6609
Dragon Age II
  • wedge31
    Erösen behatárolják a mozgásterünket ebböl legalábbis az jön le.
  • Jimmyke
    Mondjuk lehet majd modifikálni a rucikat, de a lehetősége benne van.
  • Pares
    De most tök komolyan. Ez mitől is konzolos?
  • Jimmyke
    A fix ruci fix statokkal lehet nem fog egyezni az én karakterfejlesztési elképzeléseimmel, a szabadon cserélgethető részletesebb inventoryval esetleg lehetőségem lenne a kívánt irányba öltöztetni a karaktert (azokból a tárgyakból, amit nem használhat, tehát kevesebbet cuccai lesznek).

Tegyük fel DA:O esetében is ilyen megoldás lett volna. Zevrant Momentum/Dual Strike két egykezes kardos motollaként akarom használni, de a rucijai csak crit/backstab dmg bónuszokat adnak.
  • Pares
    Nekem tetszik!
  • Pares
    Ammá' igen, hogy ha valaki egy darab kép alapján is képes butítást kiáltani. Főleg, hogy arról a képről még az akár mit is le lehet olvasni, gyakorlatilag ebből lehetetlen megállapítani akár mi konkrétat. Kaptunk három képet arról, hogy hogyan fog kinézni az inventory meg a skill vagy talent tree (ez sem állapítható meg pontosan). Ennyi.

El tudom képzelni, amikor a játék megjelenése után wedge első dolga az lesz, hogy megszámolja, hány talent van a játékban, és miután rájön, hogy az első rész 96-ja után ebben csak 48 van összesen (bár mind 3x upgrédelhető, de ez persze mellékes), szól ShaiHuludnak, és kórusban fogják kántálni a "Lebutították" c. slágert...

• wedge31
    A konzol feeling lehengerlö...
  • Pares
    Ja és még valami: NEM BUTÍTÁS.

• Murder3
    Jujj de ocsmány skin.
  • Pares
    Hawke esetében az inventory változatlannak tűnik. És ó igen. Ezt most látom először. A party tagoknak ezek szerint nem lesznek külön kiegészítő bigyóik, csak egy komplett páncél/ruha. Ez még azonban közel sem jelenti azt, hogy kevesebb dolog jutna nekik...
  • Pares

1. Egy kép alapján nem tudhatjuk, hogy pontosan hogyan is működik.

2. Ráadásul azt leszögezték, hogy minden képességnek több szintje is van.

• wedge31
    Elég minimalista tree...

Ha valakinek ez nem butitás akkor nem tudom mi az...
  • Jimmyke
    Party tagoknak kevesebb cuccai lesznek, flame on.
  • Jimmyke
    Inventory és Talent Tree
  • Pares
    Fúúú, ebből olyan flame lesz megint...

• Pares
    Na megint jön a sok okos...

Semmivel sincs baj. A Dragon Age II szerintem akkora előrelépés lesz az elődjéhez képest, mint a Mass Effect 2 az 1-hez képest. Szóval nagyon nagy.
    Ráadásul nem értem, mit sirattok?! A Mass Effect esetében még volt is alapja a siránkozásnak (pl.: az annyit emlegetett inventory miatt), de a DA:O esetében nem olvastam semmi hasonló változásról. Az lenne a hatalmas baj, hogy a fölülről nézős ún. "stratégiai" nézet valamelyest átalakítva kerül bele a játékba, és végre lehet, hogy valami haszna is lesz?
    Vagy mi van?
    Írjátok már le konkrétan, hogy mi a bajotok a II-es résszel, azon kívül, hogy egyfolytában csak a "butított" szót szajkózzátok. Mert tudjátok, úgy semmit se lehet kitárgyalni, ha az egyik fél csak általánosságban "butított"-ozik meg siránkozik, hogy "Pfúúúj, ez má' nem olyan hárdkór mint anno a BG", jelentsen ez bármit is.

A játékokkal is tökre úgy van, mint a filmekkel. Többnyire mindig az eredeti a legjobb, az újrafeldolgozások szart se érnek (kivéve pár ritka esetet). Szóval BG csak egy van. DA csak egy van. Bármennyire is próbálták visszahozni a BG fílinget (bár szerintem ezt mint marketingnek is felfoghatjuk), a DA-nak szerintem kifejezetten DA fílingje van. És miközben várom a II-es részt, nem siratom az öreg klasszist. Max. előveszem, ha annyira fáj rá a fogam, és azt játszom (bár ez már rég volt).
  • nr1ranger
    Amúgy meg olvastam hogy voltak olyanok is akik azért nem játszották végig mert a harcrendszer nem tetszett nekik, szöszmötölős volt lassú volt stb és a pörgősebb dolgokat szeretik, és ezért szerintem nem lehet őket elítélni. Nekik ez jobban be fog jönni, mások pont ezért nem fogják végigvinni a 2-t. Van akinek meg tök mind1 hogy milyen a harcrendszer ha az a maga módján élvezetes (pl én is, nekem tetszett a da:o, kotor, fable harcrendszere, pedig mindegyik másként működött.) Én amúgy kipróbáltam a Baldours gate-t mert mindenhol ehhez hasonlították a DA:O-t de a Baldour nagyon nem jött be nekem (sőt egyik bioware játék sem ami a KOTOR előtt készült). De attól még hogy egy játék nem jön be neked, attól még nem kell fikázni a játékot, sem a készítőket mert nem olyanra csinálták amilyet te akartál, nem lehet minden egyes emberre külön fejleszteni. Van sok játék, ezek közül biztos van olyan ami neked totál bejön. Igen ebből az ember mindíg újat akar, de már sztem régóta rájött mindenki, hogy van amikor egy klasszikust nem lehet megismételni, mert 10 évvel ezelőtt más hangulatban játszottál vele és a szép emlékek megmaradtak és egy 10 éves klasszis folytatásánál az ember mindig olyan magasra teszi a lécet, hogy azt átugrani tényleg lehetetlen, mert biztos hogy ma már nem csinálnak olyat mint 10 évvel ezelőtt. A világ változik.
  • ShaiHulud
    na megint jon a sok okos...

