803
aka. Final Fantasy XI HD
-
#242 Sajnos pont annyi, hogy teljesen elvegye a kedvem tole. Majd talan ket honap mulva jo lesz, amikor vegre jatek lesz belole, mert ami most megy az katasztrofa minden szinten. -
Since #241 Miért +1 Fail? Van több fail is? :-) -
#240 Na errol nem is tudtam :D
+1 fail... -
Since #239 Köszi a tippet, majd este kipróbálom akkor! Még egy kérdés :
A korábbi FF-be úgy volt, ha három hónapig inaktív vagy (nincs előfizetésed) akkor automatikusan bannolják az accountot. Ez a dolog itt is fennáll vagy ettől nem kell félni? -
#238 En ezt ugy oldom meg, hogy elinditom az updatert, majd kikapcsolom egy perc utan, bemegyek a User/Documents/My games/FF14 es ott bent vannak a torrent fileok. Azokat siman uTorrent-el letoltom, majd bemasolom a letoltott patcheket oda ahova a updater rakja (overwrite). Ozt kesz.
-
Since #237 Sziasztok! Nemtudtok egy olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni manuálisan a patcheket? Futattam az updatert de alig tölt lefelé inkább az upload ratem növekszik és marha lassan jön le...Köszi a segítséget! -
Hugh Hefner #236 azért MINDENT ne tulajdonítsunk a wow-nak, a wow előtt is létezett mmorpg, és rengeteg dolgot láttam már a wow előtt is, amit egy az egyben átvettek. csak az lett nagyon sikeres, mert nagyon leegyszerűsítettek mindent. de ettől még nem ők az első alapozók, közel sem -
#235 Van valaki innen a Lindblum szerveren? -
Since #234 Meglehet valahol venni digitális formátumban? (online store) -
#233 Leulok jatszani erre ezt irja ki :
1015 The lobby server connection has encountered an error.
Hat nem hiszem el.
Tudja valaki miert? SEHOL nem talalok rola infot... -
titani #232 Üdv
akinek még nem jött meg a játék , itt belenézhet élőben:
http://www.justin.tv/devourpixel#/w/409432736 -
#231 Nos, sikerült végül nekem is bejutnom az open Betára, és sokakkal ellentétben nekem nagyon is bejött az egész játék.
Bár nem erőművön játszok, de a grafika így is gyönyörű, bár ezt nem is cáfolta senki.
Az egész játékrendszerrel még nem igazán sikerült megismerkednem, néhány dolog tiszta, még több dolog nem, de csak néhány órát játszottam vele összesen, nem éjjel-nappal. Majd egy szabálykönyv elolvasása után okosabb leszek, meg hosszabb távú játékon.
Ami remek számomra, hogy ez tényleg MÁS. Nem az, amit az átlag játékos megszokott. Sokak számára épp ez a negatívum, WoW-hoz szokott játékosnak nem áll kézre. És valljuk be, manapság nagyon sok MMO arra épít, legyen az free vagy fizetős. Letett a Blizzard egy alapot, amit szinte mindenki használ. Hát ez most nem :)
Félreértés ne essék, én nem akarom megsérteni a WoW játékosait, mi is játsszuk a feleségemmel együtt az európai indulás óta (kisebb-nagyobb kihagyásokkal). Mindenesetre ez felüdülés volt a WoW után, még ha azt sem tudtam, mit is kell itt csinálni :)
Én beruháztam egy gyűjtői változatba, remélem, találkozok majd más hazánkfiával is a játékban! -
titani #230 Yah
akinek meglessz a game és Magyarokkal akar játszani,
az a : SARONIA szerverre jöjjön majd. -
titani #229 Üdv
Ha valakit mégis megragadott a játék , van már magyar fóruma
www.ffxiv.hu /itt sok mindenre választ kapsz/
és egy megjegyzés : ha van xbox360-as usb-s vezetékes irányítód,
Fényévekkel könnyebb kezelni a játékot , kamerát, menüket,
sokkal élvezetesebb lessz az FFxIV
kezdés szept 22 CE-seknek . Sima szept 30. -
#228 Én már magánál a regisztrálásnál elakadk amikor email címet kér és nem tudom mit írjak az alatta lévő rublikába.. valaki kérem segítsen:) -
#227 Ajj ez annyira kiábrándító...Ez a játék se lett ezek szerint az igaz a ma bejelentett Devil May Cry 5 is egy kalap kaka meg még nagyon sok játék folytatása ilyen csúfos.:S -
#226 Sziasztok,
Őszintén érdekel ez a játék, gondolkodom egy CE megrendelésén, de írtok itt mindenfélét... :)
Nem sikerült regisztrálnom a bétára, valaki, akinek nem jött be, uninstall volt, nem adná át nekem accountját kipróbálásra?
