803
aka. Final Fantasy XI HD
  • titani
    perceket? tegnap 2 óra volt mire kitaláltam a 6 szintes városból a füves rétre leölni 3 mókust...utánna meg nem adott több questet hanem küldözgetett npc-khez egyiktöl a másikig megint vagy 2 óra kóvájgás/a nagyvároson belül pfff meg találd ki melyk az npc a 200-ból ahol a quest folytatódik ,mert a sima térképen nem jelöli ..na jó én passzolom
  • Sir Quno Jedi
    De az is egy három éves játék vaze. EQ2-t is lev17-ig bírtam, aztán uninstall.
  • Hamed
    Hasonlo elmenyek utan en is nyomtam egy uninstallt:D Kb. fel orat birtam, annak is a fele mozi meg toltogetes volt.

Amugy en ugy erzem az egesz koncepcio van elbaszva, azon meg nem segit egy uj UI meg grafikai optimalizalas. Egyszeruen vontatott a jatek, mintha valami single player rpg lenne ahol bedobnak egy varos kozepebe aztan talald fel magad.
    Nyilvan van akinek ez bejon, de manapsag egy mmo elofizetoinek sztem minimalis hanyada a hc role player tipus aki elolvas minden questet es megnezi a kismillio bejatszast ahelyett hogy fejlodne. Nem vagyok az agyatlan grind hive se, de ez a masik veglet is gaz sztem hogy egy quest felvetelehez regenyeket kelljen vegig enterezni, majd perceket kovalyogni vakon hogy mi merre.
  • titani
    Hát ezaz :@ = uninstall
    nah a L.O.T.R.O. ha valakit érdekel szept 10 től /azaz pétektől/
    lehet tölteni free-t
    lvl 50 szintig lehet felvinni, nincs időkorlát se .
  • rholas
    Hu de gyenge.
    Azt se tudom mit kell semmi kiirva a grafika egy hányás megyek a tömeggel. Valami varázsló lenne találok egy egeret 10 perc után.
    Katt az egérre majd 2es gomb ujra az egérre messze van. Közelebb megyek katt az egérre 2 es gomb katt az egérre nem jó irányba állok. Ráállok az egérre katt rajta 2 es gomb katt ujra 2 sec varázsol sebzek 5 öt egér visszaüt 85 öt. Ez ment 3x mire meghaltam. Na most itt meg is állt a téma mert semmi gomb nincs hogy mit kellne. Se egy quest nincs kiirva semmi. Csak a sok szöveg enter el áltütése. Sok betát próbáltam már wow,aion,lotro de ennek kell még 1 év mire használható lesz. Megy a mozi a szereplöknek nincs hangja átad valami de nincs a kezében semmi.
    Borzalmas. Senki nem beszél semmi hiába kérdeztem angolul semmi. Mint valami zombi sereg futkoztak össze vissza.
  • csokikutya
    Bocsi srácok vki tudna segíteni hogyan tudok a bétára jelentkezni?
  • DarkBlade
    Nekem még a mai frissítés sincs lent.. :D
  • Lonewolf89
    Nektek is a mai frissítés által nem működik a játék ?

Elindul, kattintok a startra, és a karakterválasztásnál kifagy :S
  • Hentes75
    Kösz
  • Shadout
    kinn intézőben a játék mappájában van egy ffxivconfig azt elindítod és ott lehet állítgatni.

Tudom mi az fps és a lag között a különbség:)attól még 200+ ping az 200+ ping:)
  • DarkBlade
    A játék mappájában a ffxivconfig.exe -t használd.
  • Hentes75
    Az mitől van,hogy kis ablakban fut a játék.
    Hogy lehet teljes képernyőre tenni?Jobb felső sarokban a nagyítás nem
    lehetséges.
  • Vincentcloud
    Király és vajon a teljes verzióban ittlesz? Amúgy meg 2ghz-s dual core-om van szal nem mai darab. Procit ígyis úgyis veszek másikat a közeljövőben.
  • Dobronski
    A lag meg a low fps nem ugyanaz.
  • Shadout
    Nem azért lagoltok, mert szar a gépetek:) nem europában van a béta server, ezért vannak akkora késések.

