6632
-
Jóózsf István #907 Így már nekem is. Viszont tele van textúrahibás objektumokkal. (Csak fehér)
A másik: Ezen a térképen is, de máshol is találkoztam "helyreállítható" hidakkal. Ami baromi jópofa dolog, mert az egyikkel háromnegyed órát bíbelődtem. De, miután odébb mentem harminc métert visszaállította a "fellelt állapotába". A játékban máshol is bosszant a dolog, hogy amit megváltoztatok az nem marad úgy. Ezt esetleg bele lehetne írni valahogy!
Sok lehetőséget látok a játékban, de valahogy olyan anyátlannak érzem. (Pláne 6000-ért!) -
bajusza #906 A media mappaba kell kicsomagolni a letoltott fajl tartalmat. Nekem siman megy. -
Jóózsf István #905 Nekem az Agricultural-t nem teszi be. (JSGME-vel próbálkoztam.) -
XRV #904 Nagyon szívesen.
Ha moddolsz, akkor amit Musicking #885 -hszben írt teljesen helyénvaló.
Pl egy két mod nagyon belerondít, akkor elég csak a, c:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\SpinTires - mappából törölni a cache dolgokat és utána jó lesz.
Most ugye nem volt mod, ez esetben a beállításokat is érdemes törölni, vagyis nemes egyszerűséggel az egészet :) -
bajusza #903 Nagyon jó térképek vannak a legújabb verzióhoz, érdemes őket letölteni. Nekem az Agricultural és az After a hard path 3 a favorit, nagyon jó mindkettő és elég szenvedős, pár járművet már leamortizáltam bennük. -
sutibi1200s #902 XRV!Nagyon köszi az instrukciókat.Pár perce megcsináltam,amit leírtál.Újra telepítettem,és hibátlanul fut.Köszönöm!Már a c-s verzió jött le,de az is volt fent egy ideje,és nem lett jobb.Le kellett takarítani.Mégegyszer köszi! -
bajusza #901 Le kell szedni a legújabb Spintires-t a 2015.12.25c verziót, nekem is gond volt az előzővel. Ezzel már szerencsére nincs. -
XRV #900 Szia!
1, c:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\SpinTires - mappából törölj mindent.
2, Steam\steamapps\common\Spintires - Ha eltávolítottad a Spintirest a Steamból és ezek után ha létezik a Spintires mappa, töröld azt is.
Ha megvoltak mehet a friss telepítés. Steam leszedi és megcsinálja. -
sutibi1200s #899 Sziasztok!Sajnos még mindig nem működik rendesen a játékom.Már letöröltem és újra telepítettem a Steamet és a Spintirest is de ugyanúgy nem engedi a multit és a teljesítményeket sem látom.De a Steam felületén megvannak az eredmények.Mióta szétesett azóta nem értem el semmit,hiába játszottam.2 fiókom is van egyiken sem engedi.Másik gépen viszont az egyik felhasználóval lehet multizni.Telepítsem újra a gépet?Nem tudok már mire gondolni.Valakinek ötlete? -
Musicking #898 Régebben ígérgették a multi menthetőségét, most már nem is ígérik. Ameddig multiplayer esetén nem íródik semmilyen fájl addig nem sok mindent lehet tenni. -
Jóózsf István #897 Köszönöm javaslatokat. Alkalmazni fogom! -
Multiplayer save van? vagy valami megoldás? :) -
Musicking #895 Vannak térképek amik csak teszt terepként készültek. Ha jól megtervezett és komplexebb térképek kellenek akkor a No107064 modder mapjait szedd le. Mentéssel kapcsolatban a játék folyamatosan ment, tehát ha odébbmész egy centit azt is menti a C:\Users\felhasznalonev\AppData\Roaming\SpinTires\UserSaves\**.sts fájlba, tehát ha bizoyos időközönként visszalépsz a főmenübe és alt+tab mellett másolatot készítesz a fájlról akkor az adott térképhez lesz egy bármikor visszatölthető játékállásod.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.02.05. 00:22:47 -
Jóózsf István #894 Csak úgy beszélgetésképp: Miért gondolják a térképkészítők, hogy ha az egyik sarokból húznak egy kacskaringós ordenáré hosszú vonalat, amiről fizikailag képtelenség letérni, akkor azzal kész a térkép?
