Foci VB 2014
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az akkora tizi volt mint allat. Az alkarjaval vedte ki a labdat, derekszogben tartva a testetol. Koze nem volt semmilyen , leszoritott kezhez. Kutyat nem erdekli merre fordul.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hollandok búcsúznak😄 Mehikó nagy falat mindenki számára
Brazílok hozták, amit kell Neymar fantasztikus, Kamerunnak dícséret jár, amiért 1-et belõttek nekik
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
VIDEÓBíRÓT!!!!!!!!!!!
Ez ugye nem kezezés. (van jobb kameraállás)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
amúgy meg nem adott tizi mexikonak...

Ezeket a kommentátorokat 😄DD
http://goo.gl/gd6Zi5
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Izgultam is mert 2,6x odds -ra tettem, végül csak hozott több mint 9ezret tisztán 😄
Esti meccsen meg hajrá horvátok de kár, hogy nem juthat mindkét csapat tovább. 😞
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
azt nem hívnám támadófocinak, hogy a meccsen 5-6x reklamáltak abszolút jogtalan tizenegyeseket
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ami kemény lesz...nekem személyszerint Ochoa vezette Mexikó baromira szimpatikus remélem továbbmennek😉
mondjuk a horvát-holland meccs is kemény lenne a nyolcadban...hollandok visszavághatnának 98-ért😉
kár, hogy nem fedezték fel elõbb, õ azért meg tudta volna közelíteni Kloséékat😞
részben Bosque okozta a spanyolok vesztét, Juanfran is bevált a jobb szélen, de csak most jutott el a tudatáig, hogy játszatni kéne:S
Hollandok no comment...alibi focijukkal bevágtak 2 gólt:S ha még marad 1-0 oké, de 2-0 vérlázító fõleg annak fényében, hogy Chile jobban akart és nem voltak rosszabbak...pontrúgásból bárki betalál
http://indavideo.hu/video/Simpson_csalad_-_S25E16?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer
https://vine.co/v/MtmOghX0e0D
http://gaborszantai.co.uk/
A Mexikó-Horvát meg teljesen 3 esély. Komoly izgalmak váratóak... <#buck>#buck>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.