6011
  • Solt
    Bekerült a játék a Steam Greenlight-ra, szavazzatok rá... :)
  • DonZorro
    Jah! :( Egy kisgyereknek minden video uj... :S
  • precise
    régi. Ez még az első demóról van. kb 1+ éves
  • DonZorro
    Van itt valami új videó...

• oasys
    Szépen kidolgozott a Maz..

• pcgammer
  • Misi az ezredes
    Nem tudja valaki a pályát hogy tudom kicserélni?
  • Carl Davies
    Helló!
    Van egy olyan gondom, hogy ha feltelepítem a játékot akkor nem indul el :S "hibát észlel ezért leáll ..."
    Mi lehet a baja? :S
  • atiwrc
    Csak rosszul emlékeztem:

"Add..." button-ra kattint. Install gomb után kiválasztod a zip-et konkrétan magát a zipet a mappán belül, majd az automatikusan települ, ha sikerült ott látni lehet a listában.
  • atiwrc
    Én is próbáltam tegnap berakni kocsikat pályákat, az új és a régebbi( csomagfelszedős) verziókba, több kevesebb sikerrel van ami ment van ami nem, elég furák voltak a régibe a fizikák.(Pedig kocsi az jó lett volna, IFA Truck Trail, dakaros kocsik VW és Man kamion)

Amiket viszont az új dev verzióba raktam és a hivatalos lap forumának letöltés részéből szedtem le azok közül mind ment szépen. Ott a forumba, de nem a letöltésekben volt még két kocsi(suzuki samurai, meg Nissan Patrol) de egyik nem csinált semmit, ha installálni akartam a másik meg kifagyasztotta a gamet. Egyikhez irtak is valamit hogy nem megy zipből. Más netes videók alatt talált linkekről töltött gépek se mentek (pl tractor)
    A kraz is fent van a hivatalos lapon tán letölthető, volt valami ami csak egy xmé fájl volt azt a media mappába kellene belerakni vaalhogyn
    Install:
    Én csináltam egy mappát a spin tires-en belül, belelöktem a zip fájlt(pl celica.zip[azért nem a kraz-t irom mert most nézem és nincs kraz.zip-em pedig van a gamebe krazom, az lehet hogy a krazlog(kraz fa-szállító pót tartalmazza a kamiont is)]).

Game indit, ablakban futtatás, devmód-ra átkattintom.
    "Add..." button kiválasztod a zip-et konkrétan magát a zipet a mappán belül, majd az install gombal telepíted, ha sikerült ott látni lehet a listában. És a sima "add" gombbal lehelyezi a pályára. A snap gomb egyébként a kamera elé dobja le, hogyha alapbol belerakná a földbe. A pótokkal viszont nagy gond van, mert ha nem kapcsolod le a kamionrol és úgy váltasz másik kocsira( ami már ott áll melleted a pályán, tehát nem most installálod vagy "add"-olod a maphoz) akkor eltünik :(.

Gondolom azt már tudod hogy a kocsik a levegőben megállnak, vagy a földhöz ragadva megmozdíthatatlanul állnak és ha csak rájuk váltasz akkor hat rájuk a fizika. Magyarán akármennyire is szerettem volna nem tudtam volna Uazt szállítani :(. Sőt még egy képet is macerás összehozni, mert ezek a lecsatolt fránya pótok sokszor szépen felemelkednek és hátra dőlnek.
    Ma reggel valami miatt meg már nem akart működni a kraz kerekes uaz, de egyébként elvagyok vele, csak úgy telnek az órák, pedig hát nem nagy az a pálya :D

Egy kis baleset után, csatasorba állt a két Kamaz kamion.

Hiába a kraz kerék a kamazra nem volt elég ereje hogy a dombos saras vidéken átjuttassuk a pótot, kellet egy kölcsön kraz is hogy az elakadt pótot kiszedjük :)

A nehéz út után a szervizben alaposan átnézik az alvázakat...

Szállítmány elszállítva, pihennek a gépek, megérkezett a helyrekalapált Uaz is.

