6938
VB 2014
  • LasDen #4234
    bemákolják ezt is majd a görögök....
  • G_ArchAngel #4233
    Elég jó most a HD stream, valamiert nincs leterhelve :)
  • dave9004
    pörög a topik jó a meccs:D
  • Solten
  • Lacee86
    Nem nekik szurkolok, de nincs igaza annak, aki leírja őket. A mexikóiakat amúgy én is sajnáltam ettől függetlenül.
  • desigo
    Mert amúgy egyetlen támadásuk sem volt...
  • IXEMGabeo
    aztán 10 méterről pont elé pattanó labdát majdhogynem üres kapura baromira nehéz volt kihagyni:)))

hosszabbítással is kiegyeztem volna, de ez vicc volt a vége...

mondjuk a végén pont nem figyelnek Robbenre, hát igen életveszély a pali...
  • IXEMGabeo
    Ausztrálok ellen is ritka mázlijuk volt főleg Depay góljánál, nem érdemeltek győzelmet...Chile ellen ugyanezt csinálták, betaláltak egy szabadrúgás fejesből majd a 92. percben egy mindegy mindegy kontrából...

Igazából Hollandiát a sztárjai húzzák ki a csávából, de eljön az az idő (akár a negyed, elődöntő) amikor ez kevés lesz...

kommentátor ajnározta őket micsoda Holland akciók, támadások voltak és igazából 1 szögleten kívül (Amit Ochoa védett bravúrral), abszolút nem voltak veszélyesek...

nem tetszik a focijuk ez a véleményem Mexikó végre egyszer megérdemelt volna egy negyeddöntőt...aki nekik szurkol lelkük rajta...

ritka egy mázlis csapat...
  • Nyiri
    Engem nem lehet Holland drukkernek mondani, ugyanis megrögzött Spanyol drukker vagyok. De még így is azt mondom hogy a Hollandok megérdemelten nyertem. Hiába mondják a tvben a szakértők, hogy 60. percig kemények voltak a Mexikóiak. A Meccs 90 percig tart. A végén fejben dőlt el. A mexikóiaknak muszáj volt ekézni? Azt hitték hogy 2x nem fújják be a 11-est akkor nem fogják harmadjára sem? Már a 10. perc környékén 11-es kellett vonla.

Sneijder bombája akkora volt, hogy ha Ochoa beleér akkor vele együtt megy a hálóba...
  • Lacee86
    Egy meccsből nem kéne általánosítani... Azért a csoportmeccseken aki azt mondja, h alibi focit játszottak, az rossz csatornát nézett.
  • IXEMGabeo
    gratulálok, akinek tetszik ez az alibi holland válogatott...igen igen mérges vagyok, remélem kiesnek a picsába később...amilyen szerencséjük van a pontrúgásoknál majd valószínű Costa Rica ellen is továbbmenetelnek
  • LasDen #4223
    így már más. :D
  • DRFlame
    Szerintem a probléma nagyon tudományos. A fizikában kell keresni a megoldást, a tömeg, térfogat és sűrűség képletében. Ha a sűrűség állandó, akkor a térfogat növelésével a tömeg is nő.
    Van akinek nem számít a tömeg, sokaknak viszont igen.
  • Molnibalage
    A fenti szenvedés és CR focija miatt erre én nem fogadnék...
  • LasDen #4220
    nem értem a problémát....
  • dave9004
    csajok hátul mit lesnek, hogy nem ők vannak a srác másik végén :D
  • desigo
    ez büntet...

• contraste
    Így néznek ki Brazília utcái
  • Ferrari23
    Ma tettem életembe kb másodjára szelvényes tippmix, mind2cs gólt, ami ugye bejött. Mennyi idő után lehet menni kiváltani? Csak mert dolgom van még a városba, de ha már kilehet, akkor viszem magammal.
  • bakkerman
    de előtte találnak egy gólt a 17. percben,csak azért hogy még biztosabb legyen az a bunker a kapu előtt :DD
  • contraste
    Te takarodj innen, nem kéne még aludnod, szotyi?:D
  • contraste
    Nem tagadom, h tisztán jutottak tovább. Az elsőt azt bevallom nem láttam. Csak annyit mondtam, hogy az nem feltétlen megadható tizi. Meg, hogy sztem Mexikó érdemelte volna, de ez szubjektív, ráadásul sokan gondolták ugyanezt, amikor 'MI' nyertünk BL-t.

Sztem hagyjuk ezt mára:D Csak a kva görög essenek ki:D
  • G_ArchAngel #4212
    Alig várom, hogy lassan, ahogy a görögök igazi spártaiakként falat alkossanak és ne engedjenek át semmilyen támadást :)
  • szucsy89
    :DDDDD hagyd, ő ilyen nyomi
  • w77d
    figyelj, hiába mondod ez egyértelmű tizenegyes volt. De mondjuk ne legyen. Akkor ott volt az első félidő legvégén amit nem adtak meg, az kristálytiszta tizenegyes volt. Jogosan mentek tovább mindenféle segítség nélkül a hollandok
  • contraste
    Igen, ez tény. Azért lett volna bíró, aki nem eszi meg Robben sokadik ilyenjét.
  • a.carkey
    Ahogy nem volt olyan meleg, belelendültek a hollandok. Nem biztos, hogy a tojásfejű így akarta, ő 0:0ra gondolt, de 1:0ról kellett felállniuk, és kb. úgy játszottak, ahogy max. a németek szoktak.
  • Coral Springs
    Azért ahogy a bosnyákokat kiejtette a játékvezető, vagy ahogy a horvátokat megszopatták az egyértelműbb szituáció volt mint ez. A hollandok nem érdemelték meg a továbbjutást, ám jogosan jutottak tovább, felesleges a bírót hibáztatni.
  • contraste
    Ezt mindig eljátszák az ostoba hülyegyerekek?:D
  • Láma!
    beleszólnak abba a belgák is szerintem
  • G_ArchAngel #4204
    Melyik csapatban jatszol, hogy Robben vesztett ellened?
  • w77d
    Nem sírt, szomorkodni pedig na ná, hogy szomorkodik egy esélyes csapat kiesés miatt. Viszont CR-t már láttuk például azért bőgni, mert túl sokszor szerelték és csak balfaszkodott :D
  • Láma!
    a magyar válogatott BL döntőt játszott?:o
    vagy te kiről beszélsz többes szám 1-ben?:D
  • Darthmushroom
    Kolumbia nyeri a VB-t :D
  • bakkerman
    Kolumbia-Németország-Franciaország-Argentína négyesből nyeri valamelyik SZERINTEM
  • a.carkey
    Azért volt pár eset amit nem adtak meg ...
  • contraste
    Azt nagyon adnám, én nekik szorítok.
  • contraste
    Robben nem tud sírni? Hát pedig eléggé sírt, amikor miatta bukta a Bayern a BL-t ellenünk.
  • a.carkey
    Hehe. :)
  • Láma!
    nem, csak saját csapattársával összeverekedni, igazi vezér... de hagyjuk, jó játékos, de nem kéne isteníteni.