6938
-
#603 Túl kellene már esni az A-B csoport első körén, hogy ne legyen köze a VBnek a brazilokhoz. Hipp-hopp utána semmi baj nem lesz a bíráskodással. -
Nyiri #602 Ezt is színház volt -
j0rmungandr #602 Hátrányban a spanyolok, előjön a bunkó-vagyok-lefejellek-faktor? -
#601 -
#600 !!!!!! most mi a forgatókönyv? piros lap egy Hollandnak:?:DD
Jó a meccs egyébként:) -
#599 Bíráskodás, b+! -
SzocsA #598 Így kell focizni. Hajrá Bayern :D -
#597 A brazilok helyzet most lett nagyon nehéz ... :) -
Zenszkij #596 ERRŐL VAN SZÓ!!!! -
#595 ha katar és mindenezek után újraválasztják Blattert akkor még 5 évig nem lesz semmi változás. -
#594 ezazezazezaz ezeket a hollandokat szeretem -
Stockbauer33 #593 gyönyörű volt -
#592 Mondjuk egy alapos reform már ráférne a focira, bár a mostani fejeseket is váltani kéne ehhez. Blatterrel kezdve. -
#591 akkor a bíró belefúj a sípjába és megállítja :D -
SzocsA #590 ez milyen 11es volt? rálépek a másik játékos lábára és én kapok 11est :D
az összes bírónak szemüveg kéne.
meg a játékosok nem filmforgatáson vannak hanem focimeccsen, menjenek a ... -
#589 Én a jó meccsnek:) meg az angoloknak de úgyis be égünk:P -
#588 Max. ha az RTLK adja a meccset, lemaradunk a végéről a lottósorsolás miatt. :) -
#587 Link
Itt valóban látszik hogy ő répett rá a védőre :)
Valóban kamu... -
haxoror #586 +1 spanyoloknak drukkolok de ez kamu volt -
#585 Az belefer. -
#584 Látszik hogy várja hogy mikor lépjen rá a lábára.. pfff de ezt nehezen láthatja a bíró:( majd a szállodai szobában elsírdogál:) -
sempronius18 #583 Szerintem egyébként azt aki itt kikap Chile megtréfálhatja. -
#582 No igen, de amilyen meleg van, csoda, hogy valaki vállalta a kommentátorkodást. :) -
Zenszkij #581 ezek a szagértők...véleményes 11es...LOL hát mondják már ki, hogy kamu volt, kíváncsi lennék Kovács Zozó ellen fújtak volna be ilyet milyen pofát vágott volna egy Fradi Újpesten, Bánfi meg megmutatta mit tud Jugoszlávia ellen -
#580 Mondjuk gyenge a holland védelem, de gyűjtik a sárgákat. Bebaszna a braziloknak, ha nem a spanyolok nyernek.
Részemről visszatekertem, tudtam, de a szünetben már lehetett látni mindenki számára, hogy mekkora kamu volt a 11es. :)
A gól meg gyönyörű volt. :) -
#579 Én meg abban, hogy bemondás alapon lesz ítélethozatal :D -
#578 a Google glass rengeteg lehetőséget adna. Ki kell forrnia magát a technológiának, de én abban látom a bíráskodás jövőjét. -
#577 és ha egy leshelyzet vagy szabálytalanság gyanús ziccerhelyzet után nem áll meg a játék? -
#576 mint nhl-be érdekes ott milyen jól működik -
Nyiri #575 Olvadtan régen olyan ötletet hogy hosszabbításban ha valakiről kimegy a labda akkor annak le kell jönnie... így növelni az esélyt a gólra...
-
#574 Ezt mondtam az asszonynak... :D Rohangalnak ezek a majmok a headseattel, par mp-ig tartana az egesz; elesik, megnezni a replayt, ha szineszkedett: lap, oscar dij, szabadrugas kifele, ellenben 11-es. -
Zenszkij #573 habár Pelének voltak ötletei, növeljék meg a kapu méretét meg ilyenek :D -
TomStorm #572 Jók a Spanyolok.Most válaszolnak majd! -
TomStorm #571 Hogy meglepődött:)) -
#570 sárga+piros lapok -
#569 De tegnap óta ez megy.
A braziloknak nyerniük kellett, nyertek, de hogy?! :D
Aztán észbekaptak, hogy biza nem elég, ha legyengítjük a B2t, hanem azért illene nekünk is csoportgyőzelmet aratnunk, így nem nyerhet Mexikó, mert a végén még - mivel ismeri a focinkat - meglepi álmos csapatunkat. Nos, két gólt nem adtak ma meg neki, de lőtt egy harmadikat, 3 pont. Nehéz lesz. Nem csodálnám ha a brazilok nem lennének elsők, és a spanyolokat kapnák meg. :) -
j0rmungandr #568 Miért fújta le? Na mind1, izgalmas 2. félidő lesz. -
Nyiri #567 Amúgy a spanyolok ha nem alibinek akkor komoly indítások vannak... Csak rúgni is kéne -
Nyiri #566 Baszki....ez durva volt -
#565 Ezt hívják gólnak!!:))