635
Sims Medieval
-
Ironman2 #481 Köszönöm.Meg mindenkinek a támogatást. -
#480 még 1 támogatás Ironmannek :) -
Coolfire #479 Ha hg leszel,neked adom a technikai "díszítését".Ne legyen már ilyen puritán a topik.:)) -
#478 Tőlem is lehet ő a HG
:) -
#477 Ironmant az élre! -
IXEMGabeo #476 Ironmant HG-nek! -
Ironman2 #475 -
Coolfire #474 Gyere már vissza!Kell az 500 hozzászólás.. -
#473 Mentem...üdv mindenkinek!! -
#472 Ja! átt áltam közben én is a win 7-re, mert sikerült még egy gigcsike memóriát bele kalapálnom az gépembe, úgyhogy most má 2 giga ram van benne...hehehehe. De most már azon is szépen fut (még élsimítássa is!!!) a Sims 3...viszont a Közép-kort nem lehet olyan majdnem csutka beállítással futtatni, mint a sims 3-at... a francz se érti ezeket a gémeket...na, mindegy mert azért eee csoszog rajta. -
#471 De nem lesz meg mostanában ez biztos.... -
#470 Szevasztok!
Most éppen a "Leckék" fordításával vagyok elfoglalva....brrrrrrrrr rengeteg szöveg van ebben is. Azt majd utána jön a többi.
-
Coolfire #469 Hogy áll a magyarítás? -
#468 +1 ! Respect for Ironman ! :D -
Coolfire #467 Már most kérd meg.:)
+1 -
#466 +1 -
#465 Részemről meg vagy támogatva. -
Ironman2 #464 Péntekre meg lesz az 1 éves regem,addigra összejön 500 hozzászólás,úgyhogy légyszives támogassatok engemet hogy házigazda lehessek itt a topikban.Köszönöm mindenkinek -
Danny Kyo #463 üdv! nem tudom, írhatom-e ide a problémámat, szóval bocs előre is... az volna a gondom, hogy tegnap felraktam a játékot, patcheltem is, minden jó volt. aztán este feküdtem volna le, rámentem először a mentésre. feltünően rövid volt, csak bevillant és eltünt. ezt elismételtem párszor. gyanús volt, így visszaléptem, hogy megnézzem, mentett-e, mert már a második hősömmel szórakoztam. hát sajnos jól gyanítottam, hogy nem mentett. a beállítás ablak is csak bevillan, aztán mintha egyből bezárnám, rögtön el is tűnik. próbálhatom akárhányszor, nem megy sem a mentés, sem a beállítások és mellesleg a normális kilépés sem :S (én alt+F4et használok, szal ez utóbbi a legkevésbé sem zavar). -
Ironman2 #462 Ird le hogy milyen kódot ad kékhalálkor.Van egy hosszu kódsor amikor kidob a kék képernyőre.Meg tudod nézni a bluescreenview progival,vagy a microsoft oldalán:
http://support.microsoft.com/gp/errormessage
Legtöbb esetben hardverütközés,vagy hibás memória,vagy rosszul telepitett hardver okozza.Driverfrissitések megoldják a gondokat általában. -
#461 hát, szerintem ez sok mindentől függ... lehet, hogy nem elég jó a géped, nem tetszik neki valami driver (pl videókártyáé), stb..
ha nem eredeti, akkor lehet valami rossz verziót vagy cracket használsz...
lehet magára a rendszeredre férne már rá egy újra telepítés, ha túl régi, vagy ha feltelepítettél rá mindenféle vackot (akár vírusos is lehet)...ez főleg akkor esélyes, ha más játékokkal is voltak ilyen nem várt problémáid
szóval ez sok mindentől függhet, kicsit olyan, mikor bemész az orvoshoz és közlöd, hogy köhögsz meg tüsszögsz..van pár általánosan előforduló lehetőség, hogy mi a gond, de bármi lehet, próbálkozni kell...
amúgy nekem 64 bites win7-tel semmi gondja nincs, szóval alapvetően nem az lesz a baja, hogy win7-ről próbálod
amúgy ahogy elnézem így rákeresve, sokan integrált videókártyával tapasztaltak kékhalált...
minden esetre próbáld meg, hogy felteszed a legújabb videókártya-drivert a gépedre, meg patch-eled a játékot -
beadandó #460 Sziasztok!
nekem egy olyan problémám van, hogy folyton kékhalált kapok ettől a játéktól, pedig nagyon szeretnék még játszani vele. Először csak akkor csinálta, amikor monjduk kezdtem egy új quest-et. Ha előtte nem mentettem, szopás. Ha igen, akkor utána másikat kezdtem, és akkor meg jó volt. Most speciel már belépni sem tudok...
Win 7-et használok, ööö, milyen infok kellenek még ahhoz, hogy tudjatok valamit segíteni?:D annyira nem vagyok egy infozseni.... -
Coolfire #459 Hát ha nagyon korhű akar lenni a játék,legalább a harmadát.:)) -
hollófernyiges #458 Nálam very low volt (3/10 talán)és az orvos néhányszor diagnosztizált is pestist (anélkül is látszik, kis fekete felhő van a fejük körül), de halált nem láttam. Pestist lehet gyógyítani valahogy? Vagy disease-t? Mert eddig csak sicknessre meg sebesülésre láttam gyógymódot(gyógyitalt meg piócázást a kínpadon). -
Flora2 #457 Nekem az az érdekes egyébként, ha valamelyik aspektet nagyon alacsony szinten tartom, hogy akkor mi történik.