Nyilván nem néztem még meg az összeset, ami a világon fellelhető, így nem lesz nehéz megcáfolni. -
Jóózsf István #893 Valami mentésfélét is belerakhatnának! Most volt egy fagyásom. Néhány óra munkám ment füstbe. egy elég nehéz térképen. Nem vagyok boldog! -
Solt #892 Urak!
Arról van valami infó, hogy lesz-e valaha belsőnézet hivatalosan? -
Musicking #891 sweetfx configurator 1.5.1
SweetFX 2.0 / ReShade és presets -
Ezt sweetfx-et le kell tölteni, vagy beállítási lehetőség? -
Musicking #889 pontosan , de már majdnem túl sok ez a színkavalkád -
Ezeken a képeken mitől lehetnek ilyen élethűek a színek? SweetFX?
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2016.01.24. 20:00:18 -
Cooper911 #887 Sziasztok!
Aki nézne egy kis gameplay videót az a csatornámon megtalálja. Most még csak néhány van fent, de folyamatosan készülnek.
-
sutibi1200s #886 Köszi a leírtakat.Nem moddoltam,automatikusan frissített,és azután hullott össze. -
Musicking #885 Ha moddoltad akkor takarítsd ki a media könyvtárat, és visszaáll minden az alapra. Ha mégsem állna vissza, akkor sikerült módosítani valamelyik fájl tartalmát , nyomj a steamben a játék tulajdonságainál egy fájlellenőrzést. Moddolást meg egyébként sem árt a futó játék főmenüje alatt a JSGME programmal végezni, majd a játék bezárása után deaktiválni az aktuális modot. -
sutibi1200s #884 Sziasztok!Kérdésem lenne:nekem most a 15.12.25 verz van most,és eltűnt az összes mappa teljesítés,és a teljesítményekhez azt írja hogy:A játékfájlok eltérnek az eredeti csomagtól,a többjátékos mód és teljesítmények.És nincs többjátékos módom sem.Eredeti minden,a játék fut,nincs gubanc.Ez mitől lehet? -
köszi
-
bajusza #882 toocha! Meg kell nézni a verziószámot, amit te használsz és ahhoz kell megfelelőt leszedni.
Szerintetek melyik verziót érdemes leszedni az utóbbi időben kijöttek közül, próbálgatom őket és nem tudok választani, szinte mind ugyanolyan, az új járművekkel is. -
tenkjuh
Még annyit kérdeznék, hogy az itt szereplő térkép és egyéb modok működnek-e a legújabb verzióval? spintires-mods.com
Utoljára szerkesztette: toocha, 2015.12.27. 14:45:06 -
-
Musicking #879 Komplett link nincs, a Vyborg térkép van feljavítva a havas textura moddal (Perviy_sneg-16.12.15). A szokásos moddolástól annyiban tér el hogy a Spintires/User mappában található Config.xml-ben engedélyezni kell a texturecache mappát <MediaPath Path="TextureCache" DoPrepend="true" /> . Ezután a létrehozott TextureCache mappába mehetnek a havas texturafájlok. A hud szinén még változtani kell mert a fehér betük beleolvadnak a havas tájba.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.12.25. 12:23:17 -
Ezmiez? Kérhetek egy linket? :D -
mokuci74 #877 Ennyi :) 
6.14 euro.....
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2015.12.25. 11:17:31 -
Musicking #876 Aki sajnálja azt a pár eurot egy moddolható játékért az ne akarjon vele multizni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.12.25. 10:28:28 -
Valamelyik nap toltuk haverral multiban. Még mindig nem vágom miről beszélsz. -
szilveszter86 #874 Elvileg a multihoz kell crack én úgy tudom,de nem találom sehol!!!! -
bajusza #873 Bekes, Boldog Karacsonyi Unnepeket Kivanok Minden Forumozonak.
A terkepeket a jatekon belul a Media mappaba kelle rakni. -
+1 a spintires-mods-on, de azt nem tudom hova kell tenni.
-
chris0000 #871 hi.
eredeti játékhoz csak ez a pár térkép van játékon belül?
thx.
üdv. -
Én meg nem igazán értem mi van a multival? Nem megy, vagy mi van? -
szilveszter86 #869 Ezt nem igazán vágom,hogy-hogy kéne megoldanom! 
Utoljára szerkesztette: szilveszter86, 2015.12.23. 14:13:14 -