Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na de holnap all in Bosznia!

jaja most én is sajnáltam volna bármelyiket

Utána meg a jó öreg bunkerfocival megnyerik már a vb-t is 😄

zaki
Nem volt mueses, latszott, hogy osszeakadt a labuk... Gorogok megerdemeltek a tovabbjutast, lottek 3 kapufat, nem adtak fel. Elefantokat is sajnalom, igy kiesni...
Amilyen siralmasak voltak az elso 2 meccsen a gorogok, ma olyan jol jatszottak. Costa Ricaval jatszanak majd a nyolcaddontoben, akar tovabb is juthatnak.

Norbi1990
Nem volt mû, amikor futott hozzáért az Elefántcsontparti védõ az egyik lábához.
Én azt mondom akkor se érdemelték meg a továbbjutást. Dehát a görögöktõl már megszokhattuk, hogy lófasz játékkal mennek mindig tovább 😄

Figyeljetek már! SAMARAS- amúgy nem mûesést nyomott? mintha nem is értek volna hozzá

Istenem a kommentátor akkora hülye😄 Görögök nem Uruguayyal, hanem Costa Ricával fognak meccselni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ma jól játszottak el kell ismerni...

a 4 pontos csapat ismét továbbment...

sajnálom Elefántcsontpartot megvolt az egyenlítés aztán dráma a végén...

és megint megcsinálták😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ToCsEk
rip elefántok 😞

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Továbbmennek Görögök lol!!😄DDD

Megvolt az esélyük értékesítették így kell ezt csinálni kihasználni mindent amit lehet!!
pff a kapus amúgy úgy elõreugrott szabálytalanul, hogy a büntetõt meg kellett volna ismételni😄DDD

Jim Morrison
:/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Qrvara sajnálom, hogy már megint ezek a semmirekellõ görögök mennek tovább...

atyaúristen...mekkora meccs

és a görögök megint honnan jöttek vissza ilyet

SAMARAS GOOOOL
James Rodriguez gólja az egyik legszebb volt a vb-n😊 Jacksoné sem volt csúnya...

dráma a köbön a görög meccsen a csereember Sio rúgja fel Samarast

BAAAAAAAAAAAAZD

Na berúgja vajon?😊
úristen😄D 91. perc 11-es

Ekkora lúzer elefántokat istenem 😄😄😄😄

Jim Morrison
átkapcsoltam görög meccsre, erre két gól esik a Japán meccsen...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Molnibalage
Mezei Dani hozza a formáját. Kamerun... Jaj...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Count Adyn
És mi van ha fertõzõ a harapás? chiellini suarezzé fog változni????!?😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

w77d
nna a japán x-emnek annyi 😞

Hát lehet elfáradnak a Görögök.Elefántok meg ugye nagyon bírják a hajtást.Az biztos,hogy nem ültek rá Görögök az eredményre,jó meccs
Na ez az! 😄

1-1 hoppá...most bánhatják, hogy a kapufák nem mentek be

jó meccs, nagyon jó meccs

Megmondom õszintén Drogbáékat szívesen láttam volna a 16 között... legalább 1 afrikai csapat ott legyen a 16-ban...bár Nigériának nagy esélye van, Ghána is megérdemelné õk is ritka hátrányos helyzetben vannak...

Elefántok csak maguknak köszönhetik, ha ezt elbukják

nem is értem Görögország hol volt eddig😄 ezek is tudnának hajtani, ha akarnának...

Elefántcsontpart megdöbbentõ, hogy csak keresi a labdát és folyton megeszik a Görög elfutásokat...

