6938
-
#758 Ha a másik két meccsen jól játszanak és nyernek a spanyolok, még akkor is továbbjuthatnak.
Ha összetörnek 1 meccs után (miért törnének), akkor persze nem.
Persze ha ennyi van most bennük, mert fáradtak, stb, akkor lehet tényleg kifújt ez a generáció nemzeti szinekben is.
A meccset nem láttam, csak a gólokat néztem meg most, elég komolyak voltak. :) -
Nyiri #757 Tegnap hazafele sokat gondolkodtam. Fórumokon alázták szegényt és a spanyol válogatottat. Tény hogy szarul nyomták. De basszus. Iker az Iker. Egy hős. Alázattal játszik és látszik rajta, hogy megviseli. Nagyon sajnálom. Ha fos a védelem, nem tud sok mindent tenni és látszott rajta, hogy szétesett a 2. gól után. Spanyol drukkerként félek, hogy nem megyünk tovább innen. -
G_ArchAngel #756 Nalunk egy oraval elobb lesz, de majd nem spoilerzek -
#755 a 2 évvel ezelőtti EB nem számít nagy tornának? -
TomStorm #754 Az nem akadály.Hétvége van:) -
#753 Éjfél után kezdődik. :) -
#752 félek, hogy az angol - olasz meccs rohadt unalmas lesz :) de azért hajrá angolok, ha már a kettejük közül kell választani
a tegnapi meccs pedig nagyon nagy volt :) Csak egy nagyon picit tudom sajnálni a spanyolokat... :D annyira azért nem mondjuk :) szép verést kaptak az biztos... -
G_ArchAngel #751 Tegnap az Oxford Circus-on iszogattunk, el is felejtettem, hogy holland meccs van, de egyszer csak feltunt a halotti csend, ahogy egy nagy tarsasag - oltonyos ferfiak, szotlanul merednek egy iranyba: 'It's a fuckin' execuiton mate'
Ekkor mar 4-1 volt.
Ma reggel megneztem a meccset, a golokat ezerszer es mar semmi nem fogja letorolni a vigyort az arcomrol.
Remelem az olaszok sem kapnak kevesebbet, bar az angolok felelmetesen erdektelenek szamomra. -
G_ArchAngel #750 -
davids014 #749 Iker bácsi szerintetek még véd a vb-n? -
#748 Este volt, és nem esett. :) -
#747 1954ben voltak egy csoportban, de a hülye kiemelés miatt nem játszottak egymással. :) -
Coral Springs #746 Túl hirtelen volt az a két gól és ráültek, elbízták magukat, utána meg nehézkes felébredni. A spanyolok ellen biztos hogy nem ezt fogják játszani a chileiek, és akár még x is lehet a spanyolok mai játékát elnézve. Az ausztrálok meg jól játszottak, de hiányzott a játékosokból a kreativitás, azok a villanások amiket a top játékosok tudnak. Bekerültek a kapu elé és topogtak, azt se tudta egyik másik hogy mit csináljon. -
IXEMGabeo #745 grat
holnap jön majd a meccs, amire sokan várunk;)
Anglia-Olaszország
ezt a párosítást életembe nem láttam, sosem láttam őket összekerülni nagy tornán
nagyon kemény ez a csoport Uruguay se lesz egyszerű... -
Zenszkij #744 nah 3-1 megvan a tipszmiksz :) ugyanakkor gratula az ausztráloknak, kemény meccs volt -
IXEMGabeo #743 3-1 eldőlt
húú pedig a 2. félidőben jók voltak az Aussiek...
kevés lesz ez a játék a spanyolok ellen Chilétől;) már, ami a védelmet illeti nem a legjobbak -
#742 Fasza meccs :) -
IXEMGabeo #741 milyet passzolt a bíró:D -
IXEMGabeo #740 Ausztrálok az elmúlt 2 vb-n mindig élvezetes meccseket toltak...nem tudom ki emlékszik a 2006-os 2-2-es horvátok elleni meccsre...ott is, ha jól rémlik 2-0-ról jöttek vissza még Simunic 3x kapott sárga lapot:D, vagy 4 éve mikor megverték a szerbeket hátrányból és Ghána ellen is tudtak egyenlíteni:O
nagyon nagy akarat erő van bennük még így is, hogy a nagy generációjuk már nincs...kivéve ezt a 2 embert Cahillt és Brescianot
Schwarzer, Chipperfield, Neill, Emerton, Kewell, Viduka, Aloisi
csak ilyen nevekre elég gondolni;) -
TomStorm #739 Nahát ezt a Chile-t még bárki szorongathatja.. -
IXEMGabeo #738 Bresciano!!!! mit védett a kapus ááá
2 öreg marha jól tolja:) Chile védelmén van mit javítani -
IXEMGabeo #737 és valóban les volt;)
ez a bíró jó:D de komolyan -
#736 Rosszul tolódtak Idézte Pintér Attila-t... -
#735 Remélem a 2. félidő is ilyen jó lesz, mert akkor megérte fent maradni. Cahill növelte a Spanyol esélyeket, jó lenne ha kiegyenlítenének -
IXEMGabeo #734 most sokan sajnálhatják, hogy ezt nem várták meg:D
spanyol - holland is jó volt, de itt nagyobb az iram annál is, ott meg inkább a színvonal és a technikai megoldások tetszettek -
TomStorm #733 Jó a meccs:) -
IXEMGabeo #732 kurva jó meccs:)
egyik oldalon helyzet másik oldalon gól:)
eddig, ahogy vártam ez a legjobb találkozó -
IXEMGabeo #731 Cahill gól:)
na ezt megérdemelte az öreg:) szép fejes volt
2-1 :) -
IXEMGabeo #730 gyors ez a chilei csapat...4 éve is továbbjutottak a csoportból úgyhogy bármire képesek lehetnek...még a hollandokat is elkaphatják és ők lehetnek a csoportelsők, na erre ki gondol;) -
TomStorm #729 Vagyis az Ausztrálokat:) -
TomStorm #728 Meg ne temessük még ezt a meccset -
TomStorm #727 Pontosan ezt írtam én is -
#726 Még ők is kaphatnak egy zakót a hollandoktól (nem valószínű) és a spanyolok is megszórhatják Ausztráliát. -
#725 Chile most ejti ki a Spanyolokat. Ellenük egy döntetlen is elég, amire bőven képesek és a gólarány számít akkor. Ami meg... -
#724 már 2 -
TomStorm #723 Kezdődik itt is te jó ég-.- -
IXEMGabeo #722 mekkora gól:D atya ég Valvídia..
micsoda focit tolnak ezek ááá -
IXEMGabeo #721 Chile máris vezet:)
ááá éreztem, hogy jók lesznek -
IXEMGabeo #720 Nem értem az Ausztrálok miért nem zöld nadrágban tolják...fura ez az abszolút sárga mez, amiben látom őket -
Nyiri #719 Barca drukkerként olvastam már hasonlót az elmúlt két évben és nem történt semmi.