803
aka. Final Fantasy XI HD
  • Győri Devi
    A következő béta 14-től lesz, amihez még az invite-k nem mentek ki. Azt nem tudom, hogy esetleg lesz e valamilyen kulcsosztás.
  • janihunk
    Bétába nem lehet máshogy bekerülni csak ha küldenek meghívót? Már regeltem rá rég de még semmi.
  • Since
    Engem is érdekelne, de kipróbálás nélkül no-go.
  • Győri Devi
    Nem tudok magyar fansiteről, szerintem nincs is.
    Én még gondolkozom rajta, hogy beszerezzem PS3ra, a mai live letterben bemutatott alapján már elég jól nézett ki, de még meglátjuk a béta alapján.
  • samuka99
    Van egyáltalán magyar fansite FF14 A Realm Reborn játékhoz?Kéne ehhez uj sg forum,vagy átnevezni a témát,illetve van aki tervezi a játékot?
    Valakinek van valami béta tapasztalata?
  • Inferno
  • Unknow
    Majd megint kidobják emailben. Legalábbis legutóbb linket kaptunk a fórumra ahonnan lekaptuk a klienst.
  • ElectricalTech
    Hali

Remélem jó topicban járok. Én ma kaptam e-mailt hogy kiválasztottak a béta tesztre. Csináltam is square enix fiókot, beregeltem a kódot, minden patentos, de sehol nem látok klient letöltési lehetőséget.

Még nem lehet tölteni vagy tényleg ilyen nyomi vagyok hogy nem látom?
    Supportban sincs, se az e-mailben.
  • Csokis
    Ha érdekel valakit, megjelent a The FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn Benchmark!
  • Seth
    Már régebben leállították a szervereket és majd valamikor tavasszal indul újra, kicsit átalakítva,javítva, hogy jobb legyen, mert förtelmeset bukott a cucc
  • Dobronski
    mi lett ezzel a játékkal? játszik vele valaki? mennek a szerverek?
  • Unknow
    Pedig nem lett jó az újragondolt FF 14 sajnos...
  • Inferno
    Ez nagyon jó lett,és azt mondják jó lett ez az újra gondolt 14...
  • Unknow
    Akit érdekel esetleg: Elindult az alpha test és elkezdték kiválasztani az embereket rá. Én is most kaptam levelet.

Szóval aki jelentkezett rá, nézzen rá az emailekre.
  • Seth
    Baromi hangulatos kis videó

• xeromem
    Sziasztok!

Megvetem a játékot és amikor feltelepitetem ezt a hiba üzenetet kaptam.
    unable to access server for version check.
    valaki tudna segíteni? Előre is kösz
  • EnxTheOne
    Banhammer sujtson le rád.
  • EpicDD
    Sziasztok!

Aki szeretne egy jó fantasy alapú fórumos szerepjátékban játszani:

http://ertheis.forumq.net/

Érdemes kipróbálni! Szabályokat olvasd majd el!
  • krisz073
    Valami ingyenes kipróbálási lehetőség?
  • Prof William
    Valami hír? Végleg kifújt a játék?
  • Sephi
    Ez nem jatek meg! Mit jatszak? Vagjat fat 20 percig? Majd 26 orankent csinaljak 8 guestet?

Hagyuk mar...
  • Prof William
    A Square állítólag újabb ingyen hónapot ad szóval aki megveszi az 3! hónapot játszhat ingyen... A kérdés az hogy akar e valaki is játszani még vele...
  • Sephi
    Gratulalok, egyike vagy azoknak akiknek nem valoszinu hogy futni fog a jatek, amig fel nem teszel Win7.

En azt a tanacsot adom neked, hogy meg az elejen felejsd el ezt a jatekot.
    Amiutan vegig szeveded a telepitest, es miegymast, rajosz, hogy elbasztal ertekes idot az eletedbol a nagy semmire.
  • Aaron1212
    Valaki segíteni.
    Letöltöttem a final fantasy xiv-et és nem tudom telepíteni.
    Két fajtát is leszedtem.
    Az egyik európai beta verzió aminél le kell szedni a játékot az update-val de azt írja ki hogy hibás a szervíz csomag.
    A másiknál pedig rámegyek hogy telepítés de csak annynit ír ki hogy:a telepítéshez a windows szervíz csomag 2 sikeres.
    Kérem futasson le egy windwos updatet.
    De ha valaki tudna egy jó letöltő helyet azt is elfogadnám.
  • Sephi
    Meg mindig van elado egy Collectors. Csak a Key miatt volt kibontva.

Nagyon olcson adom.
  • Sephi
    2.5 millionyi-t adtak el akkor. De jo hogy kijavitottal, legalabb irhattal te is valamit a forumba. Abszolut megerte, ugye?

• corwus1974
    Sziasztok!Ennyire rossz a játék?Mert akkor nem veszem meg....
  • Inferno
    LOL,1%-át adták el több milláért....nem mindegy.
  • Sephi
    Halottad hogy nem tudom hany millionyi Square reszvenyt adtak el a jatek megjelenese utan egy hettel ?:D
  • norbi2fraktal
    inkább jött volna egy FF XIII PC verzsön mint ez a sh!t
  • Sir Quno Jedi

Square lehúzhatja magát a vécén az utóbbi évek termésével... Rohadjnak már meg, hogy hogy tudtak így elkúrni egy sikeres frencsájzt?!
  • Sephi
    Ha kell valakinek egy Final Fantasy XIV Collectors Edition olcson az irjon.
  • Victor1103
    Gamespot Review - 4.0 :D

Hát engem eddig érdekelt a játék, kizárt hogy ilyen fosra pénzt adjak. Bukta!-.-
  • Sephi
    De ha mar eldontottek, hogy nem kovetik a megszokott MMO iranyokat, akkor legalabb magyarazzak mar el mivan. Hat nem igaz, hogy senki sem erti meg ezt a jatekot. Tele va a chat kerdesekkel, a forumokban 10 percenkent felteszik ugyanazokat a kerdeseket.

Eloszor azt hittem, hogy en vagyok teljesen hulye, de aztan rohogtem amikor egy nap alatt 24 ember reszben ugyanazokat a kerdeseket feltette. Es ez csak egy low forum...

De tudtommal a jateknak nincs is oficiel foruma (javitsatok ki, ha tevedek)
  • Tatyla
    a jrpg jó dolog egy bizonyos szintig,onnantól meg már csak a japánok élvezik vagy ők se...
  • Sephi
    En meg mindig probalom megerteni, miert jo ez a jatek, hisz nagyon sokan jatszak... de nem tudom felfogni.
  • Tatyla
    ez a játék meg a feltételei úgy röhej ahogy van,fizetni az altokért meg lezárnak ha nem játszol milyen őskövület inkvizítor hülye állat találta ki ezeket ott a squarenixnél?
  • Sephi
    Most halottam :

Ha harom honapig inaktiv az accod akkor ban es bezarjak.

KOMOLYAN? :DD
  • Hugh Hefner
    lol, utánaolvasgattam, tényleg nem játszhatsz csak 1 órát egyhuzamban egy karaktereddel, tényleg fizetni kell minden külön karakterért? : D

• Sir Quno Jedi
    Kivételesen egyetértek veled, ez egy fos úgy ahogy van.