6938
-
#4274 5 v 2 és nem tudnak gólt rúgni. Azért ez tényleg vicc.... -
Coral Springs #4273 Azt sem értem hogy mi értelme 11 -esre játszani ? Egyértelmű hogy a görögök azt befogják húzni, de ugyanez volt a helyzet a brazilok esetében is. -
Coral Springs #4272 Egyértelműen a görögök javára fúj a bíró, ezt megjegyezte a kommentátor is. -
TomStorm #4271 +1 -
#4270 Az a mák, hogy már korrekt játékvezetés mellett ez a mérkózés már véget ért volna.
De ennél a majomnál a tiszta kezezés nem az, mert nem costa ricai játékos csinálta. -
G_ArchAngel #4269 Ennyi +1
Amit ma tolnak, az nagyon szimpatikus, inkább CRC játszott antifocit, meg 11 emberrel is -
#4268 ne haragudjatok, de mi ebben a mák? Elefántcsontpart ellen, és ma is 90 percen keresztül szántották a pályát.
Lehet nem minden 2. megmozdulásuk egy biciklicsel, de bárcsak lenne nekünk egy Karagounisunk, vagy Katsouranisunk, aki a 85. percben a legmagasabb szinten köpi ki a belét, teszi oda a szívét... -
#4267 szerintem itt a brazilokkal se sokan szimpatizálnak :D -
#4266 Micsoda szánalom gól volt már megint a görögöktől. -
#4265 Es akkor meg itt vannak ezek a szakkomentatorok is... Ezek is mehetnenek mar haza :c -
Coral Springs #4264 Ezt el se hiszem. Kiesett Mexikó, azt most lehet hogy továbbjutnak a görögök. Ennél szarabb már nem lehetne ez a nap. -
#4263 a mai meccsen még azt sem lehet mondani, hogy annyira anti focit nyomnának a görögök. -
#4262 még egy gyors gól és ennek is vége? -
#4261 Az oké de a görögök mindig szarok :D meg mákosak. (2004-es EB) -
G_ArchAngel #4260 Miért is? 90+ perc egy meccs - sípszóig tart -
SergioAmigo #4259 hallom eléggé dörög :DDD -
TomStorm #4258 Megérdemlik hajtanak érte.Szép volt!!! -
#4257 Nem értem ezt az általános ellenszenvet a görögök iránt. Mintha a brazilok olyan kurva jól játszottak volna... -
#4256 nevetséges,hogy nem lehet kivédekezni azt a pár utolsó percet... -
TomStorm #4255 A Görögök gólt rúgtak!!:DDD
1-1
AZ ISTENEIK velük vannak még mindig!44:DD -
#4254 Ettol feltem... Rohadt gorogoknek mindig mazlijuk van, most is. Essenek mar ki -
#4253 egy meccsnek nem lehet az a vége, amit szeretnék :(
Chile, Mexikó most meg Costa Rica :((( -
#4252 nna ma sem maradunk hosszabbítás nélkül :D -
Susarc #4251 ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD -
G_ArchAngel #4250 Görögök és TÁMADNAK!!!! -
#4249 Csak betolták... -
j0rmungandr #4248 Röhejek a mai meccsek:D -
#4247 görögök... -
#4246 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL MICSODA VB :DDDDDDDDDDDD -
#4245 Na piros... Most nagyon kellene costa ricanak a meg nem adott tizi -
#4244 höhö piros... -
G_ArchAngel #4243 Tapolcai Bauxit vs Pápa VSC volt ennyire izgalmas, amikor 8 éves voltam... Mindig csak az mozdul meg, aki a legközelebb van a labdához, a többieknek nem kell kalóriát égetni -
Coral Springs #4242 A kapusnak le sem esett hogy egy labda formájú tárgy sétálgat a kapu felé, végignézte ahogy bemegy. -
G_ArchAngel #4241 ITV-n mondtak valami olyat, hogy a szurkolóknak is túl meleg volt es csak a lefedett, árnyékos helyekre fogyott el az összes jegy -
#4240 Mindenki kidolt a melegtol.
Egyebkent attol felek mindjart bekap egyet costa rica:(
Sajnos errol nincs tuti infom mint holland chilerol :p -
#4239 sárgát kapni egy perc játék nélkül
epic -
Nyiri #4238 Kicsit visszatérve a Holland/Mexikó meccsre. Észrevettétek, hogy mennyire kevesen voltak a lelátón? -
#4237 Ez begurult :D -
G_ArchAngel #4236 Röhögök :)))) -
#4235 Kifejezetten jól játszanak most a görögök.
Látszik, hogy próbálnak felépített akciókkal operálni és 1-2 komoly lehetőségük volt is az amerikaiak kapuja előtt.