6938
VB 2014
  • Coral Springs
    A brazilok kifütyülik a chilei himnuszt, menjenek a büdös kúrva anyjukba ezek a férgek !
  • Zenszkij
    viszlát Chile, ennyi volt, köszönjük
  • Totti5
    Bunkóságból 5ös a brazil közönség....
  • Coral Springs
    Hajrá Chile, remélem hazaküldik ezt a Neymar gyereket.
  • Stockbauer33 #3866
  • DRFlame
    Suárez: Megbillentem, arccal nekiestem
  • Count Adyn
    Straubing, Münchentől északra 100km el kb, Duna-parton:)
  • Lacee86
    Húzz innen...
  • aztech
    Ebben az új fantasy foci játékban én vagyok az egyik legjobb, mert tudom, mely focistáktól várhatok jó teljesítményt az aktuális mérkőzésükön. Még izgalmasabb lenne, ha együtt játszanánk, gyertek és próbáljátok ki ti is, ingyenes, és mobilról is lehet tolni! A vébé alatt egy versenyük is van ahol a fődíj egy 3D-s smart tévé

Ha kis segítség kell regelj alám, s rögtön írok és segítek plusz extra pontot kapsz:
    http://beta.foosio.com/index.php?r=registration/refer&refcode=3NxF_Nfd
  • bakkerman
    ha valaki fehér porral kínál,akkor óvatosan...FOGADD EL! :DD
  • a.carkey
    Merre vagy ott?
  • Solten
  • Solten
  • IXEMGabeo
    +1 mennyit lenyúlnak az ügynökök menedzserek:) ez így van a zenében is, meg mindenütt...
  • G_ArchAngel #3856
    Holnap elvileg egy kolumbiai barban nezem majd a meccset, remelem nyernek es buli lesz utana :D
  • wednes
    Igen, szerintem is túl nagy pénzek vannak már a fociban. És a játékosoknak valószínűleg ez a mérce is. Elképzelhető nem azért balhéznak egyesek a prémiumokért, meg fizetés emelésekért mert (kis túlzással) épp kifogyott az apró a pénztárcából...

Hanem ez egyfajta "elismerés", amit lehet egymáshoz méregetni. És ha "rangon alul" fizetnek, akkor kb át vannak verve. Mert mi az, hogy a másik többet keres mikor az nem is jobb?
    Tuti az ügynökeik is bőszen dolgoznak a fizetések és prémiumok kiharcolásában, hogy a "befektetett termék", ami felett menedzserkednek, minél jobban fialjon.
  • IXEMGabeo
    fura, hogy ma szünnap van:) elvonási tünetek jelentkeznek rajtam holnapig:DD meccsel kelek, meccsel fekszem kb

Talán az afrikaiak pénzéhsége ugyanazzal magyarázhat, ami probléma a mai futballban...Túl nagy pénzek mozognak és a követelések egyre nagyobbak..Az ember teljesen mindegy, hogy milyen szegény vagy gazdag mindig többet akar...Az arany középutat kell eltalálni, ahol egy "szakmával" élhető körülményeket valósíthatsz meg magadnak és a családodnak ugyanakkor nem fizetnek orrba szájba heti 200 ezer fontokat pusztán edzések és néha néha meccsek miatt...

Katarról, Szaúd-Arábiáról, USA-ról és a Japán bajnokságról ne is beszéljünk...ott még lazábbak a körülmények és mégtöbb pénzek mozognak...
  • IXEMGabeo
    Eto'-n azért látszódott, hogy nem csak a pénzért játszik legalább is a válogatottban...nem hinném, hogy színészkedett mikor bőgött a kisgyereket átölelvén...

Mahacskala és a Chelsea más kérdés...jó üzletet csinált velük
  • Count Adyn
    Igen ez igy van:) Az én gyerekem is már németnek fog születni valszeg:D
    Durván rá vannak gyógyulva itt a focira, a rendelőbe a nővérke is zászlós arcfestésbe tolta tegnap lol:D
  • Stockbauer33 #3851
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/fetrenges-a-vb-n-brazilia-a-legtobbszor-de-nem-a-legtobbet-2345551
  • a.carkey
  • Mor3llo
    megnézném azt az 1 tagú (na jó, a sérült Gündogannal 2) török válogatottat
  • bakkerman
    1 perc néma csend az áldozatoknak :D
  • TomStorm
    Nézzük a jó oldalát.Nem kell külön Török válogatott a VB-re:)
  • bakkerman
    a német válogatott azért van tele törökkel,meg minden lófasszal,mert ők már akkor születtek meg,amikor a szüleiknek jóval egyszerűbb volt ott munkát vállalni mint korábban,ez igaz a svájciakra is. És ez még csak durvább lesz,évről évre egyre nagyobb arányban dolgoznak majd bevándorlók,akiknek a gyerekei ugyan német állampolgárok lesznek,de névre,meg kinézetre nem lesznek echte németek. Az hogy most látunk 3-4 igazi németet a kezdőben az még hagyján is,10 év,és már lehet sárgák is lesznek a német válogatottban,meg szláv,arab,török,albán stb..
  • sempronius18
    Ezeket az eseteket én is ismerem említettem őket rögtön rasszista is lettem.
  • a.carkey
    Hosszabbak voltak a gatyák, rózsaszínű cipőt a leghomokosabb focista se vett volna fel, a német válogatottnak még nem a törökre hasonlított a meze, Klinsmann még rúgta, nem csak pofázott, stb. :)
  • a.carkey
    Hollandia és Dánia? A Dánokat pl. 92 EB előtt nem akarták kifizetni, a Hollandokat 94 VB után.