Az első városomban a Biztonság volt nagyon alacsony, emiatt tele volt a falu banditákkal, zsebmetszőkkel, a simeket lépten-nyomon kirabolták. Ezt azért szerettem, mert a harcosabb karaktereimnek rengeteg párbajuk volt, sokat költöttem a piacon kardokra meg páncélokra. Persze a fegyvertelen hero-k szívtak miatta, folyton kirabolták őket.
Most a második városomban a Well-beinget akarom nagyon alacsonyan tartani, mert valahol azt olvastam, hogy ha a nullán van, akkor az egész falut kiirtja a pestis? :) Persze ez nyilván nem igaz, de baromi kíváncsi vagyok, milyen lehet úgy az élet, ha katasztrofális az egészségi szint. -
hollófernyiges #456 Tekintve hogy nem túl változatos a játék, az hogy valamilyen aspektusú questből hiány van talán nem is baj. Utoljára nekem is csak a királygyilkos küldi volt meg szívecskésből, le is ment very lowra a wellness, de ezt kompenzálta a többi magas értékből jövő buff. Az egyetlen ahol lehet értelme, az ahol 5 legendary traitet kell összehozni. -
#455 Az a cheat nekem is jó lenne, de mivel nem jön fel a konzol ablak :/
marad a cheat engine de hiába adok hozzá QP-t ha úgyis elfogynak a küldik. -
Flora2 #454 Én figyelem ezt a topicot, csak nem tudom a választ a kérdésedre. Nézem róla az angol nyelvű fórumokat is, de még nem olvastam ilyen hibáról.
Szerintem kell a csalásablak, nekem pl. alap dolog a "rerollquests" cheat, ami újrapörgeti a quest-kínálati listát, ha nem tetszik, amiket éppen felajánl.
-
hollófernyiges #453 Nem pont ez a lényeg ebben a játékban? (->446) -
#452 jah persze... majd kezdem mindig előröl 0ról ha más karakterrel akarok játszani, valszeg... -
hollófernyiges #451 Ne csalj és akkor nem baj ha nem jön elő a konzol :) -
#450 Hát nem vmi népszerű ez a topik... -
#449 Mért van az hogy nem tudom előhozni a konzolt? nem működik a ctrl+shift+c kombó :/ -
Flora2 #448 Akkor válaszolok magamnak. :)
Itt egy elég jó iránymutatás külpolitikára, ha valaki még küszködik vele rajtam kívül:
Carl's Sims Medieval Guide: Edicts
-
Flora2 #447 Egyébként aki ellenére megpróbálná ugyanazt a várost folytatni ugyanazokal a karakterekkel a következő Ambition-ban, annak itt egy módszer, meg lehet csinálni, csak okoskodni kell a játékmappákkal:
http://www.modthesims.info/showthread.php?t=438052
-
Flora2 #446 Sajnos igen, de szerintem ennek van védhető oldala is, megpróbálom elmagyarázni.
Ezt szerintem abból az elgondolásból csinálták így, mert azt vélelmezték, hogy:
1. mire elvégzed az első Ambition-t, azaz megvan a 13 épület, addigra már annyi quest-et megcsináltál, hogy szinte minden karaktered magas szintű lett. Ha a következő Ambition-nak úgy vágsz neki, hogy 10-es közeliek a karakterek, akkor nem lesz a játékban kihívás.
2. Az első Ambition közben elvégzett quest-ek kifutottak, de ezek többségében olyan quest-ek, amiket többféle módon lehetett volna elvégezni (két vagy 3 "approach" közül lehet választani). Ez attól is függ, milyen karaktereid vannak éppen, ha egy questhez nincs a városban wizard-od, csak bard-od, akkor azzal csinálod meg, és más lesz a quest menete. De viszont - ha az új Ambition-nal új város kezdődik, akkor újra elérhető lesz az összes quest megint, és más sorrendben más épületeket és karaktereket csinálsz, tehát ugyanazokat a quest-eket más approach-csal, és más karakterrel lehet megcsinálni. Ez "újraírja a történelmet" és emiatt logikus, hogy új város és uralkodó legyen, mert ha már egyszer kegyetlenül levertél pl egy parasztlázadást, akkor ugyanabban a városban nem logikus, hogy újracsinálva a questet, pont fordítva, megadsz a lázadóknak mindent és tutujgatod őket.
Ezek miatt én értem a logikát ebben. Ami viszont igenis kiba....ás, az az, hogy ha már új várost kell kezdeni, akkor legalább a város térképe legyen már más! Hogy gondolták, hogy érdekes lesz mindig ugyanazt a térképet beépíteni ugyanazokkal a házakkal? Nem olyan nagy az a térkép, hogy legalább néhány variációt csinálhattak volna, szerintem 3 Ambitionnél többet úgyse csinál meg senki... ennyiszer azért nem újrajátszható. -
hollófernyiges #445 Nem teljesen értem a játék rendszerét. Ha megvan egy célkitűzés (elsőnél felépíteni x épületet), akkor a következőnél az ország elvész és egy vadiújat kell kezdeni? -
Flora2 #444 Valaki rájött már, hogy kell a külpolitikát intézni? Mert nekem mindkét szövetséges országgal folyamatosan megy lejjebb a kapcsolati mutató, akármit csinálok. Az egyik már átment pirosba.
Jóban vagyok mindkét szomszéd uralkodóval (akik ott laknak a palotában), időnként megszavaztatok egy ediktumot, ami valamelyiknek használ (a másiknak viszont ugyanennyit árt sajnos). Elhajózni uralkodóként nem tudok egyik országba se.
Hogy kell alakítani a kapcsolatokat a szomszéd országokkal? -
Bal0924 #443 Hello.
Hogy tudom átírni az s3pe-ben a szöveget? -
Coolfire #442 Itt van egy kis segítség a játékhoz.:)