6938
-
IXEMGabeo #918 1-1...
ez váratlan volt -
Zenszkij #917 a szokásos hulladék játék az angoloktól -
#916 Marci:D De amugy határszar egy meccs:D -
IXEMGabeo #915 Pirlo, de rafkós volt:D
hát igen ezen a meccsen röhej, de pont a rutin dönthet:D -
TomStorm #914 Széééép Góól!!Hajrá Olaszok! -
IXEMGabeo #913 Marchisiooooooooo
Juventino!:) -
Stockbauer33 #912 ejj de szép góól -
IXEMGabeo #911 nagy taktikai küzdelem zajlik, várható volt, de nekem tetszik a meccs..van hangulata hiába mondja Mezey, hogy unalmas meccs -
btw, az angoloknál milyen kisfiúk játszanak -
Susarc #909 BAlottelliről van már GIF ? :P -
IXEMGabeo #908 juj azt hittem gól:DDD -
IXEMGabeo #907 Sirigu és Verratti is ott vannak 2 PSG-s...
eléggé fiatalított csapattal álltak fel:) Sterling, Henderson, Sturridge... -
TomStorm #906 Bazze tényleg nincs Buffon-.- -
Stockbauer33 #905 Reméljük nem a szinészi teljesítményben győznek az olaszok -
IXEMGabeo #904 Buffon nem véd:((( -
IXEMGabeo #903 Rooney bal szélen kezd? mi a fene... -
TomStorm #902 Hajrá Olaszország!!A döntőig meg sem állni! -
IXEMGabeo #901 Forza Italy:) Sosem bírtam az angol válogatottat... -
Coral Springs #900 Szerintem is egyértelmű volt ez a 11 -es, még ha az esésben volt valamennyi rájátszás is. Azért ezt össze se lehet hasonlítani akár a braziloknak megítélt verzióval. Nekem sem tetszik hogy a bírók hibáznak, de ahogy látom egyre többen esnek át a ló túloldalára a bírók szapulásával. -
Coral Springs #899 Jó meccs volt, tetszett nekem Campbell műsora, bár erősen ráépült a Costa Rica -i játék. Az uruguayiak pedig spontán bealudtak, majd a következő meccsre felébrednek. Eddig az esélyesebb csapatok hajlamosak voltak bealudni, elbízni magukat, ezért is egyre több a meglepetés. Talán az első meccset is nyerhették volna a horvátok, ha nem köcsög a játékvezető. -
IXEMGabeo #898 Akkor legalább Wenger papa jobban átgondolja, hogy betegye-e;))) -
#897 náluk van kölcsönbe az arsenaltól, már rég óta ittvan amúgy -
#896 kölcsön lehet, nekem is arsenal rémlett, de most megnéztem és görögöknél van. -
#895 attól függ, sajnos ott annyira benne volt, hogy a brazilok nyernek, a horvátok semmit nem vállaltak. -
IXEMGabeo #894 Olimpiakosznál láttam a nevét...
nem hallottam még róla és nem is láttam Arsenal mezben játszani... -
Takezó #893 Dehogy rántották - amint körbefonta rajta a kezét a Costa Rica-i, ő már magasba dobta a kezét, és magával rántotta kábé a másikat. -
#892 arsenal nem elég nagy klub? -
IXEMGabeo #891 még a Brazíl-Horvát 1. félideje is jó volt (szerintem)... -
#890 nem adjuk meg a lehetőséget, hogy eljátszanak egy ilyet és nem karoljuk át:) -
IXEMGabeo #889 NSO is írja, hogy a legegyértelműbb 11-es volt:DDD most akkor a firkászok is ilyen barmok lennének? -
#888 első félidő itt is kuka, az uruktól ez a meccs úgy lett volna szar ahogy.
a spanyol meccs ellenben az elejétől a végégi jó volt, mert míg az első félidő kiegyenlített,izgalmas volt addig a második meg a holland parádé miatt látványos, ehhez fogható meccs még nem volt ezeddig a vb-n.
nyilván ehhez kell, hogy ne ilyen alsó-közép kategóriás dél amerikaiak vagy közepes európai csapatok játszanak egymással.
az ilyen kolumbia-görög vagy uruguay-costa ricácktól nem várok semmit, mert benne van, hogy baromi unalmas meccs lehet a csapatok miatt. -
IXEMGabeo #887 Sok esetben megadnak ilyet, de nem is volt akkora felháborodás, mint a horvátoknál azért ebből is érzékelhető...talán Ruiz? volt, aki földre vitte, mindenesetre hülyén jött ki, mert nem jó ómen átkarolni valakit és földre vinni...nálam ez 11-es még akkor is, ha Lugano el se érte volna a labdát...
Sajnos ilyen színészek a mai játékosok mit tudunk tenni? -
IXEMGabeo #886 2-0 után az Ausztrál gólig valóban egysíkú játék volt, de 2-1 után, ami még az első félidőben esett Cahill gól végig pörgős meccs volt...úgy mondhatni a Spanyol-Hollanddal együtt a legjobb mérkőzés volt...
ez a félidő pedig szintén nagyon ott volt főleg a fordítás miatt is, meg Costa Rica mutatott játéka valóban erős produktum volt...vb 3. legjobb meccse volt/lett;) -
#885 Hagyjuk mar, senki nem vitte foldre elorevetodott feldoba a kezeit az egelbe, ugyanugy tuljatszva az egeszet, mint elotte a szogletnel amikor megloktek hatulrol kicsit es ugy csinalt, mintha egy teherauto ment volna neki hatulrol. Meglehet nezni avisszajatszast is, meg hozza se ernek kezzel, de mar az egben van mindket keze, mintha elkialtotta volna valaki magat, hgoy "ez itt egy bankrablas, kezeket fel!" -
#884 első félidő úgy volt szar ahogy.
kb majdnem bealuttam rajta.
kellettek az ausszik hozzá, hogy ne legyen olyan mint ez a kolumbia-görög meccs.
-
IXEMGabeo #883 Az igaz, hogy általában az ilyesmit nem veszik észre...
Abból a szempontból hasonló volt a Fredes szituációhoz csak ott méginkább látszódott, hogy Fred el akar esni...engem is zavar a színészkedés, de itt Luganot földre vitték nem kérdés a 11-es... -
IXEMGabeo #882 szerintem a Chile-Ausztrál meccs elejétől a végéig izgalmas volt a vb legjobb mérkőzése, de úgy tűnik mást néztünk:O -
#881 Atkaroltak es az nem ugyanaz, es ilyen 147 van minden szogletnel. -
IXEMGabeo #880 Kolumbia győzelme nem volt meglepetés;) selejtezők során tudni lehetett, hogy erős csapatuk van még Falcao nélkül is...
-
#879 én sem tartom olyan nagyra őket, pont emiatt.
De gyenge csoportba kerültek.