Jim Morrison
lemaradtam a mai napról, jól látom olaszok csomagolnak? o.o

És semmi vicc nem lenne benne..
Szerintem simán beférnek 16 közé ezzel a focival.Ráadásul a mai napon látottak meg is gyõztek jobban
ááá Karagounis mekkora kapufa...

távoli lövések nem jönnek össze😊

Torosidis jujj...

jól kontráznak a görögök...

komolyan mondom Elefántcsontpart 2006-ban és 2010-ben is pokoli nehéz csoportba kerültek, de, ha innen nem jutnak tovább akkor lehúzhatják a redõnyt...Drogba így is úgyis kb utolsó válogatottbeli szereplését élvezheti😞

Nyolcadik utas a Suarez <#banplz><#eplus2><#love11>

ahogyan szokták😊

amúgy poén, de ma jól fociznak a görögök és a meccs is élvezhetõ...

délutáni 2 meccs bitang rossz volt majdhogynem a top 5-ben szerepel nálam:S fõleg a Costa Rica-Angol, mert legalább az Uru meccs utolsó 10 perce jó volt

w77d
Szerintem agyilag van valami.. elkattan és akkor harapni kell és kész. Vajon hány embert harapott már meg pályán kívül amirõl nem tudunk? 😄

Kolumbia vezet 2-1-re és ez a görögöknek jó😊

poén lenne, ha az EB után is a semmibõl jutnának tovább😄

görögöket úgy fogom hívni, hogy 4 pontos csapat...

aztán létrejöhet egy Costa Rica-Görögország nyolcaddöntõ is😄DDD röhögnék, ha ott is bemákolnának egyet majd hirtelen a nyolcba lennének

w77d
nna Japán a végére hozza ki X-re, a Görögök meg tartsák meg a vezetést és én jó vagyok mára!

A cápa😄

én komolyan nem értem ezt az embert...nem tud gondolkodni, hogy ezzel a csapatának és saját magának árt???

Svájcnak aznap semmi se jött össze...Giroud lerúgta kapásból a középhátvédjukat Von Bergent és onnantól indult meg a lavina...1 perc alatt kaptak 2 gólt majd kihagytak egy 100%-os ziccert...ugyanúgy jártak majdnem, mint a Portugálok az 1. meccsen Németországgal szemben...jól kezdtek, de a körülmények okán összeomlottak, míg a németeknek minden összejött...

maguknak köszönhetik részben😉

Spanyolok nem bírták kiheverni a az 1-5-t Bosque a tetejében még el is taktikázta a Chile elleni meccset szar kezdõvel...

Olaszok továbbjutása Costa Rica ellen ment el...nem is értem, amikor az angolok ellen parádésan kézben tartották a meccset...Igazából érthetetlen miért nem tudták az 1. meccsen elért produkciót mutatni...az bõven elég lett volna Uruguay ellen. Nem jött be az ikszre játszás...

mostani 2 meccs máris kapásból élvezetesebb, mint a délutániak...

Uruguay-Olasz meccsen volt feszültség, de megérdemelték az Uruk a továbbjutást, még akkor is, ha a bírónak voltak kétes ítéletei...Marchisiot nem kellett volna kiállítani...gól pontrúgásból született így tulajdonképpen nem ezen múlt Uruguay továbbjutása, akiknek így is úgyis elõre kellett menniük..Godínnak rendkívüli éve van😉 fejjel minden bejön neki idén

na vezetnek a görögök😉 Elefántok idegesek egyelõre...

Kolumbia-Japán is hajtós meccs, 1-1 jelenleg

Mondjuk az elég nagy vicc lenne, ha a görögök 3 meccs alatt 1 rúgott góllal tovább mennének 😄😄

Norbi1990
Biztos ez? 😄
[HUN]FaTaL
Nem is kell fordítsanak, elég az x, mert Japán nem veri meg Kolumbiát az tuti.

http://goo.gl/gd6Zi5

ToCsEk
elefántok megverik saját magukat
ó istenem hát mit csinálnak ezek az elefántok?
😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Görög védekezést ismerve ezek nem fordítanak az fix, aki elefántra tett ehet aludni 😄😄😄

Elefántok jelenleg kiesõk 😄😄😄😄