803
aka. Final Fantasy XI HD
-
titani #202 perceket? tegnap 2 óra volt mire kitaláltam a 6 szintes városból a füves rétre leölni 3 mókust...utánna meg nem adott több questet hanem küldözgetett npc-khez egyiktöl a másikig megint vagy 2 óra kóvájgás/a nagyvároson belül pfff meg találd ki melyk az npc a 200-ból ahol a quest folytatódik ,mert a sima térképen nem jelöli ..na jó én passzolom -
#201 De az is egy három éves játék vaze. EQ2-t is lev17-ig bírtam, aztán uninstall. -
#200 Hasonlo elmenyek utan en is nyomtam egy uninstallt:D Kb. fel orat birtam, annak is a fele mozi meg toltogetes volt.
Amugy en ugy erzem az egesz koncepcio van elbaszva, azon meg nem segit egy uj UI meg grafikai optimalizalas. Egyszeruen vontatott a jatek, mintha valami single player rpg lenne ahol bedobnak egy varos kozepebe aztan talald fel magad.
Nyilvan van akinek ez bejon, de manapsag egy mmo elofizetoinek sztem minimalis hanyada a hc role player tipus aki elolvas minden questet es megnezi a kismillio bejatszast ahelyett hogy fejlodne. Nem vagyok az agyatlan grind hive se, de ez a masik veglet is gaz sztem hogy egy quest felvetelehez regenyeket kelljen vegig enterezni, majd perceket kovalyogni vakon hogy mi merre. -
titani #199 Hát ezaz :@ = uninstall
nah a L.O.T.R.O. ha valakit érdekel szept 10 től /azaz pétektől/
lehet tölteni free-t
lvl 50 szintig lehet felvinni, nincs időkorlát se . -
rholas #198 Hu de gyenge.
Azt se tudom mit kell semmi kiirva a grafika egy hányás megyek a tömeggel. Valami varázsló lenne találok egy egeret 10 perc után.
Katt az egérre majd 2es gomb ujra az egérre messze van. Közelebb megyek katt az egérre 2 es gomb katt az egérre nem jó irányba állok. Ráállok az egérre katt rajta 2 es gomb katt ujra 2 sec varázsol sebzek 5 öt egér visszaüt 85 öt. Ez ment 3x mire meghaltam. Na most itt meg is állt a téma mert semmi gomb nincs hogy mit kellne. Se egy quest nincs kiirva semmi. Csak a sok szöveg enter el áltütése. Sok betát próbáltam már wow,aion,lotro de ennek kell még 1 év mire használható lesz. Megy a mozi a szereplöknek nincs hangja átad valami de nincs a kezében semmi.
Borzalmas. Senki nem beszél semmi hiába kérdeztem angolul semmi. Mint valami zombi sereg futkoztak össze vissza. -
#197 Bocsi srácok vki tudna segíteni hogyan tudok a bétára jelentkezni? -
DarkBlade #196 Nekem még a mai frissítés sincs lent.. :D -
Lonewolf89 #195 Nektek is a mai frissítés által nem működik a játék ?
Elindul, kattintok a startra, és a karakterválasztásnál kifagy :S -
Hentes75 #194 Kösz
-
Shadout #193 kinn intézőben a játék mappájában van egy ffxivconfig azt elindítod és ott lehet állítgatni.
Tudom mi az fps és a lag között a különbség:)attól még 200+ ping az 200+ ping:) -
DarkBlade #192 A játék mappájában a ffxivconfig.exe -t használd. -
Hentes75 #191 Az mitől van,hogy kis ablakban fut a játék.
Hogy lehet teljes képernyőre tenni?Jobb felső sarokban a nagyítás nem
lehetséges. -
Vincentcloud #190 Király és vajon a teljes verzióban ittlesz? Amúgy meg 2ghz-s dual core-om van szal nem mai darab. Procit ígyis úgyis veszek másikat a közeljövőben. -
Dobronski #189 A lag meg a low fps nem ugyanaz. -
Shadout #188 Nem azért lagoltok, mert szar a gépetek:) nem europában van a béta server, ezért vannak akkora késések.
