6938
-
#798 azóta viszont gyorsan elfelejtettek mindent :D ez a mai kritikán aluli volt, passzolni nem tudtak, ha meg véletlenül hozzájuk gurult a labda gyorsan megijedtek és egy röhejesen béna mozdulattal el is adták. Futás nem ment, akárcsak a labdavezetés és a lövés. Komolyan mondom, hogy amatőr alkalmi focisták nagyobbat játszanak fényévekkel. -
#797 Ők verték meg a rozsomákokat akik minket 3:0ra Butarestiben. :) -
TomStorm #796 Bődületes,hogy egy gólt nem tudnak szerezni a Görögök.Vicc! -
#795 gyerekek nem is tudtam, hogy van szarabb a mi kis szerény válogatottunknál :D Ezt a görög válogatottat még a szomszéd suli diákjai is lefociznék uzsiszünetben XD -
karajjj #794 kicsit hagy térjek vissza még röviden a tegnap éjszakai meccsekre: kurtajó volt mind a kettő, ilyet várnék egy világbajnokságtól, nem kell sok gólnak lennie, csak hajtás, pörgés legyen
egyébként ezek a görögök kb annyit tesznek hozzá most a meccshez, mintha a mi falábú fiaink lennének ott... -
#793 még mindig nem aggódsz? :D -
#792 Samarasnak mennyi esze volt :) -
Zenszkij #791 nem aggódok ez a meccs X lesz -
#790 itt a gyors gól -
Zenszkij #789 Én Casillast cserélném De Gea-ra. -
#788 Kolumbia elég ígéretes, persze Falcaoval volt az. Én legalábbis a selejtezőik 80%-át néztem és nem hiába lettek 2.-ak argentinok mögött. a görögök megölik majd a focit ahogy szokták, hacsak nem lesz gyors kolumbiai gól. -
#787 Ha valakinek mégis probléma : streamek -
TomStorm #786 Upsz ez #782-re ment.
szucsy89-nek akartam,hogy remélem igen:) -
TomStorm #785 M1 mindenkinek van.Alap,hogy ott legyen a VB -
#784 akkor meg bognárgyurik szakértenének puhlsanyikkal, igaz, a ahogy fuj a bíró félidő végén, egyből némítom az adást itt is... szóval akár sport1 is adhatná:D -
#783 Majd megkapják a retek országos frekvenciáját, és akkor talán övék lesz a EB-VB is. :) -
#782 még ami zavart, az a kommentátor. Ilyen nyomorékokat minek visznek ki egyáltalán meccsre? Minden gólnál mintha jól ánuszon pakolták volna úgy csinált.
Kár, hogy nem a Sport Tv kapta meg a közvetítési jogokat, ott legalább élvezetesen lehetett volna nézni a meccseket. -
#781 most nézem a spanyol-holland ismétlést, mert este melóztam.
Hát ez tényleg nagy alázás lett. Mondjuk lehet más képe lett volna a meccsnek ha Silva be tudja lőni a ziccerét az első félidőben.
Amúgy nem értem del Bosquért, hogy Xavit egyáltalán minek vitte el a VB-re. Talán a rutin? Oké lehet, de az elmúlt 2 évben semmi olyat nem mutatott amivel kiérdemelné a szereplést. A megoldásai körülményesek, meg alibi passzokkal van tele a játéka.
Piqué szintén egy határ szar, olyan lassú, hogy az már fájdalmas. Robben első góljánál simán szerelhetett volna, de elbénázta. Következő meccsen Albiol simán kezdhetne a helyén.
Ramost meg mintha kicserélték volna. Amilyen nagyot játszott Madridban a szezon 2. felében, most kb akkora szar volt ő is. Amikor Robben lesprintelte, hát az no comment. Pedig bíztam benne, hogy képes lesz ellensúlyozni Piqué bénázásait, de kb vele egy szintet hozott...
Nem értem azt sem miért Alonsót hozta le del Bosque a középpályáról, benne legalább van egy kis kreativitás is és egész szezonban a Madrid motorja volt.
Torres is valami vicc? Évek óta sehol nem jegyzik akkora fos, de baszki nehogy már alanyi jogon lehessen bekerülni ebbe a csapatba. Soldado, Negredo? Hol vannak?
A másik dolog, Casillas. Rajta már végképp nem tudok elmenni, hogy mi lett vele. Sztem Mourinho úgy megtörte lelkileg, hogy nem bír magára találni. Erre ugye jött Ancelotti aki szintén nehéz helyzetbe hozta. Kupa meccseken játszatja, amiből lényegesen kevesebb van és nem folyamatos mint a bajnokság. Érződött rajta a meccshiány. Következő meccsen azért még kezdetném, hátha összekapná magát.
