6938
VB 2014
  • horpeti
    Ha a másik két meccsen jól játszanak és nyernek a spanyolok, még akkor is továbbjuthatnak.
    Ha összetörnek 1 meccs után (miért törnének), akkor persze nem.
    Persze ha ennyi van most bennük, mert fáradtak, stb, akkor lehet tényleg kifújt ez a generáció nemzeti szinekben is.
    A meccset nem láttam, csak a gólokat néztem meg most, elég komolyak voltak. :)
  • Nyiri
    Tegnap hazafele sokat gondolkodtam. Fórumokon alázták szegényt és a spanyol válogatottat. Tény hogy szarul nyomták. De basszus. Iker az Iker. Egy hős. Alázattal játszik és látszik rajta, hogy megviseli. Nagyon sajnálom. Ha fos a védelem, nem tud sok mindent tenni és látszott rajta, hogy szétesett a 2. gól után. Spanyol drukkerként félek, hogy nem megyünk tovább innen.
  • G_ArchAngel #756
    Nalunk egy oraval elobb lesz, de majd nem spoilerzek
  • ReszegKoldus
    a 2 évvel ezelőtti EB nem számít nagy tornának?
  • TomStorm
    Az nem akadály.Hétvége van:)
  • a.carkey
    Éjfél után kezdődik. :)
  • precision
    félek, hogy az angol - olasz meccs rohadt unalmas lesz :) de azért hajrá angolok, ha már a kettejük közül kell választani

a tegnapi meccs pedig nagyon nagy volt :) Csak egy nagyon picit tudom sajnálni a spanyolokat... :D annyira azért nem mondjuk :) szép verést kaptak az biztos...
  • G_ArchAngel #751
    Tegnap az Oxford Circus-on iszogattunk, el is felejtettem, hogy holland meccs van, de egyszer csak feltunt a halotti csend, ahogy egy nagy tarsasag - oltonyos ferfiak, szotlanul merednek egy iranyba: 'It's a fuckin' execuiton mate'
    Ekkor mar 4-1 volt.
    Ma reggel megneztem a meccset, a golokat ezerszer es mar semmi nem fogja letorolni a vigyort az arcomrol.
    Remelem az olaszok sem kapnak kevesebbet, bar az angolok felelmetesen erdektelenek szamomra.
  • G_ArchAngel #750
  • davids014
    Iker bácsi szerintetek még véd a vb-n?
  • a.carkey
    Este volt, és nem esett. :)
  • a.carkey
    1954ben voltak egy csoportban, de a hülye kiemelés miatt nem játszottak egymással. :)
  • Coral Springs
    Túl hirtelen volt az a két gól és ráültek, elbízták magukat, utána meg nehézkes felébredni. A spanyolok ellen biztos hogy nem ezt fogják játszani a chileiek, és akár még x is lehet a spanyolok mai játékát elnézve. Az ausztrálok meg jól játszottak, de hiányzott a játékosokból a kreativitás, azok a villanások amiket a top játékosok tudnak. Bekerültek a kapu elé és topogtak, azt se tudta egyik másik hogy mit csináljon.
  • IXEMGabeo
    grat

holnap jön majd a meccs, amire sokan várunk;)

Anglia-Olaszország

ezt a párosítást életembe nem láttam, sosem láttam őket összekerülni nagy tornán

nagyon kemény ez a csoport Uruguay se lesz egyszerű...
  • Zenszkij
    nah 3-1 megvan a tipszmiksz :) ugyanakkor gratula az ausztráloknak, kemény meccs volt
  • IXEMGabeo
    3-1 eldőlt

húú pedig a 2. félidőben jók voltak az Aussiek...

kevés lesz ez a játék a spanyolok ellen Chilétől;) már, ami a védelmet illeti nem a legjobbak
  • [HUN]FaTaL
    Fasza meccs :)
  • IXEMGabeo
    milyet passzolt a bíró:D
  • IXEMGabeo
    Ausztrálok az elmúlt 2 vb-n mindig élvezetes meccseket toltak...nem tudom ki emlékszik a 2006-os 2-2-es horvátok elleni meccsre...ott is, ha jól rémlik 2-0-ról jöttek vissza még Simunic 3x kapott sárga lapot:D, vagy 4 éve mikor megverték a szerbeket hátrányból és Ghána ellen is tudtak egyenlíteni:O

nagyon nagy akarat erő van bennük még így is, hogy a nagy generációjuk már nincs...kivéve ezt a 2 embert Cahillt és Brescianot

Schwarzer, Chipperfield, Neill, Emerton, Kewell, Viduka, Aloisi

csak ilyen nevekre elég gondolni;)
  • TomStorm
    Nahát ezt a Chile-t még bárki szorongathatja..
  • IXEMGabeo
    Bresciano!!!! mit védett a kapus ááá

2 öreg marha jól tolja:) Chile védelmén van mit javítani
  • IXEMGabeo
    és valóban les volt;)

ez a bíró jó:D de komolyan
  • tobias88
    Rosszul tolódtak Idézte Pintér Attila-t...
  • tobias88
    Remélem a 2. félidő is ilyen jó lesz, mert akkor megérte fent maradni. Cahill növelte a Spanyol esélyeket, jó lenne ha kiegyenlítenének
  • IXEMGabeo
    most sokan sajnálhatják, hogy ezt nem várták meg:D

spanyol - holland is jó volt, de itt nagyobb az iram annál is, ott meg inkább a színvonal és a technikai megoldások tetszettek
  • TomStorm
    Jó a meccs:)
  • IXEMGabeo
    kurva jó meccs:)

egyik oldalon helyzet másik oldalon gól:)

eddig, ahogy vártam ez a legjobb találkozó
  • IXEMGabeo
    Cahill gól:)

na ezt megérdemelte az öreg:) szép fejes volt

2-1 :)
  • IXEMGabeo
    gyors ez a chilei csapat...4 éve is továbbjutottak a csoportból úgyhogy bármire képesek lehetnek...még a hollandokat is elkaphatják és ők lehetnek a csoportelsők, na erre ki gondol;)
  • TomStorm
    Vagyis az Ausztrálokat:)
  • TomStorm
    Meg ne temessük még ezt a meccset
  • TomStorm
    Pontosan ezt írtam én is
  • [HUN]FaTaL
    Még ők is kaphatnak egy zakót a hollandoktól (nem valószínű) és a spanyolok is megszórhatják Ausztráliát.
  • tobias88
    Chile most ejti ki a Spanyolokat. Ellenük egy döntetlen is elég, amire bőven képesek és a gólarány számít akkor. Ami meg...
  • ressy14
    már 2
  • TomStorm
    Kezdődik itt is te jó ég-.-
  • IXEMGabeo
    mekkora gól:D atya ég Valvídia..

micsoda focit tolnak ezek ááá
  • IXEMGabeo
    Chile máris vezet:)

ááá éreztem, hogy jók lesznek
  • IXEMGabeo
    Nem értem az Ausztrálok miért nem zöld nadrágban tolják...fura ez az abszolút sárga mez, amiben látom őket
  • Nyiri
    Barca drukkerként olvastam már hasonlót az elmúlt két évben és nem történt semmi.