Ha meghaltál, a system menüben van egy olyan hogy return. Oda rak vissza ahol utoljára azzal az aetheric valamivel beszéltél.
  • Dobronski
    Egy ilyen színtű grafikához nem kéne erős gép. Kb. devil may cry 4 szinten van, ami 1920x1080-ban minden maxon ment 100 fps-el, bezzeg ez. :S
  • Vincentcloud
    Na ha fejlesztettem a gépem meg kiadtak hozzá egy pár javítást akkor tuti vétel, de addig uninstall.
  • DarkBlade
    Tök állat, lehet kovácsot is csinálni egyből.
    Igaz semmi támadó ereje nincs, de akkor is tök jó.
  • janihunk
    Sziasztok megcsináltam a karakterem kimentem a világba harcolni de meghaltam és nem vettem semmit előtte mp van 200. Nem tudok valahogy feléledni?
  • Shadout
    egyszerűen túl nagy a ping, messze van a server:/
  • Dobronski
    Uninstall.
  • Dobronski
    Fú geci, van ám gépigénye. Remélem optimizálnak rajta, mert így játszhatatlan.
  • Dobronski
    Sehogy nem lehet lejebb venni a grafikát?
  • Shadout
    ezt nem hiszem el, login és kidob a server hogy új patch van:D kezdek belekattani^^ csak látnám már azt a nyüves karakter generálót:D
  • Dobronski
    Melyik szerverre mentetek?
  • DarkBlade
    Tessék a mai patch megás linkje http://www.megaupload.com/?d=P3STGH1S

• Dobronski
    Same here. 99.6%-nál megállt.
  • Shadout
    kaptam egy egész jó linket megauploadról, azzal hamar lejött a kliens, de ez a 1 tized nem tudom mi a legújabb update lehet:/ valakinek valami ötlet? most már lassan fél órája nem ugorja meg:)
  • Dobronski
    Néha nekem is megakad.
  • Shadout
    nekem 99,9%-n áll kb tíz perce^^
  • Cretus
    Alapjátékot kb 3 óra leszedni Demonoidról, majd keressétek meg a játék mappájában a torrent fileokat huzzátok be torrent kliensbe majd másoljátok a megadott helyre vissza. Igy az egész game frissítésekkel nekem megvolt 5 óra alatt.
  • Dobronski
    Demonoid-ról töltsd az 5 gigásat, nekem pár óra alatt lejött, csak most más dolgom van. Majd holnap játszok.
  • Hentes75
    55.5% van lenn.
  • Hentes75
    remote connections:40
    local connections : 6
    ezek mik?
  • Hentes75
    Nagyon változik a letöltési sebesség.800,600,60,35 kb/s
    Láttam már 2:30 hátralevő időt is :)
    Most nagyon hasít.4 óra van vissza.
  • Hentes75
    Most már nagyon kiváncsi vagyok a gammára.
    Ha bukta akkor mehetek vissza Aion-ozni.Azt már kezdem unni.
  • Hentes75
    22 darab letöltési órából már csak 12 van hátra. :(
    Nem igaz,hogy ennyien töltenék,hogy ilyen lassan jön le.
    Eltelt 5 nap és nem változott a letöltés sebessége.
    Napi pár órát töltöttem le.Most is úgy vánszorog a kb mint
    az első napon. F
  • Sir Quno Jedi
    ezt én is olvastam, de ez így komolytalan
  • Dobronski
    Majd meglátjuk. 52%, átlag sebesség 400kb/s.
  • titani
    www.ffxivcore.com/topic/12719-open-beta-megauploadutorrent-links-install-instructions/

innen póbáld letölteni
    ui: kíváncsi leszek Dobronski mi lessz a véleményed milyen +-okat fogsz találni a játékban ? :)