Ha meghaltál, a system menüben van egy olyan hogy return. Oda rak vissza ahol utoljára azzal az aetheric valamivel beszéltél. -
Dobronski #187 Egy ilyen színtű grafikához nem kéne erős gép. Kb. devil may cry 4 szinten van, ami 1920x1080-ban minden maxon ment 100 fps-el, bezzeg ez. :S -
Vincentcloud #186 Na ha fejlesztettem a gépem meg kiadtak hozzá egy pár javítást akkor tuti vétel, de addig uninstall. -
DarkBlade #185 Tök állat, lehet kovácsot is csinálni egyből.
Igaz semmi támadó ereje nincs, de akkor is tök jó. -
janihunk #184 Sziasztok megcsináltam a karakterem kimentem a világba harcolni de meghaltam és nem vettem semmit előtte mp van 200. Nem tudok valahogy feléledni? -
Shadout #183 egyszerűen túl nagy a ping, messze van a server:/ -
Dobronski #182 Uninstall. -
Dobronski #181 Fú geci, van ám gépigénye. Remélem optimizálnak rajta, mert így játszhatatlan. -
Dobronski #180 Sehogy nem lehet lejebb venni a grafikát? -
Shadout #179 ezt nem hiszem el, login és kidob a server hogy új patch van:D kezdek belekattani^^ csak látnám már azt a nyüves karakter generálót:D -
Dobronski #178 Melyik szerverre mentetek? -
DarkBlade #177 Tessék a mai patch megás linkje http://www.megaupload.com/?d=P3STGH1S
-
Dobronski #176 Same here. 99.6%-nál megállt. -
Shadout #175 kaptam egy egész jó linket megauploadról, azzal hamar lejött a kliens, de ez a 1 tized nem tudom mi a legújabb update lehet:/ valakinek valami ötlet? most már lassan fél órája nem ugorja meg:) -
Dobronski #174 Néha nekem is megakad. -
Shadout #173 nekem 99,9%-n áll kb tíz perce^^ -
Cretus #172 Alapjátékot kb 3 óra leszedni Demonoidról, majd keressétek meg a játék mappájában a torrent fileokat huzzátok be torrent kliensbe majd másoljátok a megadott helyre vissza. Igy az egész game frissítésekkel nekem megvolt 5 óra alatt. -
Dobronski #171 Demonoid-ról töltsd az 5 gigásat, nekem pár óra alatt lejött, csak most más dolgom van. Majd holnap játszok. -
Hentes75 #170 55.5% van lenn. -
Hentes75 #169 remote connections:40
local connections : 6
ezek mik? -
Hentes75 #168 Nagyon változik a letöltési sebesség.800,600,60,35 kb/s
Láttam már 2:30 hátralevő időt is :)
Most nagyon hasít.4 óra van vissza.
-
Hentes75 #167 Most már nagyon kiváncsi vagyok a gammára.
Ha bukta akkor mehetek vissza Aion-ozni.Azt már kezdem unni.
-
Hentes75 #166 22 darab letöltési órából már csak 12 van hátra. :(
Nem igaz,hogy ennyien töltenék,hogy ilyen lassan jön le.
Eltelt 5 nap és nem változott a letöltés sebessége.
Napi pár órát töltöttem le.Most is úgy vánszorog a kb mint
az első napon. F
-
#165 ezt én is olvastam, de ez így komolytalan -
Dobronski #164 Majd meglátjuk. 52%, átlag sebesség 400kb/s. -
titani #163 www.ffxivcore.com/topic/12719-open-beta-megauploadutorrent-links-install-instructions/
innen póbáld letölteni
ui: kíváncsi leszek Dobronski mi lessz a véleményed milyen +-okat fogsz találni a játékban ? :)