Foci VB 2014
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Olaszok kiesése ebben a csoportban nem volt bárható...sõt én minimum negyeddöntõsnek vártam õket...Costa Rica jól megszivatta õket, de megérdemelték pedig szimpatizáltam velük mindig is...
ja és Prandelli pedig lemondott😞(( Pedig jó edzõ, egy EB döntõ legalább összejött neki

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
http://gaborszantai.co.uk/
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Legyen oltas, orvosi felugyelet, sebeszet, de kuzdejenek foggal-korommel 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
mas sportokban durvabban leepitik egymast es itt is biztos, hogy volt olyan, hogy valakinek nyitva volt a szaja, mikor utkozott massal, ilyenkor is megmarad a fognyom, Suarez is fajlalta a fogat, ha szandekosan harapok, akkor a fajdalom kezdetekor abbahagyom. Nem akarom vedeni, mert tenyleg leszarom (nem is nezek klub focit), de szerintem mocskosul tul lett fujva ez a lufi
akik itt hisztiznek, azok nem lattak meg rendes kezilabda vagy vizilabda meccset, ahol egymas zacskojat is megrangatjak
Jó meccsek lesznek.Ráadásul ha Honduras is úgy áll ki,hogy focizni akar még😊
Argentin+Bosnyák gyõzelem sz.tem borítékolható
ain't got no history
Görögökre meg sokan meg se mondták volna,hogy továbbjutnak és tessék.
Nem volt itt semmi várható.Spanyolok ilyen mértékü kiesése se és még sorolhatnám..
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spanyolokat írtam, hogy Del Bosque csúnyán eltaktikázta...1. meccsen Casillas összeomlott mentálisan így lett 1-5, az 1. félidõben rendbe voltak...
Chile ellen is rossz volt a szerkezet, ezenkívül pedig tény és való a Spanyol csapatok mögött nagyon kemény szezon volt...Barca,Real, Atletico Madrid...60 meccset lenyomtak idén, ami nem kevés...ilyen alapon nem csoda, ha egy sokkal frissebb Chile lenyomja õket...Hollandoknál pedig annyi fiatal van, a bajnokságuk régen befejezõdött már ezenkívül kevésbé megterhelõ a bajnokságuk egyetlen csapatuk nem volt szinte Európai kupákban, amely sokáig elmenetelt volna...de mivel ez kevésbé számít mivel ezek profi játékosok és a terhelést is bírják így ez nem lehet kifogás valóban.
Spanyol csapat egyszerûen nem volt motivált és a számukra kiosztott szerkezet, felállás nem volt megfelelõ...
kissé érdekes, hogy Ausztrália ellen mennyire felszabadultan játszottak Villa rögtön betalált, ahogy betette Bosque, Torres is szárnyalt és a csereként beálló Mata is...Juanfran és sorolhatnánk...Õ rájuk nem lehet haragudni. Elértek mindent az elmúlt 6 évben, amit szerettek volna. Vége egy siker korszaknak...legközelebb lehet javítani.
Olaszok: Nos õket én sem értem...csalódás abból a szempontból, hogy az 1. meccsen milyen fantasztikusan és következetesen játszottak Anglia ellen
Costa Rica ellen magukat altatták és ez lett a vesztük tegnap is...
Mindig nyögvenyelõsen kezdik a csoportot (1982, 2006) majd aztán világbajnokok lettek...2x egymás után kiestek a csoportból...de láthattuk õket az EB-n is mennyire veszélyes csapat bárkire..most nem jött össze. Leginkább egy pontrúgás miatt estek ki, mondhatjuk azt is, hogy a saját csapdájukba estek...Uruguay ellen tényleg rondán játszottak...
Angolok: Fiatal csapatuk van különbözõ középszintû klubbokból...Rooneyn, Sturridgen kívül nem nagyon volt hasznos játékosuk, akik eldönthettek volna meccset akár az Olaszok, akár az Uruk ellen...nincs náluk nagy egyéniség Rooneyn kívül, aki szintén nem fiatalodik...
hullanak az európai csapatok😊 ezt teszi a klíma és a hosszú szezon😉 még a németek is kieshetnek😛
ja Kamerun ezért nem volt kint a 2006-os vb-n...
Hat nem lettem volna a faszi helyeben 😄