6609
Dragon Age II
  • fnorbi89
    Mennyi esély van rá, hogy esetleg mégis feltűnhet Morrigan a DA2-ben?
  • fnorbi89
    Valahogy sokkal jobban néz ki a mint az dao de ezt természetes, qunari nagyon jó! B@kker miért nem lehet qunari-val menni áÁÁH!! Most már a kérdés hogy elmegy-e a gépemen vagy hogy vkari elég lesz hozzá :S
  • ratgab
    Mivel Aiur , a szülőbolgyójuk, megsemmisült új hazát keresnek és mivel hallották, hogy a Dragon Age világán (is) felütötte a fejét a ze..... ,illetve a blight, ezért mentek takarítani....
    Közben ha már ott voltak foglaltak maguknak 1 királyságot is, főhadiszállásnak... XD
  • SötétBarom
    Második képen miért van 3 protoss? :DA_:?
  • Jimmyke
    Aki nagyon kíváncsi lenne: Játéktechnikai és RPG mechanikai Kérdezz/Felelet

AOE kétkezes harcos és egyéb nyalánkságok.
  • MrAndree
    Hát gyanúsan szépek ingame képnek, az biztos.
  • MerlinW
    Az #512? Egy lótúrót ingame... ne komolytalankodjunk már:) Büdös nagy gumirenderek azok, nézd meg jobban.
  • TDC Geronimo
    ingamek
  • Evoluti0N
    Jaj de messze van még az a március
  • MerlinW
    Ezek nem ingame képek, hanem rendereltek:)
  • TDC Geronimo
    Féltem ettől az új art stílustól még mielőtt láttunk volna belőle képeket, de ezek után már nem aggódom. A karakterek valahogy sokkal élethűbbek vagy nem is tudom. Már csak egy jó kis HD gameplay kellene :(
  • wedge31
    Föleg a második.
  • pxxl
    nájsz!! tutli lesz egy ilyen qunari-m
  • TDC Geronimo
    Na ezek már mindjárt szebbek :o
  • Jimmyke
    Új képek

• ShaiHulud
    dex csak addig kell hogy megvedd a talenteket, utana mehet mind strre ill willpowerre. es az a dex sem megy veszendobe mert legalabb jo magas a defense meg az attackhoz is ad a dex. kurvajo a dw wari na :) momentum, precise strike, haste, dualstriking+valami mage weapon enchant=pwn.
  • MrAndree
    Hát két egykezes fegyvernek harcosnál az elsőben is akkor lett volna értelme szerintem ha náluk ahhoz strength kell és nem a dexterity mint a rogue-nál.
    valami normális gameplay jöhetne már, nem csak ilyen szar kamerás. Meg PC-s gameplay kellene, mert oké, hogy egy X-Boxot könnyebb kicipelni egy ilyen demozásra csak így tényleg azt látják az emberek, hogy ez egy hack & slash...
  • Prince23
    Valami friss kép jöhetne már...
  • MrAndree
    Oké.
  • Jimmyke
    Jaja, LadyHawke is játszható volt PAXon.
    Rogue kasztot is elérhetővé tették a demóban. Varrógép harcosoknak rossz hír, hogy két egykezessel aprítani csak a tolvaj fog tudni
  • Evoluti0N
    Ez a vitatkozást nem folytatnátok inkább privátban? Én is és szerintem a többiek is megköszönnénk.
  • MrAndree
    Érdekes. :)

Arról is szó volt, hogy hamarosan bemutatják a csaj Hawke-ot is. Gondolom azért mert Mass Effectnél is folyton baszogatta őket mindenki, hogy csak a férfi Shepardot mutogatják a trailerekben.
  • ratgab
    Logan és MrAndree vagy MrAndree és Logan (Csak, hogy ne legyen ebőől se sértődés felcserélve is leírom a neveteket)!

Én egyikőtöket se akarom megbántani, de most ezt a vitát itt kell lefolytatni? Csináljátok PM-ben ez nem a: Ba..sssuk le a másikat hülyeségek miatt, vagy a nem egyezik a véleményünk tehát te vagy a hülye topik!