Nem sokáig pihenhetünk, indul is a konvoj a következő célállomás felé:

• balinttb
    Tudja valaki hogy lehet berakni az uj demoba a régi autókat? pl KRAZ
    Angol leirást láttam és meg is csináltam de valami nem jött össsze, összezavarodott a játék az autók a földbe voltak benne és egy nagy rakás textura hiba volt. Akinek sikerült már barakni leirná részletesen?
  • Kistax
  • Misi az ezredes
    Nekem annyi bajom van h valamiért csak egy szürke kép van.. Először ment másodszor már ez a hiba..
  • Kicsizoli
    Nagyon király let az új demo csak egy bajom van vele, ha pl elakad az UAZ, nem tudom kitolni a Mazzal, a nem aktiv jármű kerekeit blokkolja, mintha földöz ragasztották volna...:/
  • Martinez01
    A kickstarteres gyűjtés bejött, 54 231 fontot gyűjtöttek össze a srácok a negyvenezret 14 231 fonttal túlszárnyalva.
    Új demó van a játék weboldalán.
  • precise
    lesz demo update, Uaz

• Martinez01
    még csak demo sajnos ... :)
  • oneal1
    van már ebből végleges vagy csak az a demo amit a hivatalos oldalon találni
  • precise
    Szarabb mint az előző demó, ebbe nincs is semmi feladat. A régiben legalább egy Kamazal kellett árut szállítani...
  • Martinez01
    Demó letöltése innen. Én is most töltöm, játszok egy kicsit vele, és majd írok, hogy milyen lett ^^.
  • precise
    http://www.hsw.hu/?p=18006 Új hírek
  • precise
    anélkül nehéz:)
  • XRV
    Megvan fel kellett tennem egy platót :)
  • XRV
    Csomagot hogy lehet szállítani. ott vagyok és mit nyomjak? F1 csak a térképet teszi be
  • RiCSi1234
    Meg lenne hozzá multi.. :P :D
  • precise
    csak jelene már meg...
  • RiCSi1234
    Micsoda jó kis játék ez, off-roadoltam rendesen benne. :D
  • precise
    töltsd le. google
  • 9306
    d3dx9_42.dll nem található. miért?
  • Betonacel0327
    Szevasztok! Ehhez a játékhoz nem tudtok valahol új modokat? Vagy az ls2011-ből nem lehet átrakni valahogy járművet??
  • precise
    A videó alatt van letöltő link is a pályához illetve a verdához is. Ez érdekes...

• djozsi72
    Helo. szerintem lehet hogy a videokártya okozza,de nem biztos!
  • laci2580
    A ládákat le kell adni a világító kis házaknál-warehouse-,és ha eleget gyűjtöttél a villáskulcsnál tudsz másik verdát választani,ill.ezt-azt rátenni a gépekre.A full game megjelenéséről tud valaki valamit?
  • CB Csipi
    Csak a Kamaz-zal lehet menni a játékba? A ládákkal mit lehet csinálni?
  • cifcuk
    Nagyon jó ez a játék, és élethű is. Pár évet melóztam 4 tengelyes billenccsel terepen és elég jól vissza adja, ha nem is tökéletesen.
  • Volvo Fh12 460
    Hello srácok vki tudna infót mondani h ezt miért irja ki nekem:S:@
    Most raktam fel a visual c++ meg a direct x-et is.
  • Opelfan
    Ennek a változatnak legalább értelme is van, nem tudom hanyadik alkalommal játszom már végig, tény, hogy sokat dobott az előzőekhez képest a manuális-difizáras váltó. Nem tudom ki mennyit gamelt vele, de én egyet kivéve az összes csomagot leszállítottam a Kamazzal :D.

Egyébként ez még beta demo... rosszat sejtek mivel, láttam már 2009-es kiadást is valahol, egy tartálykocsit rángatott át a sáron egy Kraz. Korábban kiadott verzió létezhet egyáltalán?! Lehet az oroszoknál egyedül... mindenesetre ezt a fizikát nyugodtan beépíthetnék egy rakás autós/kamionos játékba, mert élvezetes nagyon. Lényeg, ha hivatalos kiadás nem volt még és 2009 óta eddig jutottak el akkor elég kár ezért a játékért, ez tipikusan olyan eredeti game, amiért hajlandó lennék fizetni is...
  • hz888
    Új Demo:
    Intel Level Up 2011 Entry (March 2012) beta demo
  • balinttb
    Sziasztok. Letöltöttem a decemberi Demot de nekem csak ablakban fut illetve nincsen hangja sem ez miért lehet?
  • Smicy2
    köszi