635
Sims Medieval
-
#320 ahogy elnézem, a magyaritasok.hu -n a PC Magyarítások/Fordíthatóság topikban már volt róla szó, hogy fordítható...tán összeáll majd valami csapat, akik lefordítják, egy embernek elég sok meló, idézek onnan: "Maga a szövegállomány kb. 450 ezer szó. Egy embernek ez nagyjából 15 hónap fordítási munka." -
#319 Így legalább majd, ahány ember annyiféle verziója lesz majd a magyar változatnak. Biztos tök érdekes lesz. Egy biztos: Most, hogy már van hozzá egy progi, én esek is neki a "Magamféle" magyar változatnak...5-6 év és kész is lesz... -
#318 azért nem biztos, hogy egy játék (vagy bármi más) fordítását egy agyatlan fordítóprogramra bíznám, elég érdekes dolgok szoktak abból kisülni... -
#317 Ja, látom, hogy van Auto Commit opciója is...ehe -
#316 Na, majd otthon jobban szemügyre veszem a kicsikét. -
#315 A "Commit" gombot megnyomtad?
Mert azzal véglegesíted, rögzíted a fordított szöveget.
A Sims 2 féle SimPe-nél is ugyanígy ment a dolog. -
#314 Szevasztok!!!
Hurrá Vasember, pont egy ilyen progikát kerestem, mert ami nekem otthon van, az mindent lát csak a szöveg tartalmat nem látja. Akkor majd talán ezzel sikerül.
Engem nem zavar, hogy több ezer sor, mert ráérek otthon vele bíbelődni.
Anno a sims 2-nek is neki estem annak idelyén, csak hát közben megjött a magyar tudása neki...hehehe -
Ironman2 #313 Kézzel le lehet fordítani.De ki vállalkozik a több ezer sorra? -
Ironman2 #312 Bezzeg a többi nyelvre leforditja -
Ironman2 #311 Miért nem fordít a program? Valamit el.asztam?
-
Ironman2 #310 S3 Translate az leforditja a package fájlokat magyarra.Sőt minden nyelvre.Na ez érdekes. -
Ironman2 #309 Oh.Köszi. -
Ironman2 #308 Pont együtt gondolkozunk -
Ironman2 #307 Úgy is lehet mondani hogy erősen DLC szagú lett -
Coolfire #306 #304,#305:Ez csak egy váz.Majd ehhez is nyomják a kieget,DLC-t,etc.
Ezt már igazán megszokhattuk volna az EA-tól,minden Sims előtagúval ezt csinálják.:)) -
#305 Természetesen jártam az erdőben (bár meg kell jegyezzem, hogy nincs az opciók között, csupán annyi, hogy séta az erdőben - in english persze).
Egy napot a kovács életéből teljesen erre szántam, letojva a munkát, az éhséget és a fáradságot, hogy csak natúr az erdőben flangáljon, de sajnos semmit nem talált, egy könyveket áruló törpén kívül, akitől megvettem amúgy a könyveket, de azokkal csak az Angyalok kardját tudnám megalkotni, ha elég magas lenne a kovácsolási szintem (természetesen lvl 4 még nem elég, de a fent keresett problémára nehezen hiszem, hogy ez a megoldás, vagy ha igen, az régen rossz).
Lehet, hogy más rossz tulajdonság játszi könnyedséggel adja magát, de az alkoholizmus, na az (nekem baromira) nem.
Kicsit átgondolatlannak és logikátlannak tűnik a játék számomra. -
#304 Nagyon gyenge kivitelezesu lett ez az uj stilusu egy rpg/sims.Oriasi varakozasokkal tekintettem a megjelenes ele,szeretem a sims-et es a szerepjatekokat is,mindez kozepkori kornyezetbe agyazva szamtalan lehetoseget tartogatott.Nos a megjelenese utan beszerezve jatszottam vele par orat/napot.Tapasztalataim eleg vegyesek.Nagy hevvel vetettem bele magam a kuldetesekbe es annak-rendje modja szerint meg is krealtam az uralkodot akivel az egyszerubb kuldiket siman be is huztam.Aztan varazslotorony,barakk epult,ott mar erdekesnek talaltam hogy miert kell uj sim-et bekoltoztetni.Vegulis megszoktam,es a baratnomrol mintazott varazslotanonc nenivel csinalgattam tovabb,amikor is elertem a 2szemelyes kuldetesekhez.Nos most mar a masodikat hagyom felbe mert egesz egyszeruen a jatek semmilyen utalast nem ad,ha az ember elakad.Most epp meg kene csokolni egy masik sim-et a karakterrel,de hiaba pofaztam,hizelegtem,ajandekoztam,zongoraztam vegig minden lehetseges kommunikacios lehetoseget,sot varazsoltam is mar mindent,nem ajanlja fel ezt az opciot.A hint-ek szinte teljes hianya es/vagy a help system gyermekbetegsegei miatt egyaltalan nem vidam dolog egy ido utan keresgelni azt az 1-2vel tobb opciot(a terkep egeszen!) amit 1-1 cselekmeny megnyit valahol...valahogyan.Raadasul eleg jo gepem van,es durvan szaggat bizonyos helyeken a grafika.
