Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végülis eddig úgy néz ki, hogy csak 3-ból 3 meccset hoz Messi az Argentínoknak tényleg alkalmatlan, de én vagyok a hülye, hogy nem szarom le a VB alatt a futball hülyék okoskodását.
LasDen
te is okosnak hiszed magad, pedig nem minden errõl szól ám. Nem szeretem Messit, de nem ezért zavar. Egyszerûen nem tartom alkalmasnak, hogy csk legyen. De tökmindegy, csak érdekeségképp kérdeztem, nem halok bele. Aztán jön sempronius és olyan stílusban beszél, mintha õ lenne az atyaúristen. Lehet, hogy rosszat mondtam, de nem egybõl 'fasságot mondtál, kussolj inkább idióta' stílusban kell lereagálni.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Krisztiam
na végre egy jó meccs 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Nigériaiak nem fogjak 11-en befejezni, ha nem szedik össze magukat

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Elrontották a játékot 😊))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jim Morrison
Musa vs Messi 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mekkora meccs 😊))

Nem érdekel, hogy Realos, vagy Barcás-e utálom mind a kettõt nem errõl van szó.
UUUU
Hagyd Realos, azért volt a szar dumája Peperõl is és valószínû ezért csípi a szemét,hogy Messi csk. Pedig ki legyen,ha neki van a legnagyobb tekintélye a csapaton belül?
Mint ha neki nem lenne mindegy, pedig csak egy szimpla részletkérdés.

anyádat?
LasDen
hát akkor meg baszd meg a lekezelõ stílusoddal együtt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ha szerinted Agüero csk alkat minek magyarázzak neked.
UUUU
😄DDDD Agüero,|Zabaleta

LasDen
???

BBC:

Nigeria one, Leonel Messi two

😊

bakkerman
Micsoda gól

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Agüero ok. XD
LasDen
Zabaleta, Mascherano vagy Agüero sokkal inkább csk-nak való, mint õ.

Miért szerinted kinek kellene csk-nak lennie?
bakkerman
Õ van legfelül az öltözõi hierarchiában..am sztem se csk alkat õ

LasDen
Messi hogy lehet csk?

DaemoonHunter
Igen, ez így van, de van mögötte profizmus, szóval valamit valamiért, ezt még valamilyen szinten meg is értem. Kicsit off de az itthoni fociban ez az egyetlen dolog amit sikerült átvenni, csak profizmus, tudás nélkül 😄 Szóval pénzre igény van, meg csilivili, de mögötte semmi.

Gundel hangjával meg mi lett? Elkapott valami nyavalyát a brazil sunciktól? 😄

Molnibalage
Aztakurva! Majdnem lemaradtam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

jó ez a meccs eddig 😄
Shep
Volt egy másik meg nem nevezett zsoldos aki azt mondta, hogy a foci csak a pénzrõl szól és teljesen igaza van sajnos. Persze biztos lehet találni 1-2 olyan játékost akinek tényleg nem a pénz az elsõ de ezekbõl van sokkal de sokkal kevesebb, tanya 3 mondjuk tuti tele van velük 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DaemoonHunter
Hát kb...
Itthon hõbörög a magyar mikor nem játszik jól a csapat, de mi lenne ha nemhogy nem sétálgatnának a pályán harcedzett fiaink, még ki se mennének a meccsre egy "kis" pénzért cserébe.

Zenszkij
lehet fogadni ellenük 😄 végre egy tuti tipp 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Lacee86
Elküldeném õket az apjuk valagába a sportminiszter helyében.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DaemoonHunter
"Miután kedden azzal fenyegetõztek a ghánai játékosok, hogy nemcsak nem állnak ki a Portugália elleni utolsó csoportmérkõzésre, hanem a szállodájukat sem hagyják el, ha nem kapják meg a szövetségtõl a beígért bónuszokat. Erre a ghánai sportminiszter-helyettes, Joseph Yammin közbenjárására a kormány elõteremtette a szóban forgó pénzt - több mint 3 millió dollárt -, amit fel is tettek egy charterjáratra, hogy még idõben eljusson a játékosokhoz.

