635
Sims Medieval
-
#40 Nem hiszem, hogy kiváncsi vacsok rád... kit érdekelsz... -
USAMEN POWER #39 Mi van veled... Ahogy megjelentél a topikban, máris osztod az észt mindenkinek. Szerintem menj, és dugd meg az animált babádat a Sims 3 -ban, azt kussolj. Amúgy a banner: szar ! (Nem akartam még ide írni, de rossz nézni mit képzelnek egyesek magukról.) -
#38 Ebbol egy kurvajo jatek is lehet,kivancsi leszek -
#37 Már el is küldtem neki... -
#36 Másikat fog kapni...egyedit. -
#35 És mi akadályozna meg téged abban hogy itt is az legyen a banner?
Ugyanaz a játék, könyörgöm... -
#34 A saját hibáidat is észreveszed, vagy csak a másikét? -
#33 Azt a bannert ide nem fogja berakni, mert ami van neki, azt is én készítettem.Az meg már a saját fórumomban van. Az pedig ITT található meg. -
#32 nem is fogja berakni csak ha házigazda lesz, de az még messze van, max megkérheti majd a modikat h rakják be -
#31 Hát most jelenleg nincs itt a topicnyitó nála van a banner csak nem tudta hogy kell berakni ! -
#30 muti :) -
#29 Már van banner csak nem tudja berakni ! -
#28 ha lenne egy értemes kép, már adtam volna bannert :| de nincs :( -
ratgab #27 Miért is? -
#26 Istenem, ez a topik tisztára mint a dedó -
#25 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]hangsúly -
#24 Igen, ennek azon kívűl, hogy ugyanaz a cég fejleszti, mint a sims 3-at semmi köze nem lesz ahhoz...attól teljesen független lesz, tehát ezért szerencsére aki nem akarja, a sims 1-2-3 játékokat felrakni a gépére, akkor is fog tudni majd EZZEL játszani. Ezt a feljesztők már kihangsújozták. -
#23 Szerintem ez sem lesz olyan kihalós típusú játék, mivel a sims szerű játékokat eleve nem úgy tervezik meg...biztos itt is lesz majd valamilyen csodasz*r, amivel majd a főszereplődet gatyába tudod majd rázni semmi perc alatt. -
#22 Szevasztok!
Üdvözlök, Mindenkit ezen az új oldalon! -
Ironman2 #21 Igen,önálló játék lesz.Annyiban fog hasonlítani a Simshez,hogy a karaktereket kb.ugyanúgy lehet majd létrehozni mint a Sims3-ban,hogy mindenki saját egyedi karaktert tudjon szerkeszteni. -
ratgab #20 LOL XD -
ratgab #19 Első mondat kérdés akart volna lenni eredetileg! -
sanyicks #18 középkori sims: hősünk felnő, majd 18 éves korában lehetséges hogy elkapja a pestist, így vége is lesz a játéknak :D -
ratgab #17 Önálló játék lesz, tehát nem kell, hozzá valamelyik alap sims (Sims 2 vagy Sims 3).ú
Én még nem próbáltam Sims-et, de ha ez önálló játék lesz, akkor ennek adok egy esélyt! -
Compongnathus #16 majd mondom vigyétek és öljétek meg hehe a szolgáimnak hehe. Ez is nagyon jó lesz ez a game!!! -
Ironman2 #15 A ma bejelentett The Sims Medieval, ahogy a neve is mutatja, a középkorba repít vissza minket, és ha nagyon le akarnám egyszerűsíteni, akkor azt mondanám: a Fable III találkozik a Simsszel... A játék lényege, hogy létrehozhatjuk saját hősünket, akivel aztán küldetéseket hajthatunk végre, felépíthetünk és irányíthatunk egy királyságot, és az ország összes úgynevezett „Hero Sim”-je felett átvehetjük az irányítást, azaz a legkülönfélébb karakterek életét élhetjük, legyen az király vagy királynő, lovag, varázsló, fegyverkovács vagy bárd, és elvégezhetjük a rájuk szabott missziókat, a legendás kard készítésétől az uralkodói menyegző megrendezésén át az ifjúság forrásának felkutatásáig, vagy a sztereotip „védd meg a királyságot a gonosz mágustól” típusú mókákig.
