803
aka. Final Fantasy XI HD
-
#2 teccetős, de állítólag nagyon gáz. majd open beta, vagy trial után meglátjuk hogy játszós e vagy nem e... :/ -
#1 Hi!
Eléggé meglepődve tapasztaltam, hogy nincs még ennek a játéknak topicja( vagy csak a fórumkereső volt megint annyira precíz:P) hiszen alig több mint 1 hónap van a megjelenéséig és eddigi benyomások alapján igencsak ígéretes darabnak tűnik.
Én noha nem játszottam a Final Fantasy XI-el, de sokan ezt a játékot egy HD minőségbe húzott spirituális utódnak tekintik. Meglehet viszont az FFXIII kipróbálása után elnézve a látványvilágot azt mondhatjuk hogy egy eléggé impresszív HD-s látványt varázsol a képernyőre a többi MMO-hoz képest az FFXIV. Igazából MMO-k terén se nagyon vagyok jártas viszont tudtommal kevés ilyen jellegű játék kap szinkront. Így örültem mikor az egyik videóban beszélni hallottam a szereplőket. Úgy gondolom minőségi cucc lesz ez a játék és igaz hogy nem 2 ft-ba kerül, de mindenképp megtérül a bektetés játékidő terén akárcsak a legtöbb ilyen stílusú játék esetében.
Pár video