6938
-
Nyiri #679 Megváltás volt a síp -
#678 Hát szépen kitörölték a hollandok a seggüket a spanyolokkal :D -
Nyiri #677 Torres... grat -
#676 Torres hozza a formajat :DDDDDDD -
#675 A hollandok Amerikában mindig jók. 94ben egy marha jó meccsen maradtak Braziliával szemben alul, 78ban pedig ha Cryuff nem játssza a liberálist, és elmegy Argentínába, Hollandia akár világbajnok is lehetett volna. -
j0rmungandr #674 Kíváncsi lennék hány telitalálatos lett a világon -
Nyiri #673 Baszki. Azért küzdünk hogy ne legyen több gól... -
TomStorm #672 Hát ja,erre már nem.Szerencsétlen Casillas-t szanaszéjjel szo..... meg úgy az egész Spanyol csapatot:)
Már csak nevetek rajta annyira nem érdekel.
Majd jön az én csapatom szétszed mindenkit:D -
Monoton #671 Es akkor el lehet gondolkodni, hogy miert nem kezdett Fabregas, Cazorla vagy hogy miert nincs ott Carvajal, Negredo, Isco ... -
Zenszkij #670 ez a Hollandia nagyon le lett sajnálva, baromi erősek -
#669 Hehe. Yoo ezt nézni. -
j0rmungandr #668 Miket védett most meg! -
#667 OMG!!!!!!!!!!!
-
Zenszkij #666 jah és tegyük hozzá a 8-1nél a hazai pálya is lejtett nekik, az legalább 3 gól :D ergo mi is lehettünk volna világbajnokok, nincs minden veszve :D -
j0rmungandr #665 Chile-Spanyol döntetlen esetén nagy bajban lesznek Iniestáék. -
#664 Ezt akartam írni:)) ezzel a meccsel lépünk előre 20-at a világranglistán:D -
#663 Persze, ezután a 8-1 nem is olyan fájdalmas...ja de. -
#662 Komolyan, öröm őket nézni. És nem fognak leállni! Még van 8 perc, én 2:7et tippelek. :) -
#661 A végén még kiderül, hogy aranylábú futballistáink nem is olyan rosszak csak a hollandok kuuuuuvajók :D -
Nyiri #660 Ezt nem lehet kimagyarázni -
Gabe18 #659 K...a jók a Hollandok. Lelkesek, lendületesek. Elöl meg a Sneijder-Robben-Van Persie hármas félelmetes. Szerintem végig jobbak voltak, csak a spanyolok megint kaptak egy igencsak necces 11-est.
Az egy más kérdés hogy a Hollandokra jellemző hogy minden tornán van 1-2 szuper meccsük, aztán a végén nem nyernek. -
Zenszkij #658 5.75ös volt a szorzó nem lehetett kihagyni :) -
haxoror #657 Na jó bazmeg ez boszorkányság! Ilyen nincs! -
Nyiri #656 Jó ennyi volt... megyek haza. Remélem szembe köpik magukat a spanyolok -
#655 nah robben bealázott -
Zenszkij #654 áll, habár bet 365ön fogadtam a Hollandokra, meg a holland vagy x-re....DŐZS EZ A NAP! 5-1 -
Stockbauer33 #653 gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűű -
j0rmungandr #652 Robben!!! -
#651 bocsi, 1-5 xD -
#651 Pedig azért kicsit kezd Erlaucastley 8:1e felértékelődni.
:)
Ez az első évek óta, hogy nem totál égés az a csapat, aki a mi csoportunkban lett első. -
#650 Erre mondjad h csicska gól :D -
Monoton #649 Uristen -
#648 hahaha -
SzocsA #647 yeeeeeeeeeees alázás :_D :D -
Nyiri #646 Ez 2-4 nej úgy örülnék.... -
sempronius18 #645 Miért ne örülnének a válogatottjuk góljának nem értem a gyereket. -
Ferrari23 #644 Nálatok is beszart a telesport oldala? -
#643 első meccs és 1-4 -
TomStorm #642 Ja,hogy örülnek minden gólnak azt közben az első meccsük hagyjuk már.. -
TomStorm #641 Ne noob-ozzál hülyegyerek