Final Fantasy XIV - Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 a térképet nem lehet mozgatni ,zoomolni
2 az irányítás wasd amin nem lehet változtatni LOL
3 egyböl berak egy böhöm nagyvárosba ahol azt se tudod mi merre
4 npc-rõl találd ki ki kicsoda
5 sokmindenhez elõkell hívi a jobboldali menüt azonbelül sok kis menü,
/lépegetni/
5 a moboknál nem írja a szintjét csak szines pött jelöli
pl elsö quest ölj 3 patkányt ok go rét kill 3 patkány ,jo
de közvetlenül az elsö szintü mob mellett sétál dodo nevü mob amit szintén 1-3 szintünek gondolnál
de pofáncsak 300-al, az életed 333 ...többit el lehet képzelni
Sikerült kipróbálnom a játékot, hozzáteszem nagy reményeket fûztem hozzá, mivel nagy kedvenceim voltak a sorozat 7-8-9-10-10/2-12-13 részei, némelyiket többször is végigjátszottam.MMO terén is jópár játékkal játszottam már némelyikkel huzamosabb ideig/ WoW,LOTRO,Warhammer online,Guild wars,AoC,Lineage/ Sajnos csalódnom kellett egy kicsit így elsõre, bár tudom hogy ez még mindig béta, de olyan alapvetõ hibákat látok amik számomra nagyon rombolják a játékélményt.Nem akarom elvenni senkinek a kedvét a játéktól természetesen mert még látok benn fantáziát de sajnos ez még nincs kész. Túl korai szerintem ez a szept.22. Elképzelhetõnek tartom hogy a márciusi PS3-as megjelenésre sokkal jobb lesz az egész.A bevezetõk most is jól kezdõdnek egy kis történettel ez jó,gondolom lesz valami kis story vonal is az egészben.A harcrendszer/persze még csak 10-20 mobot öltem/nekem tetszik,bár a kamera kicsit fura igy néha kijelölöd magad és akkor ujra kell targetet keresni ahhoz meg kamerát forgatni.Hozzáteszem lassabb harcrendszerre számítottam mint ami van.A grafika elég jó, bár anno a LOTRO-n nagyobbat csodálkoztam.Ami legjobban zavart az NPC-k neve alatt nincs semmi kiírás melyik mi.Ha keresel valamit semmi jelölés nincs, beszélned kell mindenkivel. Nincs kiirva ki árul valamit,kinél kell skilleket venni,nem jelölik azt se hol kell questet felvenni.Azt olvastam van questhelper a játékban,ilyet nem találtam. Természetesen holnap tesztelem tovább a játékot, remélem pozitív irányba fog változni a véleményem.Hozzátenném hogy gtx465-el,8gb ramm-al,4 magos procival is akad a játék néha, és nem csak akkor ha sokan vannak.....

Intel Core i5 4x2.67 , 4x2GB Corsair XMS3 DDR3-1333 , EVGA Geforce GTX 465

nah ez érdekesen hangzik, holnap talán már én is feljutok, HA össze tudom vakarni a klienst😊

az m a térkép de nem lehet mozgatni ezért csak azt látod ahol
épp vagy de mivel több szintes nehéz eligazodni meg beleraktak 6 teleportot ami mind másik helyre rak le a felhõvároson belül
így nehéz kikecmeregni
térkép? kell legyen valahol, m betû?

nem találom a kijáratot akkora labirintus 6 szintes
:s valami felhõváros
annyian vannak? vagy túl nagy a lag?

vazz 2 óra alatt a kezdõ városból nem tudok kijutni..feladom
norbi2fraktal
igen TERA remélhetõleg hatalmas lesz, ja meg a Blade & Soul

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

tera ff egykutya. Én a Guild Wars 2-ben reménykedem. Az minõségi játék lesz! És nem az agyatlan hentelés lesz a lényege.
jó kérdés, luncher vagy mi kemény 3kb/s, rólunk bezzeg 30-40k-val szipkázzák...
amúgy tény még egy játékért sem görcsöltem ennyit^^ de most már csak azért is megnézem😛

majd a TERA Online jobblessz remélem
Bíztató. :S Erõsen elgondolkodok rajta, hogy megéri-e szenvedni a játékért.
hmmm ezért kár volt várni rá
sztem megyek vissza Aion-ozni pff
nekem a D-n van 8.91 GB
most csak ablakban fut.
hogy lehet full képernyõn futtatni ?
Ezzel a módszerrel megpróbálom feltelepíteni.
eu.finalfantasyxiv.com és ott alul a sing up for the beta
megyek a Figaro szerverre az legalább kicsit magyarabb hangzásu
Még mindig csak c-re lehet telepíteni?
hát még én is küzdök a klienssel úgyhogy egyenlõre még semelyik serveren sem vagyunk:/

Tatyla
hol a kígyóban van a kliens mert én nem látom az oldalon link pls valaki...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nah megjött a key /örül 2 nap nem alvás után /
melyk szerverre mentetek ?
az elsõ kulcs abban a pillanatban érkezett gmail-re, freemail majd egy órát késett mire megérkezett.