Ez szamomra egy befejezetlen,rengeteg eredeti otletet tartalmazo de borzasztoan gyengen kivitelezett sims klon lett.Elkepzelheto hogy masok jatszi konnyedseggel jutnak at a szamomra frusztralo reszeken,de szamomra csalodas.Senkit nem akarok elriasztani attol hogy kiprobalja,de szerintem meg sem kozeliti az eddigi simseket jatekelmenyben.
-
sasa5671 #303 A játékban a szöveg a SASDeltaBuild2.package állományban van (STBL típusú fájl). Az s3pe programmal ki tudjátok keresni. Ha többnyelvű a játék, több STBL sor is van. (pl. angol, holland, olasz, stb. nyelvi fájlok) -
Coolfire #302 Szerintem megjegyzi ha már végigtoltad. -
#301 Sziasztok!
Nem olyan régen kipróbálta a játékot és eddig nem rossz, de eddig nem sikerült rájönnöm, hol tudnék 2 eljegyzési gyűrű és ruhákat venni, van valakinek valami tippje? ^^
#300: Próbáltad, hogy visszamész az erdőbe a szökőkúthoz? -
#300 Hát azt hittem, hogy amit ott tanácsolnak, abból majd egyszerűen megoldom, de én most feladom.
Ha majd más is indít egy alkoholista karaktert, ezt a kafa feladatot (legendary fountain) csinálja és megtudja, hogy mi leprás **** a megoldás, majd kérem jelezze. -
#299 na de minden alkalommal? -
#298 tudjátok mi zavar?
hogy ez olyan sims-es
bakker én vagyok az uralkodó, és én kepesszek egy-egy szolga kegyesen elfogadjon tőlem egy szál virágot?
előttem ékellene hajbókolnia az egész udvarnak
arról nem bezsélve, mi van, ha rossz király akarok lenni? nem fognak tőlem rettegni, max gyűlölni :( -
Coolfire #297 Nincs mit.Én is oda irkálok,v. ott keresgélek,ha elakadok.:) -
#296 Kösz! Meg is találtam ott a gyakran ismételt kérdések között :-) -
Coolfire #295 Azt nem fogják kihagyni. -
Coolfire #294 Passz....a mysims fórumon elég aktívak,kérdezd meg őket is,hátha tudnak segíteni. -
#293 Na, mára ennyi volt részemről. Szevasztok!!!! -
#292 Viszont ha a sims 3 többi részénél kihagyják a magyar nyelvet, akkor jobb lesz ha már most rákeresek majd a nyelvi fájlok hollétére, hogy összelehessen eszkábálni hozzá egy valamilyen fordítást. -
#291 Hát ja... -
#290 Hogy mi van?
Ezt üzeni. Ez előtt a feladat az volt, hogy részegen kellett kimenni az erdőhöz (ha jól dereng). Azt megcsináltam, de itt nem egészen világos, hogy mit is akar üzenni.
Meg korábban a kútba kellett beleönteni mindenféle jóságot, de ott most nincs semmilyen interakció.
Mi lehet a feladat? -
Ironman2 #289 Kinek a pap,kinek a paplan... -
#288 Nekem ez nem jött be annyira, meg a gépemen is akad. A sims 3 meg flottul megy, úgyhogy maradok inkább annál. Részemről ez ennyike lenne. -
#287 A sim3pe kell hozzá, oszt a medieval nonpackages könyvtár valamelyik package kiterjesztésű nagyméretű csomagjában kell lennie.... -
#286 Bocs! Helyebben: Motherlode -
#285 Cheat kód, amelyiket a Sims 3-hoz is használjuk, no nem mindegyik, de néhány itt is működik, mert kipróbáltam. A konzol is éppen úgy jön elő (Shift+Ctrl+C). pölö:
motherload = 50 000 simoleon hozzáadás -
#284 Én nem fogok vele nyomulni, mert ennyire angol azért nem vagyok úgyhogy dobtam is.
Egyébként a sim3pe csomagszelidítővel bele lehet a package fájlokba kukkantani, meg szerkeszteni is lehet, csak a nyelvi fájlokat nem tudni, hogy pont melyikek, mert a listában több ezer sor van. -
Jude666 #283 Sziasztok!
Tudom, hogy roszz és csúnya dolog ilyet kérdezni, de "ti" melyik torrentes verziót szedtétek le (ha torrent).
Azért írom ide, mert nem hozza be a másik topikot egy böngészővel se. -
Coolfire #282 Kaptam egy tuti tippet a mysimsesektől:ablakos módban kell fényképezni,akkor jó lesz.:) -
#281 Én játszom vele, csak ez a kötelező feladat, amit ha záros határidőn belül nem hajtok végre, akkor elindul a karakterem a depresszió útján, és ettől egyúttal (because my english is bad).
Először a horgászos feladatot adtam fel, mert az mystic szuper hal (vagy mi a retek) nem volt sehol, pedig minden nyamvadt horgászhelyről kifogtam a halakat, most meg a fountain-s / well / alkohol (kovács sim-m alkoholista) küldetéssel szopok, csak nem tudom beilleszteni azt hogy hol járok mert briliánsan lett megoldva a játékban a Print Screen.