6938
-
#838 élete formáját futotta. sérülésből épül épp fel. az is csoda h itt lehet. -
#837 Amugy erthetetlen az is hogy Suarez nem jatszik. Cavani egy tulertekelt jatekos, lattuk ma is es lattuk peldaul a Chelsea ellen is a BL-bn miket kepes kihagyni, mikozben Suarez az elete formajat futja. -
Takezó #836 -
#835 Pont ez az, hogy masik oldalt detto ugyanaz, de ott mas volt a leanyzo fekvese, mert a kiscsapatoknak kevesbe adjak meg az ilyet a birok, es ott erdekes modon mar mas a szabalyertelmezesuk.
Pedig akkor legalabb konzekvensen fujnak be az azonos szituaciokat, de azert egy vicc hogy latja mindenki, hogy mar szineszet az egesz foci es ahelyett, hogy a birok ezt a szemleletet kiakarnak irtani, ahelyett inkabb segittik a jatekvezetoi felfogasukkal a szineszkedo jatekosokat. -
Takezó #834 Hát sportszerűségből esetleg, de ezt valóban naivság lenne elvárni ilyen tét mellett.
Amúgy épp az a baj, hogy most volt egy hasonló a másik oldalon, amit meg nem adott meg a bíró. Legalább lenne konzekvens. Persze a szakértő riporter jól megmagyarázta rögtön, hogy az miért volt más helyzet. Pff. -
#833 Na es akkor a maki riporter megmagyarazza, hogy nem mindegy mikor engedi el a masikat. :P -
#832 amíg nincs videobíró addig ez lesz. ha meg megadogatják, akkor miért ne használja ki mindenki -
#831 Es atkarolta ? Ez akkor mi van? Lerantotta, nem ?
Ellenben az uru mit csinalt ? Meg a kezeit is kinyujtotta mintha pisztollyal tarkon lottek volna ugyanmar. Vagy lehet azt hitte elotte a medence aztan fejest akat ugrani. Ilyet megadni a szanalom legalja. Es ezt ugy mondom, hogy 3:0-t tippeltem az uruknak. -
Takezó #830 A horvát meg miért ért hozzá Fredhez? Pontosan ugyanaz a helyzet. Amíg a bírók nem állnak hozzá máshogyan ehhez a bohóckodáshoz, nem fog változni a helyzet. -
j0rmungandr #829 Azért a 11-es annyival elkerülhető lett volna, nem karolja át. Minek tette? Nem is volt közelében a labda. -
#828 Pontosan, ez ugy volt lerantas, hogy sehogyan.Szanalmas szinesz mar az osszes jatekos. -
Takezó #827 Persze, hogy megadható - ugyanúgy, mint ahogy a brazil tizenegyes is az volt. De egyik sem igazi tizenegyes - ha a magyarok ellen fújta volna be ezt egy spori, most mindenki hisztizne azért :)
Az ismétlés alapján is nevetséges a helyzet, ezek rögtön esnek, ha érzik, hogy hozzájuk érnek a 16-oson belül. -
#826 ha nem rántott rajta, akkor is átkarolta két kézzel, abszolut megadható. -
Takezó #825 Na, pont akkor tizenegyes, mint az első meccsen - ahogy érezte magán a fogást az uruguayi, már esett is. -
j0rmungandr #824 Azért ez 130000szer jogosabb 11-es. -
#823 Majom biro ez is. -
#822 én is maradok, lévén a japánok az egyetlenek akikkel favorizálok igazán.... -
karajjj #821 Azért az uruk kapusnak elég jampi a kukásnarancssárga rucija a pink cipővel :D -
#820 megpróbálok veled tartani :D -
#819 Hajrá Uruk-hai! -
#818 Hajrá Uruk! -
TomStorm #817 Hajrá Forlanék:) -
IXEMGabeo #816 Jó szórakozást:P lássuk Forlan és Cavani mit tud;)) -
IXEMGabeo #815 mázli, hogy szombat van;) -
Coral Springs #814 -
#813 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
TomStorm #812 Én fennt maradok az E.csontpart-Japán meccsre is.Azt is megnézem:-) -
karajjj #811 remélem ez most jobb meccs lesz, mint az előző -
IXEMGabeo #810 ez fájt:DDD -
IXEMGabeo #809 hmm igazad van...még rémlik is De Rossi nagy kapufája...
VB-n viszont nem rémlik ez a párosítás;) nem sűrűn találkoztak -
#808 XD -
karajjj #807 nem kellett megvárni, míg elpárolog :D -
#806 A kolumbiaiak elé is le merték fújni a fehér csíkot... Nem kérdés, hova lett utána. :D :D -
IXEMGabeo #805 én is ezt mondtam, hogy Mourinho tette tönkre Casillast:) nagyrészt igaz, amiket írsz...teljes káosz volt a második félidő:S -
IXEMGabeo #804 hagyjuk ezt, hogy szart sem ér:) történelmet írnak és nem hiszem, nem gondolom, hogy a közel jövőben lesz olyan válogatott, amely zsinorban 3 nagy nemzetközi tornát bezsebel... -
#803 hát ha ez a max amit tudnak, akkor nem hogy kieshetnek, hanem biztos, hogy szerzett gól nélkül repülhetnek haza a csoportkörök után. -
#802 Igen, a meccsek jók, gólmennyiség sztem az utóbbi vb-k átlagát messze túlszárnyalja, de a bíráskodás eddig messze szinten aluli. A mostani meccsen legalább nem volt játékvezetői hiba, ez az első eddig... -
Coral Springs #801 Azt vártam hogy a görögök majd a szokásos védekező szart játsszák, majd bemákolnak egy gólt. Szerencsére a kolumbiaiak gyorsan lerendezték őket.
Mi ez a jó kis harmonika alapú zene, tudja valaki ? -
IXEMGabeo #800 sima kolumbiai győzelem;) ez a görög válogatott már nem a régi...szép, hogy kijutottak, de simán kieshetnek... -
#799 +1
a bíráskodástól eltekintve, nekem is pozitív eddig a VB a meccsek minőségét tekintve. Mondjuk ez a Kolumbia - Görögo. meccs nem volt túl nagy eresztés, de ez se volt élvezhetetlen