6938
VB 2014
  • Solten
    Persie!!!o/ Hulyebiro
  • Zenszkij
    GÓÓÓL van igazság!!!
  • Stockbauer33 #562
    jólesz a második félidő
  • Zenszkij
    ez a Costa mekkora egy kamu
  • Zenszkij
    teljesen igazad van, de ami erről eszembe jutott, hogy rajtunk magyarokon még az se segítene, ha folyamat nekünk fújnának be ilyeneket :D
  • BooMiller
    +GoogleGlass:)
  • Zenszkij
    mondom szünetben nézzétek meg
  • AnuluWork #557
    Mondjuk nehéz ezt meccsen befújni, mert a pillanat tört része alatt történik, de azért mégis a XXI. század ez, vagy mi a szar, nen?

XIX. századi technikával bíráskodnak, és 100+ év alatt annyi történt, hogy:
    -3 pont a győzelemért
    -lehet cserélni, nem csak a sérültet
    -a lesszabály módosult
    -nem lehet megfogni a hazaadást
    -a kapufáknak lekerekítettnek kell lenniük. (Mit hagytam ki? :D)

Mégis.

Minden qurva vébén áll a bál az elcseszett bíráskodás miatt, HOLOTT elérkeztünk oda, hogy szuperlassítástól 3Ds kamerákon át minden szar van a meccseken. :)
  • hapi
    két 11-es 2 kamu hol a video bíró?
  • j0rmungandr
    Ez inkább 11-es volt, mint nem, véleményem szerint. Ennek ellenére rengetegszer engedtek hasonlót el, sőt volt sárga műesésért is ilyenért.
  • DaemoonHunter
    Megnézem jobban maradjunk annyiban, de nálam ez egyenlőre jogos tizenegyes volt, nb1 meg akárhol is, a szabály az szabály.
  • hapi
    A folyamatosan csúszó holland lábához tette a lábát és feldobta magát ez ennyi. A bíró már nem fog döntőt vezetni többé...
  • Zenszkij
    ennyi, én is az alapján ítéltem meg hogy kamu, de Costa is brazil, így megért egy kamutizit ő is :D
  • AnuluWork #551
    A másodikon lehetett látni, hogy fekszik a földön a holland, a spanyol meg berakja a lábát, és feldobja magát. :D
  • AnuluWork #550
    Bíráskodás. Áh b+!

Elmegy a holland, a spanyol beteszi a lábát az ott sem lévő hollandnak, majd feldobja magát, a hülye bíró meg: 11es. Ezt megenni! Komolyan, BL döntőt vezetett a tag, de vak, vagy hülye? Vagy simán mindenki meghülyül Brazíliában akin piros trikó van? :D
  • Zenszkij
    ? nem kötekedésből mondom, de ha ezt komolyan gondolod akkor nb1-es bírónak már jó vagy, majd a szünetben megnézhetitek jobban, Costának kellett volna sárgát adni a látványos műesésért
  • sempronius18
    Ez már tényleg fújható volt, paranoiába ne menjünk már át.
  • DaemoonHunter
    Nem volt kamu, elérte a lábát épphogy, ez már elég is egy tizihez.
  • BooMiller
    Ez látványos volt legalább messziről:D Közelről nulla nem hogy 11-es:(
  • Zenszkij
    nah a kamubüntetővel nem számoltam...szégyen gyalázat ez a vébé
  • Nyiri
    Spanyol drukkerként kamunak érzem a tizit
  • BooMiller
    Az lábelhúzás hogy rajta áll a spanyol a holland lábán aki csúszik?:DDD
  • MEdievil
    Nem nyert :)
  • Zenszkij
    Tippem 0-0 a 80. percig, majd totál beszorulnak a hollandok, azt vagy találnak Xaviék egy gólt vagy nem.
  • sempronius18
    Elég sok az üres szék a Mexikói meccsen hiába volt özönvíz kevesebbet láttam.
  • sempronius18
    Hát maradjunk annyiban, hogy az Oroszok vettek maguknak tőlük egy gólkirályi címet 94-ben. :)
  • a.carkey
    Ki dugja ezt az unalmas riportert, hogy ez nyomja a legjobb meccset? :D
  • Tetsuo
    Hello!
    Tud valaki valami használható linket a live video közvetítéshez???
    Ezer köszönet lnne!
  • desigo
    jó lesz remélem :)
  • a.carkey
    94ben szerintem csak rossz formában voltak, nem voltak szarok, mégha pofozógép is voltak a csoportjukban.
  • precision
    go Hollandia! :)
  • sempronius18
    Úgy értettem én is, hogy 90-ben jók voltak, de aztán csak az amit ma is láttunk.
  • SLICK
    nem hiszem, az első félidő alapján tuti nem alibiztek volna. A végén érthető volt, hogy inkább biztosra mennek
  • dave9004
    ha az első bemegy, akkor több idő megy el alibire elhiheted.
  • a.carkey
    90ben jók voltak. :)
  • Coral Springs
    Ugyan ilyen hülye volt még 2010 -ben is, rá pont emlékszem.
  • SLICK
    nem ezzel van a baj, hanem hogy a faszkalap elvett két szabályosat. Emiatt buktam a mixem
  • Zenszkij
    hát két gólra raktam, majd az első gól után epikus alibifocit láttunk, olyan meccsre amiben afrikai csapat van nem érdemes tenni
  • IXEMGabeo
    Volker Finke az edzőjük, aki ugyan Freiburgban őskövület volt, de középszerű az ürge;)
  • IXEMGabeo
    csak behúzza Mexikó:) azért a végén voltak helyzetek itt ott...Choupo Moting fejes majdnem bement, de Hernandez is mit hagyott kI:D