803
aka. Final Fantasy XI HD
  • Sir Quno Jedi
    Na, sikerült is uninstallálni. Részt vettem tehát a béta tesztben, de inkább nem írom meg nekik a TÖMÖR véleményemet.
  • Sir Quno Jedi
    Jah és ha bármelyik file-nál timeout-ra fut, akkor újra kell indítani, amikoris legenerálja a letöltőfájlokat jóóóó sokáig és úgyse megy neki utána se.
  • Sir Quno Jedi
    Ma még próbálkozom, de reménytelen. Kiraktam DMZ-be, tűzfal kikapcsol, lett is letöltőm szép számmal RÓLAM, de én nem tudtam szedni semmit azokról sem, akikhez bekonnektált, mert azoknak sincs meg semmi.

Gyakorlatilag NINCS kliens. Úgy gondolták majd megírjuk magunknak.

Ha azt mondom botrányos, nem járok messze az igazságtól.
  • Probatbicol
    A zárt béta alatt találtam valahol egy fórumbejegyzést, ahol leírták, hogyan lehet a letöltést a downloaderből átrakni rendes torrent kliensbe. Ezt megtettem, és akkor derült ki a turpisság: nincs hivatalos seed szerver, a letöltők csak egymásra számíthatnak, mindez tetézve azzal, hogy a downloader amint 100%-ra ér azonnal kilép, gyakorlatilag nem volt 100%-os seed, kivéve az az 1-2 aki szintén átrakta torrent kliensbe.
    Én a zárt béta klienst 1 hétig szedtem le, ebben az is benne volt, hogy 90%-nál új verziót raktak fel, amit természetesen 0-ról kellett újra kezdeni...
  • Dobronski
    Dejó, mostmár demonoid-ról is 60kb/s-el jön... eddig meg 600-al töltöttem.
  • Dobronski
    +1
  • Inferno
    Én a klienst más honnan szedtem le,a játék nálam maxon fut,néha le megy az fps,de tűrhető.
    Lehet X360 gamepaddal is irányítani,a map-ot lehet zoomolni egérrel vagy a X360 d-pad részével.A wasd irányítás nem zavaró(csomó mmo ezt használja),szóval minek változtatni?
    NPC-röl találd ki kicsoda ? Mikor targeteled ott írja hogy ki...,és a térképen is mutatja a fontosabb helyeket skill,fegyver bolt stb.
    Moboknál színnel jelzi a szintjét nem írja ki hogy hányas lvl(több mmo-nál így van).Játszani kell vele és tudod mi merre,ez szerintem minden új játéknál így van,szóval ezt a részét nem értettem(titani).

Akinek nem tetszik ez a körökre osztott harcrendszer ,az tényleg felejtse el.Ez nem az a hack and slash féle mmo.
  • Hamed
    Hat ez vmi vicc pedig meg el se inditottam. Nem szamitottam valami nagy dologra (nem veletlen jarunk kemeny 150 hozzaszolasnal:DD) de azert a FF nevet ismerem, akarmennyire nem erdekelnek az ilyen japo mangajatekok.

Dehogy egy torrent alapu downloadert hogy lehet ilyen fosul megcsinalni... Egyfolytaban zabalja a procit, csak tudnam mire mikor nem telepit kozben semmit, csak tolti le C-re, hiaba nem az van megadva neki. Neha random megall a letoltes egy file-nal, gondolom kulon allomanykent van minden darab nem egy torrentben.

Jo kis hetvegi elfoglaltsagra keszultem ezzel, de ugy nez ki lofasz lesz belole:S
  • Sir Quno Jedi
    Oké, FF14-es történetem eddig tartott. NEKEM nincs 26 órám egy kliens letöltésére. Majd talán ha 1x a buzi square megtanul végre programozni pc-re is (ami nem jellemző náluk).

Csókoltatom őket.
  • Sir Quno Jedi
    Ez klienses/letöltős dolog az EQ2-ben van profin megoldva. Csak elindítod, ami hirtelen kell azt lekapja pár másodperc/perc alatt és már megy is. Mindent ami kellhet azt háttérben tölti, vagy mikor kell. Pár napig játszol és még mindig van 10GB amit el kell szedjen, szedegeti is.

