6938
VB 2014
  • DasIsFuck
    olyan nagyon-nagy ne vigye el, inkább ilyen bundesliga,premier league közép csapatba lenne jó helye, aztán meg akár a csillagos ég.
  • IXEMGabeo
    ez azért sokkal inkább 11-es volt, mint Fredé, mert az nem volt az...

itt lerántották Luganot
  • ressy14
    csak én hittem hogy Falcao nélkül gyengék a kolumbiaiak? :D
  • DasIsFuck
    Az a vicc, hogy amíg azt a Neymar-t körbeszopkodja az egész sajtó, meg világ top 3-ba emlegetik, de egy Suareznek a közelébe nem ér, főleg nem cr vagy messi közelébe akik meg már bizonyítottak vmit.

meglepetést várok az angoloktól is, szerintem most akár az elődöntőbe is elverekedhetik magukat.
  • IXEMGabeo
    fúú Uruguaynak nagyon nehéz dolga lesz:OOO úgy látszik nagyon Suarezre épült ez a csapat, amiért kár, mert több van bennük...

Costa Rica nagy meglepetést okozott, de hatalmas grat nekik, kis csapatként akarták a sikert és az edzőjük mentalitása is tetszik

ez a Campbell gyerek már most egy csiszolatlan gyémánt remélem elviszi valami nagyobb klub
  • G_ArchAngel #873
    Nagyon jo eddig a golatlag, de ha az idiota jatekelvezetok nem fosztjak meg Mexikot goloktol, meg jobb is lehetne.
  • ressy14
    holland, kolumbia, meg ez
  • Láma!
    melyik 3? csak kettő nem? holland meg ez
  • DasIsFuck
    Ennyit érnek Suarez nélkül...

a továbbjutást meg a "vb" győzelmet már fújhatják.

Megmentették a napot a costa ricaiak, mert a 2. félidőig borzalmas volt az összes addigi félidő.
    Tegnap a chile-ausztrália is ilyen volt, az ausztrálok feltámadása megmentette a meccset.

• dave9004
    melyik 3?
  • ressy14
    eddig 6-ból 3 meglepetés, nem semmi
  • Jakuza1
    Hat mar a masik is megerdemelte volna a felpalyanal azt a felugrasbol sipcsontra talpalast.
  • Zenszkij
    ez is egy tippmixgyilkos meccs volt, teljesen megérdemelt a Costa Rica győzelem, szégyellhetik magukat az uruk, remélem ki is esnek
  • Susarc
    Gratulálok Pereirának....1 perccel vége előtt piros lap
  • karajjj
    Itt csak simán elgurult a gyógyszer szerintem
  • Takezó
    Ezért nem szeretem az urukat, elég mocskosan játszanak, ha nem nekik áll a zászló.
  • TomStorm
    Ez nagyon szép Costa Rica bemutatkozás.

Mondjuk én holnaptól nem tipmixelek tovább:D
  • Oziris666
    A lesajnált Costa Rica háháh bazze
  • petee
    Én is csak füleltem, megállt a vacsi a számban :D
  • Zenszkij
    uruknak létkérdés a győzelem, habár Anglia gyenge mint a harmat, és az olaszok is képesek bárkitől lenyalni
  • Jakuza1
    De legalabb beindult a meccs, mert az elso felido az nagyon gyatra volt.
  • dave9004
    ezek ketten még az olasz-angol csapatot is megfoghatják. lesz körbeverés.
  • Zenszkij
    ez a Cavani egy kutyaütő
  • karajjj
    Akkor nem csak én hallottam :D
  • Zenszkij
    gyengék az uruk, nem érdemelnek győzelmet
  • Takezó
    rendesek ezek a Costa Rica-i szurkolók, hogy azt skandálják, hogy "Hungária!" :D
  • Jakuza1
    Es a mostani lovese is gyonyoru volt, es tisztan lathato hogy tudatosan belsovel akarta a felsobe rugni.
  • Mor3llo
    nagy csalódás az uruk játéka
  • Jakuza1
    Erdekes, ez az uruguay, a vedelmuk volt a biztos pont es igazan zartan vedekeznek altalaban erre kapnak egy ilyen golt, hogy elotte mar eljaszottak ellenuk par perccel korabban.
  • karajjj
    Suarezról levették a szájkosarat, ha bejön, harapósabb lesz a támadójáték :D
  • ressy14
    hát így nemigen fognak továbbjutni az uruk, pedig vb 4-dik hely aztán copa america győzelem...
  • Oziris666
    És az Arsenal parádés csatárai közé nem fér be :D
  • Mor3llo
    vezet Costa Rica :)))
  • Takezó
    Na, akkor lassan megvannak a csoport továbbjutói? :D
  • karajjj
    Nem pont így gondoltam :D
  • Jakuza1
    Ez a Campbell nem egy rossz zsugas, egesz merkozesen nagyon jol jatszik.
  • karajjj
    Föh micsoda gól :D na most remélem beindul a meccs
  • karajjj
    Reklám delban htx!
  • scarpa99
    Több, mint 5000 € összdíjazás!
  • scarpa99
    Most a VB alatt értékes nyereményekért játszhatsz.
    Próbáld ki magad menedzserként, és találd el azt a kezdő 11-et aki a legjobban teljesít a forduló során!

Regisztrálj és nyerd meg az értékes nyeremények valamelyikét:
    http://beta.foosio.com/index.php?r=registration%2Frefer&refcode=vO2Cywqn

A Foosio a tippjátékok, a fantasy futball menedzser és a stratégia ötvözete, ahol a focisták következő meccsükön nyújtott teljesítményét kell megjósolnod.

Valós játékos teljesítmények valódi meccseken, valós időben! Foosio - Football with Fantasy egy ingyenes, online, napi fantasy futball menedzser játék. Más játékokkal ellentétben, akár minden meccsnapon állíthatsz össze új fantasy-álomcsapatokat valódi játékosokból, akiktől a legjobbat várod. Nincs átigazolási keret, nincsenek transzferek, semmi sem korlátozza elképzeléseidet! Mérkőzz meg a többi Foosio menedzser ellen a Játék-asztaloknál, és bizonyítsd be: a te választásod volt a legjobb! Kövess mindent élőben - valódi meccsek eseményeit, eredményeit, a játékosok teljesítmény-pointjait és fantasy csapatod helyezését. Győzz és nyerj értékes jutalmakat!

Regisztrálj és nyerd meg az értékes nyeremények valamelyikét:
    http://beta.foosio.com/index.php?r=registration%2Frefer&refcode=vO2Cywqn