Felnőtt emberek összevesznek hülyeségeken! Térjünk vissza a topikhoz és ássátok el a csatabárdot légyszives!

(Amennyiben a közbelépésem nem tetszik az sem érdekel. Engem anyámba elküldő hsz-ekre nem fogok válaszolni)

Megértéseteket köszönöm!

• MrAndree
    Nem azt írtad, hogy a küldetések számában hanem "összértékben". Nem ugyanaz a 2. Az első igaz. A második már vélemény. Összértékben nálam messze elmarad...

Ettől függetlenül nem írsz szarul, csak néha 1-2 hibával. Nem vészes.
  • wedge31
    Akkor nem kevés manna tartaléka lesz a srácnak...
  • Prince23
    Ki is hazudik akkor?

Idézem az egészet, ebből indult ki:

Én

"Hát gyerekek, ez a mafia 2 átvezetők nélkül piszkosul rövid. nem éárthatott volna több akció gameplay:S
    5óra 10 perc alatt KO
    Pedig ha sok küldi lenne benne, akkor agyba-főbe verné a GTA 4-et, mert a hangulatával már most is alázza. Nem mintha a gta 4-nek se lenne jó a hangulata... de összértékben amúgy a GTA 4 veri a Mafia 2-őt, ez tény!

Mindenképpen bele fogom számolni a végértékelésbe :("

Te

"Azért cikkíroként eléggé szégyellhetnéd magad, hogy ilyet írsz egy vélemény végére, hogy "ez tény"."

Én

"Miért nem tény az, hogy kevés küldetések vannak benne? GTA-hoz viszonyítva pl.
    nem egy user panaszkodik erre. és hogy kevés az akció tartalmú gameplay is, az is tény. A történettel nincs gond, de a vége, hááát.... a hangulatával sincs gond, számomra kicsit többet ér 6 pontnál."

És akkor én hazudok, és nekem van gond a felfogásommal???

Részemről lezárva véglege ez a hülyeség. Mond ki szarul írok. és kész le van zárva, nem kell lovagolni ezen sokáig

• Jimmyke
    Szósz

David Gaider Q&A felvételek itt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hawke apja egy apostate varázsló (magyarul nem tudom, hogy minek fordították), ő tanította Bethanyt és Hawke barátunkat is (ha varázsló). Hawknének meg Amell a leánykori neve, nemesi családból származik, az ember varázsló Wardennek is ez az utóneve
  • MrAndree
    Linket! :D
  • MrAndree
    Egyetértek. Részemről lezárva akkor, bocs mindenki.
  • Jimmyke
    Ejnye, megy itt a szájkarate, pedig olyan érdekes dolgokat tudtunk meg tegnap, hogy ki volt Hawke apja és hogy valószínűleg az ember varázsló Warden rokona Hawkéknak
  • wedge31
    Uncsi...
  • MrAndree
    Másra írtad, hogy tény de sebaj. És másra is reagáltam. Ha félreérted az nem az én bajom. Ha kérdezés helyett rögtön be is sértődsz rajta az se.
    A múltkor volt valami interjú valamelyik fejlesztő komával, hogy a harcrendszer PC-n marad nagyjából olyan amilyen volt (még talán ide is volt linkelve), éppen ezért unalmas kicsit naponta 40 embertől azt hallani, hogy "fúj, szar hack and slash lesz a DA 2", amikor nem lesz, csak mindenki baszik utánanézni mindennek.
    Az meg már ne fájjon ha valami rosszul írsz és odaírom hogyan kéne helyesen, hogy legközelebb helyesen írd le. Tudod, ha ezt velem csinálják nem szoktam megsértődni...
    Ha azért mert 1 hónap alatt 3-4 alkalommal (ha ennél többet állítasz akkor sajnálom de te hazudsz) kijavítottalak, ebből talán 1 volt amire még mondhatod is, hogy sértő, a többi marhára nem, de ennyire kiakadsz akkor inkább hagyjuk.
  • Prince23
    Tudod neked mi a gondod? Nem tudod elfogadni mások véleményét. A saját gondolatmenetedben szeretnél fürdeni.
    És az nem tény, hogy a GTA-ban sokkal több mellék küldi van (meg a város is nagyobb is) mint a Mafia 2-ben? asszem ezért írtad rám ezt hogy szégyelhetnéd magad cikkíróként, számtalanszor írtad már ezt rám. És mindig ezt az újságírást bököd fel nekem, holott az a vicc, hogy nincs meg szakképzésként vagy diplomásként nekem, de minden estre köszi, hogy ilyen nagyra tartasz :D
    Dragon age I és II topikokban is folytattad ezt. És miért mondok hülyeséget azzal is, hogy a DA II Mass Effect-szerű lesz? Ha ezt írták a honlapok (amik részben kiderültek, csak rumorsok voltak), most akkor mi van, lehet azóta megváltozott. és neked van igazad.
    Már több félmondatos kommentjeimre is rászálltál hogy kell helyesen, holott más is ír orbitális baromságokat, pl húsfeldolgozó üzemnek malacgyárt írt. na és akkor mi van? Még sem tolták le komolyan őt, csak jót nevettünk rajta
    És tényleg ne hazudj, hogy csak egyszer száltál rám:/ a törlés oka nagyon is meg van.
  • MrAndree
    Nem viselkedem sehogy veled Logan, egyetlen egyszer rád mertem szólni mafia 2 topikban, amin te azonnal megsértődtél aztán egy szó nélkül törölgetsz innen-onnan. Aztán most annyit mertem tenni, hogy pontosítottalak, mindenéle sértő megjegyzés nélkül (mivel általában nem szoktam embereket ok nélkül sértegetni), erre kiakadsz, hogy rádszálltam. És akkor ezek után meg csodálkozol ha tényleg beszólok. Egyáltalán semmi bajom veled de már elmondtam neked párszor, hogy baromira feldühít ha hülyeségekkel vádolnak.
  • Prince23
    Hát figyelj ilyenek után amiket írtál rám, hogy "szégyelhetnéd magad", meg újságírás, újságírás, újságírás, kritika csak ezzel jöttél már mióta. Kicsit sem feltűnő, az elmúlt 1-2 hónapban viselkedsz így- és lehet nem csak velem.
    Vedd már észre magad
  • MrAndree
    Na ja inkább hagyjuk, nincs kedvem még 50 hozzászóláson át veled vitatkozni mert csak offolás megy. Igazad van és kész. Grat. Béke.
  • MrAndree
    Elég röhejes a viselkedésed így 30 felett, ha már a korral jössz. "Személyesen az arcomba a véleményed". 10 éves korban még menő is az ilyen de elnőttként már kissé ciki. Én se kötöttem bele senkibe ha feltűnt vona (szegény Logant is csak pontosítottam amire megsértődött, megjegyzem abban a vitában se kérte a kutya se a véleményedet), emlékeim szerint te jöttél a trollozós dumával. De nem baj.
    "te rugdosod az embereket minden topikban, és elvárod hogy mindenki úgy gondolkodjon, ahogy te"
    Erről minimum 4-5 példát minimum 3 topikból kérnék szépen és akkor majd meglátjuk ki szájkaratézik. Köszike.
  • MerlinW
    Oké, felejts el, fejezd be a flémelést és a szeméyeskedést. Ha meg nagyon rám vagy izgulva, privátban megbeszélhetünk egy találkát és személyesen az arcomba döngölheted a véleményed.

A szájkaratéd 25-30 évesen nem engem minősít.. Ha pedig kicsit visszaolvasol, a kutya sem kötött beléd, te rugdosod az embereket minden topikban, és elvárod hogy mindenki úgy gondolkodjon, ahogy te.

Ha nagyon válaszolni akarsz erre a hsz-re privátban tedd, de inkább sehogy.
  • MrAndree
    Akkor főleg grat, eléggé minősít ez Téged. Én azért általában elolvasom mit írnak az emberek, te ezek szerint csak úgy egyszerűen beléjük kötsz. Persze nyilván nem lehetünk egyformák.
  • MerlinW
    DS nem RPG, hanem H&S mint Diablo és társai. Az más kérdés, hogy el van szabva:)