A birodalom sorsa a mi kezünkbe kerül, felvirágoztathatjuk úgy, hogy minél pompásabbra építjük-fejlesztjük, de akár meghódíthatjuk a szomszédos területeket is. Üldözhetjük a hírnevet legendás szörnyek legyőzésével, vagy gondoskodhatunk népünk jólétéről. Minden új játék indításakor kiválaszthatunk egy célt, feltételt, amelyet el kell érnünk országunkkal, és ehhez igazítva más-más sztorikat élhetünk át. A játék tehát egyesíti a jól ismert Sims-féle életszimulátor mechanizmust a birodalomépítő stratégiák és a szerepjátékok elemeivel: minden egyes Hero Simet testre szabhatunk, saját tulajdonságokat, előnyöket és hibákat állíthatunk be számukra (ez ugye a Sims 3 karakteralkotásának felel meg), és ennek megfelelően nemcsak a küldetéseket kell elvégeznünk, de mindennapi életünket is élnünk kell, azaz lovagként kiállni a bajnoki viadalon, kovácsként vérteket, fegyvereket előállítani, kereskedőként egzotikus holmikat adni-venni, orvosként betegeket gyógyítani, vagy épp megszülni és felnevelni gyermekünket, hiszen jelen lesz természetesen a romantika, szerelem, árulás, cselvetés és minden, ami együtt jár az élettel – mindez autentikus középkori környezetben, ahol persze a kreatívok is kiélhetik építész- és lakberendező hajlamaikat...
Forrás: Pc Guru -
RYO21 #14 Cryengine 2-vel kellene megcsinálniuk, akkkor faszán nézne ki! -
Ironman2 #13 Nem hivatalos hírek szerint márciusban fog megjelenni. -
#12 Nem csíptem a simset, de ez kifejezetten jól hangzik. -
tenthrodil #11 Végre! Mióta reméltem már, hogy meglépik! Első Sims játékom lesz, de mindenképpen kipróbálom. -
Ironman2 #10 A szóban forgó alkotás a sajtóközlemény szerint egy új sorozat első tagja lesz, ami teljesen más játékmenettel bír, mint a Sims-széria korábbi epizódjai.Kis túlzással minden kontroll a játékos kezébe kerül, felépíthet egy birodalmat, királyokat, királynékat, lovagokat és varázslókat küldhet kalandozni, legendás fegyvereket készíthet, királyi esküvőt szervezhet, megtalálhatja az örök ifjúság forrását és még hosszan folytathatnám a felsorolást. Scott Evans, az The Sims Studio feje úgy véli, hogy egy egész birodalom irányítása, valamint a küldetés-alapú játékmenet mind a stratégák, mind a szerepjátékosok elégedettségére fog szolgálni. Attól függően, hogy melyik hőssel kívánunk játszani a küldetések végkimenetele is változhat.
Minden újrakezdéskor meghatározhatjuk az elérni kívánt célokat, s új történetek sorát éljük át. A birodalmunkba érkező hősök mindegyikét személyre szabhatjuk erényeik és hibáik megválasztásával, a "sima" kalandozáson túl pedig a betegek ápolására, egzotikus árukkal való kereskedésre, páncélkovácsolásra, gyerekgyártásra, vagy akár lovagi tornán való részvételre is biztathatjuk őket.
A The Sims Medieval 2011 tavaszán jelenik meg PC-re és MAC-re.
forrás:Gamestar -
#9 végre egy értemesnek tűnő sims :) látom ezt a sorozatot is megfertőzte az rpg jelleg :) +fav -
Compongnathus #8 na megnyitottad jól van!! :D Jó ez! -
#7 zsír lesz -
Ironman2 #6 -
Ironman2 #5 -
Ironman2 #4 -
Ironman2 #3 Játék borítója:
-
#2 ez egész jól hangzik -
Ironman2 #1 Sims Medieval
A díjnyertes Sims Studio ma hivatalosan is bejelentette
a legújabb játék sorozatának első darabját, a Sims
Medieval-t.