6938
-
#4194 Nem mondom, hogy rossz, csak szar látni, hogy egy összekovácsolt jó kis focit játszó, kűzdő csapatot kiejt azzal, hogy hozzáérnek és már harapja is a füvet. Nem ezt érdemelték, de hát ez van a bíró volt a gyökér. -
#4193 USA nyeri, nektek nem szóltak? :D -
#4192 a belgák -
#4191 hát egy két dolgot tud... mondjuk kegyetlen szinten focizni és meccseket eldönteni. Sírni tényleg nem tud a pályán... -
#4190 VB-t úgyse nyert volna se Mexikó, se Hollandia, úgyh mind1. Egyre inkább úgy néz ki, ha nem Brazília nyeri ezt, akkor a Németek fogják. Vagy egy meglepetés dél-amerikai? :D -
#4189 Robban vagy mi, Robben közel sincs tudásban, Mészihez vagy CR7-hez. Jól nyomja ezt a befelé cselezek és lövök figurát, meg még egy két mozdulatot, valamint ha van előtte tér jól be tud robbanni :) és úgy ennyi. Jó játékos nem kétséges de azért vannak tőle jobbak is. -
#4188 és azzal az egy-két dologgal számtalan meccset képes eldönteni...
mi mást kellene még egy támadónak tudni?
-
#4187 Na meg állandóan erre játszik, mindig megpróbál tizit csinálni.. egy picivel ügyesebb, de tiszta Dombi Tibi:D -
#4186 pár év és majd ez is pontozásos lesz ne félj:D
lehet majd sms-ben szavazni, hogy ki érdemelte meg jobban a "győzelmet":D -
#4185 Ez azért elég nagy túlzás:) van, amit tud, de az egy-két dolog, nem több nála sokkal több sokoldalúbb jobb játékos van. -
Digitman #4184 Továbbjutottak, mert több gólt lőttek. Azt hiszem talán a focit még gólra játszák... -
#4183 haha, ezért mit fogsz kapni mindjárt :DDDDD -
#4182 Én bízok a görög antifutballba:D -
#4181 Tökmind1, ki így ki úgy látja, szerintem sokkal inkább Mexikónak kéne ott lennie, egyszerűen nekem jobban tetszik az, amit ők mutatnak ezen a VB-n. -
#4180 ORANJEE
-
#4179 továbbjuttaják a nagynevűeket, mert csak ők tudnak biztos focizni, más nem számít -
#4178 rendesen eltrafálta.... Robbent amúgy sem kéne fikázni, a világ legjobbja pedig nem mai gyerek. Ilyen Ronaldo meg miafaszom focisták elbújhatnak mellette. -
#4177 Teljesen megérdemelte Hollandia ezt a továbbjutást!
Mexikóiaknak nem kis mákjuk volt a meccsen és a végén visszadta a bíró az elvett tizit a mérkőzés első félidejéből.
-
G_ArchAngel #4176 Ertem, szeretnék épp rálépni egyszer a lábfejedre aztán ha kibőgted magad, akkor majd megbeszéljük, hogy fáj-e vagy sem -
#4175 Azt mondja jogos 11-es. Átvetödik egy olyan lábon ami a földön van, biró meg alig várta hogy befújhassa, nehogy még kevesebb európai csapat legyen. -
#4174 lol, tizenegyes volt, nem azon múlt, hogy Robben féreg-e vagy sem
ráadásul az 1. félidőben volt még 1 elmaradt, jogos tizenegyes -
#4173 Épp, hogy hozzáért, benézted. -
#4172 Megérdemelt győzelem, hajrá Hollandia! :) -
Gabe18 #4171 Mégis miért igazságtalan? 50 percig Mexikó volt a jobb, utána 40-ig a Hollandok. Kiegyenlített meccs volt, és akkor még az első félidős elmaradt Robben 11-esről nem is beszélve. -
#4170 Jött a tippem! Már én sem hittem benne! :D -
#4169 micsoda megérdemelt győzelem -
#4168 Remélem Costa Rica megcsapja őket... -
G_ArchAngel #4167 A te tv-dben nem léptek rá a lábfejére? -
#4166 és ezzel a büntetővel gyakorlatilag a 4 közé jutott Hollandia,akár a görögöket,akár Costa Ricat megfogják verni...de ezt elmondhattuk volna Mexikóról is...a mocskos kurva igazságtalan élet faszát azt. -
#4165 Mexiko nyilvan megerdemelte volna mi? Raultek az eredmenyre. -
#4164 Hát ezt nagyon nem érdemlik meg a Hollandok. Robben egy igazi féreg, csak erre várt, h dobhassa magát. -
#4163 Robben villanása döntött. :DDD -
G_ArchAngel #4162 Játszhatsz szépen 80 percig, ha az ellenfél abban a 10 percben eredményesebb, mint te voltál a meccs nagyobb részében -
#4161 hát ilyen nincs... -
#4160 Pf szánalom -
j0rmungandr #4159 Így továbbjutni... -
#4158 nem egy idegbeteg bíró... -
#4157 nem elkefélik méghamarabb. nevetséges ez a mák -
#4156 Ralepett a labara de azert mutatott egy muesest is:D -
#4155 harmadikra csak befújták neki :D