Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesz még Weed-nek min elszórni a pénzét 😄😄😄

Zenszkij
Se egy spanyol, olasz, angol csapat a 16 közt, helyette Costa Rica meg ilyen nevesincs futballkultúrájú csapatok. Még a franciákban bízok.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Azért van még itt jó csapat akinek drukkolhatok erõsen most,hogy nagy kedvenc már nincs:Brazilok,Costa Rica és Franciák!Lesz még itt jó meccs.Lehet még USA is esetleg😊
😄😄😄😄

zaki
Basszus, ugy tudtam, hogy kiesnek az olaszok...
Olaszok megerdemeltek, hogy kiestek. Csak az X-re jatszottak...
Suarezt meg remelem eltiltjak legalabb 3 meccsre utolag.
Nem normalis ez a pali, ez mar a harmadik harapdalasa volt (minimum).

w77d
ez így van teljes mértékben, de tudtam hogy ekkora buzik... csak azt számítottam el, hogy béna faszok is mellé

Hát akkor ennyi volt Olasz részrõl sajnos.Lehettek volna sokkal jobbak is de nem ment annyira.Na mind1 legközelebb odavágnak!
Shep
Talán nem x-re kellett volna építeniük, akkor lehet nem esnek ki de aki x-re játszik meg is érdemli!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Count Adyn
Nekik is harapni kelett volna, mi?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
😄DDS

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

😄D
Ez pszichológiai hadviselés. Láttam már bírót megzavarodni ettõl, aki a végén már össze-vissza ítélt. Aztán olyan is elõfordul, hogy a visszájára fordul, és pikkelni fog a bíró.

Az olaszok meg most színészkedtek, fetrengtek, húzták az idõt, így jártak. Megérdemelték.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Solten

Saor Alba

w77d
inkább megunta, hogy basszák õket a pályán aztán elment inkább banánozni... rohadjon meg semmit nem tett a VB alatt ezért a csapatért...

Nagyon szar volt mindkét csapat. És genyó is. Ennyi sárga...

w77d
arra, hogy az olaszok x-re építik a meccset.. ami igaz is volt, csak éppen nem tudták végig tartani

Sajna (hihi) az elsõ félidõt nem láttam, Ballottelivel mi történt? Megunta a banánt és elment kurvázni? 😄 Suarez is bûnszar volt, dehát sikerült alulmúlni a digóéknak.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Láma!
most öszintén miböl gondoltad hogy x lesz?😄

Shep
Kell neked összekombizni annyi mindent.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakkerman
összejöhet egy brazil-kolumbia döntõ? Vagy azonos ágon vannak már?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Shep
Hahaha, kiesett bunkerfocis banda. Angolok meg lezsíroztak egy 0-0-t. ahhoz is csak gratulálni tudok, ha már x, akkor miért nem szolgálják ki a közönséget?

Solten
Ugy tunt a taktikajukat x-re epitettek. Meresz egy olyan kozegben ahol az amerikai csapatoknak fujnak. Meg amugy is idiota taktika dontetlenre epiteni szvsz.

Saor Alba

w77d
mi a kurva anyám lesz még ezen a VB-n??? faszom hogy semmit nem lehet eltalálni. Jött, hogy lesz kiállítás a meccsen, de kellett volna hozzá egy döntetlen is :S

Pontosan ezért érdemlik meg a hazautat.

Lassan át lehet nevezni a topikot Copa América-ra 😊

Fú ne is mondd 😄😄 Kolumbia meg tét nélküli szóval lehet jobb ha alszok 😄

Solten
Kibekkeltek 0-0-ra... 😄

Saor Alba

Ezzel is egyetértek... Érdekes mikor bajba voltak 10 emberrel is helyzeteket tudtak kialakítani, addig meg lófasz....

[HUN]FaTaL
Ja, a görögökkel 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Angol meccs is ritka fos lehetett, remélem esti meccsek izgibbek lesznek...

Kritikán aluli bírók vannak ezen a VB-n. Hihetetlen mik történnek meg. Harapás-kezezés, mindent elengednek. Olaszok megérdemelték, nem támadtak míg tehették.
bakkerman

[HUN]FaTaL
Na, olaszok megint mehetnek haza 😄 Eggyel kevesebb bunker csapat, helyes 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

dave9004
hát persze. mesélj még
Molnibalage
Elõzetesen halálcsoportnek tûnt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Az egy raklap szar....

bakkerman
és milyen bûngyenge csoportból

Csacsi
Urugay 12 emberrel a 10 ember ellen játszó olasz válogatott ellen begyötörtek valahogy 1 gólt..és továbbjutottak. 11 vs 11 ember ellen esélyük sem volt. Nagyjából összefoglaltam a meccset.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Molnibalage
Nem is akárhogy, csoportutolsóként estek ki.

http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_World_Cup_Group_F

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

szánalmas meccs volt összességében

bakkerman
jol tudom hogy zsinórban 2. VB-n nem jutnak a 16 közé a digók? 2010-ben nem õket szopatta le a szlovák-új zélandi kettõs?

Solten
81 perc kellett hogy ne dogunalom legyen a meccs...

Saor Alba

SLICK
remélem Suarez marad poolban, kurvára nem hiányzik egy ekkora fosadék ember a Realba

Csak 2x passzolhatta volna le és gól...

Molnibalage
Elég szépen elönzõzte...

Istenem egy az idióta Suarez 😄😄😄

a csodatévõ kulacsos víz miatt 😊

Milyen érdekes gól óta egy olasznak se fáj semmi 😄😄😄

Remélem utólag eltiltanak 1-2 embert. Pályára nem illõ viselkedésekkel volt tele ez a meccs.
DarkHorSe
Olaszok is mehetnek haza a picsaba, ha keptelenek ilyen csapatokat megverni.. szanalmas

Swedish people are albino monkeys