Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebben igazad van, nagyon sokat dobálták magukat és túlzottan 11-esre játszottak, de ilyen mértékû vereséget nem érdemeltek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

UUUU
Nem mert te annyit ertesz a focihoz, mint egy lepke.
Az akkora tizi volt mint allat. Az alkarjaval vedte ki a labdat, derekszogben tartva a testetol. Koze nem volt semmilyen , leszoritott kezhez. Kutyat nem erdekli merre fordul.

bíráskodás megint nem volt az igazi...Mexikónak 3 góllal tartoznak😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rafaaa😊 nem hiába akkor volt a Barca védelme a legstabilabb, amikor ott játszott...hihetetlen, hogy összefogja ezt a csapatot és az õ fejese indította el a hengert😊

Hollandok búcsúznak😄 Mehikó nagy falat mindenki számára

Brazílok hozták, amit kell Neymar fantasztikus, Kamerunnak dícséret jár, amiért 1-et belõttek nekik

No miért is ? Mert a hülye Szanyó aszondja ? Azt mondom be lehetett fújni. Meg nem is. Már fordult háttal a horvát védõ a lövés pillanatában. Szorította le testhez a kezét. Éppen beleakadt a játékszer oké. De szándélosnak nem mondanám. És nem is én döntöttem. Na ezért véleményes. Neked is van ,meg nekem is. Maradjunk ennyiben.
UUUU
Velemenyes ? 😛 Te melyik mecset nezted ?

Hát ezt a csoportot Mexikónak kellett volna megnyernie. Minusz 2 góllal kezdték. Jobb is talán. Mehetnek a hollandok ellen. Igazi elõdöntõ lesz. A brazilok meg megmutathatják a délamerikai rangadón ,hogy mit érnek. Mert ennyit nem ,amit eddig mutattak.
Neymar mit bizniszelt a végén ott azzal a Cameron-i DJ vel ? 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ez meg véleményes. Megadható ugyan ,de a lövés pillanatában már fordult be és szorította le a kezét testhez. Van elég bajuk így is a horvátoknak. Inkább a gambiai bírót kell szidni a 6-órás meccsrõl. Na az hogy került VB-re...
SLICK
Mehhikó - Hollandia meccs brutál lesz

Kivégzésssssssssssss 😄DDD

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Kaplan
Ott mennyi sárga lesz, te atyaég. Hollandok hamar elkezdenek patkánykodni ha nem fogják tudni feltörni ezt a betonvédelmet.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szánalmas a FIFA

VIDEÓBíRÓT!!!!!!!!!!!

Ez ugye nem kezezés. (van jobb kameraállás)
Így viszont a hollandok is be lehetnek tojva. Szembejönnek egy erõs védelemmel szintén gyors kontrára berendezkedve. Ráadásul Ochoa csúcsformában van a Vb-n.
Akartam dicsérni Horvátok úgy fél órája,hogy eljutottak idáig és akár lehetne menetelés tovább de jó,hogy nem tettem-.-
Kaplan
Apropó, már csak egy gól kell, hogy jöjjön az elsõ mix a VB ideje alatt. (A mai szelvény nagyjából a tizedik a világbajnokság kezdete óta. 😄)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Elképesztõek ezek a mexikóiak. Egy kicsit sokat fetrengenek, sokat színészkednek de okosan, szépen játszanak. Ha ne adj' Isten kiesnek az olaszok, muszáj leszek nekik szurkolni... 😄

Mor3llo
vége a horvátoknak, 2-0

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ezek a gyors hihetetlen gyógyulások b+

A horvát meccsen két kezezést nem fújt be csak a bíró Mexikó számára. Tovább küldik a bírók a horvátokat.
dave9004
4 éve eléggé telegatya volt a brazilok ellen. ha még a bírót is verni kell, akkor sima brazil rj lesz.
amúgy meg nem adott tizi mexikonak...
Neymarnak ma nagyon megy, a Massa család is szurkol a csapatnak.