Nagyon hálás lennék érte!
Köszönöm szépen!
Üdv,
Mayday -
zookni #225 Énis szeretnék megnyugtatni mindenkit aki nemtud belépni, nem tud regisztrálni (nekemis fél napba tellett), hogy nem vesztett semmit! Bár a játék grafikája ,az atmoszférája ,a hangulata az engem teljesen lenyűgözött, még az irányítás is megszokható jószivvel, de ez a fejlődésrendszer egy vicc... A levequestekre gondolok ugyanis ha betelik a 8 slotod akkor 48 óra múlva tudod csak lecserélni addig meg ott baszhatod a rezet...Remélhetőleg amire megjelenik rendesbe még sokat fognak változtatni rajta, nameg konzolon csakjobb lesz.
Énis sok MMO-val játszottam, nem vagyok hülye ezen a téren de nagyon nehéz kiigazodni ebben a játékban...a játék egyátalán nem segít neked a nagymapra dob egy pöttyöt azt kész...szép lenne, ha ezt sem tenné...nameg az összes kasztot ki tudod próbálni egy karival, hát nekem ez is sok.
Sztem nagyon kár érte és sajnálom, mert a játék világa nagyon szimpatikus, de ez így élvezhetetlen :/. -
Meridian #224 ez a játék egy nagy FAIL!!!
menni megy rendesen nekem, de a játékon valami irgalmatlan nehéz eligazodni. Sikerült nem mellesleg elrontanom (amúgy nem tudom miért - mert nem derült ki mit szúrtam el) az első "levequestet" és nem lehet újrakezdenei... állítólag 4-8 óránként lehet előlről kezdeni elrontott ilyeneket, bár ebben sem vagy biztos, de abban igen, hogy nem tudtam semmit vele kezdeni.
Amúgy az is megér egy misét, ikor meghaltam, 10 percig kerestem, hoyg most akkor mi a fenét kell tenni annak érdekében hogy újraéledjek... végül rájöttem, meg kell nyitni a menüt (ott ahol pl a játék konfigurálását is lete választani), ott van egy return menüpont és az éleszt fel... hát bazzeg, mi a lófaszért... eh, inkább nem ragozom.
Pedig a játék gyönyörű, szép, megy, nekem bejövős lenne ez a harcrendszer is, bár igy elsőnekifutásra elég primitívnek tűnik, na de lvl3-on még ne akarjunk nagy dolgokat, de a rendszer nem túl informatív, nem következetes. Sok sok MMO-t kipróbáltam, mindben egyértelmű volt, mikor mit kell tenni... de ez...??????? ez mi? alpha állapotban lévő játék? Mert ezt bétának nevezni túlzás. -
Kakaoo #223 Nem tudom ti ezt hogy gondoljátok, de 6 évvel ezelött amikor a WoW bétát nyomtam, egy file-t kellett letölteni ami mindent megcsinált magától. Ezzel szemben 2010 végén egy 6 és fél oldalas leirás van, hogy tudok a NYILT bétával játszani, kipróbálni. Egy szó jut eszembe, szánalmas! Final XI-et is megvettem és az is ugyan ilyen szivatós volt, csak a baj volt vele....nem értem miért égetik ennyire magyukat. Sajnálom, hogy a piac azt diktálja, hogy félkész szarokat kiadjanak... -
Spaceghost #222 Ugyanilyen okok miatt én is passzoltam. Szinte semmi segítséget nem kapunk a térkép használhatatlan, az ember azt se tudja mit kell csinálni, vagy hol. Az egész egy hatalmas káosz így arról nem beszélve, hogy MMO-hoz képest túl nagy a gépigénye. Felejtős. -
Meridian #221 a kliens probléma oka is megvan, drivert kell frissíteni, mert valami atixxx.dll kattant ki nála. Az uj driverrel elindult a launcher is, ami most nekiállt tölteni... szvsz holnapra talán kész lesz. -
Soad999 #220 Itt mindent megtaláltok le van írva pontosan h mit és hogy kell. -
Meridian #219 Jah, annyi hogy nálam win7 64bit van. -
Meridian #218 nekem bejött a weboldal, ahonnan le lehet tölteni a klienst, ami csupán 117MB.