Egyébként azt gondoltam, hogy 1 góllal megverik a hollandokat, viszont nem fognak sokáig menetelni a VB-n mert nem kis terhelést kaptak a játékosok ebben a szezonban, hulla fáradt mindenki, meg ugye elve a keret is elég gázos.
következő meccsen megnéznék egy ilyen kezdőt, hogy ezzel mire viszik:
Casillas, Azpilicueta, Ramos, Albiol, Jordi Alba, Xabi Alonso, Javi Martinez, Silva, Mata, Iniesta, Costa
Egyébként az egész spanyol csapatra jellemző volt a lassúság, ezzel így nem is fogják sokra vinni. A tiki-takának meg már 2 éve vége van, ideje lett volna még idő előtt újítani.
-
#780 aha. jó volt -
#779 jó meccs volt a chile, megnézzem ismétlésként majd? -
Zenszkij #778 nah, azt lehet kihagyom :D -
#777 és a hajnali 3-mas japán-elefántcsontpart meccsel mi lesz? :D -
Zenszkij #776 Na kettőkor végre szabadulok melóbol. A mai első meccs nem tűnik túl igéretesnek. Kolumbia nem elég erős szerintem, hogy megüsse a görögöket. Ez egy nagyon x szagú dögunalmas meccs lesz. Uruguay szerintem simán behúzza, este meg menézhetjük, mire képesek az angolok. Remélem az esti meccs izgalmas lesz. Pizza, jéghideg sör, amivel ma felfegyverkezem :D. -
#775 hatalmas kép!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#774 Olasz drukkerként örülnék neki, de inkább X-et érzek. 2-2 a tippem. -
#773 na, ma az olaszok megverik az angolokat? :) -
#772 realosok jol kuldik eddig, ongol, baki -
#771 És a tegnapi Bánfi megvan?
„Hajszálon múlt, hogy nem kerültek egygólos hányásba." :) -
#770 A lányom négykor kel minden nap, és máris nálunk van a hálóban. Pedig rácsos ágyban nyomja, és mégis. Utána jön a show. :) Ez csinálja tavaly július óta ... Szóval hétvége nálam mást jelent. Max. azt, hogy még több meló van itthon, mint hétköznap. :D -
#769 Nem tök mindegy? A brazilok ellen mennek és Brazíliában van a VB. A horvátok ellen már látszott, hogy milyen a bíráskodás. :) -
#768 Ez annyira csúnya volt... spanyol szemszögből persze. :) -
#767 -
#766 Casillas esetek 99%ában elrúgja a hátra guritott labdát (amióta látom játszani a Madridban), bármi legyen. Most már értem, miért. Nem hagy esélyt a hibára. Most mégis megtette. :) -
#765 Azért gondolom nem csak a spanyolok voltak gyengék, de a hollandok voltak jók. Csak a gólokat látom, abból látszik, hogy mind a gyorsvonatok, úgy kontráztak.
Úgyhogy több szemszögből is lehet nézni a dolgot. :)
A köv. meccset majd remélem már látom (mindkettőjükét). -
Nyiri #764 Hogy is van most ez? Ha Chile-nek leadja Hollandia a meccset akkor kiesett a Spanyol? De ha Chile-t és az Ausztrálokat is megveri a Spanyol akkor ott a gólarány számít? Mert akkor 3 darab hatpontos lesz... Vagy hogy van? :D -
#763 Én amúgy már majdnem azt hittem, h 8-1 lesz ez is. :D -
#762 szerencsétlen Casillast sajnálom nagyon,persze 3 gól is az övé volt,de mit csináljon olyan védelem mögött -
Nyiri #761 A játékosokat sem értem. "Szart" sem ér a 2010-es VB és a 2 éve újra meglett EB ha ilyen fos játékkal szégyenben fürödve mennek haza a csoportkör végén. Mert ez fogják évekig emlegetni, nem azt hogy 2010-ben mi volt. Lehet szépen is búcsúzni nem kell VB-t nyerni csak játszanak már értelmesen. -
Nyiri #760 Évek óta megvan... Látszik a Barca játékán. Mégsem voltak képesek változtatni. Hiányzik Puyol :( -
#759 Az a baj sajnos hogy meg van ellenük az ellenszer. Be kell állni védekezni, majd mikor labdát veszítenek sprintelni előre mint az őrült és védelem mögé bepasszolni a labdát. Xavi Busquets Iniesta 3as nem fut vissza védekezni, legalábbis nem futnak ahogy tudnak. A futballban amúgy is egy a lényeg, hogy emberfölényes szituációkat ki kell dolgozni és ezt a Spanyolok ellen már meg tudja mindenki tenni.