Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A visszajátszásokból úgy tûnt, de ez után #3482 nyilvánvaló hogy tévedtem. Amúgy nem vagyok hülye. És te?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

bakkerman
én olasz-uruguay továbbjutást vártam,ahhoz képest elég komoly meglepetés volt a Costa Rica csoportelsõsége nekem. Angoloktól semmit nem vártam,gyenge keret,gyenge edzõ

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Meg sem említettük egyébként Mondragón kapust, aki Japán ellen állt be a 82. percben...fantasztikus jelenet sor volt, nagyon jó reklám Kolumbiának, hogy nesze náluk a legidõsebb játékos így hivatalosan is õ lett a rekorder...egész idáig Roger Milla tartotta ezt a csúcsot, aki 42 évesen lépett pályára Kamerun színeiben 1994-ben...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sippie
ennek valami harapásfétise van?
Lacee86
Uruguay sem volt jobb.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Igen, viszont elõzetesen mindenki Angol-Olasz továbbjutást várt...az 1. meccs után simán továbbjutónak éreztem Olaszországot😉 ekkorát fordulhat a világ...Costa Rica remeklése mindent felborított

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Molnibalage
A CR meccs után fogalmazzunk úgy, hogy nem volt meglepõ. Az uruk elleni elsõ fél óra után simán felraktam volna egy rekesz sört, hogy kizúgnak...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szerintem is igaza van

Olaszok kiesése ebben a csoportban nem volt bárható...sõt én minimum negyeddöntõsnek vártam õket...Costa Rica jól megszivatta õket, de megérdemelték pedig szimpatizáltam velük mindig is...

ja és Prandelli pedig lemondott😞(( Pedig jó edzõ, egy EB döntõ legalább összejött neki

vérre volt szüksége, mert vámpír😄DD

Azok a fejek:Ð
Breki33
175-szörös pénzt fizetett egy skandináv fogadóiroda, ha az uruguayi játékos Suarez megharap valakit. Harapott. Többen nyertek is ezzel a bizarr tippel.

Semmi égés nincs benne.A te ignoráns hozzászólásaidban viszont van bõven!
Lacee86
Korábbi hozzászólásait nem ismerem, de ebben viszont igaza van.

Neked amugy ez hobby, hogy naponta legalabb haromszor egeted le magad? Ne hagyd abba, engem szorakoztatsz 😄D

http://gaborszantai.co.uk/

limperatore
ezzel a kerettel lehetett rá számítani, sztem játszál inkább xboxon 😊))

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Mindegy, szegyen hogy volt tegnao este is ket jo meccs es ket delutani szarrol van szo: hulye uruguay-i es az olasz kislany esete, illetve a foci-impotens angolok, hihetetlen, hogy ennek az orszagnak egyaltalan csapata van, meg a spanyolok is tobbet mutattak, pedig az sem volt tobb a semminel

Vagy mi lenne, ha inkább olyanokat mutatnának be, mint Neymar, és nem "harcolnának".
A sajto eloszeretettel hivja oket modernkori gladiatoroknak, a lelato is neha olyan, mintha a Spartacusbol vagtak volna be. Akkor a porondon mar miert ne folyhatna egy kis ver? Milliokat keresnek ezek a dramakiralynok, akkor szorakoztassanak is bennunket! 😄
Legyen oltas, orvosi felugyelet, sebeszet, de kuzdejenek foggal-korommel 😄

Neee😄DD
Lacee86
Az sztem egy természetes reakció, h ha vki belédharap, akkor egy "kicsit" lereagálod...

Count Adyn
Akár, mondjuk énis pofánverném aki megharap😄 Bíró szerint meg nem volt semmi😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

megneztem, harapott, pocs volt, de az olasz utana pofanbaszta konyokkel - mindeketto kaphatna egy hosszabb pihenot: Suarez 10 meccset, az olasz 3-at minimum

amugy felelmetes, hogy mennyire leszarom 😊

mas sportokban durvabban leepitik egymast es itt is biztos, hogy volt olyan, hogy valakinek nyitva volt a szaja, mikor utkozott massal, ilyenkor is megmarad a fognyom, Suarez is fajlalta a fogat, ha szandekosan harapok, akkor a fajdalom kezdetekor abbahagyom. Nem akarom vedeni, mert tenyleg leszarom (nem is nezek klub focit), de szerintem mocskosul tul lett fujva ez a lufi

akik itt hisztiznek, azok nem lattak meg rendes kezilabda vagy vizilabda meccset, ahol egymas zacskojat is megrangatjak

Count Adyn
aha😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee86
3. eset volt. A 2. után 10 meccses eltiltást kapott a PL-ben, ha jól emlékszem.

annak az embernek van valami agybaja......utána olvastam és már nem elõször csinálja.....valami kényszeres mániákus lehet.....kezeltetni kéne magát,és ezt vicc nélkül mondom

Ma viszont Svájcnak is meg van az esélye.Franciák esetleg döntetlenre mehetnek bár szerintem megmutatják mi van bennük és gyõznek ma is.
Jó meccsek lesznek.Ráadásul ha Honduras is úgy áll ki,hogy focizni akar még😊

Argentin+Bosnyák gyõzelem sz.tem borítékolható
Nem lattam a videot, de allitolag akkor harapott, amikor belenyultak a szemebe. Cicaharc 😊

contraste
Te hulye vagy?😄 egyertelmu, h harapott, valszeg mar csomagolhat is es mehet haza, na ez talan eszhez tereti majd, ha a vb rol haza kuldik.

