6938
-
#4032 köszi! -
#4031 itt beszámolnak mindenről
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnos rendes beszámolót nem tölt fel a fifa... -
#4030 ez kell neked -
#4029 valaki linkeljen már pls egy normális minőségű összefoglalót (helyzetek és gólok) a tegnap esti meccsről -
#4028 Hámesz Rodriguez -
Susarc #4027 AZTAKURVAÉLETBE! EZ A RODRIGUEZ MEKKORA KIRÁLY JÁTÉKOS!!!
az a gólja tegnap amikor fordulásból szétlőtte a kaput! OMG!!!!! -
#4026 -
Coral Springs #4025 A második meccset nem láttam de megnéztem a highlights -ot, az első kolumbiai gól az nagyon komoly volt, talán az eddigi legszebb a VB -n. -
#4024 ez komoly egyébként, hogy Besic megelőzi Oscart, Pirlót, Sneijdert, Iniestat, Mascheranot a listában. -
#4023 Ezt a részt nem értem. Most akkor eladják vagy sem a te nézőpontod szerint? Egyébként nem ez lenne az első eset a történelemben, amikor valaki felvillan, de aztán valahogy mégsem lesz belőle világraszóló karrier. 22 éves, azért nem ekkor szokás szerintem ma a jövő reménységét felfedezni.
Soha nem értettem, hogy csak azért, mert a VB-n valakinek jó a formája és mázlija is van, akkor annak mitől ugrik meg az ára. A jó focista nem csak rövid időszakokra kell, hogy jó legyen. Hány olyan focista volt, aki átigazolt egy csapattól és az új helyen szinte semmit sem mutatott. Dunát lehet velük rekeszteni. -
IXEMGabeo #4022 -
IXEMGabeo #4021
szokásos Ramsay:DDD -
IXEMGabeo #4020 Yepes való igaz koros már ott a védelem tengelyén, de eddig hatékony volt...
minden attól függ, hogy, ki lövi az 1. gólt...nem tudom elképzelni, hogy olyan rossz napot fogjon ki ez az egységes Kolumbia, hogy 3-4 góllal verjék őket a Brazílok úgy, hogy ők nem találnak be...11 gólt lőttek az eddigi vb meccseken...
ha lefogják Neymart akkor Hulkéknak esélyük se lesz -
#4019 A Chilei védelem ellen nehezebb játszani mint a kolumbiai, mert sokkal zártabb volt.
Kevesebb nyitott terület stb. Aztán ne felejtsük el, hogy milyen csoportból jött kolumbia, ott nem nagy szám a 2 gól.
Uruguay meg biztos volt, hogy Suarez nélkül gól szegény lesz, már az első mérkőzésük megmutatta.
A brazilok még igy is sokkal jobbak,mint ez a Suarez nélküli Uruguay. Mondom, fogadni merek rá, hogy több góllal nyerni fognak, pedig jobban örülnék annak, ha kiesnének.
-
IXEMGabeo #4018 Mivel javulhatnak fel ennyivel szerinted?
Mellesleg Ospina is remek formában véd...és a Kolumbiai védelem eddig kemény 2 gólt nyelt be...Brazíl védelem sokkal sebezhetőbbnek tűnik igaz, hogy nehezebb ellenfelekkel is volt dolguk, de most látszott Uruguay ellen igazán mennyire fegyelmezettek voltak...
2 lövése volt Uruguaynak, ami veszélyes volt mindkettőt hárította Ospina...ezenkívül a védelmük helytállt -
#4017 Több gólós brazil győzelem lesz, majd meglátod. -
#4016 Az average playing time hogyan esett ekkorát 2010 óta? -
IXEMGabeo #4015 ha azt veszem alapul, hogy Chile ellen mit nyújtottak és, hogy Kolumbia erősebb játékerőt képvisel még náluk is, a Brazílok simán át tudnak félidőket aludni akkor márpedig ez a friss és fiatalos csapat elkaphatja őket...
több szerencséje nem lesz ennek a Brazíl csapatnak..és láttuk Neymart mennyire kivették a játékból -
#4014 Pedig nem fogja.
Annyira nem jó ez a védelem a null kapott gól ellenére. Rááadásul amikor már nagyon nagy nyomás nehezedett rájuk, értelmes kontrát nem tudtak vezetni csak vagdalták a labdát egy impotens uruguayi támadó alakulat ellen. Már pedig egy beállt védelemnél fontos a kontrajáték. -
IXEMGabeo #4013 Bakkermannak üzenem, hogy lassacskán bejön a tippünk;))) Kolumbiával kapcsolatban bejött...Belgáknak kell márcsak hozni USA ellen és akkor elmehetnénk Delphoi jósdába is:DDD -
#4012 Miért, vele mi történt? -
IXEMGabeo #4011 Brazíliát nem hiszem el, hogy nem tudja elkapni az a csapat:) -
#4010 De, sajnos ez a kolumbia nem fogja megverni a brazilokat. -
#4009 valami olyasmi, már a '11-es copán is szép focit játszottak, mostanra meg beértek, falcaoval akár döntőzhetnének is. De így is történelmi legjobbjuk már -
IXEMGabeo #4008 tudom, hogy helyes...
Jaime, José, Javier...elég ezekre gondolni -
Ferrari23 #4007 És de kár, hogy nincs ott Falcao... -
#4006 Ez valami új kolumbiai aranygeneráció? -
Ferrari23 #4005 Ez a Kolumbiai győzelem elég tuti volt. -
#4004 akkor brazil meccsen jöhet fredzsi, obercsi, csiágu szilvá :D -
#4003 van egy fajta "akcentus" ami benn ragadt a köztudatban, és ettől való eltérést negatívan éli meg a többség. Így Marcelo az csak Márszelo lehet és nem Márszelu. Vagy Coentrao, Koentraó és nem Koszentrau...
James Rodriguez kiejtés -
#4002 Érdekes, anno (vagy talán még most is) Faragót is azért cseszegették, mert helyesen ejtette a brazil játékosok nevét...
ez az uruguayi csapat ma nem valami 'harapós' :D -
#4001 pedig kolumbiában is így ejtik. ahogy ő mondja az is helyes, és ahogy te ejtes az is helyes... -
j0rmungandr #4000 Milyen csapat lenne, ha még Falcao is ott lenne... -
#3999 elsőnek brazilok -
IXEMGabeo #3998 vége kiestek
ez a Kolumbia nálam elődöntős...sőt, bárki, aki őket kapja végük -
j0rmungandr #3997 Ott a második gólja ma. -
IXEMGabeo #3996 Arevalo Rios és Diego Godín szokás szerint az egyetlen Uruguayi, akik jól játszanak
és Rodriguez 5 gólos kérem szépen -
IXEMGabeo #3995 úristen rosszul vagyok, hogy egy James és Jackson, amik tipikusan angol nevek ezeket H betűvel ejti ki a kommentátor...ritka idegesítő...
nem érdekel a spanyol ajkúság nekem ez akkor is DZSEKSZÓN és DZSÉMZ -
#3994 hát érdemes, meg hogy Monacoban dörzsölik a tenyerüket :D
mintha eladnák, milliárdosé a klub, oda veszi még az embereket, nem eladni vannak -
IXEMGabeo #3993 James Rodriguez gólt lőtt eddig mindenki ellen...rajta kívül Messi az, aki tartja vele a lépést ilyen téren, és, aki még Svájc ellen is meglőheti a maga gólját
és ahogy az előbb is mondták a csoportmeccsek legjobb, leghasznosabb játékosa volt Rodriguez...érdemes lesz erre a srácra odafigyelni