803
aka. Final Fantasy XI HD
  • Győri Devi
    NA meg EU szerverek mind Montrealban vannak, szóval fizikailag egy helyen. EU szerveren azonban a nagyobb többség európai lesz, szóval a játékosok azonos időzónában vannak, ez főleg raidek meg nagyobb FATE-ek miatt lényeges. Persze NA szervereken is van eus közönség.

A legacy szervereken játszhatnak azok akik már 1.0-ban is voltak, ergo 50es karakterek. Amelyek nem legacy szerverek ott csak új játékosok/karakterek vannak vagyis egy friss szerver.

Én személy szerint az Odin(EU)-n leszek ahol csatlakoztam is egy nemzetközi FChez. Az hogy melyik szerver jobb a másiknál, nem lehet megmondani.
  • titani
    üdv
    a Sargatanas szerver észak amerikai szerver.

van Európai szerver 4 , meg Europe Legacy szerver 1/ -mi a különbség ?/

Érdemesebb lenne valamelyik eu szerveren kezdeni nem ?
  • Győri Devi
    50es a max. Korábbi betakban 35ig lehetett felmenni míg story küldik 20ig voltak, de nekem elég gyorsnak tűnt még az után is hogy nem volt main quest már.

Lassan indulnak a szerverek. Kíváncsi vagyok, hogy bírja majd a terhelést.
  • mnorbi2
    amugy mi a max szint van info ? azon az oldalon ezt nem lattam D

milyen gyorsan lehet fejlodni ?
  • titani
    hát pc-re van csak letöltés kliens egyelőre , ps3-ra nincs még.
    ezért ezt töltöm le 7,334 giga lessz. kb 65 perc alatt jön le 2.60 MB/s
  • Győri Devi
    16tól csak azok játszhatnak akik játszottak korábbi bétákban. Akik nem azok 17én kapnak kulcsot.
    Amúgy 7,3 giga a kliens.
  • mnorbi2
    ez a hetvege nem open beta lesz ? mert nem ugy tunik.. vagy ez honan jott ?
  • mnorbi2
    nekem nem , enm enged az acommal.. semmit kéri preorder kulcsot , pedig az ő saját oldalukrol vettem.. nem értem. az accomnál bent is van hogy megvettem és pre order game..
  • Győri Devi
    Megy a letöltés.
  • Győri Devi
    Megvetted úgy, hogy semmit sem tudsz a gameről? Az igen :D
    Hát nekem bejön a játék hangulata, de ez személyes vélemény, és igen a trinity megvan itt is. Már felkerült jó pár leírás gammel kapcsolatban szóval inkább adok linket, mert nem szeretek sokat irkálni, főleg ha már mások is összefoglalták már jól az egészet :D
    kisebb guide gyűjtemény új játékosoknak (teszem hozzá, hogy P3 alapján van szóval részleteiben változhatnak dolgok)
  • mnorbi2
    amugy ez egy normal mmo : van tank healer dps ?
    hangulatos ? írj valamit nekünk pls D
  • Győri Devi
    Az egy jó kérdés senki sem tudja pontosan.

Early acces meg csak 24-től lesz mint kiderült.
  • mnorbi2
    köszi, mekkora a kliens amugy ?

20 tol meg mar early acces jól látom ?
  • Győri Devi
    Holnap 11től már beta van azok számára akik részt vettek korábbi bétákban. Hát azt mondták, hogy a mai nap folyamán majd lelehet tölteni a klienst, hogy holnap elég legyen csak bejelentkezni, de még mindig nem lehet letölteni.
  • mnorbi2
    köszi
    nem csak holnap 11 töl van patcher ? vagy akkor mar beta van ?
  • Győri Devi
    Tessék.

Még csak a launchert lehet leszedni, elvileg a mai nap folyamán lehet majd letölteni teljesen. Tippek szerint 11től.
  • mnorbi2
    megvettem ,tetszenek a videok. Van link ahol a cliens le lehet tolteni esetleg ?
  • Győri Devi
    Persze angolul van, de ha akarsz játszhatod japánul is. :D Ha most megveszed nem hiszem, hogy kapnál arra a +1 napra kódot, majd 17én nyílik meg a regisztráció openra ahol már mindenkit beengednek.
  • mnorbi2
    még1 : angol lesz ugye nem kinai ? :D
  • mnorbi2
    sziasztok

Lehet még open betara jelentkezni ? nem találtam hivatalos oldalon..
    Ha megveszem mehetek betara ?
  • tenca
    A régi magyar játékosok a Sargatanas szerveren játszottak, célszerű ott kezdeni. Jelentős létszámú magyar közösség nem várható, ezért ha magyarokkal akarsz játszani, jobb nem szétforgácsolódni.
  • Győri Devi
    Beta Test Phase 4 Patch Notes

Van pár jó újítás.
  • Egoraptor
    Tehát augusztus 16 péntek reggel 11 órától. (GMT+2-ben vagyunk.)
    Countdown korrekt.
  • titani
    melyik szerveren kezdtek majd ?
  • titani
    ez jött nekem is ma délelőtt :

Thank you for signing up for the FFXIV: A Realm Reborn Beta Test on Windows PC!

