6609
Dragon Age II
-
#566 Botrány... komolyan...
Wedge: nem fognak két harcrendszer lekódolni, PC-sek miatt pedig főleg nem:) -
#565 Jó karakter, de attól még megöltem, mert megérdemelte. Bábúként használt, többször átvert, megvonta a gyerek láthatósági jogát , stb.
Sokkal kevesebbért is halál jár a DA a világában:) Morrigan még megúszta gyors halállal. -
#564 Most erre van igény, mész és össze-vissza csapkodsz...
Én azért még reménykedek hogy a pc-és változatban nem változtatnak a harcrendszeren. -
Jimmyke #563 Újabb kedvrontó gameplay, extra méhzúgással.
Ez még mindig a konzolos hekendszles túlzottan mesélt verzió. -
#562 késsel a hátában, biz -
Pares #561 Morrigan az egyik, ha nem a legjobb karakter az egész játékban... -
#560 Pedig mikor leszúrtam, eléggé úgy tűnt, hogy vége Morrigan történetének -
ShaiHulud #559 "Morrigan’s story s not over even after the Witch Hunt DLC, and although I can’t go too far into it, I can say that she’s not done with this world by any stretch of the imagination." -
ShaiHulud #558 http://www.nowgamer.com/features/974/dragon-age-ii-bioware-interview -
Jimmyke #557 Nerdrage hatására lassították a kétkezes fegyverek támadási sebességét. :D -
#556 Az origins-ról egy évvel a megjelenése előtt már olyan videók voltak amik a közel kész grafikát mutatták, itt 5 hónap van hátra és...
Legalábbis én remélem nem ez lesz a végleges grafika, nem azért mert engem annyira érdekelne, de ez azért tényleg csúnyácska. -
#555 Ne vonjatok le következetést ebből a videóból. Ezt csak arra a konferenciára készítették... -.-' -
MrAndree #554 Sajna ez jellemző a Bioware-re, kidobnak valami fél infot, aztán amikor mindenki kiakad, akkor magyarázzák, hogy azért nem is úgy van az... -
#553 -
#552 Az egész marketing egy nagy nulla eddig, egymásnak ellentmondó infók tömege, nemcsoda hogy senki se tudja mit is várjon igazán. -
MrAndree #551 Kéne bizony. Mondjuk fogják is gondolom, ez se hivatalosan kikerült gameplay, csak valaki kamerázott egy jót. -
vasziszdasz #550 Azért nekik kéne hangsúlyozni, mert a mezei júzer nem fog utánanézni, csak elkönyveli hogy ez szar lesz, meg ne vegyem. Nem neki fog fájni ha szarak lesznek az eladások. -
MrAndree #549 Nem mindenki, csak a tipikus fan reakció, nem szimpi, húzzuk le jól azonnal. Nyilván az elégedetlen tömeg a hangosabb. Meg a tájékozatlan tömeg ugye.
A graf tetszik, a harcrendszer hack and slash. Konzolon. Ami viszont engem rohadtul nem érint. Pc-n marad az autoattack és a parancskiadás. Nyilván a Bioware is hülye, folyton a konzolos gameplayt mutogatják, és ha valaki nem néz utána akkor tényleg az jön le, hogy vérgagyi lesz az új harcrendszer... -
Jimmyke #548 Ja, nekem se megy már. -
#547 Én majdnem behánytam. :( -
Evoluti0N #546 Asszem le is töröltették a videót, legalábbis most már "not found"-ot ír, amikor a linkre klikkentek. -
Evoluti0N #545 Omg, ez elég gagyi. Valami hack 'n' slash játéknak még elmenne, de ez így nem DA. Nagyon remélem, h a PC-s verzióban tényleg nem változtatnak a harcrendszeren, vagy legalábbis nem negatív irányba.
