6938
-
#958 Elfáradtak az angolok, ez már marad így. -
Stockbauer33 #957 -
Stockbauer33 #956 -
Zenszkij #955 buzi holland nem fújta be, tiszta 11es volt -
TomStorm #954 Az 11-es lett volna Angolok javára -
TomStorm #953 Mekkora goool Balotelli! -
#952 ez már az angol szövetség problémája:D -
TomStorm #951 Attól tartok 2.félidőben Rooney keményebbre fogja fogni,átveszi az irányítást -
IXEMGabeo #950 nem nagyon találsz jobbat pedig;)
Robinsonnál és Jamesnél azért még mindig jobb szerintem, és viszonylag fiatal is -
IXEMGabeo #949 na mára lépek...
Japán-Elefántcsont meccset is meglesem, de innen távozom. Jó8 -
#948 mondjuk úgy, hogy kevés hart meccset láttam és még így is arról marad meg bennem, hogy potya kapus, nem rossz kapus, csak egy angol válogatott kapujába nekem nem elég jó. -
IXEMGabeo #947 visszanézve Hartot nem értem miért nem ment vissza a kapujába:D ez tényleg az ő gólja lett volna, de Balotelli zsenialitása is egyben -
#946 én meg végre egy vb/eb-n tudok szimpatizálni az angolokkal:D
szerintem nagyon erős támadó soruk van, csak egy jó osztogató/irányító hiányzik a középpályáról.
Gerrard most sem nagyon működik olyan jól.
-
TomStorm #945 Ez is egy vélemény:)
Ahoz képest 1-1 -
#944 Tipikusan a Chelsea-s focijat probaljak tolni, hogy 10 ember vedekezi a teruletet aztan kontra. Egy fos foci. -
IXEMGabeo #943 Mutass akkor egy videót ahol potyázott a szezonban...emlékeim szerint bajnok lett a Man. city és az ő teljesítménye is kiváló volt...
de hagyjuk is, mert erre a meccsre kellene koncentrálni -
TomStorm #942 Szépen kifejelte mondjuk.Nekem tetszik az Angolok focija is de az Olaszok jobbak persze:) -
#941 :D
tűrhető?
hol a leggyengébb a ManCity?hol nem egy klasszis áll?XD
hart is olyan mint Weidenfeller a németeknél, kitud fogni nagyon jó napokat, de minden ilyenre jut 20 borzasztó potya nap.
amit balotelli helyzeténél csinált az komédia, rosszul jött ki, aztán még kint is maradt kb a 16-os szélénél, hogy be lehessen emelni a labdát fölötte.
ha rögtön visszafut akkor már nincs lehetőség emelésre.
Ha bemegy, akkor teljesen az ő hibája és nem kicsi hiba. -
TomStorm #940 Nekem megfelel ez a riporter,semmi gondom nincs vele nem az a lényeg -
IXEMGabeo #939 pedig Hart viszonylag egy tűrhető kapus:D Robinsonnál és a potya Jamesnél mindenképpen jobb -
#938 nyilván irreális elvárásai voltak:D -
#937 inkább egy újabb angol kapus teljesítmény lett volna, teljesen Hart-on múlt. -
#936 de amúgy nem tudom mit hajtja h mennyire szar a meccs. tényleg azt akarja h inkább aludjunk? -
#935 nem értem miért nem gundel közvetíti a nap meccsét vagy az a másik(nem az aki szokott riporterkedni néha:D) -
IXEMGabeo #934 Balotelli milyen laza volt, de Jagielka kifejelte:O ez bosszant, mert a vb gólja lehetett volna xD -
IXEMGabeo #933 Mezei barom...
Forma 1-ben is rengeteg ostobaságot mondott -
IXEMGabeo #932 kapufa ááá
olaszok vezethetnének itt:D -
#931 Ez a kommentár rossz nem a meccs :D -
IXEMGabeo #930 aztaaaaa Balo majdnem:D -
IXEMGabeo #929 Darmian ez helyzet volt:/ -
néha megesik :D -
IXEMGabeo #927 erőnléti edző lesérül meccs közben:D ilyet se hallottam még -
IXEMGabeo #926 beszarás lerúgtak valakit a szakmai stábból?:DDD -
TomStorm #925 Ivószünet b+ beindult a meccs omg -
IXEMGabeo #924 ezt elbaltázták az olaszok még az ünneplés hevében voltak... -
TomStorm #923 Megint üresen hagyták az Angolt bár az nem volt gól.Most az lett reméltem tanulnak belőle -
IXEMGabeo #922 ivó szünet mekkora:O:D -
TomStorm #921 Neeee kezdődhet elölről lol -
Stockbauer33 #920 Mi van itt? :DDD -
#919 milyen szar meccs? :D 1-1