803
aka. Final Fantasy XI HD
-
#282 A következő béta 14-től lesz, amihez még az invite-k nem mentek ki. Azt nem tudom, hogy esetleg lesz e valamilyen kulcsosztás. -
janihunk #281 Bétába nem lehet máshogy bekerülni csak ha küldenek meghívót? Már regeltem rá rég de még semmi. -
Since #280 Engem is érdekelne, de kipróbálás nélkül no-go. -
#279 Nem tudok magyar fansiteről, szerintem nincs is.
Én még gondolkozom rajta, hogy beszerezzem PS3ra, a mai live letterben bemutatott alapján már elég jól nézett ki, de még meglátjuk a béta alapján. -
samuka99 #278 Van egyáltalán magyar fansite FF14 A Realm Reborn játékhoz?Kéne ehhez uj sg forum,vagy átnevezni a témát,illetve van aki tervezi a játékot?
Valakinek van valami béta tapasztalata? -
#277 -
#276 Majd megint kidobják emailben. Legalábbis legutóbb linket kaptunk a fórumra ahonnan lekaptuk a klienst. -
ElectricalTech #275 Hali
Remélem jó topicban járok. Én ma kaptam e-mailt hogy kiválasztottak a béta tesztre. Csináltam is square enix fiókot, beregeltem a kódot, minden patentos, de sehol nem látok klient letöltési lehetőséget.
Még nem lehet tölteni vagy tényleg ilyen nyomi vagyok hogy nem látom?
Supportban sincs, se az e-mailben. -
Csokis #274 Ha érdekel valakit, megjelent a The FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn Benchmark! -
#273 Már régebben leállították a szervereket és majd valamikor tavasszal indul újra, kicsit átalakítva,javítva, hogy jobb legyen, mert förtelmeset bukott a cucc -
Dobronski #272 mi lett ezzel a játékkal? játszik vele valaki? mennek a szerverek? -
#271 Pedig nem lett jó az újragondolt FF 14 sajnos... -
#270 Ez nagyon jó lett,és azt mondják jó lett ez az újra gondolt 14...
-
#269 Akit érdekel esetleg: Elindult az alpha test és elkezdték kiválasztani az embereket rá. Én is most kaptam levelet.
Szóval aki jelentkezett rá, nézzen rá az emailekre. -
#268 Baromi hangulatos kis videó
-
xeromem #267 Sziasztok!
Megvetem a játékot és amikor feltelepitetem ezt a hiba üzenetet kaptam.
unable to access server for version check.
valaki tudna segíteni? Előre is kösz -
EnxTheOne #266 Banhammer sujtson le rád. -
EpicDD #265 Sziasztok!
Aki szeretne egy jó fantasy alapú fórumos szerepjátékban játszani:
http://ertheis.forumq.net/
Érdemes kipróbálni! Szabályokat olvasd majd el! -
krisz073 #264 Valami ingyenes kipróbálási lehetőség?
-
Prof William #263 Valami hír? Végleg kifújt a játék? -
#262 Ez nem jatek meg! Mit jatszak? Vagjat fat 20 percig? Majd 26 orankent csinaljak 8 guestet?
Hagyuk mar... -
Prof William #261 A Square állítólag újabb ingyen hónapot ad szóval aki megveszi az 3! hónapot játszhat ingyen... A kérdés az hogy akar e valaki is játszani még vele... -
#260 Gratulalok, egyike vagy azoknak akiknek nem valoszinu hogy futni fog a jatek, amig fel nem teszel Win7.
En azt a tanacsot adom neked, hogy meg az elejen felejsd el ezt a jatekot.
Amiutan vegig szeveded a telepitest, es miegymast, rajosz, hogy elbasztal ertekes idot az eletedbol a nagy semmire. -
Aaron1212 #259 Valaki segíteni.
Letöltöttem a final fantasy xiv-et és nem tudom telepíteni.
Két fajtát is leszedtem.
Az egyik európai beta verzió aminél le kell szedni a játékot az update-val de azt írja ki hogy hibás a szervíz csomag.
A másiknál pedig rámegyek hogy telepítés de csak annynit ír ki hogy:a telepítéshez a windows szervíz csomag 2 sikeres.
Kérem futasson le egy windwos updatet.
De ha valaki tudna egy jó letöltő helyet azt is elfogadnám. -
#258 Meg mindig van elado egy Collectors. Csak a Key miatt volt kibontva.
Nagyon olcson adom. -
#257 2.5 millionyi-t adtak el akkor. De jo hogy kijavitottal, legalabb irhattal te is valamit a forumba. Abszolut megerte, ugye?
-
#256 Sziasztok!Ennyire rossz a játék?Mert akkor nem veszem meg.... -
#255 LOL,1%-át adták el több milláért....nem mindegy. -
#254 Halottad hogy nem tudom hany millionyi Square reszvenyt adtak el a jatek megjelenese utan egy hettel ?:D -
#253 inkább jött volna egy FF XIII PC verzsön mint ez a sh!t -
Square lehúzhatja magát a vécén az utóbbi évek termésével... Rohadjnak már meg, hogy hogy tudtak így elkúrni egy sikeres frencsájzt?! -
#251 Ha kell valakinek egy Final Fantasy XIV Collectors Edition olcson az irjon. -
#250 Gamespot Review - 4.0 :D
Hát engem eddig érdekelt a játék, kizárt hogy ilyen fosra pénzt adjak. Bukta!-.- -
#249 De ha mar eldontottek, hogy nem kovetik a megszokott MMO iranyokat, akkor legalabb magyarazzak mar el mivan. Hat nem igaz, hogy senki sem erti meg ezt a jatekot. Tele va a chat kerdesekkel, a forumokban 10 percenkent felteszik ugyanazokat a kerdeseket.
Eloszor azt hittem, hogy en vagyok teljesen hulye, de aztan rohogtem amikor egy nap alatt 24 ember reszben ugyanazokat a kerdeseket feltette. Es ez csak egy low forum...
De tudtommal a jateknak nincs is oficiel foruma (javitsatok ki, ha tevedek) -
#248 a jrpg jó dolog egy bizonyos szintig,onnantól meg már csak a japánok élvezik vagy ők se... -
#247 En meg mindig probalom megerteni, miert jo ez a jatek, hisz nagyon sokan jatszak... de nem tudom felfogni. -
#246 ez a játék meg a feltételei úgy röhej ahogy van,fizetni az altokért meg lezárnak ha nem játszol milyen őskövület inkvizítor hülye állat találta ki ezeket ott a squarenixnél? -
#245 Most halottam :
Ha harom honapig inaktiv az accod akkor ban es bezarjak.
KOMOLYAN? :DD -
Hugh Hefner #244 lol, utánaolvasgattam, tényleg nem játszhatsz csak 1 órát egyhuzamban egy karaktereddel, tényleg fizetni kell minden külön karakterért? : D
-
#243 Kivételesen egyetértek veled, ez egy fos úgy ahogy van.