Viszont azt hiába teleítettem, a telepített szarság kifagy..
ennyit az AION-al sem szoptam anno, sőt az problémamentes volt ehhez képest... -
Soad999 #217 Hali! nekem olyan bajom lenne hogy faszán felpatchelt mindent csak amikor elindul a launcher nemtok bejelentkezni :S üres a kép :/ vkinek volt már ilyen problémája?:) -
Meridian #216 Ok, mostmár lejött az alap installer, telepitem, majd inditanám, és szimplán kifagy... remek.
Semmit nem lehet csinálni vele. -
Kakaoo #215 Neked ez müködött? Mert nekem ugyan azt a "hibát" irja ki. -
Meridian #214 Nah, megvan a hiba forrása... azidióták a levélben a link az North-Americai belépknek szánt linket küldték el, nem az euórpaiaknak...
tehát ezen a linken próbálj belépni az accoddal:
https://dev-eu.ffxiv.com/
(a levélben ezt kaptad: https://dev-na.ffxiv.com/ - csak két karater az eltérés: na --> eu) -
Kakaoo #213 Ugyan ezzel a problémával szenvedek, ha megoldást találsz kérlek ird meg. -
Meridian #212 Agyfazst kapok ettől a webes rendszerüktől... ekkora szar módon valami tmegcsinálni...
regisztráltam accot, hozzáadtam a bétakulcsot is amit levélben kaptam, de ennek ellenére a kapot bétateszter oldalon nem lehet belépni...
"The FINAL FANTASY XIV Beta Test Site can only be accessed by those who have been granted Beta Test accounts.
Beta testers can log in from the link below using their Square Enix Account. "
Honnan lehet lerántani a clienst? Mert a demonoidhoz regisztráció kellene -
Kakaoo #211 Sziasztok!
Én is szivesen kipróbálnám a játékot. Bár nem érzem magam ipari nyomoréknak, a regisztrálás után a visszakapott BETA kulcsot aktiváltam a service résznél és amikor belépnék a BETA oldalra (https://dev-na.ffxiv.com/), hogy letöltsem a cliens-t, kiirja hogy nem vagyok rá jogosult... Valakinek van valami ötlete?
2 accountal is megpróbáltam...lehet, hogy valami gebasz van az olfdallal?
Előre is köszönöm a segitségeteket! -
zole72 #210 ok megvan. -
zole72 #209 Odáig meg is van és tovább? -
DarkBlade #208 Ide belépsz név/jelszó párosoddal és a Selesct Service alatt tudod aktiválni. -
zole72 #207 sikerűlt regelni a beta kulcsal visszakaptam egy kódot de nem tudom hova kell beírni ilyen néven van Inquiry Number
ezt nem tudom hova kell beírnom -
zole72 #206 Valaki segíteni hogyan lehet regisztrálni a beta kulcsal ott járok hogy levan töltve a játék megkaptam mail-ben a beta kulcsot de nem tudom hova kell beírni. -
Razuel #205 Így első benyomásra a grafikája tényleg nagyon szép, az az egyetlen bajom a játékkal, hogy nagyon érezhető rajta, hogy konzolra szánták.. a harcrendszer is elég érdekes.. -
#204 Az miért van, hogy ha be akarok lépni a Square Epix oldalon a béta tesztre, és a login után ugyanaz a képernyő jön vissza, semmi hibaüzenet, semmi továbblépés? -
Cretus #203 1-2 óra játék után látom miért tolták el a ps3 verziót márciusra. ez a játék arra talán kész lesz. Ott talán nagyobb sikere lesz mivel nincs még ps3-ra mmorpg egyenlőre.Az irányítás joy-al biztos jobb, számomra jelenleg irányithatatlan összevisszaság az egész játék. Ekkorát még nem csalódtam a SqareEnix-be :(