Köszi mindenkinek a linket, megpróbálkozom vele😊

Hali
mennyi idõ után jött meg e-mailben a key nektek ?
17h.kor appliztam azóta még nem jött
Én innen szedtem le a frissítéseket.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Délután már simán kiadta a béta kulcsot a kérdés inkább a kliens, valakinek nincs egy normális torrent linkje béta klienshez? a luncher tegnap este óta kemény 6%-t hozott le...ha így haladunk mire vége a bétának még mindig nem lesz kliensem...😊

yah és most olvasom ,aki a Collector Editiont veszi ,
az szeptember 22-én kezd elméletileg
Azt nem értem , hogyha szerintük ez OPEN BETA
akkor minek kell hozzá key ? :@
Tegnap délután óta nem tudom beregisztrálni a kulcsot mert server errort ir ki az account oldal ahol ezt meg lehet csinálni..... tehát van kulcsom de semmire nem megyek vele

Tök jó.
Mikor beenged az oldal, akkor azt írja nincs már key.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Ja ez a játék nekem így látatlanba is már egy fail.

Mert csak a c-re lehet telepíteni? Ne idegesítsenek már ilyen szar amatõr hibával.
Ezt a szutyok szar egy valamit. Ki az, akinek van 12 giga szabad helye a c-n? Minden értelmes embernek a rendszernek szükséges 20 giga szabad helye van, plusz 5-6 giga egyéb programoknak...
Ez jó, itt szívok vele egész nap hogy beengedjen, erre véletlen beenged és nem osztanak több kulcsot? Nagyszerû.
16 óra óta kb 10 percenként rányomtam 4-5-öt
most 19 óra. mégse jött be.
EndreMan
sokszor kell rányomni hogy bejöjjön, de 1 órája már az az üzenet fogadta az embereket hogy egyelõre nem adnak ki több beta kulcsot...

megjegyzem nem egy mmo indulásánl voltam már jelen, beta tesztekben stb, de ekkora összezuhanást még nem láttam. Az egy dolog ha sorba kéne állni a servernél amikor csatlakozni akarsz (kell is). de hogy már a launcher serverük se menjen, a szaros honlapjukot nem lehet ráklikkelni egy apply gombra, a launchert is alig lehet letölteni nem hogy magát a klinest, csak ezzela béna saját gyártású P2P alapú torrent másolattal, az egyszerûen szánalmas. Elvileg ezzel kéne megynerni maguknak vásárlókat..ha tetszik a beta megveszem...de így? Egy MMO hosszú távra szól ha úgy döntesz tolod, belefektetsz idõt,stb. De ha egy cég már itt elvérzik, akkor hogy bizzunk meg benne hogy szinvonalas szolgáltatást tud nyújtani majd akár évekig? Nonszensz...

nem lehet apply-zni az alsó piros gomra ,server error jön be.
addig meg nem küldenek kulcsot e-mailre 😞
Végre megjött a kulcs, erre nem mûködik náluk semmi... nem tudok regisztrálni :S

Köszönöm.

Ha valaki játszik még vele, nyugodtan irhat róla pár mondatot . 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Inferno
"az inventory nagyon össze zavart"
Mi zavart össze benne?Szerintem semmi zavaró nincs benne.

"nem lehet tudni melyik NPC-vel kell beszélni a küldetések céljából"
Nem értelek,tök egyszerû...

A te pc konfigodon ne is várd el hogy fullon fusson a játék.

PS3/X360 user: Infernohun

Accountod elküldenéd ha úgy sem kell? 😄

#73 demonoidról töltöm én is, de nem tudom hogy kell installálni, mert egy 5 gigás patch file. :S
norbi2fraktal
mivel 15 percnél tovább nem nyomtam, és töröltem a gépemrõl csak annyit tudok mondani aki, finalozott annó, vagy még most is, vagy mmo-zik, az nagyon csalódik benne (legalábbis én) az inventory nagyon össze zavart, nem lehet tudni melyik NPC-vel kell beszélni a küldetések céljából, aztán a harcrendszer sem a legjobb, a grafika szép, de csak maximum beállításokkal, ami elég szépen megrángatta az fps-t, számszerint 5-10!! közepes graffal még játszható sebességgel megy, de ugy meg nem valami szép,nem tudom milyen engine de egy mmo-nak ne az legyen a célja hogy minél nagyobb vas kelljen a rendess futtatáshoz/graf minõséghez, az elvárásaimnak semmien szempontból nem felel meg, nem ismerek rá a Square-re, inkább maradok az AION mellet, nagyon sajnálom hogy ez a játék kimarad az életembõl, de ez van, bocs hogy rövidre fogtam de sokat nem láttam belõle, és nem is fogok....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Irj ide egy rövid tesztet 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Én is ugyanígy jártam. -.-
Basszus a Freemailnek pont most vannak átmeneti problémái
/ belépési és küldési hiba, dolgoznak a probléma megoldásán/
ergo , nem tudom megnézni hogy küldtek-e key-t PFF
De segítõ kész vagy😄

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Itt le van írva minden.
Légyszi valaki pm ben küldjön egy lineket hogy honnan töltsem le és hogyan regizzek hova cd key ért. Köszi elõre is.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

norbi2fraktal
hát sajnos azt kell mondjam hogy nem ilyennek gondoltam a játékot, egyszerûen nagyon shit számomra......thx Square

EndreMan
Na jó, ha még nincs eldöntve akkor legyen a figaro 😊

EndreMan
Nekem is!
Melyik serveren gyülekezzünk?