Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fuck

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Balfax elefántok 😄😄😄😄

[HUN]FaTaL

😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

ressy14
😄

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL

😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

dave9004
én az ágrajz miatt, felülrõl nem tudom ki lesz döntõs, alul akár a belgák is odaérhetnek, ha verik argentinokat negyeddöntõben
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Shep
Csak próbálja helyrerakni a fogsorát, és erre ilyen sajátos módszert alkalmaz, mert nem futja neki szájtechnikusra 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lacee86
Milyen 3 meccs?? 10 meccset kapott az elõzõért, és ez már a 3. eset volt. Kvázi visszaesõként egy fél szezon a minimum lenne, beleértve a klub meccseit is.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Remélem ebben a csoportban nem gondolják azt mint az elõzõben, hogy a 80. perc után bõven ráér eldönteni ki jut tovább.
w77d
egy ilyen szarházit nem kéne többet pályára engedni... pár éven belül a harmadik eset, hogy megharap valakit meccs közben. Bebaszni egy ketrecbe aztán mehet az állatkertbe. Ott is elég szép számú nézõt vonzana.

zaki
Kaphatna 3 meccset minimum... Es olcson meguszna ennyivel.

Molnibalage
Hát, ha nem kap utólagos eltiltást, akkor a FIFA dugja fel a seggébe a fair play dumáját...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

w77d
aki számára kétséges volt, hogy Suarez harapott:

most már tényleg el kéne tiltani ezt az állatot...

zaki
Jaja, en is ugy szamolok 😄
Nalam amugy brazil-holland donto lesz 😛

zaki
lol, fogadjunk vmelyik brazil mutoben keszult a kep 😄

dave9004
aztán jöhetnek a németek 😄
Láma!
Ja tényleg a bírók miatt estek ki a horvátok is, akik ellen 2 tiszta tizit nem fujtak be tegnap... 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Solten

Saor Alba

dave9004
mi lenne ha ecuadorban lenne a vb, 2800 méteren az egyenlítõn? 😄
http://www.telesport.hu/2014/06/24/fred-lesgoja-megsem-volt-les/
Láma!
mire fel keveslitek az EU-s országokat, nem értem...
annyit ad Európa kb mint másik 3 kontinens együtt, hullanak, így persze kevésnek tûnnek, de miért hullanak?
1. Nem olyan jók mint a többiek
2. Nem bírják a brazil klimát és a délben meccselést (ez pont az európai nézõk miatt lett igy...)
3. Kevesen vannak.

válasszatok 😊

zaki
Vagy inkabb barokkos tulzas 😄
Irant mondjuk lehet meg mi is lenyomnank...
Na mondjuk nem a Pinyovel, meg a ligavalogatottunkkal 😄

Mondjuk annyi meccset mi is hoztunk volna mint az angolok xDDD

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Molnibalage
Ez költõi túlzás volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zaki
16ben a franciak Nigeriaval jatszanak valoszinuleg, vagy Irannal... Szoval jo a sorsolasuk.

precision
én simán Uruguayra fogadtam... 😊 az olasz válogatott már hosszú évek óta egy vicc... amikor legutóbb vbt nyertek már akkor sem érdemelték meg

Bazinga!

Shep
Ja, már a sportingbet is rajta a tiltólistán.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kicsit fegyelmezettebb csapat simán meg fogja fogni õket.

SLICK
úgyis a franciák lesznek a világbajnokok <#nezze>

a.carkey
Szerintem kiesnek. 😊 (Amilyen ez a VB, simán belefér ez is.)

A medve nem játék.

DasIsFuck
csak az a Ruhr vidéki bányász meg elállja a síneket. 😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tyler1
Olaszok nyilatkozata a meccs után

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Azért a Franciák "menetelése" csalóka lehet. picsa csoportban vannak. Ott még a Magyar válogatott is ért volna el pontot. Simán lehet, hogy a 16-ban átgyalogol rajtuk egy csapat.

DasIsFuck
azt kellene hogy az uefa csinál egy uefa vb rendezvényt és a fifától meg szépen lecsatlakoznának az európai országok.

w77d
az egy apró botlás volt, de most jön majd a lényeg, kapaszkodjatok, a német gyors megindul, következõ megálló a díjátadón van XD

Utána néztem. Tényleg. Akkor is kevés az EU-s csapat.

Ja mint Ghána ellen mi? <#idiota><#idiota>

w77d
dehogynem harapás volt... bedühödött vagy csak megéhezett aztán gondolta megnézi magának azt a híres olasz konyhát.

DasIsFuck
Egy holland-német döntõt rendelek, felkéne törölni az amerikai focival a padlót már...

w77d
én má csak a németekre rakosgatok és szarrá keresem magam a hátralevõ részben XD

zaki
?

Afrikabol 5, EUbol meg 13 csapat van ott.
Costa Rica meg amugy Kozep-Amerikaban van 😄

5 Afrikai és 13 Európai csapat volt. 6 Dél-Amerikai (a rendezõvel) 4 Észak-Amerikai, 4 Ázsiai (Ausztráliával).
Az nem harapás volt, hanem oda akart fejelni, Chiellini meg vállal akarta visszaadni és a fogait találta el. Ami Suarez esetében nem volt nehéz. <#zavart1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

zaki
Francia +1. Azok legalabb latvanyos meccseket jatszanak. Na meg a nemetek.

Ezért mondom, hogy igazságtalan hogy Afrikából ugyanannyi csapat jöhet mint EUból.

Azért Balotellitõl ez mi volt?
Közben Sportingbet is megkapta a NAV-tól a hirdetményt 😄