6938
-
#564 Persie!!!o/ Hulyebiro -
Zenszkij #563 GÓÓÓL van igazság!!! -
Stockbauer33 #562 jólesz a második félidő
-
Zenszkij #561 ez a Costa mekkora egy kamu -
Zenszkij #560 teljesen igazad van, de ami erről eszembe jutott, hogy rajtunk magyarokon még az se segítene, ha folyamat nekünk fújnának be ilyeneket :D -
#559 +GoogleGlass:) -
Zenszkij #558 mondom szünetben nézzétek meg -
#557 Mondjuk nehéz ezt meccsen befújni, mert a pillanat tört része alatt történik, de azért mégis a XXI. század ez, vagy mi a szar, nen?
XIX. századi technikával bíráskodnak, és 100+ év alatt annyi történt, hogy:
-3 pont a győzelemért
-lehet cserélni, nem csak a sérültet
-a lesszabály módosult
-nem lehet megfogni a hazaadást
-a kapufáknak lekerekítettnek kell lenniük. (Mit hagytam ki? :D)
Mégis.
Minden qurva vébén áll a bál az elcseszett bíráskodás miatt, HOLOTT elérkeztünk oda, hogy szuperlassítástól 3Ds kamerákon át minden szar van a meccseken. :) -
hapi #556 két 11-es 2 kamu hol a video bíró?
-
j0rmungandr #555 Ez inkább 11-es volt, mint nem, véleményem szerint. Ennek ellenére rengetegszer engedtek hasonlót el, sőt volt sárga műesésért is ilyenért. -
#554 Megnézem jobban maradjunk annyiban, de nálam ez egyenlőre jogos tizenegyes volt, nb1 meg akárhol is, a szabály az szabály. -
hapi #553 A folyamatosan csúszó holland lábához tette a lábát és feldobta magát ez ennyi. A bíró már nem fog döntőt vezetni többé... -
Zenszkij #552 ennyi, én is az alapján ítéltem meg hogy kamu, de Costa is brazil, így megért egy kamutizit ő is :D -
#551 A másodikon lehetett látni, hogy fekszik a földön a holland, a spanyol meg berakja a lábát, és feldobja magát. :D -
#550 Bíráskodás. Áh b+!
Elmegy a holland, a spanyol beteszi a lábát az ott sem lévő hollandnak, majd feldobja magát, a hülye bíró meg: 11es. Ezt megenni! Komolyan, BL döntőt vezetett a tag, de vak, vagy hülye? Vagy simán mindenki meghülyül Brazíliában akin piros trikó van? :D -
Zenszkij #549 ? nem kötekedésből mondom, de ha ezt komolyan gondolod akkor nb1-es bírónak már jó vagy, majd a szünetben megnézhetitek jobban, Costának kellett volna sárgát adni a látványos műesésért -
sempronius18 #548 Ez már tényleg fújható volt, paranoiába ne menjünk már át. -
#547 Nem volt kamu, elérte a lábát épphogy, ez már elég is egy tizihez. -
#546 Ez látványos volt legalább messziről:D Közelről nulla nem hogy 11-es:( -
Zenszkij #545 nah a kamubüntetővel nem számoltam...szégyen gyalázat ez a vébé -
Nyiri #544 Spanyol drukkerként kamunak érzem a tizit -
#543 Az lábelhúzás hogy rajta áll a spanyol a holland lábán aki csúszik?:DDD -
#542 Nem nyert :) -
Zenszkij #541 Tippem 0-0 a 80. percig, majd totál beszorulnak a hollandok, azt vagy találnak Xaviék egy gólt vagy nem. -
sempronius18 #540 Elég sok az üres szék a Mexikói meccsen hiába volt özönvíz kevesebbet láttam. -
sempronius18 #539 Hát maradjunk annyiban, hogy az Oroszok vettek maguknak tőlük egy gólkirályi címet 94-ben. :) -
#538 Ki dugja ezt az unalmas riportert, hogy ez nyomja a legjobb meccset? :D -
#537 Hello!
Tud valaki valami használható linket a live video közvetítéshez???
Ezer köszönet lnne! -
#536 jó lesz remélem :) -
#535 94ben szerintem csak rossz formában voltak, nem voltak szarok, mégha pofozógép is voltak a csoportjukban. -
#534 go Hollandia! :) -
sempronius18 #533 Úgy értettem én is, hogy 90-ben jók voltak, de aztán csak az amit ma is láttunk. -
#532 nem hiszem, az első félidő alapján tuti nem alibiztek volna. A végén érthető volt, hogy inkább biztosra mennek -
#531 ha az első bemegy, akkor több idő megy el alibire elhiheted. -
#530 90ben jók voltak. :) -
Coral Springs #529 Ugyan ilyen hülye volt még 2010 -ben is, rá pont emlékszem. -
#528 nem ezzel van a baj, hanem hogy a faszkalap elvett két szabályosat. Emiatt buktam a mixem -
Zenszkij #527 hát két gólra raktam, majd az első gól után epikus alibifocit láttunk, olyan meccsre amiben afrikai csapat van nem érdemes tenni -
IXEMGabeo #526 Volker Finke az edzőjük, aki ugyan Freiburgban őskövület volt, de középszerű az ürge;) -
IXEMGabeo #525 csak behúzza Mexikó:) azért a végén voltak helyzetek itt ott...Choupo Moting fejes majdnem bement, de Hernandez is mit hagyott kI:D