6762
-
endy papp #1038 Akkor ez nem a te játékod lesz....
nyilván eget verők nincsenek benne de azért kapott egy kis polirt.
-
Én is megvettem anno, mert úgy volt, hogy majd haverral toljuk a multit. Valamiért nem jött össze a közös gémelés, kipróbáltam, azóta elő se vettem. Azt se tudom most hogy áll a játék, volt-e valami változás. -
Jóózsf István #1036 Nagyjából minden marad a régiben. Az idegesítő, valóságtól elrugaszkodott (jó messzire) fizikával.
Kis púder itt, kis szemceruza ott, szájfény és mehet is. Szerintetek miért adják 55% kedvezménnyel?
Mégis meg fogjuk venni.
Én speciel azért, mert hátha törődni fognak vele ezentúl. Mert ez egy jó játék. Ahogy sokan emlegetik; Hatalmas lehetőségekkel! Aztán, ha megint szarnak a fejünkre, megy kukába. Harmadszor nem lesz hülye, aki pénzt adna érte! -
plusz pofoztak még a multiplayeren, meg a kamerakezelésen, aztán kb ennyi... -
Solt #1034 Valamivel jobb a látvány, de azon kívül én sem látok semmi pluszt... :) Zseniális ez a játék, de hatalmas ziccereket hagynak ki benne, valahogy az az érzésem, hogy a bevétel a legfontosabb. -
GPx8 #1033 Biztos bennem van a hiba, de semmi újdonságot nem látok a meglévő PC-s verzióhoz képest... -
Titokban szamitottam ra hogy esetleg beleraknak valami lehetoseget az utak javitasara is. Peldaul hogy a legroszabb szakaszokat elegyengethetem dozerral, vagy szorhatok ra kavicsot, esetleg daruval rakhatok ra betonpaneleket. Ez mind hozzaadna a jatszhatosaghoz. De azert igy is nagyon varom a jatekot, a mostani verzio is nagy kedvencem. -
jezus67 #1031 Nézek valami másikat :)
-
jezus67 #1030 Sajna igy sem indul IGG-SpintiresSteamBuild 03.03.16 -
endy papp #1029 Na ez ütős lesz a vidi alapján.
-
bajusza #1028 állítsd át a kompatibilitást windows 8-ra és menni fog. -
Nekem megy, de hogy miért nem mehet, abban nemtudok segiteni. -
jezus67 #1026 Valaki tud segiteni ?
-
jezus67 #1025 Win 10-en mükszik a játék? nekem nem megy :( -
Solt #1024 Se VR se cockpit nézet... két ekkor ziccert kihagyni! :( Részemről ezek nélkül a nyakukon marad... -
https://forums.focus-home.com/topic/617/answering-frequently-asked-questions -
bajusza #1022 A "magyar Spintires" -
http://index.hu/belfold/2017/08/22/kisteherauto_uszik_a_tiszaban/
-
"a new edition coming from another studio and a different publisher (update: with Zagrebelny still leading it)."
Tehát, új fejlesztőstúdió, új kiadó + Pavel Zagrebelnij. -
Timbu #1019 Mi ez a kavarás a kiadóval és a fejlesztővel? Steamen az új verziónál már nem az Oovee van megjelölve kiadónak, hanem a Focus Home Interactive. (Amiről legalább már hallottam.) Fejlesztőnek pedig valami Saber Interactive, akinek az adatlapján mellesleg a World of Speed is szerepel, amilyen néven korábban az SMS tervezett játékot. -
XRV #1018 Remélem lesz benne multiplayer mentés, és rendes Steam műhely támogatás térképileg is, és természetesen ahogy eddig is, járműileg is. -
Ottvan természetesen.