nem lesz szar, senki se mondta. a problema az, hogy egy jatekstilusbol a masodik reszre mas jatekstilus fele tendalo jatek lesz. ez nem zarja ki, hogy jo lesz, hisz a mass effect is jo volt a maga nemeben.

tehat megegyszer: a stilus valtassal van a problema, fajo latni ahogy ugynezki vegleg kihal a baldur's gate fele rpg.

aki meg ezekutan sem erti: Dragon Age: Origins volt az a jatek amit bioware ugyhirdetett, harangozott be, hogy vissza a baldur's gate fele jatekhoz es ezt a stilust kedveloknek csinalnak egy hardcorerpg-t. mondjuk nem lett annyria hc, de meg midnig inkabb, mint amiko mostanaban vannak(illetve nincsenek :D) es a fajo dolgo az, hogy ezen meg "butitanak" majd.
    ETTOL MEG JO JATEK LESZ!

• Pares
    Megint az van, hogy sokan rinyálnak, hogy milyen szar lesz. Aztán úgyis tévednek.
  • wedge31
    Azért olvasol ilyet mert még a pc-és verzioból semmit se látunk...

A konzolos ficsörök meg ugye ebbe a topicba nem igazán nyügöznek le senkit...
  • nr1ranger
    Nekem sincs eddig problémám vele, mondjuk ez még mindig csak konzolverzió ha jól látom.
  • mike01010101
    Sok fanyalgást olvasni, de szerintem ez tökéletes, mind a grafika, mind a hangulat.
  • pxxl
    jójez. nincs ezzel semmi baj, így videó alapján :)
  • Jimmyke
    Pár napja szivárognak ki gameplay videók amiket rögtön törölnek.
    Aki szerencsés még megnézheti.
  • nr1ranger
    Ilyen minigame volt az 1. megjelenése előtt is. Amúgy meg útálom a f@aszbúkot, és csak ezért nem fogok oda regisztrálni :P
  • Aradebil2
    Dragon Age : Legends jön FACEBOOKRA....no comment,activision ajlavja
  • Pares
    Press X to win.

• Jimmyke
    Két PS3-as cikk, semmi PR bullshit, semmi Awesome Happens™

Interjú
    Preview

"We have done a lot of work to make the entry into DA II be smoother and friendlier. You can literally start fighting within 15 seconds of pressing the start button" - ez mondjuk érdekes. Elkezded a játékot és máris hentelhetsz.
  • nr1ranger
    Az alapjátékot mindenképp jó lenne magyar nyelven látni, a DLC-knek meg sztem mind1, mert azokhoz 1-2 hónap alatt elkészülget egy hobbi-magyarítás is, legalábbis ha ilyen 1-2 órás dlc-k.
  • nr1ranger
    Jaja, vártam is egy hetet mire újra volt:)
  • Sith
    Szerintem meg tök mindegy.. ha a játék jól fogyott akkor le fogják fordítani.. ha nem akkor nem. A DLC-k lehet nem fogytak kellőképpen és ezért nem volt honosítás, nem is csodálom mert elég drágák voltak ahhoz képest.
    (én ugyan konkrét eladásokat nem tudok, de úgy tudom az elején elég gyorsan elkapkodták a Galaxisból az originst)
  • wedge31
    Ha a Dead Space 2 angol lesz akkor valszeg vége az EA-s honositásoknak...
  • MerlinW
    Amit arra alapozol, hogy...? Amúgy nekem 8, nincs bajom az angollal.
  • Murder3
    inkább az h nem.
  • MerlinW
    Ez így van, de manapság semmi sem biztos:) Lásd DLC-k fordítása az utóbbi időkben. Egyébként valószínűleg magyarul fog megjelenni a DA2.
  • pxxl
    én úgy tudom, hogy pár éve kötelezően van EA játékokban a magyar nyelv (meg mellette más környékbeli is). ezér van régóta pl az nfs-ben is magyar nyelv.
  • MerlinW
    EA-n múlik, logikusan csak akkor tudnak nekikezdeni, ha elkészült a játék - azon része legalábbis - tehát majd meglátjuk.
  • Akranor
    Ez is honosítva lesz megjelenéskor?
    Sajnos sehol nem találtam róla infot..cdgalaxisnál angolt írnak csak :S
  • Láma!
    fúúú degagyi...
  • pxxl
    hogy fröcsög műanyag vér