Final Fantasy XIV - Online

← ElőzőOldal 17 / 17

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
teccetõs, de állítólag nagyon gáz. majd open beta, vagy trial után meglátjuk hogy játszós e vagy nem e... :/

practitioner of the forbidden arts of death

Victor1103
Hi!

Eléggé meglepõdve tapasztaltam, hogy nincs még ennek a játéknak topicja( vagy csak a fórumkeresõ volt megint annyira precíz😛) hiszen alig több mint 1 hónap van a megjelenéséig és eddigi benyomások alapján igencsak ígéretes darabnak tûnik.

Én noha nem játszottam a Final Fantasy XI-el, de sokan ezt a játékot egy HD minõségbe húzott spirituális utódnak tekintik. Meglehet viszont az FFXIII kipróbálása után elnézve a látványvilágot azt mondhatjuk hogy egy eléggé impresszív HD-s látványt varázsol a képernyõre a többi MMO-hoz képest az FFXIV. Igazából MMO-k terén se nagyon vagyok jártas viszont tudtommal kevés ilyen jellegû játék kap szinkront. Így örültem mikor az egyik videóban beszélni hallottam a szereplõket. Úgy gondolom minõségi cucc lesz ez a játék és igaz hogy nem 2 ft-ba kerül, de mindenképp megtérül a bektetés játékidõ terén akárcsak a legtöbb ilyen stílusú játék esetében.

Pár video

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

← ElőzőOldal 17 / 17