Érdekes, h a Bioware-nél azt gondolták, h az egyszerűsítésekkel majd népszerűbb lesz a játék (nem mintha most nem lenne az), azonban a videó 5.9 pontot kapott a felhasználóktól és a kommentekből is látszik, h kb. mindenki úgy van vele, h "mi ez a szar?". -
Jimmyke #544 Bónuszként egy Sarah Jessica Parker LadyHawke erős idegzetűeknek. -
Jimmyke #543 Kamerás ninják kicselezték a gaz BioWareseket
Hááát. Konzolos eltúlzottan mesélt rész még mindig, elég röhejesen néz ki :D -
Evoluti0N #542 Kipróbáltam az Improved Atmosphere-t. Tényleg javít a helyzeten, de az a gond, h sok mindent átcsinál angolra a játékban. Egyébként az összes Bioware játéknak ez a betegsége, h nincs a városokban élet. Egy helyben állnak az NPC-k, max beszélgetnek. Mass Effectben is előfordul néha 1-2 NPC amelyik sétálgat, de többség csak áll. Ráadásul ha visszamegyek egy helyre órákkal később, még mindig ugyanott állnak. -
Pares #541 A grafika szép volt, csak itt-ott volt egy kissé igénytelen, például a Brecilian Forest-ben itt-ott lebegő fák, szűk folyosó szerű pályák, meg ilyenek. Ami engem legjobban zavart, az az volt, hogy néhány hely olyan volt, mint egy sírbolt. Az NPC-k egy helyben álltak, az erdőben alig lehetett állatokat látni (a békésebb fajtából), de Denerimmel volt a legfőbb gondom, azon belül is a Piacnegyeddel, mert eléggé unalmas volt, élettelennek tűnt a piac (ahol a legnagyobb nyüzsgésnek kellett volna lennie), a hangulat ott nem volt éppen a legjobb.
Szerencsére sok dolgon javítottak a modok, pl.: az Improved Atmosphere a már említett mozdulatlan NPC-ket javítja meg az általános "pályahangulatot", néhány hibával együtt. -
#540 Állitólag darkosabbnak szeretnék nem mesésnek...
Az elsövel rész grafjával se volt gond, legalábbis a többségnek tetszet. -
fnorbi89 #539 Szerintem is így sokkal jobbak a karakterek ,mintha egy kicsit mesésebb lenne, legalább is ezt vontam le a képeket látva, de ez a stílus szerintem jobban passzol egy fantasy-hez! -
RAMyMamy #538 XDDDDDDDDDDDDDDD -
MrAndree #537 No, ebből annyi már biztos, hogy a karakterek sokkal jobban festenek mint az első részben. :) -
#536 Na ezek már ingame képek. -
Evoluti0N #535 Basszus ez már beteges. Testvérek közötti összemelegedés :D
Azzal azonban egyetértek, h nagy előrelépés lenne ha komolyabb interakciók zajlanának le NPC társak között esetleg tőlünk függetlenül is. -
Pares #534 Azért az is érdekes, hogy milyen topikok kezdtek el tömegével megnyílni a social fórumon. Mármint Bethanyval na meg az Ő "kapcsolatai" kapcsolatban. A Bethany és testvére közti "összemelegedésről" például 10 oldalas a topik... Szépen elfantáziálgattak, és hát, őszintén megmondom, Bethanyt elnézve én is elgondolkodtam, hogy vajon a Bioware-nél szándékosan dizájnolták-e meg így...
Aztán jött Gaider, és:
"This is not going to happen, and the fact that it's even being requested makes me wonder."
Azért kiváncsi lettem volna, hogyha tényleg elvetemülnek ilyen dologra a Biowarenél, akkor hogyan és mit hoznak ki belőle, na meg a fogadtatást. A fórumot elnézve többen lettek volna azok, akik több mint hajlamosak lettek volna egy kis incest-re... De ezen kívül is érdekes dolgokon spekulálnak, mármint az NPC-k közti szerelmi kapcsolatok lehetőségéről, meg ilyenek. Érdekes, én már nagyon kiváncsian várom. -
#533 DM összes hajlakkja kellett Flemeth-nek :D -
Pares #532 Nem tudom, hogy láttátok-e már ezeket:
Flemeth, Hawke és Bethany ()
Hawke és Bethany ()
Bethany Hawke testvére...
...Must RESIST!!!
-
fnorbi89 #531 Hát REMÉLEM is ;-) -
ShaiHulud #530 PAX-on azt mondta a csavo hogy flemeth es morrigan szerepe is szignifikans. -
fnorbi89 #529 Csak azért kérdezem mert...
!!SPOILER (Dragon Age Witch Hunt DLC)!!!
Mert ugye a Witch DLC végén valami teleport kapu előtt van (hasonló ami volt a dalish elf előtörténetnél volt) és ott meglehetett ölni, a főkari hasba szúrja Morrigan meg át esik a kapun, na, de ezt simán túl is élheti szerintem. Arról nem is beszélve, mekkora egy karakter volt ő a DAO-ban, vétség lenne kihagyni a folytatásban.
Remélem Oghren öreg barátunk is visszaköszön majd kisebb-hosszabb időre, mert ő ugye nem halt meg az awakening végén se, ha jól emlékszem!
-
#528 Inkább 90 az :) -
#527 50%