás,vagy ezzel nekem be is zárták a kaput?
  • Győri Devi
    Csak bizonyos képességeket lehet más classokkal is használni, minden képesség tooltipjében ott van, hogy mely classok használhatják cross ablilityként is.
  • mnorbi2
    ez hogy van . ha 10 es leszek akkor fel tudok venni meg 1 classt és tudom keverni a skilleket ? vagy csak váltogatni lehet ?
  • peti190
    Sziasztok!

A kérdésem az lenne hogy a Final Fantasy XIV hogy van-e free verzio
    mármint hogy tudjak vele játszani de nem a 14 napos. (pl. mint a word of warcraft)

Vagy csak úgy tudnék hogy ha megveszem csak?

Előre is köszönöm válaszotok.
  • Linaru
    Bocs hogy beledumálok, de béta reg nekünk itt:
    https://secure.square-enix.com/account/app/svc/ffxivbetatop?rgn=eu&lng=en

Az alattam lévő az US oldal, arra figyeljetek, hogy EU-s accountot regeljetek, mert fontos.
  • tenca
    Béta regisztráció: https://secure.square-enix.com/account/app/svc/ffxivbetatop?rgn=na

Béta kliens: http://gdl.square-enix.com/ffxiv/inst/ffxivsetup.exe

"magyar" szerver: NA-Sargatanas (legacy)

magyar közösség: ffxiv.hu

A béta hétfő 11 óráig tart. Jó játékot.
  • Since
    Aki korábban kapott beta meghívót az is betud lépni?
  • titani
    nézd már ...most meg beadta az NA/EU-t is na kreálok karit :P
  • mnorbi2
    akkor holnaptol tudok reggelni open betara ? hiaba vettem meg . azt majdcsak 20. utan tudom reggelni ha jol értem.

A másik kérdés itt most mi a hagyományos class ? a job vagy a class ?
    mert irják hogy paladin lesz alegjobb tank , de marauder és a wariior is az lsz az lelején, most nem értem én nem is latok job ok között maraudert..
  • titani
    de nem játszottam phase 3-al . most kezdeném új karival , sztem azért nem lehet most csak holnap
  • Győri Devi
    Párszor újra kell inditani, én euson vagyok.
  • titani
    most csak japán szerverekre enged csatlakozi , akkor holaptól lehet NA/EU szerverre...
  • Győri Devi
    Jah, nem számít igazábol csak akkor ha saját FCvel akarsz raidelni nem randomokkal mindig.
  • Linaru
    A raid-ek miatt egyáltalán nem számít, hogy melyik szerver. A duty finder cross-server, tehát függetlenül attól, hogy melyik szerver, melyik régió vagy legacy/új szerver mindenki együtt fog játszani.
  • titani
    lobby már zöld
  • celgene32
    1 nap mulva open beta de ma meg van NDA.

Az igen komoly...

Legalabb lehetett volan nezni twtich-en.
  • titani
    thx