6938
-
IXEMGabeo #3992 most a gól szépségversenyt vettem alapul, egyénileg nekem mely gólok tetszettek
azért a középkezdés utáni kapásból eltalált kapufás gólját a hollandok ellen nehéz lesz túlszárnyalni, de ez a Rodriguez gól is ott van a szeren, majd eldöntik a fejesek melyik volt Puskás díjas;) -
#3991 de még ha nekiáll spanyolozni, (de akkor álljon neki brazil-portugálozni mindent, meg minden nyelvre) akkor is Hame Rodriges-z v nem is ejtik a végét :D -
#3990 Cahill ? Annyi gólt lőtt, hogy biztosan megelözné Rodrigezt. -
IXEMGabeo #3989 1. Cahill
2. Rodriguez
3. Shaqiri
nálam ez a sorrend eddig -
IXEMGabeo #3988 megvan az új kedvencem:) James Rodriguez
ő eddig a torna fiatal játékosa Origi mellett -
#3987 Ez a biró iszonyatosan erélytelen, nehogy gond legyen ebből még a végén.
Az uruguayi játékosok meg hihetetlenűl alattomosan játszanak és utána még nekik áll feljebb, hevesen reklamálnak ezek után a birónál, aki meg hagyja. -
#3986 én is erre ébredek, hogy hákszon martinez, hát majd kijött a vacsora -
#3985 Oriasi gol, de 'Hamesz' Rodrigez meg Hákszon Mártinez ez komoly?:D Oké, h spanyolajkúak, de akkoris:D Vajon Columbiaiak is így mondják?:D -
Ferrari23 #3984 Na ez gól volt :D -
#3983 aztaaa mekkora gól -
#3982 A VB eddig egyik legszebb gólja! -
#3981 nah itt a legszebb gól :O -
IXEMGabeo #3980 nem is tudom talán most Kolumbiának jobban örülnék, mert ők a Brazílokat elkaphatják;)))
jó meccset várok, de itt is nagyon h osszabbítás gyanús lesz -
Ferrari23 #3979 Fú gyerekek ez a szerencse szombat vagy mi azé büntet.... :D:D Ekkora egy **** műsort mint ez te jó isten. Kínlódnak itt fél órát, erőltetett az egész. Mit kell ez a kínlódás, húzzák ki az 5 számot, azt ****** mindenki haza. -
#3978 Coutinho siman kezdo lehetne erre ki se hozza ez a bunko scolari -
#3977 LES is volt az. Nem tudom miért nem említette a kommentátor. Vagy csak szerintem volt közelebb a kapuhoz mint a védők? -
#3976 Ilyen lassúak? Valamelyik holland 37 km/h-ig csavarta fel magát. -
IXEMGabeo #3975 tavaly megnyerték a női kézilabda vb-t szóval Brazília más sportokban is toppon van;) főleg röplabdában is -
#3974 Olyan, mint a '98-as francia válogatottban Bernard Diomède. Felejthető... -
IXEMGabeo #3973 minden tiszteletem Chiléé
2 kapufa és Julio Cesar állta útjukat:((( és pont Jarran ment el a vége...
Brazílok ilyen lélektelen játékkal simán kizúgnak a Kolumbia/Uruguay páros ellen...Hulkot azonnal kitenném, nem tudom miért kell erőltetnie Scolarinak
hát igen, nincs szégyenkezni valója Chilének -
#3972 -
paly90 #3971 sejtettem, azért köszi :D -
#3970 a fogadások a rendes játékidő végéig szólnak, szóval buktad :D -
#3969 buktad -
Coral Springs #3968 #3911 -
#3967 Compare players
http://www.fifa.com/worldcup/statistics/players/player-comparison.html#h314197a270301 -
paly90 #3966 ha 4,5 sárgánál többre tettem és rendes játékidőben 4 volt akk buktam?? vagy itt beleszámít a hosszabítás is? sztem buktam, de hátha.. :D -
Coral Springs #3965 Csalódott vagyok de hát ez van, most már nekem tök mindegy kikkel kerülnek össze csak ejtse valaki ki őket. -
#3964 azt akkor másnap délig játszanak, mert képtelenek gólt rúgni. az sokkal jobb lenne tényleg :D -
haxoror #3963 Ezt a 11-es rugdosást nyugodtan ki lehetne cserélni kockadobásra, 99% mázli... inkább hosszabbítsák első gólig.
Áh, szar meccs volt, de legalább továbbjutottak és nem lesznek éjjel zavargások Rioban -
Matyko92 #3962 A braziloknál a meccs embere ma egyértelműen a kapufa volt. A mérkőzés maga egyébként alulmúlta a lenézett MB1 színvonalát... -
#3961 A döntőben kitömhetik őket! :) -
Nyiri #3960 Brazilia vergődése vicces lesz majd később. -
#3959 ezt a szart :D -
#3958 Chile magát ejtette ki, megérdemlik, hogy hazamenjenek. -
#3957 Na mit mondtam ,hogy nem tudnak büntetőt lőni :D 1,8-ért már érdemes volt a brazilokra fogadni. -
#3956 Hollandok nehezen, mert a másik ágon vannak. -
Nyiri #3955 Lehet örömködni a braziloknak de nem lesznek világbajnokok. Fossá veri Őket egy keményebb csapat. -
#3954 Mondtam én, hogy szar egy mákos csapat ez a brazil.
Ráadásul az is egy vicc, hogy Bravo egyszer nem vetődött jobbra. -
#3953 kolumbia is remélem elsőre