Miért kéne sok gigát napokig tölteni ahhoz, hogy játszhassak ugyebár.
  • titani
    1 a térképet nem lehet mozgatni ,zoomolni
    2 az irányítás wasd amin nem lehet változtatni LOL
    3 egyböl berak egy böhöm nagyvárosba ahol azt se tudod mi merre
    4 npc-ről találd ki ki kicsoda
    5 sokmindenhez előkell hívi a jobboldali menüt azonbelül sok kis menü,
    /lépegetni/
    5 a moboknál nem írja a szintjét csak szines pött jelöli
    pl elsö quest ölj 3 patkányt ok go rét kill 3 patkány ,jo
    de közvetlenül az elsö szintü mob mellett sétál dodo nevü mob amit szintén 1-3 szintünek gondolnál
    de pofáncsak 300-al, az életed 333 ...többit el lehet képzelni
  • Cretus
    Sikerült kipróbálnom a játékot, hozzáteszem nagy reményeket fűztem hozzá, mivel nagy kedvenceim voltak a sorozat 7-8-9-10-10/2-12-13 részei, némelyiket többször is végigjátszottam.MMO terén is jópár játékkal játszottam már némelyikkel huzamosabb ideig/ WoW,LOTRO,Warhammer online,Guild wars,AoC,Lineage/ Sajnos csalódnom kellett egy kicsit így elsőre, bár tudom hogy ez még mindig béta, de olyan alapvető hibákat látok amik számomra nagyon rombolják a játékélményt.Nem akarom elvenni senkinek a kedvét a játéktól természetesen mert még látok benn fantáziát de sajnos ez még nincs kész. Túl korai szerintem ez a szept.22. Elképzelhetőnek tartom hogy a márciusi PS3-as megjelenésre sokkal jobb lesz az egész.A bevezetők most is jól kezdődnek egy kis történettel ez jó,gondolom lesz valami kis story vonal is az egészben.A harcrendszer/persze még csak 10-20 mobot öltem/nekem tetszik,bár a kamera kicsit fura igy néha kijelölöd magad és akkor ujra kell targetet keresni ahhoz meg kamerát forgatni.Hozzáteszem lassabb harcrendszerre számítottam mint ami van.A grafika elég jó, bár anno a LOTRO-n nagyobbat csodálkoztam.Ami legjobban zavart az NPC-k neve alatt nincs semmi kiírás melyik mi.Ha keresel valamit semmi jelölés nincs, beszélned kell mindenkivel. Nincs kiirva ki árul valamit,kinél kell skilleket venni,nem jelölik azt se hol kell questet felvenni.Azt olvastam van questhelper a játékban,ilyet nem találtam. Természetesen holnap tesztelem tovább a játékot, remélem pozitív irányba fog változni a véleményem.Hozzátenném hogy gtx465-el,8gb ramm-al,4 magos procival is akad a játék néha, és nem csak akkor ha sokan vannak.....
  • Shadout
    nah ez érdekesen hangzik, holnap talán már én is feljutok, HA össze tudom vakarni a klienst:)
  • titani
    az m a térkép de nem lehet mozgatni ezért csak azt látod ahol
    épp vagy de mivel több szintes nehéz eligazodni meg beleraktak 6 teleportot ami mind másik helyre rak le a felhővároson belül
    így nehéz kikecmeregni
  • Shadout
    térkép? kell legyen valahol, m betű?
  • titani
    nem találom a kijáratot akkora labirintus 6 szintes
    :s valami felhőváros
  • Shadout
    annyian vannak? vagy túl nagy a lag?
  • titani
    vazz 2 óra alatt a kezdő városból nem tudok kijutni..feladom
  • norbi2fraktal
    igen TERA remélhetőleg hatalmas lesz, ja meg a Blade & Soul
  • Dobronski
    tera ff egykutya. Én a Guild Wars 2-ben reménykedem. Az minőségi játék lesz! És nem az agyatlan hentelés lesz a lényege.
  • Shadout
    jó kérdés, luncher vagy mi kemény 3kb/s, rólunk bezzeg 30-40k-val szipkázzák...
    amúgy tény még egy játékért sem görcsöltem ennyit^^ de most már csak azért is megnézem:P
  • titani
    majd a TERA Online jobblessz remélem
  • Dobronski
    Bíztató. :S Erősen elgondolkodok rajta, hogy megéri-e szenvedni a játékért.
  • titani
    hmmm ezért kár volt várni rá
    sztem megyek vissza Aion-ozni pff
  • titani
    nekem a D-n van 8.91 GB
    most csak ablakban fut.
    hogy lehet full képernyőn futtatni ?
  • Dobronski
    Ezzel a módszerrel megpróbálom feltelepíteni.
  • titani
    eu.finalfantasyxiv.com és ott alul a sing up for the beta
    megyek a Figaro szerverre az legalább kicsit magyarabb hangzásu
  • Dobronski
    Még mindig csak c-re lehet telepíteni?
  • Shadout
    hát még én is küzdök a klienssel úgyhogy egyenlőre még semelyik serveren sem vagyunk:/
  • Tatyla
    hol a kígyóban van a kliens mert én nem látom az oldalon link pls valaki...
  • titani
    Nah megjött a key /örül 2 nap nem alvás után /
    melyk szerverre mentetek ?
  • Shadout
    az első kulcs abban a pillanatban érkezett gmail-re, freemail majd egy órát késett mire megérkezett.

Köszi mindenkinek a linket, megpróbálkozom vele:)
  • titani
    Hali
    mennyi idő után jött meg e-mailben a key nektek ?
    17h.kor appliztam azóta még nem jött
  • DarkBlade
    Én innen szedtem le a frissítéseket.
  • Shadout
    Délután már simán kiadta a béta kulcsot a kérdés inkább a kliens, valakinek nincs egy normális torrent linkje béta klienshez? a luncher tegnap este óta kemény 6%-t hozott le...ha így haladunk mire vége a bétának még mindig nem lesz kliensem...:)
  • titani
    yah és most olvasom ,aki a Collector Editiont veszi ,
    az szeptember 22-én kezd elméletileg
  • titani
    Azt nem értem , hogyha szerintük ez OPEN BETA
    akkor minek kell hozzá key ? :@
  • Cretus
    Tegnap délután óta nem tudom beregisztrálni a kulcsot mert server errort ir ki az account oldal ahol ezt meg lehet csinálni..... tehát van kulcsom de semmire nem megyek vele
  • DarkBlade
    Tök jó.
    Mikor beenged az oldal, akkor azt írja nincs már key.
  • nagypite
    Ja ez a játék nekem így látatlanba is már egy fail.