6938
VB 2014
  • dave9004
    élete formáját futotta. sérülésből épül épp fel. az is csoda h itt lehet.
  • Jakuza1
    Amugy erthetetlen az is hogy Suarez nem jatszik. Cavani egy tulertekelt jatekos, lattuk ma is es lattuk peldaul a Chelsea ellen is a BL-bn miket kepes kihagyni, mikozben Suarez az elete formajat futja.
  • Takezó
  • Jakuza1
    Pont ez az, hogy masik oldalt detto ugyanaz, de ott mas volt a leanyzo fekvese, mert a kiscsapatoknak kevesbe adjak meg az ilyet a birok, es ott erdekes modon mar mas a szabalyertelmezesuk.

Pedig akkor legalabb konzekvensen fujnak be az azonos szituaciokat, de azert egy vicc hogy latja mindenki, hogy mar szineszet az egesz foci es ahelyett, hogy a birok ezt a szemleletet kiakarnak irtani, ahelyett inkabb segittik a jatekvezetoi felfogasukkal a szineszkedo jatekosokat.
  • Takezó
    Hát sportszerűségből esetleg, de ezt valóban naivság lenne elvárni ilyen tét mellett.

Amúgy épp az a baj, hogy most volt egy hasonló a másik oldalon, amit meg nem adott meg a bíró. Legalább lenne konzekvens. Persze a szakértő riporter jól megmagyarázta rögtön, hogy az miért volt más helyzet. Pff.
  • Jakuza1
    Na es akkor a maki riporter megmagyarazza, hogy nem mindegy mikor engedi el a masikat. :P
  • dave9004
    amíg nincs videobíró addig ez lesz. ha meg megadogatják, akkor miért ne használja ki mindenki
  • Jakuza1
    Es atkarolta ? Ez akkor mi van? Lerantotta, nem ?
    Ellenben az uru mit csinalt ? Meg a kezeit is kinyujtotta mintha pisztollyal tarkon lottek volna ugyanmar. Vagy lehet azt hitte elotte a medence aztan fejest akat ugrani. Ilyet megadni a szanalom legalja. Es ezt ugy mondom, hogy 3:0-t tippeltem az uruknak.
  • Takezó
    A horvát meg miért ért hozzá Fredhez? Pontosan ugyanaz a helyzet. Amíg a bírók nem állnak hozzá máshogyan ehhez a bohóckodáshoz, nem fog változni a helyzet.
  • j0rmungandr
    Azért a 11-es annyival elkerülhető lett volna, nem karolja át. Minek tette? Nem is volt közelében a labda.
  • Jakuza1
    Pontosan, ez ugy volt lerantas, hogy sehogyan.Szanalmas szinesz mar az osszes jatekos.
  • Takezó
    Persze, hogy megadható - ugyanúgy, mint ahogy a brazil tizenegyes is az volt. De egyik sem igazi tizenegyes - ha a magyarok ellen fújta volna be ezt egy spori, most mindenki hisztizne azért :)

Az ismétlés alapján is nevetséges a helyzet, ezek rögtön esnek, ha érzik, hogy hozzájuk érnek a 16-oson belül.
  • dave9004
    ha nem rántott rajta, akkor is átkarolta két kézzel, abszolut megadható.
  • Takezó
    Na, pont akkor tizenegyes, mint az első meccsen - ahogy érezte magán a fogást az uruguayi, már esett is.
  • j0rmungandr
    Azért ez 130000szer jogosabb 11-es.
  • Jakuza1
    Majom biro ez is.
  • LasDen #822
    én is maradok, lévén a japánok az egyetlenek akikkel favorizálok igazán....
  • karajjj
    Azért az uruk kapusnak elég jampi a kukásnarancssárga rucija a pink cipővel :D
  • dave9004
    megpróbálok veled tartani :D
  • Láma!
    Hajrá Uruk-hai!
  • bakkerman
    Hajrá Uruk!
  • TomStorm
    Hajrá Forlanék:)
  • IXEMGabeo
    Jó szórakozást:P lássuk Forlan és Cavani mit tud;))
  • IXEMGabeo
    mázli, hogy szombat van;)
  • Coral Springs
  • báttyó02
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • TomStorm
    Én fennt maradok az E.csontpart-Japán meccsre is.Azt is megnézem:-)
  • karajjj
    remélem ez most jobb meccs lesz, mint az előző
  • IXEMGabeo
    ez fájt:DDD
  • IXEMGabeo
    hmm igazad van...még rémlik is De Rossi nagy kapufája...

VB-n viszont nem rémlik ez a párosítás;) nem sűrűn találkoztak
  • w77d
    XD
  • karajjj
    nem kellett megvárni, míg elpárolog :D
  • Lacee86
    A kolumbiaiak elé is le merték fújni a fehér csíkot... Nem kérdés, hova lett utána. :D :D
  • IXEMGabeo
    én is ezt mondtam, hogy Mourinho tette tönkre Casillast:) nagyrészt igaz, amiket írsz...teljes káosz volt a második félidő:S
  • IXEMGabeo
    hagyjuk ezt, hogy szart sem ér:) történelmet írnak és nem hiszem, nem gondolom, hogy a közel jövőben lesz olyan válogatott, amely zsinorban 3 nagy nemzetközi tornát bezsebel...
  • w77d
    hát ha ez a max amit tudnak, akkor nem hogy kieshetnek, hanem biztos, hogy szerzett gól nélkül repülhetnek haza a csoportkörök után.
  • Lacee86
    Igen, a meccsek jók, gólmennyiség sztem az utóbbi vb-k átlagát messze túlszárnyalja, de a bíráskodás eddig messze szinten aluli. A mostani meccsen legalább nem volt játékvezetői hiba, ez az első eddig...
  • Coral Springs
    Azt vártam hogy a görögök majd a szokásos védekező szart játsszák, majd bemákolnak egy gólt. Szerencsére a kolumbiaiak gyorsan lerendezték őket.

Mi ez a jó kis harmonika alapú zene, tudja valaki ?
  • IXEMGabeo
    sima kolumbiai győzelem;) ez a görög válogatott már nem a régi...szép, hogy kijutottak, de simán kieshetnek...
  • SLICK
    +1

a bíráskodástól eltekintve, nekem is pozitív eddig a VB a meccsek minőségét tekintve. Mondjuk ez a Kolumbia - Görögo. meccs nem volt túl nagy eresztés, de ez se volt élvezhetetlen