The final beta test will kick off on Monday 16 August 2013 at 9:00 GMT and last until Friday 19 August 2013 at 9:00 GMT.

If you haven’t downloaded the client for Windows PC yet, you can log in to the test forums and download the test client here.

If you have any questions regarding this e-mail or any other aspect of the beta test, please visit the Square Enix Support Center.

We look forward to seeing you in Eorzea!
    www.finalfantasyxiv.com
  • Győri Devi
    Fura mert az én emailemben nem cserélték össze.

Quest finder P4től:
    "In Beta 4, we've added a recommended content list that will display when you are in the vicinity of quests you have yet to receive or quests that you are still working on. By selecting the quest name you'll be able to open the map for the location they can be received.
    This feature will start to display as you progress through the main quest line, and you'll be able to check it by selecting "Duty" from the main menu. Also, you can set it so that this window is automatically displayed when logging in or changing areas."
  • darkling
    A Square Enixnél kicsit más a naptár :)

"Thank you for signing up for the FFXIV: A Realm Reborn Beta Test on Windows PC!

The final beta test will kick off on Monday 16 August 2013 at 9:00 GMT and last until Friday 19 August 2013 at 9:00 GMT."
  • Győri Devi
    Mindenképpen érdeklődj utána, mert én csak lemezes kiadást láttam PS3ra.
  • Egoraptor
    visszaszámlálás
  • titani
    Üdv
    én PS3-ra akarom beszerezni.
    vagy : dobozos lemezes 8900ft
    vagy : kód 5000 ft
    mivel online mmo ezért, szerintem elég lenne a kód ,/ ha nem kéri játék közben a lemezt/
    szerintetek ?
  • Győri Devi
    Live letterből fontosabb infók indulást illetően:
    Beta phase 4 ideje 17-18, akik már korábbi betákban részt vettek azok számára már 16-tól elérhető. Beta alatt 20as lvl cap, Arcanist meg fishing már bent lesznek. Beta végén nincs wipe. Early access pedig 24-én kezdődik.
  • Győri Devi
    Új benchmark már karakter készítővel. Elég nagy 2,6 giga de gyorsan tölti.
  • Egoraptor
    Igen, csak aki eddig nem regisztrált illetve nem vett részt
    az eddigi bétákban annak még kérdéses hogy mikor fog tudni
    jelentkezni, ez a dátum nem feltétlen Phase 4 előtt lesz.
    Hanem lehet közepén, végén is - tehát nem egészen 'open beta'
    ez. Legalábbis az újoncoknak mint én
  • Linaru
    Udv. Nincs szukseged beta kulcsra, a zart betanak vege, a nyilt beta pedig nemsokara kezdodik :)
  • Egoraptor
    Üdv!
    Ha valakinek lenne még egy fölös kulcsa elfogadnám!
  • Soad999
    Elkelt :)
  • Soad999
    Hali!
    Kaptam egy Beta kulcsot, amit 31 July 2013 at 5:00 GMT előtt aktiválni kell, csak nekem nem kell, nem igazán adja a játék, így az első embernek aki rám ír odaadom.
    Pacsi
  • Győri Devi
    Hát GW2nél nekem jobban bejön. GW2-t nem játszottam 3-4 hónapig, mert egyszeri végigjátszás után nálam kifújt PvE meg PvP szintén is, és teszem hozzá, hogy nagy GW1 fan voltam. Azért kiadtam 15k-t kapásból, ezt meg megvettem 6k-ért, ha meg folytatom még +3 hónapig mind időben mind pénzben ugyan oda jutok. Ezek után a meg még tovább folytatnám, akkor egyértelműen kilehet majd jelenteni, hogy nálam nyerőbb lett. Lehet neked nem éri meg, de én látok benne fantáziát.

@Linaru: Végül is igen karaktert majd tudok oda is csinálni, majd lehet felnézek, de nem ígérek semmit sem. :)
  • Linaru
    Oszinten szerintem egy meglevo szerveren gyorsabban lehet fejlodni, mint egy uj szerveren, ahol mereg draga lesz minden felszereles vagy siman nem lesz elerheto. Azt meg nem tudom miben maradnal le, hacsak nem akarsz szerver elso lenni. De ahogy gondolod, nem akarok beleszolni :) Entry szintu elofizetessel is 1 karakter per szerver szoval ha gondolod azert csinalj egy masodik karaktert es nezz be hozzank, ha nem is ott fogsz jatszani.
  • Unknow
    Voltam alpha teszten és béta teszten is. Ingyenes lenne azt mondanám ,hogy okés...de a havidíjat 100%,hogy nem éri meg. Nincs benne annyi munka, nem annyira kiforrott és nem is annyira jó. Igazából ilyen GW2 szintű F2P mellett nem igazán értem,hogy képzelték azt, hogy ez működni fog.