6938
VB 2014
  • contraste
    Nem mondom, hogy rossz, csak szar látni, hogy egy összekovácsolt jó kis focit játszó, kűzdő csapatot kiejt azzal, hogy hozzáérnek és már harapja is a füvet. Nem ezt érdemelték, de hát ez van a bíró volt a gyökér.
  • Shep
    USA nyeri, nektek nem szóltak? :D
  • dave9004
    a belgák
  • w77d
    hát egy két dolgot tud... mondjuk kegyetlen szinten focizni és meccseket eldönteni. Sírni tényleg nem tud a pályán...
  • contraste
    VB-t úgyse nyert volna se Mexikó, se Hollandia, úgyh mind1. Egyre inkább úgy néz ki, ha nem Brazília nyeri ezt, akkor a Németek fogják. Vagy egy meglepetés dél-amerikai? :D
  • Shep
    Robban vagy mi, Robben közel sincs tudásban, Mészihez vagy CR7-hez. Jól nyomja ezt a befelé cselezek és lövök figurát, meg még egy két mozdulatot, valamint ha van előtte tér jól be tud robbanni :) és úgy ennyi. Jó játékos nem kétséges de azért vannak tőle jobbak is.
  • DasIsFuck
    és azzal az egy-két dologgal számtalan meccset képes eldönteni...
    mi mást kellene még egy támadónak tudni?
  • contraste
    Na meg állandóan erre játszik, mindig megpróbál tizit csinálni.. egy picivel ügyesebb, de tiszta Dombi Tibi:D
  • DasIsFuck
    pár év és majd ez is pontozásos lesz ne félj:D
    lehet majd sms-ben szavazni, hogy ki érdemelte meg jobban a "győzelmet":D
  • contraste
    Ez azért elég nagy túlzás:) van, amit tud, de az egy-két dolog, nem több nála sokkal több sokoldalúbb jobb játékos van.
  • Digitman
    Továbbjutottak, mert több gólt lőttek. Azt hiszem talán a focit még gólra játszák...
  • Mor3llo
    haha, ezért mit fogsz kapni mindjárt :DDDDD
  • DasIsFuck
    Én bízok a görög antifutballba:D
  • contraste
    Tökmind1, ki így ki úgy látja, szerintem sokkal inkább Mexikónak kéne ott lennie, egyszerűen nekem jobban tetszik az, amit ők mutatnak ezen a VB-n.
  • ToCsEk
    ORANJEE
  • dave9004
    továbbjuttaják a nagynevűeket, mert csak ők tudnak biztos focizni, más nem számít
  • w77d
    rendesen eltrafálta.... Robbent amúgy sem kéne fikázni, a világ legjobbja pedig nem mai gyerek. Ilyen Ronaldo meg miafaszom focisták elbújhatnak mellette.
  • DasIsFuck
    Teljesen megérdemelte Hollandia ezt a továbbjutást!
    Mexikóiaknak nem kis mákjuk volt a meccsen és a végén visszadta a bíró az elvett tizit a mérkőzés első félidejéből.
  • G_ArchAngel #4176
    Ertem, szeretnék épp rálépni egyszer a lábfejedre aztán ha kibőgted magad, akkor majd megbeszéljük, hogy fáj-e vagy sem
  • UUUU
    Azt mondja jogos 11-es. Átvetödik egy olyan lábon ami a földön van, biró meg alig várta hogy befújhassa, nehogy még kevesebb európai csapat legyen.
  • Mor3llo
    lol, tizenegyes volt, nem azon múlt, hogy Robben féreg-e vagy sem
    ráadásul az 1. félidőben volt még 1 elmaradt, jogos tizenegyes
  • contraste
    Épp, hogy hozzáért, benézted.
  • DaemoonHunter
    Megérdemelt győzelem, hajrá Hollandia! :)
  • Gabe18
    Mégis miért igazságtalan? 50 percig Mexikó volt a jobb, utána 40-ig a Hollandok. Kiegyenlített meccs volt, és akkor még az első félidős elmaradt Robben 11-esről nem is beszélve.
  • benőmenő
    Jött a tippem! Már én sem hittem benne! :D
  • dave9004
    micsoda megérdemelt győzelem
  • contraste
    Remélem Costa Rica megcsapja őket...
  • G_ArchAngel #4167
    A te tv-dben nem léptek rá a lábfejére?
  • bakkerman
    és ezzel a büntetővel gyakorlatilag a 4 közé jutott Hollandia,akár a görögöket,akár Costa Ricat megfogják verni...de ezt elmondhattuk volna Mexikóról is...a mocskos kurva igazságtalan élet faszát azt.
  • Solten
    Mexiko nyilvan megerdemelte volna mi? Raultek az eredmenyre.
  • contraste
    Hát ezt nagyon nem érdemlik meg a Hollandok. Robben egy igazi féreg, csak erre várt, h dobhassa magát.
  • LasDen #4163
    Robben villanása döntött. :DDD
  • G_ArchAngel #4162
    Játszhatsz szépen 80 percig, ha az ellenfél abban a 10 percben eredményesebb, mint te voltál a meccs nagyobb részében
  • Krisztiam #4161
    hát ilyen nincs...
  • Count Adyn
    Pf szánalom
  • j0rmungandr
    Így továbbjutni...
  • desigo
    nem egy idegbeteg bíró...
  • dave9004
    nem elkefélik méghamarabb. nevetséges ez a mák
  • Solten
    Ralepett a labara de azert mutatott egy muesest is:D