Foci VB 2014
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
most már tényleg el kéne tiltani ezt az állatot...

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
annyit ad Európa kb mint másik 3 kontinens együtt, hullanak, így persze kevésnek tûnnek, de miért hullanak?
1. Nem olyan jók mint a többiek
2. Nem bírják a brazil klimát és a délben meccselést (ez pont az európai nézõk miatt lett igy...)
3. Kevesen vannak.
válasszatok 😊
Irant mondjuk lehet meg mi is lenyomnank...
Na mondjuk nem a Pinyovel, meg a ligavalogatottunkkal 😄
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bazinga!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Azért Balotellitõl ez mi volt?