Csak de. Megáll az ész ,hogy egy brazil csapatot folyamatosan a bíróknak kell tolnia. Valamiért emlékeztet 2002-re meg D-Koreára. Ha Chile se veri meg ezeket ,akkor nem tudom mi lesz. Illetve tudom.
Csak nem brazil lesgól😄?
Neymar jól játszik.
Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 😄

Láma!
csak én nézem az igazi téttel bíro meccset?😊

jó amugy a horvát-mehikó. pörögnek

keményen támad kamerun.Na b+ kellett irogatnom 😞

[HUN]FaTaL
"A másik meccsen pedig van gól, aki nem akarja hallani, most ne figyeljen ide!"

Ezeket a kommentátorokat 😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

Krisztiam
jó ez a Neymar gyerek 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
góóól 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Brasil 😄DD

Hajrá Brazilok! 😄
gabi89
Hollandoknál ameddig nem jöttek a cserék kb. csak Robban volt veszélyes, hihetetlen mennyire nem akartak.
Izgultam is mert 2,6x odds -ra tettem, végül csak hozott több mint 9ezret tisztán 😄

Esti meccsen meg hajrá horvátok de kár, hogy nem juthat mindkét csapat tovább. 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Krisztiam
Brazil meccset nézem

Mor3llo
ez esetben Chile is ugyanolyan alibi focit játszott
azt nem hívnám támadófocinak, hogy a meccsen 5-6x reklamáltak abszolút jogtalan tizenegyeseket

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zene címe ami most ment ezaz animációs?
Fasza lenne ha második lenne Brazília. Megkapnák a Hollandokat...

LasDen
a Spanyolok zakója nem Villan múlt. Nem lettek volan elõrébb vele.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Brazília gyakorlatilag behúzza..nem várok sokat a meccstõl, úgyhogy valószínû a horvát-mexikó meccset kell nézzük😉

ami kemény lesz...nekem személyszerint Ochoa vezette Mexikó baromira szimpatikus remélem továbbmennek😉

mondjuk a horvát-holland meccs is kemény lenne a nyolcadban...hollandok visszavághatnának 98-ért😉

vb-ket tekintve David Villa 9 gólnál tart õ tartja a spanyol rekordot...

kár, hogy nem fedezték fel elõbb, õ azért meg tudta volna közelíteni Kloséékat😞

amikor Villa gólt szerzett elkapott a düh miért nem kezdette Costa helyett az 1. meccsen Torressel együtt...õk ketten nagyon jók a válogatottban még mindig, 3 védõt tutira lefogtak volna még Chile ellen is... Matat sem értem miért nem állította be a gyenge Manchesteri szezonja ellenére...vannak olyan játékosok, akik a válogatottban szívét lelkét kifocizza ilyen pl Villa is...rendesen el volt kenõdve a végén, lehet többet nem látjuk😞( pedig abszolút kedvenc...

részben Bosque okozta a spanyolok vesztét, Juanfran is bevált a jobb szélen, de csak most jutott el a tudatáig, hogy játszatni kéne:S

Hollandok no comment...alibi focijukkal bevágtak 2 gólt:S ha még marad 1-0 oké, de 2-0 vérlázító fõleg annak fényében, hogy Chile jobban akart és nem voltak rosszabbak...pontrúgásból bárki betalál

Simpsonék a Foci Vbn.

http://indavideo.hu/video/Simpson_csalad_-_S25E16?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer
Villa utolsó válogatott meccsén egy gyönyörû góllal búcsúzott. Érthetõ volt hogy sírt mikor lecserélték.

https://vine.co/v/MtmOghX0e0D

Nem vagyok boldog, mert szimpatikus a mexikoi es horvat csapat is, egyiknek sajnos mennie kell

http://gaborszantai.co.uk/

Krisztiam
10-kor kezdõdnek a meccsek?

Annyi biztos, ezekkel a Hollandokkal nem akarnak a Brazilok nyolcad döntõzni, úgyhogy Kamerun nehéz este elé néz.
A Mexikó-Horvát meg teljesen 3 esély. Komoly izgalmak váratóak... <#buck>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mindegy most már,max EB után végre lelép.Elég is volt belõle szerintem..