Amikor csapatról van szó, akkor csapatként dobja félre az angol, spanyol bajnokságban játszó maki is azt, hogy neki spec jobb, mint a többieknek. Mert azért van pár afrikai aki nem felt. játszik "top klub"-ban.
  • a.carkey
    Szerintem csak nem szokták őket a nemzetközi tornák után kifizetni, és most végre tudnak zsarolni.
  • sempronius18
    Igen de ez egy érdekes kérdés, hogy 20 éve miért volt még minden más, mi változott vagy romlott el azóta?
    Szerintem ez nem itt de valahol máshol megérne egy komolyabb okfejtést.
  • G_ArchAngel #3840
    Ugy tűnik hogy tényleg felesleges erről beszélni, mert te látsz egy szep színes lufit, van egy idealizált világképed és halvány lila fingod nincs, hogy a legtöbb most mar külföldön jól élő afrikai fekete miért is szarja le a hazáját vagy nem bízik meg otthoni intézményekben (sokszor a rokonokban sem).
  • G_ArchAngel #3839
    Nem a labdarugasrol van szo, hanem az élet minden területéről, ahol állami v közigazgatási intézménynek dolgozol.
  • sempronius18
    Mondjál már példát Kelet-Európából ilyen balhéra, hogy a válogatott megtagadta az edzést egy világversenyen bármilyen sportágban, ha már összehasonlítod őket velük.

Mind1 én azért vagyok csalódott mert a 90-es Kameruni és 94-es Nigéria csapat bár élőben nem csak felvételről láttam őket gyerekkorom nagy kedvence volt. Pedig azokban a csapatokban még tényleg volt 1-2 játékos aki a VB-k előtt a családját nem tudta rendesen eltartani.

Még itt vannak a Nigériaiak most 90%-uk Angliában, Spanyolországban, Hollandiában játszik dúskálnak a javakban még otthon a gyerekek éheznek és arra nem képesek, hogy 4 meccsre odategyék magukat, hogy egy kis örömöt okozzanak a hazájuknak.

Aztán egy jó VB után lehet a prémiumot kérni hősökként a népharag úgy is kikényszeríti a szövetséget, hogy fizessen nekik. Ott már kevesebbért is robbantak ki zavargások sajnos.
  • G_ArchAngel #3837

Afrikat ugyanúgy kell elképzelni, mint Kelet-Európa rosszabbik részét:
    Most tudnak hatni a szövetségre, mert a kezükben ott a kártya: ha nem fizetsz, nem játszunk.
    Ha lemennek a meccsek, eredménytől függetlenül a szövetség könnyedén elhúzhatja a kifizetést, nem fizethet vagy az ígért összeg töredékét.
    Utána mit tehet egy játékos egy olyan jogrendszerben, ami szinte le sincs rendesen írva?
  • TomStorm
    Tiszta beteg vagyok,hogy ma nincs meccs:D
    Holnap nem tudom nézni esetleg az estit de az se biztos.Bár lehet feladom a bulit aztán hazajövök meccsre..
  • Lacee86
    Ne vicceljünk... 8 millió dollárt kap a csapat csak a vb részvételért. Ok, h ez nem mind a játékosok zsebébe megy, de na... :/ Undorító ez, amit művelnek.
  • bakkerman
    nálam:
    Brazília,Kolumbia,Hollandia,Costa Rica,Franciaország,Németország,Argentína,USA
  • TomStorm
    Az általam várt legjobb 8:
    Brazilia
    Kolumbia
    Mexikó
    Costa Rica
    Franciaország
    Algéria(na ez csak muszájból mert Németeknek semmiképp nem drukkolok)
    Argentína
    Belgium

Sajnos csak ez a 2 EU csapat fér be számomra.Aki még számít már hazament.Viszont ennek a kettőnek megéri drukkolni.Tehát minden nincs veszve.
    Amerikaiak közül pedig Brazilia akire azt mondom egyértelmüen,hogy irány a döntő de ez még odébb van.Brazil-Francia döntőt szeretnék!:)
  • sempronius18
    Jó nem kezdem el de 4-ből 3 fekete-afrikai csapat balhézik ez gáz.

A 90-es Kameruni és a 94-es Nigériai válogatottnak a cipőtalpát nem nyalhatják végig a maiak, pedig játéktudásban nem gyengébbek azt állítom.
  • bakkerman
    de azért baszki lehetnének türelemmel,gondolom egyik játékosnak sincs veszélyben a megélhetése legalább pár hónapig,mégha nem is világsztárok,de a focisták azért elég jól keresnek mindenhol,nem igaz hogy nem tudnak várni például szeptemberig