6938
VB 2014
  • IXEMGabeo
    Miért nem tv-n nézed egyébként?:)

Miért kell streamezni?
  • TomStorm
    pofád lapos nézd a meccset bár úgyse érted oly mind1
  • Zenszkij
    elefántcsontparti bíró...figyeljétek meg ez nem fog hibázni
  • TomStorm
    Jujuj kezdődik:D
  • IXEMGabeo
    Elefántcsontparti bíró:/

félek:D
  • Coral Springs
    Téged kérdezett valaki hülyegyerek ? Nem itt kell agyalni a semmiről, valószínűleg te tévedtél el, nem is kicsit.
  • IXEMGabeo
    és ott van Bresciano is:)
  • IXEMGabeo
    itt vannak Vidalék;)

jó kis hajtós meccset várok;)
  • IXEMGabeo
    Chile meg fogja verni őket szerintem...akármekkora profik elég nagy pofon volt...bár attól függ...eléggé kétesélyes dolog ez, vagy összeszedik magukat lelkileg és odapakolják magukat vagy pedig még az is megeshet, hogy csoportutolsók lesznek...benne van a pakliban
  • TomStorm
    „Elemeznünk kell a történteket, aztán továbblépni. Nincs gond, a következő két meccsünket meg kell nyernünk, ezt pedig jobb elfelejteni – mondta Iniesta, aki négy éve a dél-afrikai torna fináléjában a győztes gólt szerezte. – Senki sem számított ilyen visszavágóra, elfogadjuk a kritikát, ez nehéz időszak, de készen állunk a folytatásra."

Ennyi
  • [HUN]FaTaL
    Aki látott Barca meccset a szezonban az annyira nem lepődött meg a vereségen.

Mondjuk ez durva alázás volt azért.
  • TomStorm
    Hát ja,bőgtek azok már többet mint a Spanyolok az is igaz:)
  • TomStorm
    Ez volt durva meccs és jó?Te el vagy kissé tévedve szerintem
  • IXEMGabeo
    előttem már leírták, hogy a Hollandok 1 meccset mindig fognak...4 éve a Brazílok ellen...EB-n ők is lebőgtek;))) úgyhogy nincs miről beszélni

spanyolok pedig hosszú éveken át betonbiztosak voltak...egyszer minden nagy csapat életében eljön a vereség íze...

pl. Aranycsapat, a Zidane féle Francia csapat továbbiak pl. a Barcelona, Manchester akár a Milan, Inter... sokkal szebb napokat láttak egykoron aztán nekik is eljött azaz időszak, amikor sorozatos zakókba szaladtak bele, hát most ennél a Mundial féle aranygenerációnál is eljött ez a pillanat:( persze még remélhetőleg össze tudják kapni magukat, de félek velük most fog megtörténni az, ami a Hollandokkal az EB-n 2 éve
  • TomStorm
    De megy minden tovább ezzel semmi nem dölt el.Hollandok is kapnak majd focizni akaró csapatot és Spanyolok is kifoghatnak egy ilyet mint amik ma ők voltak:DD
    Előfordulhat..
  • Coral Springs
    Ez nagyon durva meccs volt, lehet hogy a VB legjobbja. Van Persie gyönyörű góljával megindultak a hollandok, utána pedig szanaszét szopatták a spanyolokat. Ettől a holland kerettől már nem is olyan gáz az a magyarok elleni 8-1, ha így meggyalázták a spanyolokat nekünk végképp nem volt esélyünk.

A TeleSport viszont elmehet a jó kúrva anyjába hogy nem képesek egy normálisan működő stream -et összehozni már évek óta, holnap muszáj lesz megnéznem felvételről normális minőségben is a második félidőt mert beszart totálisan az egész, még az oldaluk se volt elérhető.
  • IXEMGabeo
    Chile ellen De Geát védetném a spanyolok és Casillas érdekében...

ő viszont elég jó formában van
  • TomStorm
    Engem is zavar ez az egész.Itt valami nem stimmel.Vagy csak egyszerüen összeomlottak na de egy Spanyol válogatott?Nem is volt kedvük focizni a Hollandok meg durván kihasználták ezt
  • IXEMGabeo
    Megvan mindenkinek a saját indoka, nem tudjuk mi zajlott az öltözőben avagy edzés közben...Ramossal egyszer fellázadtak és aztán elkezdte szivatni azzal, hogy kirakta a kezdőből egyik pillanatról a másikra...