John Dramani Mahama ghánai miniszterelnõk személyesen hívta fel a csapatot, hogy biztosítsa õket, a pénz még szerdán odaér hozzájuk, így pályára lépnek majd a harmadik csoportmeccsen is, míg a Ghánai Labdarúgó Szövetségnek a FIFA fizeti majd ki a torna után a bónuszt"

Pedig ghánáról aztán tényleg nem gondolná az ember...ja de.

bakkerman
és adótcsalt!!!!!!!

off vege 😄

Lacee86
Ócska szar duma? Mert szerinted ez normális? És nem ez volt az egyetlen eset, te is tudod jól. Aki sérülést okoz nem szándékosan, az teljesen más. Kár, h nem tudod megkülönböztetni a kettõt.

Sippie
nemis, mer Messi a nézõkközé lõtt!!!!4444négy
SLICK
hagyjad már ezt az ócska szar " el kellett volna tiltani mindenhonnan " dumát.
kapott érte 0 meccset, az is bõven elég volt. Soha senkit nem fognak ilyenekért eltiltani örökre. A másik, hogy aki olyan sérülést okoz, hogy eltöri a másik lábát vagy akármilyét, azt meg utólag se nagyon tiltják el.

Lacee86
Mi az, h ez MÁR 5 éves? Hány normális sportolót láttál ilyen valaha is csinálni? Ezt az embert még a futballpályák közelébõl is el kellett volna már tiltani, és vmelyik intézetben kezelni.

Mor3llo
egyél, noproblem 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
nem. neked szólt, de nem neked szólt. nem ettem ma még semmit és kicsit kezdek ingerült lenni. azt linkelted, amire számítottam, aztán kicsapta a biztosítékot. Bocsánat. Remélem nincs harag...

SLICK
benne marad ez tény, de ebben az évben mintha kicserélték volna. Erre mondom azt, hogy már közel sem olyan mint ezelõtt volt

Mor3llo
az az igazság, hogy Pepe mindig is az marad, aki. Itt most nem azt értem, hogy minden évben agyonrúg egy palit, mint a videón, de egy évben 3-4x biztos kijön rajta valódi énje, és rúg, csíp, fejel...egyszóval ami nem a pályára való.
Ugyanez igaz Suarezre is.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
mit idiótázol? szóltam hozzád egy rossz szót is?

Utálom Suárezt, és elfogult a cikk, de akkor is nagyon érdekes. Érdemes végigolvasni, akármilyen hosszú is.
Portrait of a Serial Winner
SLICK
az akkor volt, ebben a szezonban viszont ugyancsak higgadt volt, talán 2-szer volt olyan, hogy kicsit túlreagálta a dolgokat. Meg most a válogatottban volt ez az eset Müllerrel.

LasDen
gondoltam hogy valamelyik idióta elõkapja ezt az esetet. Mikori is ez? 5 éves? Ez is azt bizonyítja, hogy azóta drasztikusan változott Pepe, lásd idei szezon. Az egyik legtisztábban játszó volt a Realban. Igen, aztán itt a VB-n megint elgurult a gyógyszere, de ennyi.
Aztán meg ha észrevennéd, hogy azt írtam, hogy "nincs ilyen õrült", ami nem azt jelenti, hogy nem csinál és csinált sok hülyeséget, akkor még díjaznám is amit mondasz.
De csak hajrá....

Mor3llo

Ha a Colgatenek vagy Blend-a-mednek lenne humora... 😊

limperatore
attól még lõne 40 gólt a spanyol bajnokságban úgy is ha 10 meccses eltiltást kapna 😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasDen
azért tegyük hozzá hogy Pepe messze nincs ilyen õrült, mint õ 😄

benőmenő
Pepével ellesznek <#banplz>
LasDen
nem is, mert tegnap elõtt már a Reallal egyezett meg 😄

bakkerman
ez már pszichiátriai eset basszameg. Egy ilyen beteg agyút boronálnak össze a Barcaval,horror pénzekért...

limperatore
csak megbotlott és pont ráesett a vállára 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco