6011
-
Solt #70 Bekerült a játék a Steam Greenlight-ra, szavazzatok rá... :) -
#69 Jah! :( Egy kisgyereknek minden video uj... :S -
precise #68 régi. Ez még az első demóról van. kb 1+ éves -
#67 Van itt valami új videó...
-
oasys #66 Szépen kidolgozott a Maz..
-
pcgammer #65 -
#64 Nem tudja valaki a pályát hogy tudom kicserélni? -
Carl Davies #63 Helló!
Van egy olyan gondom, hogy ha feltelepítem a játékot akkor nem indul el :S "hibát észlel ezért leáll ..."
Mi lehet a baja? :S -
atiwrc #62 Csak rosszul emlékeztem:
"Add..." button-ra kattint. Install gomb után kiválasztod a zip-et konkrétan magát a zipet a mappán belül, majd az automatikusan települ, ha sikerült ott látni lehet a listában. -
atiwrc #61 Én is próbáltam tegnap berakni kocsikat pályákat, az új és a régebbi( csomagfelszedős) verziókba, több kevesebb sikerrel van ami ment van ami nem, elég furák voltak a régibe a fizikák.(Pedig kocsi az jó lett volna, IFA Truck Trail, dakaros kocsik VW és Man kamion)
Amiket viszont az új dev verzióba raktam és a hivatalos lap forumának letöltés részéből szedtem le azok közül mind ment szépen. Ott a forumba, de nem a letöltésekben volt még két kocsi(suzuki samurai, meg Nissan Patrol) de egyik nem csinált semmit, ha installálni akartam a másik meg kifagyasztotta a gamet. Egyikhez irtak is valamit hogy nem megy zipből. Más netes videók alatt talált linkekről töltött gépek se mentek (pl tractor)
A kraz is fent van a hivatalos lapon tán letölthető, volt valami ami csak egy xmé fájl volt azt a media mappába kellene belerakni vaalhogyn
Install:
Én csináltam egy mappát a spin tires-en belül, belelöktem a zip fájlt(pl celica.zip[azért nem a kraz-t irom mert most nézem és nincs kraz.zip-em pedig van a gamebe krazom, az lehet hogy a krazlog(kraz fa-szállító pót tartalmazza a kamiont is)]).
Game indit, ablakban futtatás, devmód-ra átkattintom.
"Add..." button kiválasztod a zip-et konkrétan magát a zipet a mappán belül, majd az install gombal telepíted, ha sikerült ott látni lehet a listában. És a sima "add" gombbal lehelyezi a pályára. A snap gomb egyébként a kamera elé dobja le, hogyha alapbol belerakná a földbe. A pótokkal viszont nagy gond van, mert ha nem kapcsolod le a kamionrol és úgy váltasz másik kocsira( ami már ott áll melleted a pályán, tehát nem most installálod vagy "add"-olod a maphoz) akkor eltünik :(.
Gondolom azt már tudod hogy a kocsik a levegőben megállnak, vagy a földhöz ragadva megmozdíthatatlanul állnak és ha csak rájuk váltasz akkor hat rájuk a fizika. Magyarán akármennyire is szerettem volna nem tudtam volna Uazt szállítani :(. Sőt még egy képet is macerás összehozni, mert ezek a lecsatolt fránya pótok sokszor szépen felemelkednek és hátra dőlnek.
Ma reggel valami miatt meg már nem akart működni a kraz kerekes uaz, de egyébként elvagyok vele, csak úgy telnek az órák, pedig hát nem nagy az a pálya :D
Egy kis baleset után, csatasorba állt a két Kamaz kamion.
Hiába a kraz kerék a kamazra nem volt elég ereje hogy a dombos saras vidéken átjuttassuk a pótot, kellet egy kölcsön kraz is hogy az elakadt pótot kiszedjük :)
A nehéz út után a szervizben alaposan átnézik az alvázakat...
Szállítmány elszállítva, pihennek a gépek, megérkezett a helyrekalapált Uaz is.
Nem sokáig pihenhetünk, indul is a konvoj a következő célállomás felé:
-
balinttb #60 Tudja valaki hogy lehet berakni az uj demoba a régi autókat? pl KRAZ
Angol leirást láttam és meg is csináltam de valami nem jött össsze, összezavarodott a játék az autók a földbe voltak benne és egy nagy rakás textura hiba volt. Akinek sikerült már barakni leirná részletesen? -
Kistax #59 -
#58 Nekem annyi bajom van h valamiért csak egy szürke kép van.. Először ment másodszor már ez a hiba.. -
#57 Nagyon király let az új demo csak egy bajom van vele, ha pl elakad az UAZ, nem tudom kitolni a Mazzal, a nem aktiv jármű kerekeit blokkolja, mintha földöz ragasztották volna...:/ -
#56 A kickstarteres gyűjtés bejött, 54 231 fontot gyűjtöttek össze a srácok a negyvenezret 14 231 fonttal túlszárnyalva.
Új demó van a játék weboldalán. -
precise #55 lesz demo update, Uaz
-
#54 még csak demo sajnos ... :) -
#53 van már ebből végleges vagy csak az a demo amit a hivatalos oldalon találni -
precise #52 Szarabb mint az előző demó, ebbe nincs is semmi feladat. A régiben legalább egy Kamazal kellett árut szállítani... -
#51 Demó letöltése innen. Én is most töltöm, játszok egy kicsit vele, és majd írok, hogy milyen lett ^^. -
precise #50 http://www.hsw.hu/?p=18006 Új hírek -
precise #49 anélkül nehéz:)
-
XRV #48 Megvan fel kellett tennem egy platót :) -
XRV #47 Csomagot hogy lehet szállítani. ott vagyok és mit nyomjak? F1 csak a térképet teszi be -
#46 Meg lenne hozzá multi.. :P :D -
precise #45 csak jelene már meg... -
#44 Micsoda jó kis játék ez, off-roadoltam rendesen benne. :D -
precise #43 töltsd le. google
-
9306 #42 d3dx9_42.dll nem található. miért? -
Betonacel0327 #41 Szevasztok! Ehhez a játékhoz nem tudtok valahol új modokat? Vagy az ls2011-ből nem lehet átrakni valahogy járművet?? -
precise #40 A videó alatt van letöltő link is a pályához illetve a verdához is. Ez érdekes...
-
djozsi72 #39 Helo. szerintem lehet hogy a videokártya okozza,de nem biztos! -
laci2580 #38 A ládákat le kell adni a világító kis házaknál-warehouse-,és ha eleget gyűjtöttél a villáskulcsnál tudsz másik verdát választani,ill.ezt-azt rátenni a gépekre.A full game megjelenéséről tud valaki valamit? -
CB Csipi #37 Csak a Kamaz-zal lehet menni a játékba? A ládákkal mit lehet csinálni? -
#36 Nagyon jó ez a játék, és élethű is. Pár évet melóztam 4 tengelyes billenccsel terepen és elég jól vissza adja, ha nem is tökéletesen. -
#35 Hello srácok vki tudna infót mondani h ezt miért irja ki nekem:S:@
Most raktam fel a visual c++ meg a direct x-et is.
-
#34 Ennek a változatnak legalább értelme is van, nem tudom hanyadik alkalommal játszom már végig, tény, hogy sokat dobott az előzőekhez képest a manuális-difizáras váltó. Nem tudom ki mennyit gamelt vele, de én egyet kivéve az összes csomagot leszállítottam a Kamazzal :D.
Egyébként ez még beta demo... rosszat sejtek mivel, láttam már 2009-es kiadást is valahol, egy tartálykocsit rángatott át a sáron egy Kraz. Korábban kiadott verzió létezhet egyáltalán?! Lehet az oroszoknál egyedül... mindenesetre ezt a fizikát nyugodtan beépíthetnék egy rakás autós/kamionos játékba, mert élvezetes nagyon. Lényeg, ha hivatalos kiadás nem volt még és 2009 óta eddig jutottak el akkor elég kár ezért a játékért, ez tipikusan olyan eredeti game, amiért hajlandó lennék fizetni is... -
hz888 #33 Új Demo:
Intel Level Up 2011 Entry (March 2012) beta demo
-
balinttb #32 Sziasztok. Letöltöttem a decemberi Demot de nekem csak ablakban fut illetve nincsen hangja sem ez miért lehet? -
#31 köszi