és igazából a meccs hiány még mindig pokolian érződik rajta, mert Ancelotti is max a kupameccseken játszatta...BL döntőben is hibázott, de mondom az egész ember szét van csúszva holott hosszú éveken át ő volt a legjobb
  • AnuluWork #699
    Kicsit feszített szezonjuk volt.
  • Zenszkij
    nem, szerintem Mourinho látta, hogy milyen kutyaütő volt már akkor
  • IXEMGabeo
    ma a Ramos-Pique páros ordenáré volt...katasztrófa egyszóval

Robben úgy lefutotta őket, mint a huzat...itt valami nagyon nem volt kerek és az 1. félidőben minden oké volt
  • IXEMGabeo
    1. félidőben a spanyolok jól tolták helyzetük is volt nem egy, de egy váratlan Van Persie gól mindent felborított...

Diego Costa féle esés inkább ért 11-es, mint Fredé...bár sok esetben nem adják meg

Casillast szar volt látni, ahogy szenved...Mourinho tönkretette ezt az embert
  • AnuluWork #695
    Szerintem ezért történt minden: Péntek 13 van és telihold!
  • IXEMGabeo
    :(((

1-0-nál Silva helyzete...

minden bejött a Hollandoknak a 2. félidőben és Casillas összeomlott lelkileg...sajnáltam őt...Robbennék jók voltak, de nem lesznek világbajnokok...nekik mindig összejön 1 nagy hal, de kérdés mennyire lesz elég a végére
  • AnuluWork #693
  • Master91
    ez baromi szép volt
  • ToCsEk

• AnuluWork #690
  • AnuluWork #689
    Nézd, 1982ben MI egy Salvador (El-Salvador) ellen kezdtünk 10-1el. Ez azóta is rekord, mégis, utána kikaptunk az Argentínától, és döntetlent játszottunk Belgiummal, majd kiestünk. :)

Ez a meccs Salvadorban volt. A többit rakd össze! :D

(Csak viccelek! Szerintem Chile komolyan beköszönhet egy Ausztrália elleni győzelemmel a második helyen. HA nyer.

• j0rmungandr
    Közhellyel élve a spanyol középpálya a 2. félidőben átjáróház volt.
  • sempronius18
    Na b+ Sportklubbon VB láz Gosztonyival, Lencsével, Horthival + majd mindjárt pár alkoholista betelefonálóval.....Bognár Gyuri visszasírlak!
  • tobias88
    Érdekes tény: A spanyolok 2010ben 2 gólt kaptak összesen a világbajnokságon.

Persze most a 3.ban a Bíró és Casillas is benne volt, a 4.ben Casillas, de ha nem rendezik magukat akkor vége is vagy talán már vége is. Szerintem a Xavi Iniesta Busquets középpályával van a baj, mondom ezt Barcásként. Egyszerűen ha elvesztik a labdát egyik se fut vissza védekezni, nem hogy sprintel...
  • haxoror
    5-1 bazmeg ÖT-EGY!!! Ez a meccs tényleg megtörtént? Rémálom, kb ennyi volt a spanyolok részvétele a VB-n, ebből nem fognak visszajönni
  • AnuluWork #684
    Ez a van Gaal-Kluivert (Klőfert, ahogy a holland mondja) duo azért kurva jó.

Még a belgákra leszek kíváncsi.

Lehet, hogy bár festékkel festik a pályát, mert szar a fű, a bírók olyan szarok, mint atom, a stadionokban elmegy a világítás, mégis, ez a vébé marha jó lesz?

:)

Lehet, hogy a bírók elkezdenek Chilére gyúrni, a spanyolokat meg ott szopatni, ahol érik? Mert különben itt három meccs múlva Brazil-Spanyol meccs lesz ...
  • Solten
    Hubazzeg', de jo meccs volt.
  • w77d
    sanszos
  • Zenszkij
    Torres ahelyett, hogy bepasszolná...istenem mekkora kutyaütő. A tiki taka tityi toty lett :D.
  • Láma!
    lehetett volna nyóc...
  • SzocsA
    egy holland német döntőt megnéznék ! :D