6938
VB 2014
  • IXEMGabeo
    most a gól szépségversenyt vettem alapul, egyénileg nekem mely gólok tetszettek

azért a középkezdés utáni kapásból eltalált kapufás gólját a hollandok ellen nehéz lesz túlszárnyalni, de ez a Rodriguez gól is ott van a szeren, majd eldöntik a fejesek melyik volt Puskás díjas;)
  • dave9004
    de még ha nekiáll spanyolozni, (de akkor álljon neki brazil-portugálozni mindent, meg minden nyelvre) akkor is Hame Rodriges-z v nem is ejtik a végét :D
  • UUUU
    Cahill ? Annyi gólt lőtt, hogy biztosan megelözné Rodrigezt.
  • IXEMGabeo
    1. Cahill
    2. Rodriguez
    3. Shaqiri

nálam ez a sorrend eddig
  • IXEMGabeo
    megvan az új kedvencem:) James Rodriguez

ő eddig a torna fiatal játékosa Origi mellett
  • UUUU
    Ez a biró iszonyatosan erélytelen, nehogy gond legyen ebből még a végén.
    Az uruguayi játékosok meg hihetetlenűl alattomosan játszanak és utána még nekik áll feljebb, hevesen reklamálnak ezek után a birónál, aki meg hagyja.
  • dave9004
    én is erre ébredek, hogy hákszon martinez, hát majd kijött a vacsora
  • contraste
    Oriasi gol, de 'Hamesz' Rodrigez meg Hákszon Mártinez ez komoly?:D Oké, h spanyolajkúak, de akkoris:D Vajon Columbiaiak is így mondják?:D
  • Ferrari23
    Na ez gól volt :D
  • Krisztiam #3983
    aztaaa mekkora gól
  • Molnibalage
    A VB eddig egyik legszebb gólja!
  • ToCsEk
    nah itt a legszebb gól :O
  • IXEMGabeo
    nem is tudom talán most Kolumbiának jobban örülnék, mert ők a Brazílokat elkaphatják;)))

jó meccset várok, de itt is nagyon h osszabbítás gyanús lesz
  • Ferrari23
    Fú gyerekek ez a szerencse szombat vagy mi azé büntet.... :D:D Ekkora egy **** műsort mint ez te jó isten. Kínlódnak itt fél órát, erőltetett az egész. Mit kell ez a kínlódás, húzzák ki az 5 számot, azt ****** mindenki haza.
  • limperatore
    Coutinho siman kezdo lehetne erre ki se hozza ez a bunko scolari
  • JethroHUN
    LES is volt az. Nem tudom miért nem említette a kommentátor. Vagy csak szerintem volt közelebb a kapuhoz mint a védők?
  • Molnibalage
    Ilyen lassúak? Valamelyik holland 37 km/h-ig csavarta fel magát.
  • IXEMGabeo
    tavaly megnyerték a női kézilabda vb-t szóval Brazília más sportokban is toppon van;) főleg röplabdában is
  • Molnibalage
    Olyan, mint a '98-as francia válogatottban Bernard Diomède. Felejthető...
  • IXEMGabeo
    minden tiszteletem Chiléé

2 kapufa és Julio Cesar állta útjukat:((( és pont Jarran ment el a vége...

Brazílok ilyen lélektelen játékkal simán kizúgnak a Kolumbia/Uruguay páros ellen...Hulkot azonnal kitenném, nem tudom miért kell erőltetnie Scolarinak

hát igen, nincs szégyenkezni valója Chilének
  • Breki33
  • paly90
    sejtettem, azért köszi :D
  • ressy14
    a fogadások a rendes játékidő végéig szólnak, szóval buktad :D
  • passatgt
    buktad
  • Coral Springs
  • Breki33
    Compare players

http://www.fifa.com/worldcup/statistics/players/player-comparison.html#h314197a270301
  • paly90
    ha 4,5 sárgánál többre tettem és rendes játékidőben 4 volt akk buktam?? vagy itt beleszámít a hosszabítás is? sztem buktam, de hátha.. :D
  • Coral Springs
    Csalódott vagyok de hát ez van, most már nekem tök mindegy kikkel kerülnek össze csak ejtse valaki ki őket.
  • LasDen #3964
    azt akkor másnap délig játszanak, mert képtelenek gólt rúgni. az sokkal jobb lenne tényleg :D
  • haxoror
    Ezt a 11-es rugdosást nyugodtan ki lehetne cserélni kockadobásra, 99% mázli... inkább hosszabbítsák első gólig.

Áh, szar meccs volt, de legalább továbbjutottak és nem lesznek éjjel zavargások Rioban
  • Matyko92
    A braziloknál a meccs embere ma egyértelműen a kapufa volt. A mérkőzés maga egyébként alulmúlta a lenézett MB1 színvonalát...
  • Devv
    A döntőben kitömhetik őket! :)
  • Nyiri
    Brazilia vergődése vicces lesz majd később.
  • SLICK
    ezt a szart :D
  • Devv
    Chile magát ejtette ki, megérdemlik, hogy hazamenjenek.
  • Shep
    Na mit mondtam ,hogy nem tudnak büntetőt lőni :D 1,8-ért már érdemes volt a brazilokra fogadni.
  • [HUN]FaTaL
    Hollandok nehezen, mert a másik ágon vannak.
  • Nyiri
    Lehet örömködni a braziloknak de nem lesznek világbajnokok. Fossá veri Őket egy keményebb csapat.
  • UUUU
    Mondtam én, hogy szar egy mákos csapat ez a brazil.
    Ráadásul az is egy vicc, hogy Bravo egyszer nem vetődött jobbra.
  • dave9004
    kolumbia is remélem elsőre