Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
kolumbia-uruguay azért jó lesz (valszeg ha így marad)
precision
remélem hazamennek az olaszok...

Bazinga!

Kontrakcio
az mi volt már , harapás , színészkedés , tiszta vicc 😄

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

SLICK
Urukat meg úgyis hazaküldik következõ körben

SLICK
nagyon remélem így is marad, nem akarom, hogy ugyan az legyen mint 2006-ban. Elég volt az olasz bunker szarságból...

Molnibalage
Kb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mind a 2-t le kellett volna küldeni 1-1 pirossal. Semmi következetesség nincs a bíráskodásban.
Count Adyn
Hát ennyi volt, köszi biró sporttárs...<#levele>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

macska és énekesmadár zabálók HAZA 😄

Molnibalage
Csak beszenvedték...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

dave9004
na végre
contraste
Suarez megint harapott?😄

ain't got no history

Ez AZ!!!!!!

Solten
Suarez is jelolve az idei Oscaron 😄

Saor Alba

a.carkey
Nem lehetne CSAK Costa Ricának továbbmennie? A többi szar-szutyok meg essen ki a francba, utazzanak haza. Aztán egy értelmes focit játszó 3. helyezettet pedig szépen továbbvihetnének. Ez így nagyon kevés.

A medve nem játék.

Csacsi
Suarez mekkora féreg már...harap 😄 Mondjuk olyan fogakkal nem nehéz

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Na a hörcsög harapdál lol😄D
Count Adyn
Haha akkor ez mi volt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Molnibalage
Az...

háháhá mekkora szánalom ez a meccs gyerekek 😄

mit lehet szeretni egy ilyen nemzeti focicsapatban mint az Olasz?

Balotelli "átugrás közben fejberúgására" inkább adtam volna pirosat, de ez az én véleményem.
Count Adyn
Suarez lehellete vakbélgyulaldást okoz, azért!😄

Jön Motta,Cassano már bennt most kell 1 gól szép támadásból
ReszegKoldus
Ja igen, a másik (a sok közül), amin változtatni kéne, hogy el kéne már felejteni ezt a folyamatosan futó órát.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

😄😄😄

a ZÖLD cipõjére léptek és a Pirosat fájlalja.,......beszarás

ReszegKoldus
szórták igen, de max 1-1 embernek, olyat sose láttam, hogy mindenki kapott volna, aki odamegy, persze lehet volt ilyen is, de elég ritka lehet

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Count Adyn
Most negyedóra fetrengés jön cserébe, jó lesz😄

Na kezdik olaszok a leülést 😄😄😄 Mekkora szánalom 😄

LasDen
én magam sem voltam soha a reklamálós fajta, de ettõl még benne van. sokan reklamálnak, ahogy sokan elfogadják szó nélkül.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Molnibalage
Miért ne tehetné? Mi tiltja meg? Régen csak úgy szórták a lapot reklamálásért a VB-n most egyet sem láttam.

A focival az a baj, hogy mindenféle bullshit évrek mentén nem enged teret a technikának. Egy rakás olyan helyzet van, amikor amúgy is áll a játék, simán lehetne videóbíró.

bakkerman
hát akármelyik csapat jut tovább,nem sok esélye lesz nagyobb célokat elérni. Az olaszok szokásos ocsmány szar focit játszanak,Uruguay meg gyenge ha éppen nem jön ki a lépés Lajosnak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Már nem volt nála a labda. Azt látta a bíró, hogy végighúzza a stoplit az ellenfél lábán, ha már ott van akkor megfésüli alapon.

Természetesen engem is meglepett a piros, sárgát vártam én is 😄

Molnibalage
Idõvel talán megszoknák. Mindenkihez olyan nyelven kell beszélni, amit megért. Ha a hülye focis csak a lapból ért... Szánalamas, hogy a labdás csapatsportok gyakorlatilag birkózásba mentek át. Ezért nem nézek kézilabdát kb. 14 éve... Fociról is ezért szoktam le...

ReszegKoldus
semmi értelme reklamálni, a nagyobb baj, hogy a bírónak nincs tekintélye vagy éppen lehetõsége ez ellen tenni, mert nem állíthatja ki a fél csapatot, aki az arcába mászik

a sárga/piros lapos rendszer meg egyébként is szar, ezt is meg kéne változtatni

Molnibalage
Röbplabázok és a bírónak ott is sokszor szemüveg kellene. Soha nem reklamáltam. Elfogadtam amit ítélt és kész. Úgysem bírálja felül magát soha egy bíró sem, mert azzal a tenkintélyét rombolná...

Count Adyn
Jah Marcshisio a mészáros amikor nála a labda szándékosan letalpal egy védõt mert õ arc, tuti😄

LasDen
a játék hevében ez teljesen normális cselekedet. felfokozott hangulat, dübörög az adrenalin és hasonlók. persze hogy elkezdesz érvelni egy-egy számodra érthetetlen ítélet miatt, mégha tudod is, hogy nem számít sokat.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Határeset volt. Nagyon súlyos sérülést is okozhatott volna, labdához köze nem volt. Bírója válogatja mit ad érte. Nyilván olasz szurkolónak erõs.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Count Adyn
Azt kosárlabdának hívják😊 Lenne percenként fél perc játék😊

Hááát, nehéz kérdés. Lehet látni, hogy direkt csinálta.

Totti5
Tegnapi Neymar féle szándékos hátba lökés a pályán kívül a fotósok közé az piros volt, de nem kapott semmit... Ez meg egybõl az, persze amit mûvelnek a játékosok az vicc minden meccsen. Színészkedés a szándékos agresszió és odarúgás folyamatosan... ezeket kellene büntetni mindig dúrván....

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Lacee86
Baszná meg a bíró, mennyit kaphatott ezért...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Molnibalage
Én meg azt nem értem, hogy egyes futball mérkõzések miért néznek ki úgy, mintha ipponnal kellene gyõzni... Nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen lenne az a futball, ahol az elsõ szándékos ráncigálást és toszogatást sárgával büntetnék. Tessék focizni és nem birkózni...

HAJRÁ OLASZOK ejtsétek ki ezeket a francba!!!
Molnibalage
Azt árulja már el nekem valaki, hogy mi a faszért reklamálnak a focisták? 20+ éve nézek focit, a bíró soha nem változtatta meg az ítéletét... Nem az az õrület egy sajátos formája, amikor ugyanazon cselekedet hatására valaki más végeredményben reménykedik...?

Csacsi
Ennyire undorítóan tolni a dél amerikai csapatokat.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Persze igen.Segítsük kibaszott dél amerika továbbjutását szituáció a meccsen.Ez igen így kerll rohadék bíró a k... anyád
Count Adyn
Ezért egybõl piros bazmeg idióta fasz...