6938
-
#878 olyan nagyon-nagy ne vigye el, inkább ilyen bundesliga,premier league közép csapatba lenne jó helye, aztán meg akár a csillagos ég. -
IXEMGabeo #877 ez azért sokkal inkább 11-es volt, mint Fredé, mert az nem volt az...
itt lerántották Luganot -
#876 csak én hittem hogy Falcao nélkül gyengék a kolumbiaiak? :D -
#875 Az a vicc, hogy amíg azt a Neymar-t körbeszopkodja az egész sajtó, meg világ top 3-ba emlegetik, de egy Suareznek a közelébe nem ér, főleg nem cr vagy messi közelébe akik meg már bizonyítottak vmit.
meglepetést várok az angoloktól is, szerintem most akár az elődöntőbe is elverekedhetik magukat. -
IXEMGabeo #874 fúú Uruguaynak nagyon nehéz dolga lesz:OOO úgy látszik nagyon Suarezre épült ez a csapat, amiért kár, mert több van bennük...
Costa Rica nagy meglepetést okozott, de hatalmas grat nekik, kis csapatként akarták a sikert és az edzőjük mentalitása is tetszik
ez a Campbell gyerek már most egy csiszolatlan gyémánt remélem elviszi valami nagyobb klub -
G_ArchAngel #873 Nagyon jo eddig a golatlag, de ha az idiota jatekelvezetok nem fosztjak meg Mexikot goloktol, meg jobb is lehetne. -
#872 holland, kolumbia, meg ez -
#871 melyik 3? csak kettő nem? holland meg ez -
#870 Ennyit érnek Suarez nélkül...
a továbbjutást meg a "vb" győzelmet már fújhatják.
Megmentették a napot a costa ricaiak, mert a 2. félidőig borzalmas volt az összes addigi félidő.
Tegnap a chile-ausztrália is ilyen volt, az ausztrálok feltámadása megmentette a meccset.
-
#869 melyik 3? -
#868 eddig 6-ból 3 meglepetés, nem semmi -
#867 Hat mar a masik is megerdemelte volna a felpalyanal azt a felugrasbol sipcsontra talpalast. -
Zenszkij #866 ez is egy tippmixgyilkos meccs volt, teljesen megérdemelt a Costa Rica győzelem, szégyellhetik magukat az uruk, remélem ki is esnek -
Susarc #865 Gratulálok Pereirának....1 perccel vége előtt piros lap -
karajjj #864 Itt csak simán elgurult a gyógyszer szerintem -
Takezó #863 Ezért nem szeretem az urukat, elég mocskosan játszanak, ha nem nekik áll a zászló. -
TomStorm #862 Ez nagyon szép Costa Rica bemutatkozás.
Mondjuk én holnaptól nem tipmixelek tovább:D -
#861 A lesajnált Costa Rica háháh bazze -
#860 Én is csak füleltem, megállt a vacsi a számban :D -
Zenszkij #859 uruknak létkérdés a győzelem, habár Anglia gyenge mint a harmat, és az olaszok is képesek bárkitől lenyalni -
#858 De legalabb beindult a meccs, mert az elso felido az nagyon gyatra volt. -
#857 ezek ketten még az olasz-angol csapatot is megfoghatják. lesz körbeverés. -
Zenszkij #856 ez a Cavani egy kutyaütő -
karajjj #855 Akkor nem csak én hallottam :D -
Zenszkij #854 gyengék az uruk, nem érdemelnek győzelmet -
Takezó #853 rendesek ezek a Costa Rica-i szurkolók, hogy azt skandálják, hogy "Hungária!" :D -
#852 Es a mostani lovese is gyonyoru volt, es tisztan lathato hogy tudatosan belsovel akarta a felsobe rugni. -
#851 nagy csalódás az uruk játéka -
#850 Erdekes, ez az uruguay, a vedelmuk volt a biztos pont es igazan zartan vedekeznek altalaban erre kapnak egy ilyen golt, hogy elotte mar eljaszottak ellenuk par perccel korabban. -
karajjj #849 Suarezról levették a szájkosarat, ha bejön, harapósabb lesz a támadójáték :D -
#848 hát így nemigen fognak továbbjutni az uruk, pedig vb 4-dik hely aztán copa america győzelem... -
#847 És az Arsenal parádés csatárai közé nem fér be :D -
#846 vezet Costa Rica :))) -
Takezó #845 Na, akkor lassan megvannak a csoport továbbjutói? :D -
karajjj #844 Nem pont így gondoltam :D -
#843 Ez a Campbell nem egy rossz zsugas, egesz merkozesen nagyon jol jatszik. -
karajjj #842 Föh micsoda gól :D na most remélem beindul a meccs -
karajjj #841 Reklám delban htx! -
scarpa99 #840 Több, mint 5000 € összdíjazás! -
scarpa99 #839 Most a VB alatt értékes nyereményekért játszhatsz.
Próbáld ki magad menedzserként, és találd el azt a kezdő 11-et aki a legjobban teljesít a forduló során!
Regisztrálj és nyerd meg az értékes nyeremények valamelyikét:
http://beta.foosio.com/index.php?r=registration%2Frefer&refcode=vO2Cywqn
A Foosio a tippjátékok, a fantasy futball menedzser és a stratégia ötvözete, ahol a focisták következő meccsükön nyújtott teljesítményét kell megjósolnod.
Valós játékos teljesítmények valódi meccseken, valós időben! Foosio - Football with Fantasy egy ingyenes, online, napi fantasy futball menedzser játék. Más játékokkal ellentétben, akár minden meccsnapon állíthatsz össze új fantasy-álomcsapatokat valódi játékosokból, akiktől a legjobbat várod. Nincs átigazolási keret, nincsenek transzferek, semmi sem korlátozza elképzeléseidet! Mérkőzz meg a többi Foosio menedzser ellen a Játék-asztaloknál, és bizonyítsd be: a te választásod volt a legjobb! Kövess mindent élőben - valódi meccsek eseményeit, eredményeit, a játékosok teljesítmény-pointjait és fantasy csapatod helyezését. Győzz és nyerj értékes jutalmakat!
Regisztrálj és nyerd meg az értékes nyeremények valamelyikét:
http://beta.foosio.com/index.php?r=registration%2Frefer&refcode=vO2Cywqn