635
Sims Medieval
-
#240 Mi a különbség a limited és a collectors edition között? -
Ironman2 #239 Lehet átváltok orosz nyelvre,akkor jobban megértem -
Ironman2 #238 Da. -
#237 Gavaritye ja Pruszki ? XD -
Ironman2 #236 Könnyen vagytok ti mai fiatalok.Én az oroszon nevelkedtem még anno. -
Ironman2 #235 Aha -
#234 microsoft sam meg majd felolvassa :D -
Ironman2 #233 Majd ráteszem a Google translationt -
#232 hát nincs egy mass effect, dragon age szinten az angolja, úgyhogy bátran lehet angolul nyomni, néha szótárazni, és tanulni belőle :) :D -
#231 nekem nem
én a sims-szel is angolul játszom amióta csak létezik -
Coolfire #230 Én sem tudtam kikapcsolni.:)Egy laza reset első idegből.Másodszorra már végigtoltam rendesen,felépítettem egy barakkot és akkor már ki tudtam lépni. -
#229 Az EA a nyilatkozatában nem az országonként eladott példányszámhoz kötötte a lokalizáció elkészítését, hanem az országonkénti lakosszámhoz. Így az az érdekes, hogy miért van benne a svéd nyelv a játékban. Ha az eladott példányszámhoz kötik a lokalizációt és a svédek többet vesznek a termékből, egy szavam sem lenne. De így... -
Ironman2 #228 Hülyeség.Itthon is sokan megveszik a Sims sorozatot -
Nos #227 szerintem ez nem érdekes, hanem reális
olyan nyelven készít, ahol elegen veszik meg és nem olyanra, ahol elegen játszanak vele :) -
Ironman2 #226 Csak igy élvezhetetlen -
#225 gondolom jövőhéten már jön is egy kieg mint pl a sims lakodalom -
#224 régen semmit sem honosítottak
most azért már elég sok mindent
örülj ennek :) -
#223 Látom nem jutott el hozzád a hozzászólásom mondanivalója.
Az angol tanulással nincs gond, de nem szeretem ha hülyére vesznek. -
#222 mennyit tutok nyavalyogni
legalább egy kicsit tanultok angolul
úristen, itt a világvége -
#221 Érdekes, hogy 20 millió lakos alatt nem készít az EA lokalizációt a játékaihoz. A svédek kevesebben vannak, mint mi magyarok és svéd nyelv mégis van a játékban. -
Ironman2 #220 Tutorialt hogyan lehet kikapcsolni? Mert menteni sem lehet.Azt irja ki hogy kapcsoljam ki a tutorialt,vag lépjem át,mert nem fog menteni.Amugy szép a grafika,meg a karakterek is. -
Ironman2 #219 Kicsit túl magas nekem igy angolul -
#218 engem az zavar, hogy könnyen ellehet küldeni a simet az erdőbe, a büntetőtelepre vagy mondjuk a városba, de haza nem, ahhoz az örtoronyról kell körülnézni, és kiválasztani (eddig király volt, meg most egy lovag, de az is lényegében ott lakik)
vagy van valami trükkje, csak nem jöttem rá ? -
#217 Hú de rühellem ezt a rohat Frame Network 4-et már 15 perce tökörészik a gép ezzel az istenverte 4-es Frame Network-el !
Miért nem volt neki jó a 3.5 SP1-es vazze ! -
Coolfire #216 Hát a CAS-ban nem volt más(vagy nem vettem észre)
Én kém akartam lenni.:) -
#215 Szóval akkor az uralkodó kaszot választottad ! -
Coolfire #214 Mégsem szabad rátenni-egyelőre.:)) -
Coolfire #213 Hmmm..mégsem annyira tré,csak nagyon oda kell figyelni.:)Kicsit szokatlan a Sims után.De megalapítottam Coolfireland-et,én vagyok Lord Coolfire.:)
Lenyomtam az első questet(tutorialt) néhol jókat röhögtem rajta.Volt minden;nyersanyag gyűjtés,rengeteg duma,szittyó(mivel az egyik szem.jegy az lett),tojásdobálás a kalodásra,párbaj,vadászat,hadüzenet,deklaráls etc.
A postagalamb is jópofa.:)
Az viszont idegesít,hogy marhára lassú és a forgatás csak néha működik. -
#212 jah, kicsit komoly a support -
Ironman2 #211 A javítás elöbb jött ki mint a játék? -
Ironman2 #210 Hehe.De szép launchere van -
#209 én ezt azért nem hirdetném fennen :) -
#208 Settlers az mi ? xD Egyik részével sem játszottam ! xD -
ricsa008 #207 na ha butitott az jó :D az kell nekem :D -
Coolfire #206 Hát a Settlers után furi egy kicsit.Lehet,hogy megszokom,ki tudja. -
Coolfire #205 Tkp nem sokban,csak pl. éhség és energia van,2 trait,3 személyiségjegy(nekem szakács,felfedező és szerencsejátékos) etc.
Ergo ez egy butított sims.. -
#204 Erre én is kiváncsi lennék !
Lehet hogy csak elsöre furcsa még szokni kell mert eddig hozzá voltunk szokva az élet sziumlátoros simsekhez és mivel ez teljesen más gondolom még bele kell jönni ! -
#203 mitől tré? -
#202 mármint itthon -
ricsa008 #201 ez miben külömbözik az eddigi Sims-ektől?