ain't got no history

Francokat volt várható ne játszd itt az eszed.Elsõ meccsen jók voltak aztán gyengébbek lettek de sokan meg nem mondták volna,hogy nem mennek tovább.
Görögökre meg sokan meg se mondták volna,hogy továbbjutnak és tessék.
Nem volt itt semmi várható.Spanyolok ilyen mértékü kiesése se és még sorolhatnám..
limperatore
fos olaszok mennek háza hála az égnek bár várható volt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Lacee86
Olaszok valóban nem játszottak jól a 2. és 3. meccsen, DE az uruk SEM, és siralmas, h ilyen bírói bénáskodások avatkoznak közbe egy meccsbe elég súlyosan, mint pl. tegnap is. (De lehetne sorolni a vb-n más meccseket is.)

Breki33
bakkerman
spanyoloknak meg kell csinálni a generációváltást,hozzá kell nyúlni mostmár az otthon játszó,20-22 éves fiatalokhoz,akik még kivannak éhezve a sikerre,és megtiszteltetés nekik a címeres mez. Casillas,Xavi,Pique,Busquets,Iniesta,Torres meg a többi olyan játékost aki érintve volt a nagy sikerekben lassan ki kell építeni a válogatottból,nincs mese. Egyenként nagyon jó játékosok,de együtt csapatban már nem tudnak megújúlni,nincs meg bennük az a 100%-os alázat. EB selejtezõkön bátran lehet majd kisérletezni a következõ kapitánynak,az elsõ két hely valamelyike úgyis meglesz.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Coral Springs
<#hehe> <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

vicceltem😊

Spanyolokat írtam, hogy Del Bosque csúnyán eltaktikázta...1. meccsen Casillas összeomlott mentálisan így lett 1-5, az 1. félidõben rendbe voltak...

Chile ellen is rossz volt a szerkezet, ezenkívül pedig tény és való a Spanyol csapatok mögött nagyon kemény szezon volt...Barca,Real, Atletico Madrid...60 meccset lenyomtak idén, ami nem kevés...ilyen alapon nem csoda, ha egy sokkal frissebb Chile lenyomja õket...Hollandoknál pedig annyi fiatal van, a bajnokságuk régen befejezõdött már ezenkívül kevésbé megterhelõ a bajnokságuk egyetlen csapatuk nem volt szinte Európai kupákban, amely sokáig elmenetelt volna...de mivel ez kevésbé számít mivel ezek profi játékosok és a terhelést is bírják így ez nem lehet kifogás valóban.

Spanyol csapat egyszerûen nem volt motivált és a számukra kiosztott szerkezet, felállás nem volt megfelelõ...

kissé érdekes, hogy Ausztrália ellen mennyire felszabadultan játszottak Villa rögtön betalált, ahogy betette Bosque, Torres is szárnyalt és a csereként beálló Mata is...Juanfran és sorolhatnánk...Õ rájuk nem lehet haragudni. Elértek mindent az elmúlt 6 évben, amit szerettek volna. Vége egy siker korszaknak...legközelebb lehet javítani.

Olaszok: Nos õket én sem értem...csalódás abból a szempontból, hogy az 1. meccsen milyen fantasztikusan és következetesen játszottak Anglia ellen

Costa Rica ellen magukat altatták és ez lett a vesztük tegnap is...

Mindig nyögvenyelõsen kezdik a csoportot (1982, 2006) majd aztán világbajnokok lettek...2x egymás után kiestek a csoportból...de láthattuk õket az EB-n is mennyire veszélyes csapat bárkire..most nem jött össze. Leginkább egy pontrúgás miatt estek ki, mondhatjuk azt is, hogy a saját csapdájukba estek...Uruguay ellen tényleg rondán játszottak...

Angolok: Fiatal csapatuk van különbözõ középszintû klubbokból...Rooneyn, Sturridgen kívül nem nagyon volt hasznos játékosuk, akik eldönthettek volna meccset akár az Olaszok, akár az Uruk ellen...nincs náluk nagy egyéniség Rooneyn kívül, aki szintén nem fiatalodik...

UUUU
KÖZE NINCS A HOSSZÚ SZEZONNAK.

Horvát, Portugál is?😊))

hullanak az európai csapatok😊 ezt teszi a klíma és a hosszú szezon😉 még a németek is kieshetnek😛

UUUU
SPANYOL,ANGOL,OLASZ=SZÉGYEN

igen ez Wome 😊

ja Kamerun ezért nem volt kint a 2006-os vb-n...

zaki
Amugy hasonlo szitu volt egy 2005os vb selejtezoben Afrikaban, Kamerun jatszott otthon Egyiptommal, gyozniuk kellett volna, hogy kijussanak a 2006os vb-re. 1-1 volt a meccs, a legvegen a 96. percben 11est lohetett Kamerun, kapufarol kiment, igy nem jutottak ki a vb-re :d

Hat nem lettem volna a faszi helyeben 😄

Lacee86
Ráléptek a lábára, nem tudott rúgni. Csalóka volt egyik-másik lassítás, de több szögbõl megnézve egyértelmû volt.

mai meccsen jól tolták...Karagounisz az öreg megérdemelte volna bomba gólját:S

elrúgták a támaszkodó lábát...felelõtlen butaság volt Sio részérõl