Hát nekem 55% kedvezményt ír a steam, 4k-t adok nekik, ha már legalább mögéjükáll végre egy rendes kiadó, és hajlandóak is csinálni a játékot. -
Pavel Zagrebelnij is dolgozik meg rajta, vagy mar csak masok csiszolgatjak? -
Solt #1015 Ez oké, de ha nem lesz belső nézte, VR támogatás akkor részemről sok újdonság nem lesz benne... :) -
chris0000 #1014 fene tudja,itt mintha jobban nézne ki,részletesebb lenne a grafika,meg állítólag csiszolnak mindenen...növényzet,fizika,sár... -
Solt #1013 Ez király, de most ezt nem vágom... ez ugyanaz nem? :) -
-
bajusza #1011 Nekem ez az oldal is remek: www.spintires-mods.com Elég szépen le vannak írva a modokról infók. Legtöbbször uploaderfiles-ról lehet tölteni, a sharemods.com szerencsére jóval gyorsabb. -
Megneztem par MOD oldalt, szerintem ez a legjobb. Szepen kilistazva, leirasokkal, kepekkel, attekinthetoen elrendezve. Itt meg sajat instalatoruk is van a MODoknak.
Csak az a baj hogy rengeteg verda van, es a minoseg nem mindig megfelelo. Peldaul grafikailag hiaba szepek ha a hangjuk meg vacak.
Tudtok tippet adni par kivalo minosegu MOD-ra? Nehany autora es nehany terkepre.
Koszonom.
-
sutibi1200s #1009 Látom elég döglött a fórum,de megpróbálom.Az utolsó feladatom hiányzik,ami a manuál váltós történet.Láttam Youtubon hogy hogy csinálta a gamer,csak nem értem.Meg nem vagyok egy nagy pcguru sem.Telepített mindenféle segítséget,állítgatott össze-vissza mindent.Valaki el tudná magyarázni lassan és érthetően hogy mit csinált?Ez az egy hiányzik,és még van egy plusz feladat,nehogy ez fogjon már ki rajtam.Köszöntem! -
Davidka1 #1008 Sziasztok van e itt olyan aki ért a skin módosítás-hoz?
Még pedig az lenne hogy alap krazt ki veszem módot szeretnék készíteni belőle és más skinel de alap skin használja erre van e ember aki tudja e...
Légyszíves segíts ha tudsz bármi infó erről!!
-
K Ace #1007 ovee fórumon moderátor írta
"Yes it would be a minimal effort to keep the community involved and informed but there are some actions going on behind the scenes that have forced them, Oovee staff, to maintain radio silence. Not too worry, the actions taking place behind the scenes ensure a long live for the game"
Talán van még remény. -
bajusza #1006 nagyon szívesen. -
jezus67 #1005 Nagyon köszönöm de nekem valahogy másképp mükszik nemkell instal letöltött verzió. De keresek valami mást köszi mindent !!!
-
bajusza #1004 A Spintires Media mappába kell kicsomagolni a traktort, csak akkor működik jól. Ha Steam-es a Spintires, akkor így:
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\common\Spintires
or
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Spintires
or
C:\Program Files(x86)\Valve\Steam\SteamApps\common\Spintires
or
C:\Program Files(x86)\Steam\SteamApps\common\Spintires -
jezus67 #1003 Köszi a segitséget igy már jó, de a deuz traktor albinó mit lehet tenni ? fülke és a motorháztető fehér amit rárakok az jó kerekek is jók csak a traki fehér ?
-
bajusza #1002 Spintires v03.03.16 a legutóbbi verzió, ehhez érdemes dolgokat keresni.
www.stmods.ru , www.spintires-mods.com www.spintires.nl
A Deutz trakesz is ez alatt működik. -
jezus67 #1001 Valaki tudna segteni spintiresben honan tudom melyik mód jó a játékhoz ?
Ezt szeretném betenni vajon melyik verzióval müködik ? linket aki tud előre is köszönöm.
https://www.youtube.com/watch?v=K17cYfYIYL8&t=100s
-
cxaxoxc #1000 Én nem ragaszkodom feltétlenül a 4K-hoz, ha FullHD-n megvan a 60fps az nekem tökéletes.
-
3440-es felbontasom nem 4K,de meg igy is kell sokszor kompromisszumot kotnom! 4K felejtos talan SLI-ben! :) Procim 6700K es 16Gb ram. Szal felejtsd el a 4k 60fps-ben! :(